CLAINE

Contactgegevens CLAINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLAINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLAINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LARGE VOIE 126; 4040; HERSTAL, België

Telefoon (phone): 42646576 (+32-42646576) 42646576 (+32-42646576)

Fax (fax): +32 (53) 451-46-11 +32 (53) 451-46-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLAINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLAINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLAINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLAINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLAINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLAINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLAINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLAINE
Products information CLAINE

BTW identificatienummer (tax): BE05269836425
Ondernemingsnummer: 7320709228
Hoofdstad (capital): 769,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 766,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Services: Architectes d'Intérieur.

Product categorie (product category): Décorateurs d'intérieur

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLAINE
(Get full report from official database of BE for CLAINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLAINE
Addition kinds of activities for CLAINE

226203. Decoratieve afwerking van kunstmatige breedgeweven stoffen | Decorative finishing of manmade broadwoven fabrics
291101. Gassen en vloeibare petroleumgassen | Gases and liquefied petroleum gases
562199. Vrouwenkleding winkels, nec | Women's clothing stores, nec
20150802. Turkije, verwerkt: ingeblikt | Turkey, processed: canned
22410301. Elektrische isolatiebandjes en vlechten, behalve plastic | Electric insulating tapes and braids, except plastic
34630101. Motor of turbine smeedstukken, nonferrous | Engine or turbine forgings, nonferrous
50319901. Composite board producten, houtplank | Composite board products, woodboard
73190101. Buskaart reclame | Bus card advertising

Werken bij CLAINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLAINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLAINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLAINE. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Medewerker (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als customer service medewerker geef je ondersteuning aan het onderhouden van contacten met opdrachtgevers omtrent de aanname en de uitvoering van opdrachten. Uw taken zullen in hoofdzaak gericht zijn op de administratieve en communicatie processen inzake de inbound containerstroom, alsook behoort tot uw takenpakket administratieve ondersteuning bij de outbound processen.

  • Huishoudhulp regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere service@home), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Omwille van verdere uitbreiding zijn wij steeds op zoek naar huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen!

  • HUISHOUDHULP LIER (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Lier en Berlaar zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Studenten magazijn tussen 19/11 en 2/12 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant Bleckmann zijn wij op zoek naar heel wat studenten die graag een centje willen bijverdienen tussen 19/11 en 2/12. Mogelijkheden tot werken: elke weekdag en/of weekend en dit in de vroege, late of nachtploeg (18+) Eigen vervoer is niet noodzakelijk om tot in Grobbendonk te geraken: Synergie voorziet busververvoer vanuit Antwerpen (Sportpaleis) om jullie ter plaatste te brengen (incl. betaalde reiskosten!)

  • Technisch jobstudent voor zomervakantie (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Om de verlofperiodes van onze vaste medewerkers op te vangen en de vraag van onze klanten toch te kunnen beantwoorden kijken we uit naar een jobstudent om technisch uitvoerend werk uit te voeren in de lijn van je technische opleiding. Takenpakket: meehelpen aan het mechanisch onderhoud van machines monteren/demonteren van machines lassen (indien dit tot je studierichting behoort) algemene technische werken

  • Jobstudent tuinmedewerker Beernem (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in de regio Beernem zoekt Konvert een student om tijdens het schooljaar mee te werken met het onderhoud van een tuin. Dit gaat van gras afrijden & werken met de bosmaaier tot de kettingzaag. Veel houtwerk. Snoeivaardig zijn is een pluspunt.

  • Student gezocht voor leuke winkel in Bree! (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak te Bree gaan wij op zoek naar een gemotiveerde student.

  • Management trainees - Binnenland | Voltijds | Kallo | (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670497-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze klant KATOEN NATIE GROEP combineert wereldwijd engineering en technologie om klantgerichte, technologische en logistieke oplossingen te bieden aan bedrijven, actief in verscheidene industrietakken. Katoen Natie heeft meer dan 181 vestigingen verspreid over een 35-tal landen in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en het Verre Oosten en stelt zo'n 15.000 mensen tewerk. Ben jij klaar voor een boeiende carrière in een hoogtechnologische omgeving? Ben je ondernemend, ambitieus en zit je vol energie? Ben je een doelgerichte werker en heb je geen schrik om de handen uit de mouwen te steken? Sta je met 2 voeten op de grond en wil je volop investeren in je toekomst? Dan ben jij misschien wel de persoon die Katoen Natie zoekt! Onder het motto ‘our people make the difference' is onze klant op zoek naar meerdere management trainees. Als management trainee leer je gedurende 2 jaar het reilen en zeilen op een terminal kennen door op verschillende locaties mee te draaien: laden en lossen op de vloer, transportplanning, klantendienst etc. Na een doorgedreven opleiding, krijg je een site in het binnenland toegewezen waar je aansturing dient te geven over het terminalgebeuren.

  • Klantenadviseur automotive sector (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Als Klantenadviseur ben je verantwoordelijk voor het volledig verkoopsproces. Op regelmatige tijdstippen doe je actief aan prospectie om nieuwe potentiële klanten binnen te halen om het marktaandeel te vergroten. Je verovert het marktpotentieel van nieuwe voertuigen en tweedehandswagens van alle merken. Als klantenadviseur is het jouw taak om de behoeften van de klant te analyseren om op die manier de verkoop te stimuleren. Je bent de onderhandelingspartner voor een samenwerking vanaf offerte tot het afleveren van de wagen. Tenslotte draag je als Klantenadviseur de verantwoordelijkheid in de dienst-na-verkoop om op actieve wijze het vertrouwen van de klant te winnen. Bedrijfsprofiel: Voor een financieel gezonde groep in de automobielsector in volle ontwikkeling, zijn wij op zoek naar een Klantenadviseur.

  • Assistent Winkelverantwoordelijke ACTION Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTION BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Assistent Winkelverantwoordelijke ben jij medeverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in jouw winkel. Door het verrassende en sterk wisselende assortiment met dagelijks nieuwe producten is geen dag hetzelfde. Je zorgt dagelijks voor honderden blije klanten. Samen met de Winkelverantwoordelijke ben jij verantwoordelijk voor de optimale verkoop van ons verrassend volledige assortiment en de aansturing van een team van winkelpersoneel. Action kenmerkt zich door een sterk wisselend assortiment met elke week minimaal 150 nieuwe producten. Dit betekent elke dag nieuwe artikelen die een plek verdienen in jouw winkel. Je ondersteunt de Winkelverantwoordelijke bij het opvolgen van de winkelverkoop en denkt mee over het verbeteren van de winkel- en schapindeling om de verkoop te optimaliseren. Vervolgens ga je samen met jouw team aan de slag en controleer je de voortgang om een verzorgde winkeluitstraling te realiseren. Bij afwezigheid van de Winkelverantwoordelijke ben jij eindverantwoordelijk voor de winkel. Je assisteert de Winkelverantwoordelijke bij het beoordelen van de aanwezige winkelvoorraad , zodat dagelijks het aantal benodigde artikelen kan worden besteld. Daarnaast ben je in overleg met de Winkelverantwoordelijke ook deels verantwoordelijk voor de personeelsplanning en sollicitaties van winkelmedewerkers. Verder ben je aanspreekpunt voor de winkelmedewerkers wanneer zij vragen hebben, waarbij voortdurende aandacht voor klantgerichtheid een belangrijk onderdeel is. Dit allemaal met één doel; een winstgevende winkel met blije klanten, een verzorgde uitstraling & tevreden medewerkers.

  • Magazijnier/Chauffeur rijbewijs C (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HUYS CONCEPT

    Type: Vaste Job

    Voor onze houthandel zoeken we een enthousiaste werknemer met rijbewijs C. Zowel voor werk in magazijn als transport met vrachtwagen en kooiaap. Pluspunten zijn kennis van hout, heftruck-attest. Je komt terecht in een klein gemotiveerd team.

  • Mystery shoppers gezocht (België)

    Regio: België

    Bedrijf: VABU

    Type: Werfreserve

    We zoeken mystery shoppers voor de regio Vlaams-Brabant, Brussel en Oost-Vlaanderen! Oog voor detail is een pluspunt! Een wagen en een internetverbinding een vereiste! Aangename bij-job!

Zoek naar antwoorden van CLAINE in sociale netwerken
Look for responds of CLAINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLAINE. Laat een reactie achter voor CLAINE. CLAINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLAINE. Leave a respond for CLAINE. CLAINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLAINE op de google maps. Adres en contacten CLAINE
Location of CLAINE on the google maps. Address and contacts of CLAINE

Andere gerelateerde bedrijven als come CLAINE CLAINE: LA GAZETTE | EUROPE MOTORS | E. GUEULETTE | INSTITUT VAL D?AISNE | Sollie F

Other related companies as CLAINE: LA GAZETTE | EUROPE MOTORS | E. GUEULETTE | INSTITUT VAL D?AISNE | Sollie F

CLAINE is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLAINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05269836425. Het bedrijf CLAINE bevindt zich op het adres: LARGE VOIE 126; 4040; HERSTAL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 769,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 766,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Décorateurs d'intérieur. Lijst met producten zijn Services: Architectes d'Intérieur..
De hoofdactiviteit van CLAINE is Depotinstellingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLAINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLAINE, openstaande posities, locatie van CLAINE op de kaart.

CLAINE is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLAINE, company assigned to the tax number BE05269836425. The company CLAINE is located at the address: LARGE VOIE 126; 4040; HERSTAL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 769,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 766,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Décorateurs d'intérieur. List of products are Services: Architectes d'Intérieur..
The main activity of CLAINE is Depository Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CLAINE is not available. You also can look at reviews of CLAINE, open positions, location of CLAINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLAINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLAINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLAINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLAINE, employees, financial statistics.