DEUTSCHE BANK

Contactgegevens DEUTSCHE BANK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEUTSCHE BANK: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEUTSCHE BANK

Regio (region): Kortrijk, België

Adres (address): BURG. REYNAERTSTRAAT 2; 8500; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56266820 (+32-56266820) 56266820 (+32-56266820)

Fax (fax): +32 (61) 930-55-90 +32 (61) 930-55-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEUTSCHE BANK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEUTSCHE BANK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEUTSCHE BANK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEUTSCHE BANK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEUTSCHE BANK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEUTSCHE BANK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEUTSCHE BANK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEUTSCHE BANK
Products information DEUTSCHE BANK

BTW identificatienummer (tax): BE06326446533
Ondernemingsnummer: 4702392578
Hoofdstad (capital): 858,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 719,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in DEUTSCHE BANK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Banken and kredietinstellingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEUTSCHE BANK
(Get full report from official database of BE for DEUTSCHE BANK)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEUTSCHE BANK
Addition kinds of activities for DEUTSCHE BANK

514600. Vis en zeevruchten | Fish and seafoods
01610300. Gewortelde plantenplanten | Rooted vegetable farms
28690305. Esters van ftaalzuuranhydride | Esters of phthalic anhydride
34239926. Handgereedschap van tennissen, behalve snips | Tinners' hand tools, except snips
39930101. Neon tekens | Neon signs
51310202. Bindingen, vooroordeel en rechte | Bindings, bias and straight

Werken bij DEUTSCHE BANK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEUTSCHE BANK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEUTSCHE BANK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEUTSCHE BANK. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser-samensteller (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de metaalconstructie regio Overpelt, zijn we op zoek naar een lasser-samensteller. U staat in voor het zelfstandig aflassen van stalen constructies op basis van plan in het atelier. Fulltime job in dagdienst.

  • Industrieel Reiniger (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Reinigen van de verschillende industriële productieruimtes en meehelpen aan het proper houden van de productie-installaties om de orde en netheid in stand te houden en te bevorderen

  • Bekister (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Dendermonde zijn we op zoek naar een ervaren bekister.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Vaalbeek, 8 uur per week (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Vaalbeek. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en de strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent orderpicker/inpakker (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Voor een firma in de regio van Dendermonde zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent die tijdens het volgende academiejaar elke week één of twee dagen vrij heeft om te werken. In deze functie sta je in voor het algemeen onderhoud van het magazijn, maken van touwrolletjes, ... Kortom, een afwisselende en interessante functie! Ben jij de persoon die we zoeken, stuur dan snel jouw CV naar [email protected] of contacteer ons op 052/25.85.00.

  • Student supermarkt iedere vrijdag namiddag (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Zutendaal zoeken we een vaste student die iedere vrijdag van 13.00 tot 19.00 kan meewerken. Je zal vooral worden ingezet voor het aanvullen van de voedingswaren in de winkel.

  • Weekendhulp MD Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: MASSIMO DUTTI

    Type: Studentenjob

    Als weekendhelper(ster) werk je als fashion advisor en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je een hoge klantenservice garandeert. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Teamleader - Zelfstandig Accountant voor kwaliteitsvol kantoor (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Heeft u al een stevige ervaring opgedaan in een accountants - of boekhoudkantoor, maar bent u er klaar voor om uw kennis en ervaring naar een nieuw niveau te brengen? Heeft u hiernaast ook ervaring opgedaan met het aansturen van een team? Dan is deze accountants groep met een vestiging in regio Turnhout mogelijk een interessante optie! In dit accountantskantoor ligt de standaard op een kwalitatieve dienstverlening naar het cliënteel toe. Dit reflecteert zich dan ook in de medewerkers die deel uitmaken van de groep, een team van ± 100 experts die verspreid zijn over de verschillende vestigingen. Waar ze in dit kantoor op inzetten? Deze mensen naar een nieuw niveau brengen met behulp van ondersteuning en opleidingen. Lijkt het u interessant om een deel uit te maken van het team in dit kantoor? Lees hier dan zeker even verder over de functie details en het aanbod! Teamleader / Zelfstandig Accountant in dit Accountantskantoor - De verantwoordelijkheden U zult in deze functie de kans krijgen om aansturing te geven aan een team. U zult zowel zicht houden op de planning en deadlines van deze medewerkers, en hun voorbereidingswerk controleren. Ook houdt u duidelijk zicht op het rendement van het team en stuurt bij waar nodig. Hiernaast bent u verantwoordelijk voor het bespreken van de jaarrekeningen met de klant, evenals het formuleren van de nodige adviezen en ook deze bediscussiëren met de klanten. U zult deze ook bijstaan met de fiscale controles.

  • Commercieel medewerker voor vastgoedkantoor (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: CENTURY 21 Anders Wonen

    Type: Vaste Job

    prospectie en inkoop van woningen en appartementen; schatting van woningen en appartementen; begeleide bezoeken met kandidaat-kopers aan te koop gestelde eigendommen; verkoop van bestaand vastgoed en nieuwbouw.

  • VERPLEEGKUNDIGE (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: VINCENTHOF

    Type: Vaste Job

    HBO5 (A2) of bachelor (A1)

  • Product Management Assistant (GENVAL)

    Regio: GENVAL

    Bedrijf: KING BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Product Management Assistant sta je in voor de administratieve ondersteuning van de Product Managers: Beheer van de technische fiches en certificaten per artikel (digitale bibliotheek). Nodige product documentatie voor website & webshop aan marketing afdeling bezorgen Behandelen van aanvragen van klanten: technische fiches, msds (veiligheidsbladen), voedingscertificaten

  • Commercieel Technisch Medewerker met IT skills (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Commercieel Technisch Medewerker met IT skills Voor onze klant te Grobbendonk zijn we op zoek naar een commercieel technisch medewerker met IT skills Je bent het aanspreekpunt voor de klanten, koeltechniekers, aan de afhaalbalie om hen snel van de juiste materialen te voorzien. Je bespreekt koeltechnische problemen met klanten en zoekt samen naar een gepaste oplossing Vanuit je kennis en ervaring weet je de juiste producten aan te reiken Samen met de account managager vorm je een perfect team. Je biedt ondersteuning bij het maken van berekeningen, het opmaken en opvolgen van zowel offertes als bestellingen alsook na het verkooptraject. Tenslotte draag je de verantwoordelijkheid over de opbouw en beheer van de webshop

Zoek naar antwoorden van DEUTSCHE BANK in sociale netwerken
Look for responds of DEUTSCHE BANK in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEUTSCHE BANK. Laat een reactie achter voor DEUTSCHE BANK. DEUTSCHE BANK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEUTSCHE BANK. Leave a respond for DEUTSCHE BANK. DEUTSCHE BANK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEUTSCHE BANK op de google maps. Adres en contacten DEUTSCHE BANK
Location of DEUTSCHE BANK on the google maps. Address and contacts of DEUTSCHE BANK

Andere gerelateerde bedrijven als come DEUTSCHE BANK DEUTSCHE BANK: BACOB | Goffard Albert | CARO | ROMBAUT EDOUARD | ERIC GEORGES

Other related companies as DEUTSCHE BANK: BACOB | Goffard Albert | CARO | ROMBAUT EDOUARD | ERIC GEORGES

DEUTSCHE BANK is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Kortrijk, België. De volledige naam van het bedrijf is DEUTSCHE BANK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06326446533. Het bedrijf DEUTSCHE BANK bevindt zich op het adres: BURG. REYNAERTSTRAAT 2; 8500; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 858,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 719,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Banken and kredietinstellingen. Producten gemaakt in DEUTSCHE BANK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEUTSCHE BANK is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEUTSCHE BANK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEUTSCHE BANK, openstaande posities, locatie van DEUTSCHE BANK op de kaart.

DEUTSCHE BANK is a company, that was registered 2008 in Kortrijk region, Belgium. Full name of company is DEUTSCHE BANK, company assigned to the tax number BE06326446533. The company DEUTSCHE BANK is located at the address: BURG. REYNAERTSTRAAT 2; 8500; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 858,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 719,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Banken and kredietinstellingen. Products created in DEUTSCHE BANK were not found.
The main activity of DEUTSCHE BANK is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DEUTSCHE BANK is not available. You also can look at reviews of DEUTSCHE BANK, open positions, location of DEUTSCHE BANK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEUTSCHE BANK, Kortrijk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEUTSCHE BANK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEUTSCHE BANK, Kortrijk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEUTSCHE BANK, employees, financial statistics.