Frans De Winter & Compagnie B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • Frans De Winter & Compagnie B.V.B.A.
Private companiesPersonal Services • Frans De Winter & Compagnie B.V.B.A.

Contactgegevens Frans De Winter & Compagnie B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Frans De Winter & Compagnie B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Frans De Winter & Compagnie B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Borgersteinlei 109 2800 Mechelen, België

Telefoon (phone): 16 (+32-16) 16 (+32-16)

Fax (fax): 16 (+32-16) 16 (+32-16)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Frans De Winter & Compagnie B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Frans De Winter & Compagnie B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Frans De Winter & Compagnie B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Frans De Winter & Compagnie B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Frans De Winter & Compagnie B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Frans De Winter & Compagnie B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Frans De Winter & Compagnie B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Frans De Winter & Compagnie B.V.B.A.
Products information Frans De Winter & Compagnie B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE03630950927
Ondernemingsnummer: 3441711425
Hoofdstad (capital): 278,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 383,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Natural and cast stone working

Product categorie (product category): Natural And Cast Stone Working

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Frans De Winter & Compagnie B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Frans De Winter & Compagnie B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Frans De Winter & Compagnie B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Frans De Winter & Compagnie B.V.B.A.

3542. Gereedschapsmachines, metaalvormend type | Machine tools, metal forming type
4971. Irrigatie systemen | Irrigation systems
495301. Inzameling en verwijdering van gevaarlijke afvalstoffen | Hazardous waste collection and disposal
22110206. Madras, katoen | Madras, cotton
28419906. Textielzeep | Textile soap
50329906. Masons 'materialen | Masons' materials

Werken bij Frans De Winter & Compagnie B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Frans De Winter & Compagnie B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Frans De Winter & Compagnie B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Frans De Winter & Compagnie B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Cariste Heftruckchauffeur (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Verplaatsen van goederen met behulp van heftruck - Stapelen van goederen, laden en lossen - Klaarmaken leveringen - Veiligheidsnormen strikt naleven

  • Polyvalent medewerker verse vis (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vis naar jouw ideale functie ! Wij bieden jou een gevarieerd takenpakket waarbij je instaat voor het beheer van grondstoffen, je allerlei bewerkingen uitvoert op de verschillende vissoorten en tegelijkertijd leert werken met hoogtechnologische machines.

  • OPERATOR FREESMACHINE (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevende firma in Maldegem die instaat voor de productie en de verkoop van PVC-materialen zijn wij nog op zoek naar een OPERATOR voor de freesmachine te bedienen. Je bent samen met je collega\\\'s verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en bijsturen van de productielijn voor het frezen van de PVC wandtegels onder leiding van de ploegchef. De firma voorziet een interne opleiding om je met de machine(s) te leren werken. Daarna ga je zelfstandig aan de slag. Gemotiveerd zijn, initiatief durven nemen, problemen in kaart brengen en dit rapporteren naar je ploegchef toe, ... behoren tot je takenpakket. Het belangrijkste aan de job is dat de continuïteit kan gewaarborgd worden, zodat de machines niet stilvallen.

  • Enthousiaste huishoudhulp - Regio Meeuwen /Ellikom (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Student verkoop - WEEKEND M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij student en op zoek naar een bijverdienste in het weekend? Ben je geboeid door het commerciële en werk je graag met klanten? Lees dan snel verder! Voor een meubelzaak regio Deinze zijn wij op zoek naar een student om in het weekend hun team te versterken. Je zal hier instaan voor het verder helpen van de klanten en het beantwoorden van hun vragen, ook zorg je ervoor dat de winkel op orde ligt en op termijn kan je ook helpen bij het opmaken van een offerte. Je werkt hier afwisselend op zaterdag en zondag tussen 09.00 - 18.00 uur.

  • Student als voedingsassistent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Studentenjob

    Als Voedingsassistente help je bij het rondbrengen van de maaltijden naar de patiënten. Je controleert of de maaltijden overeenkomen met de noden van de patiënten die je kan terugvinden in de patiëntenfiche. Tijdens de schoolvakanties wordt je ook ingezet om te helpen bij de verzorging.

  • Bijlesgever wiskunde (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen de universiteit en/of hogeschool. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Starters! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Fidea

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een uitdaging in een familiale sfeer? Werk je ook graag zaken af van A tot Z? Dan ben jij degene die we zoeken! Fidea is een groeiende verzekeringsmaatschappij die investeert in haar medewerkers. In onze vestigingen in Antwerpen en Braine – L’Alleud werken er momenteel zo’n 370 medewerkers. Voor de hoofdzetel in Antwerpen is Fidea op zoek naar startend talent uit eender welke Bachelor of Master studierichting. Je staat in voor het verzekeringsdossier van A tot Z. Je bent het aanspreekpunt voor onze bemiddelaars. Je analyseert hun aanvraag en maakt een voorstel op. Je analyseert de mogelijke risico’s bij een verzekeringsvraag of analyseert een schadegeval. Je onderhoudt dagelijks contacten met bemiddelaars, verzekerden, experten, collega's van binnen- en buitendiensten, advocaten, andere verzekeraars en alle andere partijen die in een ongeval betrokken kunnen zijn. Antwerpen - bachelor - master - net afgestudeerd - starter - startersjob - schadebeheerder - onderschrijver - productiebeheerder - claims - verzekeringen - insurance - young graduate -

  • Installateur sanitair Regio Charleroi (Regio Charleroi)

    Regio: Regio Charleroi

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Bachelor/Master in de podologie (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • Freelance dierenoppassers & dogwalkers gezocht in heel Vlaanderen (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant het huis 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt het huis een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Lijkt dit iets voor jou? Bezoek onze website voor meer informatie en laat van je horen!

  • Winkelverkoopster (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DE GROENE VALLEI

    Type: Flexijob

    Charcuteriesnijden, belegde broodjes maken, groenten en fruit afrekenen, salades inscheppen

Zoek naar antwoorden van Frans De Winter & Compagnie B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Frans De Winter & Compagnie B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Frans De Winter & Compagnie B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Frans De Winter & Compagnie B.V.B.A.. Frans De Winter & Compagnie B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Frans De Winter & Compagnie B.V.B.A.. Leave a respond for Frans De Winter & Compagnie B.V.B.A.. Frans De Winter & Compagnie B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Frans De Winter & Compagnie B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Frans De Winter & Compagnie B.V.B.A.
Location of Frans De Winter & Compagnie B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Frans De Winter & Compagnie B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Frans De Winter & Compagnie B.V.B.A. Frans De Winter & Compagnie B.V.B.A.: TOPAZE COIFFURE | UNI-BUILD | GUSTAAF LISMONT | GEERT COUVREUR | CENTERFRUIT

Other related companies as Frans De Winter & Compagnie B.V.B.A.: TOPAZE COIFFURE | UNI-BUILD | GUSTAAF LISMONT | GEERT COUVREUR | CENTERFRUIT

Frans De Winter & Compagnie B.V.B.A. is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Frans De Winter & Compagnie B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03630950927. Het bedrijf Frans De Winter & Compagnie B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Borgersteinlei 109 2800 Mechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 278,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 383,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Natural And Cast Stone Working. Lijst met producten zijn Natural and cast stone working.
De hoofdactiviteit van Frans De Winter & Compagnie B.V.B.A. is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Frans De Winter & Compagnie B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Frans De Winter & Compagnie B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Frans De Winter & Compagnie B.V.B.A. op de kaart.

Frans De Winter & Compagnie B.V.B.A. is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Frans De Winter & Compagnie B.V.B.A., company assigned to the tax number BE03630950927. The company Frans De Winter & Compagnie B.V.B.A. is located at the address: Borgersteinlei 109 2800 Mechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 278,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 383,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Natural And Cast Stone Working. List of products are Natural and cast stone working.
The main activity of Frans De Winter & Compagnie B.V.B.A. is Personal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Frans De Winter & Compagnie B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Frans De Winter & Compagnie B.V.B.A., open positions, location of Frans De Winter & Compagnie B.V.B.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Frans De Winter & Compagnie B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Frans De Winter & Compagnie B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Frans De Winter & Compagnie B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Frans De Winter & Compagnie B.V.B.A., employees, financial statistics.