CAR ELECTRONIC CENTER

Contactgegevens CAR ELECTRONIC CENTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CAR ELECTRONIC CENTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

CAR ELECTRONIC CENTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE HELMET 58; 1030; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22150825 (+32-22150825) 22150825 (+32-22150825)

Fax (fax): +32 (67) 214-17-85 +32 (67) 214-17-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CAR ELECTRONIC CENTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CAR ELECTRONIC CENTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CAR ELECTRONIC CENTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CAR ELECTRONIC CENTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CAR ELECTRONIC CENTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CAR ELECTRONIC CENTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CAR ELECTRONIC CENTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CAR ELECTRONIC CENTER
Products information CAR ELECTRONIC CENTER

BTW identificatienummer (tax): BE09091156005
Ondernemingsnummer: 9859924316
Hoofdstad (capital): 736,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 384,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Services: Alarmes,Toits Ouvrants,Systèmes de Navigation,Systèmes Audio,Installation Hifi,Systèmes Anti-vol,Installation de Carkit.

Product categorie (product category): Détaillants en pièces and accessoires de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CAR ELECTRONIC CENTER
(Get full report from official database of BE for CAR ELECTRONIC CENTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor CAR ELECTRONIC CENTER
Addition kinds of activities for CAR ELECTRONIC CENTER

336401. Koper- en koperlegering sterven | Copper and copper alloy die-castings
20320301. Beefbouillon: verpakt in blikjes, potten, enz. | Beef broth: packaged in cans, jars, etc.
20770101. Botmeel, behalve als diervoeder | Bone meal, except as animal feed
36139901. Busbalk structuren | Bus bar structures
36790107. Pulsvormende netwerken | Pulse forming networks
47319900. Vrachtvervoer regeling, nv | Freight transportation arrangement, nec
73891100. Muziek en omroepdiensten | Music and broadcasting services

Werken bij CAR ELECTRONIC CENTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CAR ELECTRONIC CENTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CAR ELECTRONIC CENTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CAR ELECTRONIC CENTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Team leader Warehouse (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U zorgt dat uw magazijnmedewerkers hun taak efficiënt en goed uitvoeren. U geeft hen duidelijke instructies en alle nodige middelen. U volgt hen van nabij en waakt erover dat ze de afgesproken KPI’s behalen. U functioneert onder de verantwoordelijkheid van de warehouse supervisor en operationeel eindverantwoordelijke. Uw taken en verantwoordelijkheden: - Uw team aansturen - Elke dag uw deadlines halen - Opstellen van de uurroosters voor de magazijnmedewerkers - Vlot meedraaien in verschillende afdelingen - U kunt leiding geven aan een ploeg van 5 tot 20 medewerkers

  • Verkoper laminaat, plafonds,... (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij een ruime kennis over verschillende bouwmaterialen en ben jij commercieel aangelegd? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant in Genk zijn wij opzoek naar een verkoper. Jouw takenpakket bestaat uit: Adviesverlening aan de klanten; Je springt bij aan de kassa indien nodig; Je bouwt een vertrouwensband op; Je zorgt dat de winkel op orde blijft.

  • Filiaalleider (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: T-INTERIM ASSE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Filiaalleider bent u verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie van uw winkelfiliaal. Samen met de Assistent-Filiaalleider leidt u het verkoopteam, u verzorgt de basisadministratie, u zorgt voor de juiste uitstraling en presentatie van het assortiment, voor de ontvangst en begeleiding van onze klanten, voor het uitvoeren van commerciële acties,…

  • productiemedewerker te Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn momenteel opzoek naar een gedreven productiemedewerker voor een klant gevestigd in Willebroek. Onze klant staat in voor de keuring, zandstralen en herspuiten van de gasflessen- duikflessen en de volledige assemblage van de flessen (nekringen – ventielen- overkapping, drukregelaars…). De flessen worden gevuld door de productiemedewerker en zijn gevuld vb met Helium, Zuurstof, Nitrogen, Argon,….. Om hun team te versterken, werven zij een productiemedewerker voor de afdeling afwerking aan. Je zal instaan om de gegevens van de flessen in te geven in het computersysteem van het bedrijf. Tevens zal je ventielen moeten aansluiten op de flessen.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Gistel (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Medewerker frituur (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur regio St Pauwels zijn wij op zoek naar gemotiveerde en klantvriendelijke studenten die kunnen werken op zaterdagavond (18u - 20u)

  • Senior Business Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Financial Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    Je zal fungeren als de rechterhand van de controlling manager Je bent verantwoordelijk voor diverse rapporteringen naar het management  Cost reporting: opvolging kosten van de unit + analyses uitvoeren, forecasting, mensen hierin opleiden en van bewust maken Uitvoeren van verschillende analyses voor jouw unit: variantie, costs, operationeel, ... Business cases initiëren en opvolgen van A tot Z + presentie aan management en directiecomité Fungeren als aanspreekpunt van verschillende entiteiten Ad hoc projecten begeleiden van A tot Z (uitrollen idee, marktstudie, budgetten, etc.) Bedrijfsprofiel: Voor een van onze klanten in Zaventem zijn we actief op zoek naar een gedreven en gepassioneerde Business Controller. Als Business Controller bij onze klant word je verwacht een gezonde dosis ambitie te hebben en geen schrik te hebben van hoge verwachtingen. Je wordt de rechterhand van de Finance & Controlling Manager.

  • Business Development Manager interim en werving & selectie – nieuw kantoor Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als Business Development Manager ontwikkel je je business in uitzendarbeid, werving en selectie  en projectsourcing. Je benadert bedrijven in je regio en je bouwt een stevig klantenbestand op. Je gaat ook op zoek naar nieuwe collega’s om als een enthousiast topteam elke dag te gaan voor de juiste kandidaat bij het juiste bedrijf.    1. Commerciële professional • Je kent de lokale bedrijvenmarkt door en door en bent voortdurend op zoek naar nieuwe leads. Hoe je leads omzet in nieuwe klanten, daar heb je alle vrijheid in. • Je bent een doorzetter en houdt vol tot je de opdracht krijgt toevertrouwd. • Je luistert naar je klanten en begrijpt snel waar hun uitdagingen liggen. • Je stelt de oplossing voor die het best past: interim, werving en selectie of projectsourcing. Op die manier ontwikkel je de business voor WaW. • Je zoekt de perfecte kandidaten en overtuigt jouw klanten van je selectie. Daar haal je een grote voldoening uit.   2. Talentmatcher • Je hebt een neus voor talent en weet hoe en waar je het vindt. • Je interviewt en selecteert de juiste kandidaten. • Daarna stel je ze voor aan je klant. Je geniet als je een match realiseert. • Je onderhoudt de relatie met jouw kandidaten voor, tijdens en na hun opdracht.   3. Georganiseerde planner • Je beheert je kandidaten- en bedrijvendossiers. • Je weet je prioriteiten te stellen om efficiënt je doelen te bereiken. • Een collega neemt het opmaken van een arbeidsovereenkomst en de administratieve opvolging van je over.  

  • Kinderpsychiater (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    BalanSS is een multidisciplinair centrum aan de rand van Gent met een groep logopedisten, kinesisten, psychologen, diëtist, psychomotoor therapeuten, orthopedagogen,.. Door de steeds groter wordende instroom patiënten en de bouw van een extra locatie in 2019 in Latem stijgt onze nood aan een extra samenwerkingsverband met een kinderpsychiater om ons te helpen met intervisiemomenten, diagnosestelling, eventuele opstart medicatie, voorschriften verder onderzoek…. Hieronder geven we kort even onze visie en missie weer, maar kijkt u gerust op www.BalanSS.be en www.learn2Learn.be om te bekijken of u zich in onze werking kan vinden. Onze visie: Aanreiken van een warme efficiënte & kwalitatieve hulpverlening zonder wachtlijsten. Behandeling op maat en noodzaak van de patiënt met als enig doel: een snel, optimaal en bereikbaar resultaat. BalanSS – multidisciplinair centrum bestaat uit 2 afdelingen: BalanSS Diagnostiek & BalanSS Behandeling. Learn2Learn remediërende studiecoaching werkt parallel met het centrum.

  • vertegenwoordiger buitendienst west vlaanderen (STENE)

    Regio: STENE

    Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent woonachtig in West-Vlaanderen en werkt in onder het statuut van zelfstandige. U heeft ervaring in vochtbestrijding en bent in staat om zelfstandig een diagnose te stellen en onze klant een passende oplossing aan te bieden. Tibas verzorgt de adressen, U hoeft dus niet zelf op zoek te gaan. U bent sterk in het overtuigen en het enthousiasmeren van anderen. WIj bieden U een aantrekkelijke commissievergoeding.

  • hulpkok (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Leercontract

    meehelpen met de chef , warme en koude keuken , instaan voor onderhoud materiaal en keuken

  • Chauffeur Huisartsenwachtpost regio Veurne (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: AMBULANCE FIRST CARE

    Type: Flexijob

    Als chauffeur van de huisartsenwachtpost werk je in het weekend en op feestdagen. Je begeleidt dokters naar hun afspraken overdag en 's nachts. Enkele belangrijke competenties: Stressbestendig Rustgevend Beleefd en vriendelijk Verzorgd voorkomen Ervaring en kennis van het wegennetwerk

Zoek naar antwoorden van CAR ELECTRONIC CENTER in sociale netwerken
Look for responds of CAR ELECTRONIC CENTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor CAR ELECTRONIC CENTER. Laat een reactie achter voor CAR ELECTRONIC CENTER. CAR ELECTRONIC CENTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CAR ELECTRONIC CENTER. Leave a respond for CAR ELECTRONIC CENTER. CAR ELECTRONIC CENTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CAR ELECTRONIC CENTER op de google maps. Adres en contacten CAR ELECTRONIC CENTER
Location of CAR ELECTRONIC CENTER on the google maps. Address and contacts of CAR ELECTRONIC CENTER

Andere gerelateerde bedrijven als come CAR ELECTRONIC CENTER CAR ELECTRONIC CENTER: Sannimo BVBA | Chiaravalle Vanessa | BOEN | FA. VAN LEENE | Expine.com NV

Other related companies as CAR ELECTRONIC CENTER: Sannimo BVBA | Chiaravalle Vanessa | BOEN | FA. VAN LEENE | Expine.com NV

CAR ELECTRONIC CENTER is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CAR ELECTRONIC CENTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09091156005. Het bedrijf CAR ELECTRONIC CENTER bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE HELMET 58; 1030; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 736,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 384,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Détaillants en pièces and accessoires de voitures. Lijst met producten zijn Services: Alarmes,Toits Ouvrants,Systèmes de Navigation,Systèmes Audio,Installation Hifi,Systèmes Anti-vol,Installation de Carkit..
De hoofdactiviteit van CAR ELECTRONIC CENTER is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CAR ELECTRONIC CENTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CAR ELECTRONIC CENTER, openstaande posities, locatie van CAR ELECTRONIC CENTER op de kaart.

CAR ELECTRONIC CENTER is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is CAR ELECTRONIC CENTER, company assigned to the tax number BE09091156005. The company CAR ELECTRONIC CENTER is located at the address: CHAUSS?E DE HELMET 58; 1030; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 736,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 384,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Détaillants en pièces and accessoires de voitures. List of products are Services: Alarmes,Toits Ouvrants,Systèmes de Navigation,Systèmes Audio,Installation Hifi,Systèmes Anti-vol,Installation de Carkit..
The main activity of CAR ELECTRONIC CENTER is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CAR ELECTRONIC CENTER is not available. You also can look at reviews of CAR ELECTRONIC CENTER, open positions, location of CAR ELECTRONIC CENTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CAR ELECTRONIC CENTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CAR ELECTRONIC CENTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CAR ELECTRONIC CENTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CAR ELECTRONIC CENTER, employees, financial statistics.