EXCLUSIVE CAR DESIGN

Contactgegevens EXCLUSIVE CAR DESIGN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EXCLUSIVE CAR DESIGN: address, phone, fax, email, website, opening hours

EXCLUSIVE CAR DESIGN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTENBERGESTRAAT 29; 9620; ZOTTEGEM, België

Telefoon (phone): 93607310 (+32-93607310) 93607310 (+32-93607310)

Fax (fax): +32 (19) 292-23-83 +32 (19) 292-23-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EXCLUSIVE CAR DESIGN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EXCLUSIVE CAR DESIGN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EXCLUSIVE CAR DESIGN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EXCLUSIVE CAR DESIGN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EXCLUSIVE CAR DESIGN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EXCLUSIVE CAR DESIGN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EXCLUSIVE CAR DESIGN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EXCLUSIVE CAR DESIGN
Products information EXCLUSIVE CAR DESIGN

BTW identificatienummer (tax): BE02892669677
Ondernemingsnummer: 9875305175
Hoofdstad (capital): 275,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 868,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Services: Pneus.

Product categorie (product category): Détaillants en pièces and accessoires de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EXCLUSIVE CAR DESIGN
(Get full report from official database of BE for EXCLUSIVE CAR DESIGN)

Aanvulling soorten activiteiten voor EXCLUSIVE CAR DESIGN
Addition kinds of activities for EXCLUSIVE CAR DESIGN

519901. Kunstartikelen en benodigdheden | Art goods and supplies
07820209. Sprigging diensten, gazon | Sprigging services, lawn
08310000. Bosproducten | Forest products
43110000. Ons. | U.s. postal service
57149903. Slip covers | Slip covers
65310301. Meerdere noteringsdiensten, onroerend goed | Multiple listing service, real estate
73710202. Computer software schrijvers, freelance | Computer software writers, freelance

Werken bij EXCLUSIVE CAR DESIGN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EXCLUSIVE CAR DESIGN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EXCLUSIVE CAR DESIGN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EXCLUSIVE CAR DESIGN. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker op woensdagen! (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou jij van magazijnwerk, kan jij nauwkeurig werken en wil jij graag ieder woensdag werken? Voor een familiaal Belgisch bedrijf in elektro, kabels en verlichting in regio Aalst zijn wij op zoek naar een enthousiaste order-picker. Wat kan je verwachten? - Je zal het magazijn ordenen. - Je zal leveringen sorteren. - Je zal instaan voor de picking van goederen. - Je zal instaan voor de correcte en juiste afhandeling van de bestellingen.

  • Procesoperator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als procesoperator heb je de volgende taken: Opstarten en opvolgen van het productieproces aan de hand van instructies Parameters instellen en opvolgen. Manueel afwegen en toevoegen van grondstoffen. Kwaliteitscontrole. Orde en netheid bewaren op de werkvloer.

  • Service Delivery Support (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat zijn uw taken : Binnen het departement “service delivery support” ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de service delivery afdeling. Dit betekent dat je onder andere facturen controleert en verwerkt, levertermijnen en vervangwagens opvolgt, nieuwe wagens inschrijft en hun nummerplaten verstuurt, mailboxen beheert en verkeersovertredingen behandelt.

  • projectleider (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gespecialiseerd in dakwerken zijn hiervoor op zoek naar 2 projectleiders  Je staat in voor de technische voorbereiding van projecten. Je organiseert en coördineert de werven op het vlak van mensen en middelen met het oog op kwaliteit, veiligheid en rendabiliteit. Dit alles binnen de afgesproken deadlines. Je stuurt de onderaannemers aan en lost eventuele problemen op Je voert de nodige werfbezoeken uit om de technische uitvoering te waarborgen Je waakt over de correcte toepassing van alle procedures en voorschriften inzake veiligheid. Je bezorgt gegevens betreffende de uitgevoerde werken aan de administratie, kijkt de aankoopfacturen na en maakt indien nodig duidelijke afspraken op papier met opdrachtgevers en onderaannemers. Je controleert nauwgezet de budgetten en staat in voor de nacalculatie van projecten.

  • Installateur Sanitair en verwarming: DRINGEND (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant die actief is in de sanitaire sector zoeken wij een gemotiveerde helper sanitiar en verwarming. Als helper sanitair/cv is het de bedoeling dat je de leidingen klaarlegt voor de installatie en de meestergast ondersteunt.

  • MACHINEBOUWER/MONTEUR - REGIO MENEN - OPTIE VAST (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in de regio Menen, gespecialiseerd in speciale machinebouw, is op zoek naar een machinebouwer/monteur. Takenpakket? Maken van onderdelen en/of volledige prototype machines. Samenstellen van volledige machines: mechanisch, pneumatisch en elektrisch. Plaatsen van de machines bij klanten in binnen- en buitenland. Interventies bij klanten op bestaande machines.

  • Studentenjob: Verpleegkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Studeer je af als verpleegkundige/vroedkundige maar weet je nog niet welke richting je uit wil? Of ga je nog verder studeren? Kom dan als jobstudent werken via Randstad Medical bij het UZ Gent als verpleegkundige. Het UZ Gent biedt elk jaar een waaier aan jobs aan voor verpleegkundigen zodat zij uitgebreid kennis kunnen maken met het ziekenhuis en hun verschillende afdelingen. Ook tijdens het schooljaar kan je op je vrije dagen of in het weekend ingezet worden op verschillende diensten. Je kan zowel tijdens de week als in het weekend ingezet worden tijdens vroeg- of laatdiensten. Je wordt verloond naar de barema's van UZ Gent en zal hetzelfde loon ontvangen als een startend verpleegkundige

  • Automechanicus (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Geel zijn we op zoek naar een automechanicus Algemeen onderhoud en nazicht van A-Z uitvoeren Defecten kunnen detecteren en herstellen

  • Projectingenieur Elektriciteit (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    Als projectingenieur zal u vooral instaan voor het ontwerpen en opmaak van elektrische installaties, zowel hoog- als laagspanning. Dit in samenspraak met de projectmanager en afdelingshoofd. Hierbij zal u ook meetstaten en bestekken opstellen.

  • Kinesietherapeut / Relaxatietherapeut Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 2 DEVELOP U

    Type: Zelfstandige activiteit

    2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Door interdisciplinaire groei zijn we op zoek naar een relaxatietherapeut die ons team mee kan versterken. Jouw taken: Relaxatietherapie geven aan volwassenen Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei Eigen doorverwijsnetwerk activeren en onderhouden Bijkomend actief willen zijn in opleiding, onderzoek, beleid,…

  • tai chi instructeur (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde tai chi instructeur. Je werkt in een praktijkhuis met yoga instructeur, kinesist, voetreflexoloog,... Meer info op www.praktijkhuissen.be

  • Studiecoach (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dag collega! Learn2Learn is een studiecoachingsdienst die bijzonder werk levert. We zijn dan ook op zoek naar bijzondere extra krachten met de bijzondere eigenschap om jongeren fantastisch op weg te helpen. Ligt je passie in hulp bieden aan kinderen en jongeren? Hou je er van om ze te helpen zodat ze zich beter in hun vel voelen? Zie je er wel iets in om iemands personal coach te zijn? Wil je je eigen plekje ergens kunnen creëren en houd je er van je eigen swung aan iets te geven maar toch binnen de omkadering van een solide centrum? Ben je een flexibele, aangename teamplayer? Hou je er van kansen te krijgen? Wil je graag een job doen voor de inhoud, om mensen te helpen en er ook wat mee verdienen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als studiecoach begeleid je studenten (voornamelijk secundair onderwijs) bij hun studietraject en bied je persoonlijke en individuele studiebegeleidingen. Naast studiemethode komen ook zaken aan bod zoals faalangst, motivatie, executieve functies, emotioneel welzijn, leerstoornissen, concentratiestoornissen,... Flexibiliteit en ondernemingszin is een must! Opstart overeen te komen. Misschien fijn om weten: We werken voornamelijk buiten de schooluren, dus ook avond- en weekendwerk kan tot te mogelijkheden behoren.. Voor meer informatie neem een kijkje op www.Learn2Learn.be.

Zoek naar antwoorden van EXCLUSIVE CAR DESIGN in sociale netwerken
Look for responds of EXCLUSIVE CAR DESIGN in social networks

Lees alle opmerkingen voor EXCLUSIVE CAR DESIGN. Laat een reactie achter voor EXCLUSIVE CAR DESIGN. EXCLUSIVE CAR DESIGN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EXCLUSIVE CAR DESIGN. Leave a respond for EXCLUSIVE CAR DESIGN. EXCLUSIVE CAR DESIGN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EXCLUSIVE CAR DESIGN op de google maps. Adres en contacten EXCLUSIVE CAR DESIGN
Location of EXCLUSIVE CAR DESIGN on the google maps. Address and contacts of EXCLUSIVE CAR DESIGN

Andere gerelateerde bedrijven als come EXCLUSIVE CAR DESIGN EXCLUSIVE CAR DESIGN: LOUISE HةLبNE FRANCE | Guidotrans NV | fiscodepuydt | Claessens J M | LASER WORKS

Other related companies as EXCLUSIVE CAR DESIGN: LOUISE HةLبNE FRANCE | Guidotrans NV | fiscodepuydt | Claessens J M | LASER WORKS

EXCLUSIVE CAR DESIGN is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EXCLUSIVE CAR DESIGN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02892669677. Het bedrijf EXCLUSIVE CAR DESIGN bevindt zich op het adres: GROTENBERGESTRAAT 29; 9620; ZOTTEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 275,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 868,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Détaillants en pièces and accessoires de voitures. Lijst met producten zijn Services: Pneus..
De hoofdactiviteit van EXCLUSIVE CAR DESIGN is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EXCLUSIVE CAR DESIGN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EXCLUSIVE CAR DESIGN, openstaande posities, locatie van EXCLUSIVE CAR DESIGN op de kaart.

EXCLUSIVE CAR DESIGN is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is EXCLUSIVE CAR DESIGN, company assigned to the tax number BE02892669677. The company EXCLUSIVE CAR DESIGN is located at the address: GROTENBERGESTRAAT 29; 9620; ZOTTEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 275,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 868,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Détaillants en pièces and accessoires de voitures. List of products are Services: Pneus..
The main activity of EXCLUSIVE CAR DESIGN is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of EXCLUSIVE CAR DESIGN is not available. You also can look at reviews of EXCLUSIVE CAR DESIGN, open positions, location of EXCLUSIVE CAR DESIGN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EXCLUSIVE CAR DESIGN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EXCLUSIVE CAR DESIGN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EXCLUSIVE CAR DESIGN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EXCLUSIVE CAR DESIGN, employees, financial statistics.