JURGEN MINNEBO

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • JURGEN MINNEBO
Private companiesFood Stores • JURGEN MINNEBO

Contactgegevens JURGEN MINNEBO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JURGEN MINNEBO: address, phone, fax, email, website, opening hours

JURGEN MINNEBO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BIEZENSTRAAT 7B4; 8000; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50330095 (+32-50330095) 50330095 (+32-50330095)

Fax (fax): +32 (53) 354-44-62 +32 (53) 354-44-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JURGEN MINNEBO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JURGEN MINNEBO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JURGEN MINNEBO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JURGEN MINNEBO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JURGEN MINNEBO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JURGEN MINNEBO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JURGEN MINNEBO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JURGEN MINNEBO
Products information JURGEN MINNEBO

BTW identificatienummer (tax): BE04276397705
Ondernemingsnummer: 9709960937
Hoofdstad (capital): 503,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 271,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Services: Architectes d'Intérieur.

Product categorie (product category): Décorateurs d'intérieur

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JURGEN MINNEBO
(Get full report from official database of BE for JURGEN MINNEBO)

Aanvulling soorten activiteiten voor JURGEN MINNEBO
Addition kinds of activities for JURGEN MINNEBO

22210413. Vinyon breedgeweven stoffen | Vinyon broadwoven fabrics
23539904. Hoeden en petten, anders | Hats and caps, nec
32290702. Schoorstenen, lamp: geperst of geblazen glas | Chimneys, lamp: pressed or blown glass
33129904. Smeden, ijzer en staal | Forgings, iron and steel
36740303. Foto-elektrische cellen, vaste toestand (elektronisch oog) | Photoelectric cells, solid state (electronic eye)
41199902. Ambulance service | Ambulance service

Werken bij JURGEN MINNEBO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JURGEN MINNEBO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JURGEN MINNEBO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JURGEN MINNEBO. Looking for open vacancies in other companies

  • Lader Losser voor tijdelijke opdracht (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf regio Zele, zijn wij op zoek naar een tijdelijke werkkracht om te helpen met het laden en lossen van de vrachtwagens. Je zal de vrachtwagens manueel moeten laden en lossen via de laadbrug achterop de vrachtwagen. Het zijn zware tonnen die je met een bepaalde techniek op de rand moet leren rollen zodat je niet met brute kracht de tonnen moet verslepen.

  • Allround productiemedewerker (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een functie als allround arbeider met een wisselend en fysisch takenpakket in 2-ploegen? Zoek dan niet verder! Wat doe je: Nee, geen simpele knoppendrukker. Geen lopende band werk, maar allround productiewerk in een fabriek. Je bent gedreven en houdt van aanpakken? Dan is deze functie wat voor jou! Het bedrijf zal een nieuwe lijn beginnen en zoekt hiervoor allround arbeiders die paletten gaan ontpakken, producten uit dozen halen, alles sorteren,... Kortom jij zorgt ervoor dat deze lijn volledig klaar wordt gestoomd en alles klaar staat om op te starten. Voor wie doe je het: Meer en meer wordt stilgestaan bij onze ecologische afdruk en gaan we op zoek naar duurzame oplossingen. Ook voedselverspilling zorgt voor een grote impact op het milieu en dit is net waar Trotec een unieke rol in speelt. Zij nemen namelijk het volledige proces in handen waarbij ze voedingsproducten van plantaardige oorsprong verwerken tot een hoogwaardige basisgrondstof voor dierenvoeding. Deze voedingsproducten zijn in feite afgekeurde producten, die niet geschikt zijn voor consumptie. Dit omwille van een verkeerde vorm, verkeerde samenstelling, gebroken stukjes,… . Nog nooit op gelet dat alle koekjes in de doos dezelfde mooie vorm hebben, de pralines er allemaal hetzelfde uitzien, zonder gebreken? Deze “mislukte” producten worden dus opgehaald door Trotec en bij hen volledig verwerkt! Zo gaat er niets verloren!

  • Operator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Tot je taken behoren: Je bent verantwoordelijk voor het veilig en efficiënt produceren en afvullen van verven, lijmen,harsen,… Afwegen van pigmenten, harsen, additieven,… Maken van verven, lijmen,… Instellen van afvulmachines Afvullen van lijmen, harsen, verven,… Je draagt zorg voor de orde en netheid Je ziet er op toe dat de veiligheidsvoorschriften worden nageleefd! Je meldt, registreert en bespreekt eventuele werkingsproblemen met je teamleider en/of de productieverantwoordelijke Registreren van productie-onderhoudsgegevens in een computerprogramma Je werkt steeds creatief mee aan oplossingen en brengt deze over naar zowel je teamgenoten als naar de teamleader en /of de productieverantwoordelijke

  • Monteur Sprinklers (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Monteur van Sprinklers sta je in voor: Het installeren van automatische blusinstallaties op diverse werven in België Frankrijk en Nederland. Het werken volgens plan. Het lassen van leidingen. Het werken in een 4-dagen stelsel (10u/dag van maandag t.e.m. donderdag)

  • Teamleader Logistiek - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een lid van een internationaal gestructureerde bedrijvengroep dat meer dan 30 jaar actief is in de tuinbouwsector zijn we op zoek naar een Hef- en Reachtruckchauffeur die op termijn kan doorgroeien naar de functie van Teamleader. Als teamleader ben je, bij afwezigheid van de verantwoordelijke van de afdeling logistiek, verantwoordelijk voor de werkverdeling, de organisatie op het terrein, het klaarzetten van orders voor de vrachtwagens, het stockbeheer.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamme – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poets- en huishoudhulp regio Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling in Tielt-Winge en omgeving

  • Productiearbeider voedingsector (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een job op een makkelijk te bereiken locatie met een goede verloning? Dan is onze vacature voor productiemedewerker in het voedingsbedrijf Plukon Maasmechelen zeker iets voor jou. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding. Je pauze kan je doorbrengen in de refter, waar je allerlei snacks en dranken aan democratische prijzen kan aankopen. Er wordt gewerkt met een ochtend-en middagpost, zo heb jij nog de tijd overdag voor je hobby of gezin. Dankzij de aanwezigheid van een Randstadkantoor op het terrein van Plukon ben je ook gegarandeerd van een goede opvolging van je tewerkstelling!

  • JAARLIJKS STUDENT: Magazijnier paar dagen of 1 dag in de week M/V (GHISLENGHIEN)

    Regio: GHISLENGHIEN

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een firma gelegen te GHISLENGHIEN zijn we op zoek naar een student magazijnier om heel het jaar door een dag of paar dagen in de week te komen meehelpen. Het mogen ook halve dagen zijn. Je helpt mee bij het laden en lossen van de vrachtwagens, bestellingen klaarzetten, etikettering van de goederen en het magazijn op orde houden. VG.943/BUOSA

  • Mecanicien, tijdelijke functie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je werkt voor een bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van zelfwarmende/zelfkoelende verpakkingen. Voor de opbouw en montage van een machine zijn we op zoek naar een mecanicien die zich gedurende 1 a 2 maanden kan vrijmaken. Sta je mechanisch sterk in je schoenen? Lees je vlot technische plannen? Heb je eventueel voeling met pneumatica en/of hydraulica? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • New Channel Manager | O-Vl (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SterkeRaven

    Type: Vaste Job

    Een nieuwe functie binnen een snel groeiende internationale organisatie. Dit wil zeggen dat je je stempel kan zetten en dat je met de nodige vrijheid om kan. Creativiteit, drive, commercieel inzicht en onderhandelingstechnieken zijn zaken die je goed van pas komen, naast je talenkennis natuurlijk. Je opereert op high level, je nieuwe klanten worden distributeurs en resellers allerlei.

  • Tooghulp flexijob Hallaar (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: RESTAURANT BOSHUIS

    Type: Flexijob

    Om ons team uit te breiden zijn wij op zoek naar ervaren toogmedewerkers. Je maakt bestellingen klaar, warme en koude dranken Je doet de afwas van de bar Je zorgt voor een ordelijke en nette toog Bijkomende taken: aanvullen van frigo's, opruimen van leeggoed.

Zoek naar antwoorden van JURGEN MINNEBO in sociale netwerken
Look for responds of JURGEN MINNEBO in social networks

Lees alle opmerkingen voor JURGEN MINNEBO. Laat een reactie achter voor JURGEN MINNEBO. JURGEN MINNEBO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JURGEN MINNEBO. Leave a respond for JURGEN MINNEBO. JURGEN MINNEBO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JURGEN MINNEBO op de google maps. Adres en contacten JURGEN MINNEBO
Location of JURGEN MINNEBO on the google maps. Address and contacts of JURGEN MINNEBO

Andere gerelateerde bedrijven als come JURGEN MINNEBO JURGEN MINNEBO: ETN DENAYER NV | T&B CONSTRUCTIONS | Sporthal | GARAGE MANU UYTTERHAEGEN | T.E.C.

Other related companies as JURGEN MINNEBO: ETN DENAYER NV | T&B CONSTRUCTIONS | Sporthal | GARAGE MANU UYTTERHAEGEN | T.E.C.

JURGEN MINNEBO is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JURGEN MINNEBO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04276397705. Het bedrijf JURGEN MINNEBO bevindt zich op het adres: BIEZENSTRAAT 7B4; 8000; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 503,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 271,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Décorateurs d'intérieur. Lijst met producten zijn Services: Architectes d'Intérieur..
De hoofdactiviteit van JURGEN MINNEBO is Voedingswinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JURGEN MINNEBO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JURGEN MINNEBO, openstaande posities, locatie van JURGEN MINNEBO op de kaart.

JURGEN MINNEBO is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is JURGEN MINNEBO, company assigned to the tax number BE04276397705. The company JURGEN MINNEBO is located at the address: BIEZENSTRAAT 7B4; 8000; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 503,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 271,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Décorateurs d'intérieur. List of products are Services: Architectes d'Intérieur..
The main activity of JURGEN MINNEBO is Food Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JURGEN MINNEBO is not available. You also can look at reviews of JURGEN MINNEBO, open positions, location of JURGEN MINNEBO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JURGEN MINNEBO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JURGEN MINNEBO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JURGEN MINNEBO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JURGEN MINNEBO, employees, financial statistics.