AERTS & ZOON

Contactgegevens AERTS & ZOON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AERTS & ZOON: address, phone, fax, email, website, opening hours

AERTS & ZOON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HERMANSLAAN 31A; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33245733 (+32-33245733) 33245733 (+32-33245733)

Fax (fax): +32 (4) 576-13-49 +32 (4) 576-13-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AERTS & ZOON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AERTS & ZOON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AERTS & ZOON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AERTS & ZOON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AERTS & ZOON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AERTS & ZOON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AERTS & ZOON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AERTS & ZOON
Products information AERTS & ZOON

BTW identificatienummer (tax): BE02567474365
Ondernemingsnummer: 6280578613
Hoofdstad (capital): 991,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 576,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in AERTS & ZOON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Natuursteenbewerking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AERTS & ZOON
(Get full report from official database of BE for AERTS & ZOON)

Aanvulling soorten activiteiten voor AERTS & ZOON
Addition kinds of activities for AERTS & ZOON

021400. Schapen en geiten | Sheep and goats
274105. Nieuwsbrief publiceren | Newsletter publishing
509400. Sieraden en edelstenen | Jewelry and precious stones
23399908. Smocks: vrouwen, misses 'en junioren' | Smocks: women's, misses', and juniors'
27310100. Boeken, alleen publiceren | Books, publishing only
31420000. Huis slippers | House slippers

Werken bij AERTS & ZOON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AERTS & ZOON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AERTS & ZOON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AERTS & ZOON. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecaniekers gezocht (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie ben je verantwoordelijk om verschillende bedrijven operationeel te houden. Je voert onderhoudswerkzaamheden uit, detecteert storingen en lost deze op aan de hand van herstellingen, vervangingen,… op locatie in heel Oost-Vlaanderen.

  • Assistant Accountant met ambitie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Een ideale volgende stap als Junior Accountant in uw professionele ontwikkeling. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een beursgenoteerde, groeiende onderneming actief in de vastgoedsector. Om hun groei verder te bestendigen kijken ze uit naar een Junior Accountant met reeds een 1ste werkervaring achter de rug. Je wordt ingeschakeld voor het voeren van de boekhouding van verschillende dochterondernemingen. Een opportuniteit in een snel groeiend vastgoedbedrijf gelegen te Antwerpen-Centrum en vlot te bereiken met de fiets, het openbaar vervoer en de wagen. Omschrijving Als Junior Accountant kom je terecht in een team van een 5-tal Accountants en zal je instaan voor volgende taken: Controleren en inboeken van aankoopfacturen Verwerken van financiële verrichtingen Voorbereiding van de maandelijkse - afsluitingen (afschrijvingen, provisies, …) Boekhouding van diverse dochterondernemingen Op termijn kan er ook rapportering bijkomen Als Junior Accountant zal je kunnen groeien in de functie en rapporteren aan de Hoofdboekhouder.

  • Medewerker Customer Experience (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor 1 van onze klanten in de regio Beveren zijn wij op zoek naar een medewerker Customer Experience (m/v): - Heb je ervaring met klachtenbehandeling? - Heb je een goede kennis van het Frans en het Engels? - En kun je daarenboven goed overweg met Excel? Dan is deze job iets voor jou! Je bent verantwoordelijk voor het afhandelen van de klachten van de business unit. Je registreert en analyseert de klacht en onderhoudt contact met alle afdelingen van de organisatie om proactief en structureel de nodige informatie te krijgen om de klant op de hoogte te brengen van de resultaten van het onderzoek. Je onderhoudt contact met de klant over de voortgang van de afhandeling. Hierin werk je zelfstandig, neem je initiatieven en zorg je er voor dat er professioneel met het dossier wordt omgegaan. Met de kennis die je opdoet, denk je proactief mee aan de verbetering van de dienstverlening.

  • Insteller Plooibank. (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Insteller Plooibank (M/V): krijg je een plan en plooi je de stukken op maat sta je ook in voor werken op de ponsmachine en lasersnijmachine zorg je voor een ordelijke werkpost hou je rekening met de veiligheidsvoorschriften binnen het bedrijf rapporteer je aan de ploegverantwoordelijke

  • MECANICIEN / BANKWERKER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een internationale onderneming die zich toelegt op ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, bussen en eindproducten. Met hoofdvestiging in Eindhoven tellen ze ongeveer 7500 medewerkers. Voor hun vestiging in Roeselare, zijn ze op zoek naar een mecanicien/bankwerker (M/V): je monteert en demonteert het chassis je helpt bij het terugplaatsen van componenten je helpt bij de opbouw van de bussen (airco, pneumatiek, verwarming, ...) dagwerk van 7u36 - 16u15

  • MEDEWERKERS HUISHOUDELIJKE HULP (M/V) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF K-EI-REIN IN KRUISEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je verricht, als sociaal ingesteld en flexbel dienstencheque-werknemer, huishoudelijke taken bij particulieren. Je staat in voor het onderhoud van de woning, wassen, strijken, kleine verstelwerken, maaltijden bereiden, ramen lappen, ... enz. bij gezinnen en/of bejaarden.

  • Huishoudhulp regio Beernem - voltijds / deeltijds (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Beernem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS SINT-LAUREINS (SINT-LAUREINS)

    Regio: SINT-LAUREINS

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint-Laureins en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Jobstudent - Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: JYSK

    Type: Studentenjob

    Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

  • Technische specialisten (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Vandaag de dag is er een overvloed aan vacatures. We krijgen elke dag minimum 20 nieuwe vacatures binnen. Daarom doen wij het graag even anders dan anders. Wij willen werken vanuit jouw wensen! Vertel ons welke job je wil, waar je sterk in bent en waar jij je thuis voelt. Wij gaan met onze technische expertise en jouw persoonlijk verhaal actief op zoek naar jouw droomjob in een bedrijf dat aan jouw voorwaarden voldoet.

  • Technisch beheerder ( Regio Schoten ) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: JALO BEHEER

    Type: Vaste Job

    Jalo Beheer is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf actief in het beheer van onroerende goederen (syndicusactiviteiten) in de provincie Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg. Wij zijn op zoek naar een gedreven lid om onze activiteiten verder te ontplooien in de Antwerpse regio. U zal samen met uw teamgenoten verder bouwen aan onze klantenportefeuille en de visie uitdragen waarvoor Jalo Beheer gekend is nl. kwalitatief en foutloos beheer van mede-eigendommen. U bent het aanspreekpunt voor de klanten, beheert de eigendom op technisch gebied en verzorgt de jaarlijkse avondvergaderingen. U werkt onmiddellijk onder en met de directeur technisch beheer. Correcte en snelle communicatie zijn zeer belangrijk in deze job. Een zeer boeiende maar veeleisende functie waarin u uzelf kan ontplooien !

  • HULPKELNER (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: INCONTRI

    Type: Flexijob

    Je helpt bij het opdienen van de gerechten. Je doet de mise-en-place van de zaal, je zet ze op orde en je dekt mee de tafels. Je ontvangt de klanten, stelt hen gerechten voor, neemt de bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/of keukenpersoneel. Je serveert mee de gerechten.

Zoek naar antwoorden van AERTS & ZOON in sociale netwerken
Look for responds of AERTS & ZOON in social networks

Lees alle opmerkingen voor AERTS & ZOON. Laat een reactie achter voor AERTS & ZOON. AERTS & ZOON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AERTS & ZOON. Leave a respond for AERTS & ZOON. AERTS & ZOON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AERTS & ZOON op de google maps. Adres en contacten AERTS & ZOON
Location of AERTS & ZOON on the google maps. Address and contacts of AERTS & ZOON

Andere gerelateerde bedrijven als come AERTS & ZOON AERTS & ZOON: Jeans House | ARC COMPUTER SERVICES | TRACOMARK | MATHIEU | Manutherm SPRL

Other related companies as AERTS & ZOON: Jeans House | ARC COMPUTER SERVICES | TRACOMARK | MATHIEU | Manutherm SPRL

AERTS & ZOON is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AERTS & ZOON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02567474365. Het bedrijf AERTS & ZOON bevindt zich op het adres: HERMANSLAAN 31A; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 991,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 576,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Natuursteenbewerking. Producten gemaakt in AERTS & ZOON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AERTS & ZOON is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AERTS & ZOON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AERTS & ZOON, openstaande posities, locatie van AERTS & ZOON op de kaart.

AERTS & ZOON is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is AERTS & ZOON, company assigned to the tax number BE02567474365. The company AERTS & ZOON is located at the address: HERMANSLAAN 31A; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 991,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 576,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Natuursteenbewerking. Products created in AERTS & ZOON were not found.
The main activity of AERTS & ZOON is Automotive Repair, Services and Parking, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AERTS & ZOON is not available. You also can look at reviews of AERTS & ZOON, open positions, location of AERTS & ZOON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AERTS & ZOON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AERTS & ZOON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AERTS & ZOON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AERTS & ZOON, employees, financial statistics.