CONFEDERACION ESPANOLA DE CAJAS DE AHORROS

Particuliere bedrijvenMusea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen • CONFEDERACION ESPANOLA DE CAJAS DE AHORROS
Private companiesMuseums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens • CONFEDERACION ESPANOLA DE CAJAS DE AHORROS

Contactgegevens CONFEDERACION ESPANOLA DE CAJAS DE AHORROS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CONFEDERACION ESPANOLA DE CAJAS DE AHORROS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CONFEDERACION ESPANOLA DE CAJAS DE AHORROS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KUNSTLAAN 3; 1210; SINT-JOOST-TEN-NODE/SAINT-JOSS, België

Telefoon (phone): 22231597 (+32-22231597) 22231597 (+32-22231597)

Fax (fax): +32 (2) 416-98-58 +32 (2) 416-98-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CONFEDERACION ESPANOLA DE CAJAS DE AHORROS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CONFEDERACION ESPANOLA DE CAJAS DE AHORROS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CONFEDERACION ESPANOLA DE CAJAS DE AHORROS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CONFEDERACION ESPANOLA DE CAJAS DE AHORROS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CONFEDERACION ESPANOLA DE CAJAS DE AHORROS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CONFEDERACION ESPANOLA DE CAJAS DE AHORROS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CONFEDERACION ESPANOLA DE CAJAS DE AHORROS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CONFEDERACION ESPANOLA DE CAJAS DE AHORROS
Products information CONFEDERACION ESPANOLA DE CAJAS DE AHORROS

BTW identificatienummer (tax): BE02710845947
Ondernemingsnummer: 5995483398
Hoofdstad (capital): 628,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 730,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in CONFEDERACION ESPANOLA DE CAJAS DE AHORROS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Banken and kredietinstellingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CONFEDERACION ESPANOLA DE CAJAS DE AHORROS
(Get full report from official database of BE for CONFEDERACION ESPANOLA DE CAJAS DE AHORROS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CONFEDERACION ESPANOLA DE CAJAS DE AHORROS
Addition kinds of activities for CONFEDERACION ESPANOLA DE CAJAS DE AHORROS

7537. Reparaties voor auto-overbrenging | Automotive transmission repair shops
291199. Petroleumraffinage, nec | Petroleum refining, nec
912102. Wetgevende instanties, staat en lokaal | Legislative bodies, state and local
13219906. Isobutane (natuurlijke) productie | Isobutane (natural) production
34460108. Railingen, geprefabriceerde metalen | Railings, prefabricated metal
39490604. Wading zwembaden, plastic beklede stof | Wading pools, plastic coated fabric
50879904. Uitrusting en uitrusting voor uitroeiing en ontsmetting | Extermination and fumigation equipment and supplies

Werken bij CONFEDERACION ESPANOLA DE CAJAS DE AHORROS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CONFEDERACION ESPANOLA DE CAJAS DE AHORROS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CONFEDERACION ESPANOLA DE CAJAS DE AHORROS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CONFEDERACION ESPANOLA DE CAJAS DE AHORROS. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator zaagmachine metaalsector (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een onze klant te Gullegem zijn wij op zoek naar een zaagoperator. Dankzij je inzicht kan je de zaagmachines correct instellen volgens de richtlijnen naar vorm, profiel, hoek en lengte Gezaagde profielen ga je per bon stapelen op de voorziene plaatsen Je gaat organisatorisch te werk en plant correct volgens de doorgegeven bonnen Je bent bewust van veiligheidsnormen en kwaliteitsvereisten Je bent flexibel om in te springen waar nodig Werkuren van 8 tot 12 en van 12.30 tot 16.30h, op vrijdag tot 15.30h Aanbod : Je komt terecht in een groeiend bedrijf Aantrekkelijk loon Kans op optie vast

  • Chauffeur CE - trekker / oplegger - Voor iemand die veel uren wil werken! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde vrachtwagenchauffeur te Roeselare, dit voor de ophaling van paardenmest en kippenmest bij diverse maneges in België, Nederland en Frankrijk! Hoe ziet jouw dag als vrachtwagenchauffeur eruit: Je vertrekt vanuit je eigen woonplaats en rijdt rechtstreeks naar de eerste manege waar je aan de hand van een kraan de paardenmest oplaadt. Je rijdt terug naar de klant waar je de mest lost. Je doet een 3-tal klanten/maneges per dag. Dit kan zijn in België, Nederland of Noord-Frankrijk. Specifieke taken als vrachtwagenchauffeur bestaan uit: Laden van vrachtwagen door middel van laadkraan Elke dag kennis nemen van de uit te voeren opdrachten, deze plannen en eventueel bespreken met de chef en/of collega's om op een efficiënte manier te kunnen werken. Het vervoer van de goederen verzekeren om deze tijdig en veilig op de juiste bestemming te krijgen, rekening houdend met de wegcode. De dienstwagen onderhouden, zowel aan de buiten- als aan de binnenkant, essentiële onderdelen controleren en ze bij defect zelf herstellen of laten herstellen. Deze problemen doorgeven aan de ploegverantwoordelijke rollend materieel of verantwoordelijke aankoop grondstoffen (PM). Een beperkt aantal administratieve taken nodig voor de uitvoering van de eigen opdracht uitvoeren, zoals tachograaf, specifieke transportdocumenten, … . Correct gebruik van de weegbrug. Inspringen bij werkoverlast en vervangen van afwezige collega's.

  • Projectleider (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het zelfstandig afhandelen van projecten vanaf de prijsaanvraag, over het evalueren van de technische haalbaarheid, het bereken van de kostprijs, het opmaken en uitsturen van de offerte, het realiseren van de uitvoeringstekeningen, het bestellingen van onderdelen tot en met de nacalculatie.

  • Commerciële Binnendienstmedewerker (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van Commerciële Binnendienstmedewerker in Brussel behandel je alle binnenkomende oproepen en probeer je op het einde van iedereen call een verkoop te realiseren: Je legt de nodige commercialiteit aan boord om aan cross- en upselling te doen op het einde van ieder telefonisch gesprek. Je helpt je bestaande klanten zo goed mogelijk verder: je gaat nauwkeurig de klacht de vraag of het probleem analyseren en oplossen je geeft uitleg en advies over bestaande visa-kaarten en producten. Je doet de nodige administratieve opvolging: je voert adreswijzigingen of bijkomende informatie van klanten door in het CRM-systeem.

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Tongeren, 10 uur per week (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 10 uren per week, te presteren in 1 à 2 dagen, voor een gastgezin wonende te Tongeren. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en eventueel koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student stickerafdeling (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Studentenjob

    Voor een groothandel in bloemen & planten te Kontich zijn we op zoek naar studenten die beschikbaar zijn om op maandag of op woensdag te werken. Geen weekendwerk! Je taak bestaat uit het stickers plakken op de binnenkomende producten. Je controleert nadien of alle producten de juiste stickers hebben meegekregen. Je kan ook op andere afdelingen ingeschakeld worden. vb. ontvangst en verdeling van bloemen en planten naar juiste afdeling

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Bordenbouwer met ervaring (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

     Je staat in voor de bouw je van een elektrisch stuur- en regelbord, als onderdeel van een productie installatie op de werf. Dit doe je zelfstandig en a.d.h.v. een plan. Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen en andere verschillende elektrische componenten. Daarna monteer je de kabelgoten, de elektrische onderdelen en breng je de bedrading en labeling aan. Je test de kast en werkt ze af. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een expert op het gebied van HVAC en koeling. Zij bieden oplossingen op maat van hun klanten op nationaal vlak.

  • Vrachtwagenbestuurder CE (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Proios Maritime n.v.

    Type: Vaste Job

    Proios Maritime NV is werkzaam in de maritieme sector; als scheepsbevoorrader zijn wij gevestigd te 2070 Zwijndrecht, Westpoort 51-59. Momenteel zijn wij op zoek naar een gedreven vrachtwagenbestuurder CE die ons team kan komen vervoegen. Wij zijn actief in België, Frankrijk, Nederland, ...

  • Capaciteit Planner Ingenieur (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    INTRODUCTIE Onze klant is 's wereld grootste biofarmaceutisch bedrijf met een productaanbod voor alle fasen in een mensenleven, een sterke productenpijplijn en toonaangevend research- en productiecapaciteiten. Hun missie: samen werken aan een gezondere wereld. Binnen de afdeling Operation Excellence - Plant Performance zijn ze op zoek naar een Long Range Capacity Planner; een spilfiguur in het analyseren van de capaciteit. FUNCTIE - Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van de beschikbare capaciteit van equipment op middellange en lange termijn - Je neemt zowel bestaande volumes als voorstellen voor nieuwe producten mee op in de analyses - Je voert deze analyses proactief uit zodat capaciteitstekorten tijdig kunnen vermeden worden - Je maakt voorstellen om deze capaciteitstekorten op te vangen: business cases opstellen voor nieuw equipment, organisatorische aanpassingen of projecten voorstellen om efficiëntie te verhogen - Op een eenvoudige en pragmatische manier visualiseren en presenteren - Je presentatie is de basis voor de strategische beslissingen die de site moet nemen PROFIEL - Hogere technische opleiding of gelijk door ervaring - Aantal jaren projectervaring in een productie omgeving - Ervaring met het implementeren van optimalisaties (DMAIC, six sigma, lean) - Yellow & Green belt certifiëring is een plus - Goed zelfstandig en in team kunnen werken - Goede communicatieve en sociale vaardigheden - Taalvaardigheden: Nederlands en Engels OFFERTE Onze klant biedt u een aantrekkelijk salaris binnen een dynamisch bedrijf. Wilt u er meer over weten? Of is dit nog niet helemaal wat u zoekt? Contacteer Charlotte Vincentelli;

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

Zoek naar antwoorden van CONFEDERACION ESPANOLA DE CAJAS DE AHORROS in sociale netwerken
Look for responds of CONFEDERACION ESPANOLA DE CAJAS DE AHORROS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CONFEDERACION ESPANOLA DE CAJAS DE AHORROS. Laat een reactie achter voor CONFEDERACION ESPANOLA DE CAJAS DE AHORROS. CONFEDERACION ESPANOLA DE CAJAS DE AHORROS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CONFEDERACION ESPANOLA DE CAJAS DE AHORROS. Leave a respond for CONFEDERACION ESPANOLA DE CAJAS DE AHORROS. CONFEDERACION ESPANOLA DE CAJAS DE AHORROS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CONFEDERACION ESPANOLA DE CAJAS DE AHORROS op de google maps. Adres en contacten CONFEDERACION ESPANOLA DE CAJAS DE AHORROS
Location of CONFEDERACION ESPANOLA DE CAJAS DE AHORROS on the google maps. Address and contacts of CONFEDERACION ESPANOLA DE CAJAS DE AHORROS

Andere gerelateerde bedrijven als come CONFEDERACION ESPANOLA DE CAJAS DE AHORROS CONFEDERACION ESPANOLA DE CAJAS DE AHORROS: DEXIA | ROLAND REICHLING | Demuynck Inge BVBA | Van De Cauter | Van Cauwenberge G

Other related companies as CONFEDERACION ESPANOLA DE CAJAS DE AHORROS: DEXIA | ROLAND REICHLING | Demuynck Inge BVBA | Van De Cauter | Van Cauwenberge G

CONFEDERACION ESPANOLA DE CAJAS DE AHORROS is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CONFEDERACION ESPANOLA DE CAJAS DE AHORROS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02710845947. Het bedrijf CONFEDERACION ESPANOLA DE CAJAS DE AHORROS bevindt zich op het adres: KUNSTLAAN 3; 1210; SINT-JOOST-TEN-NODE/SAINT-JOSS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 628,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 730,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Banken and kredietinstellingen. Producten gemaakt in CONFEDERACION ESPANOLA DE CAJAS DE AHORROS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CONFEDERACION ESPANOLA DE CAJAS DE AHORROS is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CONFEDERACION ESPANOLA DE CAJAS DE AHORROS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CONFEDERACION ESPANOLA DE CAJAS DE AHORROS, openstaande posities, locatie van CONFEDERACION ESPANOLA DE CAJAS DE AHORROS op de kaart.

CONFEDERACION ESPANOLA DE CAJAS DE AHORROS is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is CONFEDERACION ESPANOLA DE CAJAS DE AHORROS, company assigned to the tax number BE02710845947. The company CONFEDERACION ESPANOLA DE CAJAS DE AHORROS is located at the address: KUNSTLAAN 3; 1210; SINT-JOOST-TEN-NODE/SAINT-JOSS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 628,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 730,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Banken and kredietinstellingen. Products created in CONFEDERACION ESPANOLA DE CAJAS DE AHORROS were not found.
The main activity of CONFEDERACION ESPANOLA DE CAJAS DE AHORROS is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CONFEDERACION ESPANOLA DE CAJAS DE AHORROS is not available. You also can look at reviews of CONFEDERACION ESPANOLA DE CAJAS DE AHORROS, open positions, location of CONFEDERACION ESPANOLA DE CAJAS DE AHORROS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CONFEDERACION ESPANOLA DE CAJAS DE AHORROS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CONFEDERACION ESPANOLA DE CAJAS DE AHORROS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CONFEDERACION ESPANOLA DE CAJAS DE AHORROS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CONFEDERACION ESPANOLA DE CAJAS DE AHORROS, employees, financial statistics.