GROUPE DE COCK

Contactgegevens GROUPE DE COCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GROUPE DE COCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

GROUPE DE COCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE E ROUSEAU 40; 6001; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71440311 (+32-71440311) 71440311 (+32-71440311)

Fax (fax): +32 (61) 340-53-31 +32 (61) 340-53-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GROUPE DE COCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GROUPE DE COCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GROUPE DE COCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GROUPE DE COCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GROUPE DE COCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GROUPE DE COCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GROUPE DE COCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GROUPE DE COCK
Products information GROUPE DE COCK

BTW identificatienummer (tax): BE09237823486
Ondernemingsnummer: 1188964843
Hoofdstad (capital): 168,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 468,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Activités: Travaux de Démolition.

Product categorie (product category): Démolition d?immeubles and terrassements. Génie hydraulique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GROUPE DE COCK
(Get full report from official database of BE for GROUPE DE COCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor GROUPE DE COCK
Addition kinds of activities for GROUPE DE COCK

7641. Refiltratie en meubel reparatie | Reupholstery and furniture repair
508204. Mining machines en uitrusting, behalve aardolie | Mining machinery and equipment, except petroleum
20610104. Gepoederde rietsuiker | Powdered cane sugar
22530204. Sjaals en mufflers, breien | Scarves and mufflers, knit
22580101. Bed sets, kant | Bed sets, lace
23260201. Schorten, werk, behalve rubberen en plastic: mannen | Aprons, work, except rubberized and plastic: men's
50949902. Juweliers bevindingen | Jewelers' findings
51490601. Dieetvoeding | Diet foods

Werken bij GROUPE DE COCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GROUPE DE COCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GROUPE DE COCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GROUPE DE COCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Lo-Reninge die gespecialiseerd is in de vervaardiging en in het plaatsen van zowel binnen- als buitenschrijnwerk zijn we op zoek een schrijnwerker. Je zal instaan voor het plaatsen van plafonds, het plaatsen van kastenwerk, ..

  • CHAUFFEUR CE (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur krijg je heel wat taken toegewezen: Je vertrekt vanuit Bornem. Je transporteert stukgoed op paletten. Laden en lossen doe je met een transpalet. Je werkt tussen 10 en 12u per dag. Je rijdt in de BE NE LUX. Je rijdt met volle vrachten en maakt MAX 7 stops per dag

  • Procesoperator hars (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innoverend en internationaal opererend bedrijf zoeken we een procesoperator. Taken: je beheerst het proces van het maken van hars, je controleert en evalueert grondstoffen en producten, je voorziet de lijn van de nodige producten, etc.

  • MECHANIEKER HEFTRUCKS - KALLO (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen in Kallo en gespecialiseerd in logistieke dienstverlening zijn wij opzoek naar een gedreven en enthousiaste mechanieker voor onze heftrucks. Het bedrijf telt vandaag ruim 1100 gemotiveerde werknemers. Functieomschrijving: Je onderhoudt en herstelt samen met jouw collega's heftrucks met elektro -en dieselmotoren Daarnaast maak je bestekken op en zorg je dat er een geoliede planning en opvolging is van de onderhoudscycli Je werkt in dagdienst in een vijfdagenstelsel

  • Huishoudhulp in Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Student Verkoper (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een grote bloemen- en plantenzaak te Sint-Katelijne-Waver zijn we op zoek naar studenten die kunnen helpen in de bloemenzaak.  Je staat in voor het opmaken van bloemstukken en het inpakken van cadeautjes. Je bent vlot in de omgang met klanten en geeft hen advies. Verder sta je in voor het kassawerk en zorg je voor de orde en netheid binnen de winkel. Je ondersteunt de collega's waar nodig. 

  • ZAALVERANTWOORDELIJKE (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Lago Beveren De Meerminnen

    Type: Vaste Job

    Je rapporteert aan de Horecamanager, die op zijn beurt rapporteert aan de centrummanager; Helicopterview, overzicht, aansturen, plannen, offertes, bestelling zijn voor jou standaard begrippen; Je hoofdtaak is het opnemen, bedienen en afrekenen van de bestellingen van de bezoekers van het Rest-eau-café, alsook het aansturen van de vaste- en interimmedewerkers; In concreto betekent dit eveneens de mise-en-place van de zaal vóór opening waarbij je verantwoordelijk bent voor een verzorgde, propere omgeving die aangenaam is en bezoekers uitnodigt een drankje en een hapje te nuttigen; Drankbestellingen verzorg je zelf, bestellingen voor eten geef je tijdig en correct door aan de keuken; Je ruimt de tafels af en zorgt voor een correcte betaling van de rekening van de bezoekers; Je bent permanent en proactief attent voor de noden van de bezoeker en behandelt de klachten; Bij sluiting van het Rest-eau-café doe je de mise-en-place voor de volgende dienst, je haalt dranken op, vult frigo’s aan en bergt het bedieningsmateriaal op; Je volgt punctueel de ontvangsten op volgens de Lago procedures (via IT-systeem, afstortingen, …) Je zorgt voor orde en netheid in het Rest-eau-café; Je neemt actief deel aan de regelmatig georganiseerde oefeningen ter navolging van de Lago noodplannen; Je wordt in je taken ondersteund door de Horecamanager;

  • Medior Java Developer (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Artilium

    Type: Vaste Job

    Als Medior/Senior Developer ben je dagelijks bezig met de implementatie van nieuwe features op een projectmatige manier. Je schrijft niet alleen code maar denkt ook mee over de architectuur en gebruikte technologieën. Multi-platform en automatisatie zijn evident. Je gebruikt je ervaring en kennis en helpt hiermee collega's om tot optimale oplossingen te komen. Als voorstander van een DevOps cultuur draag je dagelijks bij aan de CI/CD structuur en helpt mee om deze in de toekomst nog te verbeteren.

  • operator cnc machine (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Vaste Job

    voor een klant waregem zijn we op zoek naar een cnc operator

  • Verpleegkundige (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ROEL DE KONINCK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zelfstandig thuisverpleegkundige

  • Taaldocent Nederlands (NT2) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: BXL ACADEMY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bxl Academy is een groeiende talenschool in het hart van Brussel. We bieden lespakketten op maat van bedrijven en particulieren. Onze taalcursussen zijn aangepast aan de persoonlijke en professionele noden van onze cursisten. Wij zijn op zoek naar een vlotte, communicatieve leraar Nederlands die lesgeeft en zijn of haar studenten uitdaagt, prikkelt en op sleeptouw neemt. Als taaldocent bij Bxl Academy zal je over een gevarieerd takenpakket beschikken. 's Ochtends geef je intensieve cursussen aan professionals, in de namiddag geef je taalmodules aan een groep gemotiveerde werkzoekenden en één of twee avonden per week verzorg je de avondcursussen Nederlands. Behalve een uitstekend taaldocent ben je ook een sterke communicator, aangenaam in de omgang en weet je een groep op sleeptouw te nemen door jouw enthousiasme. Je begint met enkele losse opdrachten, maar zal al snel een volle agenda weten op te bouwen.

  • Dakwerker leerjongen (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Dakambacht

    Type: Leercontract

    Dakwerken hellende/platte daken.

Zoek naar antwoorden van GROUPE DE COCK in sociale netwerken
Look for responds of GROUPE DE COCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor GROUPE DE COCK. Laat een reactie achter voor GROUPE DE COCK. GROUPE DE COCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GROUPE DE COCK. Leave a respond for GROUPE DE COCK. GROUPE DE COCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GROUPE DE COCK op de google maps. Adres en contacten GROUPE DE COCK
Location of GROUPE DE COCK on the google maps. Address and contacts of GROUPE DE COCK

Andere gerelateerde bedrijven als come GROUPE DE COCK GROUPE DE COCK: COIFURE CHRISTINE | GUY ETIENNE | SUPER C | CAT-RENT | Californian Car Wash SPRL

Other related companies as GROUPE DE COCK: COIFURE CHRISTINE | GUY ETIENNE | SUPER C | CAT-RENT | Californian Car Wash SPRL

GROUPE DE COCK is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GROUPE DE COCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09237823486. Het bedrijf GROUPE DE COCK bevindt zich op het adres: AVENUE E ROUSEAU 40; 6001; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 168,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 468,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Démolition d?immeubles and terrassements. Génie hydraulique. Lijst met producten zijn Activités: Travaux de Démolition..
De hoofdactiviteit van GROUPE DE COCK is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GROUPE DE COCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GROUPE DE COCK, openstaande posities, locatie van GROUPE DE COCK op de kaart.

GROUPE DE COCK is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is GROUPE DE COCK, company assigned to the tax number BE09237823486. The company GROUPE DE COCK is located at the address: AVENUE E ROUSEAU 40; 6001; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 168,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 468,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Démolition d?immeubles and terrassements. Génie hydraulique. List of products are Activités: Travaux de Démolition..
The main activity of GROUPE DE COCK is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GROUPE DE COCK is not available. You also can look at reviews of GROUPE DE COCK, open positions, location of GROUPE DE COCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GROUPE DE COCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GROUPE DE COCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GROUPE DE COCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GROUPE DE COCK, employees, financial statistics.