KOHNEN BEAUFAYS

Contactgegevens KOHNEN BEAUFAYS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KOHNEN BEAUFAYS: address, phone, fax, email, website, opening hours

KOHNEN BEAUFAYS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VOIE DE L?AIR PUR 104; 4052; CHAUDFONTAINE, België

Telefoon (phone): 78719037 (+32-78719037) 78719037 (+32-78719037)

Fax (fax): +32 (51) 662-49-79 +32 (51) 662-49-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KOHNEN BEAUFAYS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KOHNEN BEAUFAYS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KOHNEN BEAUFAYS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KOHNEN BEAUFAYS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KOHNEN BEAUFAYS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KOHNEN BEAUFAYS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KOHNEN BEAUFAYS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KOHNEN BEAUFAYS
Products information KOHNEN BEAUFAYS

BTW identificatienummer (tax): BE04438995361
Ondernemingsnummer: 7007324218
Hoofdstad (capital): 595,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 817,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Activités: Carreleurs.. Produits: Feux Ouverts.. Produits: Parquet.. Produits: Poêles.. Services: Architectes d'Intérieur.

Product categorie (product category): Décorateurs d'intérieur. Quincailleries. Revêtements pour sols and murs. Magasins spécialisés. Revêtements de sols and murs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KOHNEN BEAUFAYS
(Get full report from official database of BE for KOHNEN BEAUFAYS)

Aanvulling soorten activiteiten voor KOHNEN BEAUFAYS
Addition kinds of activities for KOHNEN BEAUFAYS

16299906. Snijwerknemer | Trenching contractor
33669904. Gietstukken (behalve sterven), nec, brons | Castings (except die), nec, bronze
36259914. Weerstandswielencontroles | Resistance welder controls
38419906. Stethoscopen en stethografen | Stethoscopes and stethographs
39150203. Sieraden polijsten voor de handel | Jewelry polishing for the trade
39991103. Modellen, algemeen, behalve speelgoed | Models, general, except toy
56990201. Kostuums, maskerade of theatrale | Costumes, masquerade or theatrical

Werken bij KOHNEN BEAUFAYS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KOHNEN BEAUFAYS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KOHNEN BEAUFAYS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KOHNEN BEAUFAYS. Looking for open vacancies in other companies

  • Repairmedewerker Carglass (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Carglass Aartselaar zoeken wij een gemotiveerde repairmedewerker. Je zal het verwijderen en herstellen van sterretjes in de ruiten aangeleerd krijgen. Eventueel kan je op termijn doorgroeien tot vervanger van de volledige voorruiten. Hierbij is het belangrijk dat je graag in contact treedt met klanten.

  • Winkelbediende Dreamland regio Gent (Gent en Lochristi) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je de brug tussen kinderen en ouders. Het ene moment droom je mee over ridders en prinsessen, het andere moment adviseer je ouders over hun productkeuze. Je bent geboeid en gebeten door het DreamLand-aanbod en volgt trends op de voet. Verder bestaat je gevarieerde takenpakket uit rekken aanvullen en het winkelbeeld aantrekkelijk maken. En je bent betrokken bij de manier van werken in de winkel. Zie je bijvoorbeeld dat een bepaalde werkwijze efficiënter kan, dan neem je zelf het initiatief om die te verbeteren.

  • PLC Onderhoudstechnieker in een 2 ploegenstelsel bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Estee Lauder Inhouse - Geel LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het dagelijks onderhoud, de technische interventies en de herstellingen van installaties, machines en gebouwen. Je voert planmatig onderhoud uit aan diverse machines volgens diverse methodieken zoals tools uit Lean Manufacturing, Total Productive Maintenance, enz. Je signaleert verbeteringsmogelijkheden, werkt mee aan verbeteringsprojecten en voert de besluiten uit. Je maakt deel uit van een permanentiedienst, in twee ploegen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Aarschot – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Assebroek/Sint-Kruis (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Landen, 8 uur per week (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Landen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Denderwindeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DENDERWINDEKE)

    Regio: DENDERWINDEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Persoonlijk assistent - 1 avond zwemmen in de week - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een doof-blinde man zoeken we een student die tijdens de week één dag wil werken als persoonlijk assistent.Op welke dag dit in de week zal plaatsvinden, is bespreekbaar. De zwemactiviteit duurt ongeveer van 19u - 22u. Hij zoekt iemand die beschikbaar is van september tot december 2018.

  • Elektricien - Regio Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FORCES FOR INDUSTRY

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor het plaatsen van elektriciteit en aanverwanten voor zowel residentieel als industriële projecten.

  • Projectleider Automatisatie (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging richting projectmanagement automatisatie ? Kijk dan snel verder! Aansturen van een team, verantwoordelijk voor een project van A tot Z. Als projectleider automatisatie voer je op drachten uit in functie van je kennis en ervaring. Je neemt de leiding van een team, dat instaat om een project vanuit conceptfase tot en met de nazorg te ondersteunen. Hierbij ben je mee verantwoordelijk voor de communicatie met de klanten en leveranciers. Het opstellen van de RFQ’s, opstellen van specificaties, uitwerken van concepten, opvolgen van de werken van PLC en robot programmeurs, het opvolgen van een team van uitvoerders voor de elektrische aansluitingen van alle systemen. Opvolgen van de FAT en SAT testen. Opstellen van de projectplanning / cost control en de opvolging.

  • Werfleider met ervaring (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Constructiv

    Type: Vaste Job

    Constructiv, het sectorfonds van de bouw, is op zoek naar een ervaren werfleider voor een bouwbedrijf uit Nieuwpoort, gespecialiseerd in het plaatsen van aluminium dakgoten en het isoleren van bedrijfsgebouwen. Jouw takenpakket bestaat uit: verantwoordelijk voor de projecten planning leiding geven waken over de veiligheid Je vertrekt 's morgens vanop de koer.

  • Gemotiveerde hulpontkister (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken dringend een hulpontkister Onze klant is actief als handelaar in bouw- en afwerkingsmaterialen; Taken: Je maakt bekistingsstukken los en je maakt ze schoon Je ruimt de tafels af door het overblijvend beton en de lijmresten los te maken Je helpt de ontkister als dit nodig is Je legt het ijzer en andere producten klaar en je zorgt voor een propere werkruimte

Zoek naar antwoorden van KOHNEN BEAUFAYS in sociale netwerken
Look for responds of KOHNEN BEAUFAYS in social networks

Lees alle opmerkingen voor KOHNEN BEAUFAYS. Laat een reactie achter voor KOHNEN BEAUFAYS. KOHNEN BEAUFAYS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KOHNEN BEAUFAYS. Leave a respond for KOHNEN BEAUFAYS. KOHNEN BEAUFAYS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KOHNEN BEAUFAYS op de google maps. Adres en contacten KOHNEN BEAUFAYS
Location of KOHNEN BEAUFAYS on the google maps. Address and contacts of KOHNEN BEAUFAYS

Andere gerelateerde bedrijven als come KOHNEN BEAUFAYS KOHNEN BEAUFAYS: Dehan H | GEORGES GILLOT | DANIEL BLIGHT | BONTE H. | Kefra BVBA

Other related companies as KOHNEN BEAUFAYS: Dehan H | GEORGES GILLOT | DANIEL BLIGHT | BONTE H. | Kefra BVBA

KOHNEN BEAUFAYS is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KOHNEN BEAUFAYS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04438995361. Het bedrijf KOHNEN BEAUFAYS bevindt zich op het adres: VOIE DE L?AIR PUR 104; 4052; CHAUDFONTAINE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 595,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 817,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Décorateurs d'intérieur. Quincailleries. Revêtements pour sols and murs. Magasins spécialisés. Revêtements de sols and murs. Lijst met producten zijn Activités: Carreleurs.. Produits: Feux Ouverts.. Produits: Parquet.. Produits: Poêles.. Services: Architectes d'Intérieur..
De hoofdactiviteit van KOHNEN BEAUFAYS is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KOHNEN BEAUFAYS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KOHNEN BEAUFAYS, openstaande posities, locatie van KOHNEN BEAUFAYS op de kaart.

KOHNEN BEAUFAYS is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is KOHNEN BEAUFAYS, company assigned to the tax number BE04438995361. The company KOHNEN BEAUFAYS is located at the address: VOIE DE L?AIR PUR 104; 4052; CHAUDFONTAINE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 595,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 817,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Décorateurs d'intérieur. Quincailleries. Revêtements pour sols and murs. Magasins spécialisés. Revêtements de sols and murs. List of products are Activités: Carreleurs.. Produits: Feux Ouverts.. Produits: Parquet.. Produits: Poêles.. Services: Architectes d'Intérieur..
The main activity of KOHNEN BEAUFAYS is Fishing, Hunting and Trapping, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of KOHNEN BEAUFAYS is not available. You also can look at reviews of KOHNEN BEAUFAYS, open positions, location of KOHNEN BEAUFAYS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KOHNEN BEAUFAYS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KOHNEN BEAUFAYS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KOHNEN BEAUFAYS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KOHNEN BEAUFAYS, employees, financial statistics.