BLAUPUNKT SERVICE CENTER

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • BLAUPUNKT SERVICE CENTER
Private companiesTransportation by Air • BLAUPUNKT SERVICE CENTER

Contactgegevens BLAUPUNKT SERVICE CENTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BLAUPUNKT SERVICE CENTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

BLAUPUNKT SERVICE CENTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STANDONKLAAN 44; 2610; ANTWERPEN (GROOT), België

Telefoon (phone): 38272493 (+32-38272493) 38272493 (+32-38272493)

Fax (fax): +32 (81) 363-49-10 +32 (81) 363-49-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BLAUPUNKT SERVICE CENTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BLAUPUNKT SERVICE CENTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BLAUPUNKT SERVICE CENTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BLAUPUNKT SERVICE CENTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BLAUPUNKT SERVICE CENTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BLAUPUNKT SERVICE CENTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BLAUPUNKT SERVICE CENTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BLAUPUNKT SERVICE CENTER
Products information BLAUPUNKT SERVICE CENTER

BTW identificatienummer (tax): BE03069824218
Ondernemingsnummer: 2385101318
Hoofdstad (capital): 287,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 304,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Services: Installation Hifi.

Product categorie (product category): Détaillants en pièces and accessoires de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BLAUPUNKT SERVICE CENTER
(Get full report from official database of BE for BLAUPUNKT SERVICE CENTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor BLAUPUNKT SERVICE CENTER
Addition kinds of activities for BLAUPUNKT SERVICE CENTER

369400. Motor elektrische apparatuur | Engine electrical equipment
382100. Laboratoriumapparatuur en meubilair | Laboratory apparatus and furniture
22840200. Draad van natuurlijke vezels | Thread from natural fibers
28190916. Kwikoxiden | Mercury oxides
38410407. Houders, chirurgische naald | Holders, surgical needle
50440200. Kopieerapparatuur | Copying equipment
52110000. Timmerhout en andere bouwmaterialen | Lumber and other building materials

Werken bij BLAUPUNKT SERVICE CENTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BLAUPUNKT SERVICE CENTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BLAUPUNKT SERVICE CENTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BLAUPUNKT SERVICE CENTER. Looking for open vacancies in other companies

  • LASSER – MONTEUR (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Monteren van de stukken in een mal en het gemonteerde zelf aflassen. - We spreken hierbij van staal en inox lassen.

  • NL en/of Fr Enquêteurs (avondshift) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant biedt een volledige service op gebied van academisch onderzoek waarbij de focus op innovatie en vooruitgang een centraal element van hun bedrijfscultuur uitmaakt. Je zal telefonische interviews (B2B) aan de hand van een computergestuurd interviewsysteem afnemen in het kader van onderzoek. Het betreft hier dus geen verkoop!

  • Monteur tijdelijk M/V (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar een tijdelijke uitdaging (3à4-tal weken) als monteur? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor ons! Voor onze klant, regio Kortrijk, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur voor een 4-tal weken. Jouw taken als monteur zijn vooral het assembleren van machines, aan de hand van tekeningen en componenten. Een vaste werknemer, ingenieur, zal jou hierin goed begeleiden.

  • Customer Service (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor DHL te Opglabbeek zijn we op zoek naar meewerkende supervisor customer service. Je zal voltijds werken in daguren. Taken: Je bent verantwoordlijk voor het correct aannemen van transportorders en pro-actief opvolgen van het verdere verloop van de zendigen Je onderhoudt de dagelijkse communicatie met klanten over vragen en problemen zodat ze snel en adequaat worden opgelost Je focust en speelt proactief in op behoeften van de klant. Je streeft een optimale klanttevredenheid na en bouwt een toegewezen klantenportefeuille verder uit Je verzorgt klantenrapportages conform afspraken met de klant om continue verbetering en tijdige detectie van problemen na te streven Je rapporteert aan de manager customer service

  • Operator Productie (VLETEREN)

    Regio: VLETEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Vleteren zijn wij op zoek naar een ervaren operator (m/v) Preventief en curatief onderhoud en herstellingen van de productie en verpakkingslijnen

  • HUISHOUDHULP (M/V) AALTER (deeltijds - zelf te kiezen) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Schelderode (SCHELDERODE)

    Regio: SCHELDERODE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Student winkelbediende op zondag (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in de regio Haacht zijn we op zoek naar een student voor op zondag. Je staat in voor zowel kassa als aanvullen.

  • Junior en senior functioneel analisten (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Compusearch

    Type: Vaste Job

    Als Functional Analyst neem je de volgende verantwoordelijkheden op jou: · Je bent het aanspreekpunt voor de operationele diensten waarvoor je instaat voor het change management op het niveau van de applicaties en processen waar je aan werkt; · Om tegemoet te komen aan verzoeken van de business, voer je de noodzakelijke analyses uit om na te gaan waar de processen en de ondersteunende applicaties nog verbeterd kunnen worden, je bepaalt de oplossingen voor optimalisering en applicatiefuncties die bijdragen aan de doelstellingen van de operationele dienst in kwestie, je raamt de kosten, je stelt prioriteiten en je maakt een planning voor de uitvoering ervan; · Je volgt de ontwikkelingscyclus op: je staat in voor de analyse van de aanvragen en de functionele analyse van de applicaties die de scope uitmaken van de projecten. Je toetst de voorgestelde technische oplossingen af en je waakt er daarbij over dat zoveel mogelijk de voorkeur wordt gegeven aan de oplossingen die tot de standaardoplossingen behoren en ook herbruikbaar zijn; · Je controleert de kwaliteit van de ontwikkelings-deliverables. Je neemt deel aan de verschillende testfasen en bent betrokken bij de implementatie ervan; · Je werkt mee aan de invoering van de oplossingen door er voor te zorgen dat de impact van de wijzigingen op de organisatie worden beperkt. Je werkt mee aan het vastleggen van de te optimaliseren processen. Je stelt de documentatie voor de gebruiker op en werkt mee aan het uitschrijven van de werkinstructies; · Je bent verantwoordelijk voor de activiteiten die je werden toevertrouwd. In dat kader sta je in voor de opvolging ervan en verzorg je de coördinatie tussen teams indien dat noodzakelijk is. Ook rapporteer je aan de projectmanager of de verantwoordelijke.

  • Field Service Technieker stroomaggregaten (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: EUROPOWER GENERATORS

    Type: Vaste Job

    · Je staat in voor het onderhoud en de herstellingen van stroomaggregaten. · Je lokaliseert, bij pannes, de storingen in het aggregaat en biedt een technische oplossing aan. · Je kan de componenten van defecte systemen identificeren, herstellen en/of vervangen. · Je doet depannages (dringende herstellingen bij defect) op werven bij klanten en in gebouwen waar de stroomaggregaten werden geïnstalleerd. · Bij de klant vervul je de rol van ambassadeur voor het bedrijf. · Je stelt herstelrapporten op naar aanleiding van elke herstelling, elk onderhoud. · Je rapporteert aan de after sales verantwoordelijke over het verloop van de interventies, over suggesties tot verbeteringen en over klantenvragen.

  • Kapper / Hairextensionstyliste (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Maison Maite

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter versterking van ons team in Styling Lounge Geel zoeken wij 1 kapper met een passie voor lang haar. Je staat in voor het ontvangst van de klanten & het plaatsen + opvolgen van allerhande hairextensiontechnieken. Een kappersdiploma en/of 1j ervaring in de kapperswereld is een must maar een extra hairextensiontraining krijg je natuurlijk van ons. Solliciteren : [email protected]

  • Flexijob zaalmedewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een restobar in Roeselare zoeken we een flexijobber om het team te versterken. De bedoeling is dat je zowel in de bar als in de zaal mee kunt inspringen. Jouw takenpakket omvat onder andere: - bereiden en klaarzetten van warme en koude dranken - opdienen en afruimen van dranken en gerechten in de zaal - zorgen voor een propere en ordelijke bar/zaal

Zoek naar antwoorden van BLAUPUNKT SERVICE CENTER in sociale netwerken
Look for responds of BLAUPUNKT SERVICE CENTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor BLAUPUNKT SERVICE CENTER. Laat een reactie achter voor BLAUPUNKT SERVICE CENTER. BLAUPUNKT SERVICE CENTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BLAUPUNKT SERVICE CENTER. Leave a respond for BLAUPUNKT SERVICE CENTER. BLAUPUNKT SERVICE CENTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BLAUPUNKT SERVICE CENTER op de google maps. Adres en contacten BLAUPUNKT SERVICE CENTER
Location of BLAUPUNKT SERVICE CENTER on the google maps. Address and contacts of BLAUPUNKT SERVICE CENTER

Andere gerelateerde bedrijven als come BLAUPUNKT SERVICE CENTER BLAUPUNKT SERVICE CENTER: FLLE NOUVEAU PALACE SA | HUIS RATAPLAN | TOILETTAGE ELODY | Beauté en Duo | Beuselinck L

Other related companies as BLAUPUNKT SERVICE CENTER: FLLE NOUVEAU PALACE SA | HUIS RATAPLAN | TOILETTAGE ELODY | Beauté en Duo | Beuselinck L

BLAUPUNKT SERVICE CENTER is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BLAUPUNKT SERVICE CENTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03069824218. Het bedrijf BLAUPUNKT SERVICE CENTER bevindt zich op het adres: STANDONKLAAN 44; 2610; ANTWERPEN (GROOT). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 287,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 304,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Détaillants en pièces and accessoires de voitures. Lijst met producten zijn Services: Installation Hifi..
De hoofdactiviteit van BLAUPUNKT SERVICE CENTER is Vervoer per lucht, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BLAUPUNKT SERVICE CENTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BLAUPUNKT SERVICE CENTER, openstaande posities, locatie van BLAUPUNKT SERVICE CENTER op de kaart.

BLAUPUNKT SERVICE CENTER is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is BLAUPUNKT SERVICE CENTER, company assigned to the tax number BE03069824218. The company BLAUPUNKT SERVICE CENTER is located at the address: STANDONKLAAN 44; 2610; ANTWERPEN (GROOT). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 287,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 304,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Détaillants en pièces and accessoires de voitures. List of products are Services: Installation Hifi..
The main activity of BLAUPUNKT SERVICE CENTER is Transportation by Air, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BLAUPUNKT SERVICE CENTER is not available. You also can look at reviews of BLAUPUNKT SERVICE CENTER, open positions, location of BLAUPUNKT SERVICE CENTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BLAUPUNKT SERVICE CENTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BLAUPUNKT SERVICE CENTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BLAUPUNKT SERVICE CENTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BLAUPUNKT SERVICE CENTER, employees, financial statistics.