J. MEYSMANS

Contactgegevens J. MEYSMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J. MEYSMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

J. MEYSMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUSSELSESTEENWEG 383; 1980; EPPEGEM, België

Telefoon (phone): 475709038 (+32-475709038) 475709038 (+32-475709038)

Fax (fax): +32 (71) 761-85-81 +32 (71) 761-85-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J. MEYSMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J. MEYSMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J. MEYSMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J. MEYSMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J. MEYSMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J. MEYSMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J. MEYSMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J. MEYSMANS
Products information J. MEYSMANS

BTW identificatienummer (tax): BE02735565185
Ondernemingsnummer: 1601501464
Hoofdstad (capital): 442,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 205,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Activités: Travaux de Démolition,Préparation de terrain,Travaux de Creusement,Travaux de Terrassement,Travaux de Drainage.

Product categorie (product category): Démolition d?immeubles and terrassements

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J. MEYSMANS
(Get full report from official database of BE for J. MEYSMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor J. MEYSMANS
Addition kinds of activities for J. MEYSMANS

3086. Kunststof schuimproducten | Plastics foam products
503901. Geprefabriceerde structuren | Prefabricated structures
26790801. Folieplank: gemaakt van aangekocht materiaal | Foil board: made from purchased material
27599911. Laser printen | Laser printing
27919900. Typesetting, nec | Typesetting, nec
34969910. Keukengerei | Kitchen wire goods
51999900. Nondurable goods, nec, nec | Nondurable goods, nec, nec
76290300. Elektrische huishoudelijke apparaten reparatie | Electrical household appliance repair
79990903. Paardenshowen | Horse shows

Werken bij J. MEYSMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J. MEYSMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J. MEYSMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J. MEYSMANS. Looking for open vacancies in other companies

  • kassamedewerker part-time (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan om de aangekochte goederen met de nodig zorgvuldigheid af te rekenen. Je hebt oog voor detail en kijkt alles goed na met de nodige oplettendheid. Je bedient de klanten met service enthousiasme en geeft hen correct advies. Je bent een ware multitasker die graag veelzijdig wilt werken aangezien je naast kassa ook de inkomende oproepen zal beantwoorden alsook retours en uitleendiensten zal verzorgen. In het begin zal je tewerkgesteld worden voor 20 uur per week maar na verloop van tijd kan dit naar meer uren worden omgezet. Het betreft hier om een job optie-vast studenten komen niet aanmerking.

  • Logistiek medewerker (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Konvert Interim Maasmechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een trendy boetiek in Maasmechelen zijn wij op zoek naar een logistiek bediende. Het betreft een voltijdse functie. De bediende moet de binnenkomende kledij uitpakken, controleren en er diefstalbeveiliging op plaatsen. Belangrijk hierbij is dat je goed en foutloos kan werken met de computer en dat je nauwkeurig en accuraat te werk gaat. Je dient de scan-codes op de kledij snel en zorgvuldig te vergelijken met de codes op de bestelorders en hierna de kledij op een correcte manier te verdelen naar de verschillende afdelingen. Enige ervaring in het magazijn of in een kledingwinkel is een vereiste. Heb je interesse in deze vacature? Bel dan snel op het nummer 089 / 76 75 72.

  • Samensteller/monteur (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als samensteller/monteur stel jij volledige drukvaten samen. Je doet dit aan de hand van werkplaatstekeningen. Het is dus belangrijk dat je goed kan planlezen. Een opleiding in de richting metaal met minimale kennis van halfautomaat- en TIG-lassen, of gelijkwaardig door ervaring, is noodzakelijk. Je komt terecht in een tweeploegenstelsel in een internationaal en dynamisch bedrijf. In drukkere periode kan je in drieploegenstelsel werken.

  • Schrijnwerker Ramen En Deuren (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een producent van ramen en deuren, zijn wij op zoek naar een monteur ramen regio Westerlo. Je werkt voornamelijk in het atelier. Sporadisch ga je mee plaatsen op de werven. Je hebt al ervaring met de productie van ramen en deuren in aluminium.

  • HEFTRUCKCHAUFFEUR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch bedrijf regio Gent zoek ik een gemotiveerde heftruckbestuurder

  • Huishoudhulp dienstencheques (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • Student verkoopmedewerker te Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak te Knokke-Heist zijn wij opzoek naar een zeer enthousiaste Student verkoopsmedewerker die op woensdagnamiddag aan de slag wil. Is jouw grootste passie mode? Zit de verkoopmicrobe in jou? Dan bent u de student die we zoeken!

  • SALES ADVISORS (weekendhulp) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: H & M

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar Sales Advisors (m/v) in Antwerpen centrum! Ben je klaar voor een klantgerichte carrière vol actie in het hart van ons bedrijf? Vind jouw ideale job in een internationale fashionomgeving die steeds in ontwikkeling is en waar je door uitstekende klantenservice de meest optimale shopping ervaring kunt creëren. We bieden jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Je verantwoordelijkheden Behalve heel veel fun, horen bij de job van Sales Advisor bij H&M heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do’-lijstje staan volgende taken: • Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa • Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. • Aan de kassa werken • De levering verwerken en goederen uitpakken • De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen • Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan • In team werken en actief je collega’s ondersteunen en helpen Je profiel We geloven dat jij, net als iedereen bij H&M, een verkoopgerichte, sociale, communicatieve, en ambitieuze team player bent, boordevol energie en optimisme. Je beschikt over de volgende persoonlijke kwaliteiten: • Je kunt klanten en collega’s op een vriendelijke en behulpzame manier benaderen. • Je bent in staat om verkoopopportuniteiten te herkennen en het aanbod van H&M te maximaliseren • Je staat open voor feedback en kan op een duidelijke en oprechte manier communiceren met je team en managers • Je kunt verschillende taken tegelijkertijd uitvoeren en kan omgaan met een hoge werkdruk • Je beschikt over de energie en ambitie om je taken op een efficiënte en geschikte manier af te werken • Je bent bereid om bij te leren en te verbeteren Interessant? Dit is je kans op een buitengewone carrière!

  • Bijlesgever wiskunde (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Finance Officer (4/5 of fulltime) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in centrum Brussel, een KMO actief in HR dienstverlening, zijn we momenteel op zoek naar een Finance Officer. Je werkt autonoom en bent in staat het bedrijf mee te helpen in haar groei. Jouw taken en verantwoordelijkheden: Uitgaande facturatie: opmaak, versturen & opvolgen van de facturen Inkomende facturen: approval proces, boeken Exact software pakket: tijdschrijven en verwerking naar boekhouding Maandafsluiting: provisies, boeken banken via inlezen CODA bestanden, boeken loonbestanden door ze in te lezen in exact Rapportering: Management reporting opstellen (excel & powerpoint) en rapportering Raad van Bestuur Cash opvolging, simulatie van cashpositie op basis van aankoop- en verkoopfacturen, rapport openstaande posten Operationele ondersteuning businesses (KPI, ad hoc analysis…, ondersteuning in pricing) Budgetting & forecasting Ondersteunen auditors bij jaarlijkse audit

  • Mecanicien van heftrucks & klein rollend materiaal (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Als mechanieker sta je in om preventief en curatief onderhoud te doen van heftrucks en ander klein rollend materiaal (kleine graafkranen e.d.). Na verloop van tijd word je ook ingeschakeld om depannages bij klanten uit te voeren. Je staat klanten te woord op technisch vlak en handelt problemen af.

  • Calculator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van ons team zoeken we een calculator voor residentiële projecten voor onze projectontwikkeling (Ascot Projects). Calculatie van ruwbouwfase t.e.m. technieken, voor residentiële gebouwen van 5 tot 100 wooneenheden, op basis van meetstaten en plannen. Uw bijdrage aan het team is van groot belang, gezien uw resultaat de groei van de hele firma stuwen. U voert kostprijsberekening uit op basis van interne richtlijnen vraagt hiernaast de nodige offertes op bij onderaannemers en leveranciers. U analyseert de dossiers grondig, onderzoekt optimalisaties en gaat na of de meetstaten volledig zijn.

Zoek naar antwoorden van J. MEYSMANS in sociale netwerken
Look for responds of J. MEYSMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor J. MEYSMANS. Laat een reactie achter voor J. MEYSMANS. J. MEYSMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J. MEYSMANS. Leave a respond for J. MEYSMANS. J. MEYSMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J. MEYSMANS op de google maps. Adres en contacten J. MEYSMANS
Location of J. MEYSMANS on the google maps. Address and contacts of J. MEYSMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come J. MEYSMANS J. MEYSMANS: GRAFOZET PREPRESS | JAN VAN VAERENBERGH | HUIS "N" GOMA | INST. ENSEIGN.AGRONOMIQUE | Anne-Marie Couture

Other related companies as J. MEYSMANS: GRAFOZET PREPRESS | JAN VAN VAERENBERGH | HUIS "N" GOMA | INST. ENSEIGN.AGRONOMIQUE | Anne-Marie Couture

J. MEYSMANS is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J. MEYSMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02735565185. Het bedrijf J. MEYSMANS bevindt zich op het adres: BRUSSELSESTEENWEG 383; 1980; EPPEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 442,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 205,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Démolition d?immeubles and terrassements. Lijst met producten zijn Activités: Travaux de Démolition,Préparation de terrain,Travaux de Creusement,Travaux de Terrassement,Travaux de Drainage..
De hoofdactiviteit van J. MEYSMANS is Meubels en uitrustingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J. MEYSMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J. MEYSMANS, openstaande posities, locatie van J. MEYSMANS op de kaart.

J. MEYSMANS is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is J. MEYSMANS, company assigned to the tax number BE02735565185. The company J. MEYSMANS is located at the address: BRUSSELSESTEENWEG 383; 1980; EPPEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 442,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 205,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Démolition d?immeubles and terrassements. List of products are Activités: Travaux de Démolition,Préparation de terrain,Travaux de Creusement,Travaux de Terrassement,Travaux de Drainage..
The main activity of J. MEYSMANS is Furniture and Fixtures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of J. MEYSMANS is not available. You also can look at reviews of J. MEYSMANS, open positions, location of J. MEYSMANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J. MEYSMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J. MEYSMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J. MEYSMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J. MEYSMANS, employees, financial statistics.