A B M KANTOORINRICHTING

Contactgegevens A B M KANTOORINRICHTING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A B M KANTOORINRICHTING: address, phone, fax, email, website, opening hours

A B M KANTOORINRICHTING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NACHTEGAALSTRAAT 67; 2550; KONTICH, België

Telefoon (phone): 34585720 (+32-34585720) 34585720 (+32-34585720)

Fax (fax): +32 (53) 429-96-55 +32 (53) 429-96-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A B M KANTOORINRICHTING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A B M KANTOORINRICHTING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A B M KANTOORINRICHTING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A B M KANTOORINRICHTING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A B M KANTOORINRICHTING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A B M KANTOORINRICHTING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A B M KANTOORINRICHTING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A B M KANTOORINRICHTING
Products information A B M KANTOORINRICHTING

BTW identificatienummer (tax): BE04505462646
Ondernemingsnummer: 7392395019
Hoofdstad (capital): 213,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 204,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Services: Installateurs de Bureaux.

Product categorie (product category): Décorateurs d'intérieur

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A B M KANTOORINRICHTING
(Get full report from official database of BE for A B M KANTOORINRICHTING)

Aanvulling soorten activiteiten voor A B M KANTOORINRICHTING
Addition kinds of activities for A B M KANTOORINRICHTING

252203. Kantoorkasten en laden, behalve hout | Office cabinets and filing drawers, except wood
22110101. Bed linnen, katoen | Bed sheeting, cotton
31449900. Damesschoenen, behalve atletisch, nec | Women's footwear, except athletic, nec
32310403. Gelamineerd glas: gemaakt van gekochte glas | Laminated glass: made from purchased glass
39490904. Squash apparatuur en benodigdheden | Squash equipment and supplies
50650204. Intercommunicatieapparatuur, elektronisch | Intercommunication equipment, electronic
51930101. Kunstbloemen | Artificial flowers
59619910. Fitness en sportartikelen, postorder | Fitness and sporting goods, mail order

Werken bij A B M KANTOORINRICHTING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A B M KANTOORINRICHTING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A B M KANTOORINRICHTING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A B M KANTOORINRICHTING. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor deze winkel zijn we op zoek naar een winkelbediende (m/v). Je staat in voor het vullen van de rekken, het op orde houden van de winkel en het adviseren van de klanten. Ook help je mee aan de kassa. Je werkt in een voltijds rooster en waarop je elke zaterdag werkt. Je hebt door de week een dag vrij

  • Handlanger bouw. (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Dessel zijn wij op zoek naar gedreven arbeiders die aan de slag willen in de bouwsector. Motivatie is belangrijker dan ervaring. Wil je in de bouwsector werken, wil je graag verticale boringen leren uitvoeren, schrikt zwaar fysiek werk jou niet af, geraak je tot aan het bedrijf in Dessel en beschik je over een rijbewijs B (of ben je bereid dit te behalen binnen een paar maanden)? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de juiste persoon zal er na een positieve interimperiode een vast contract klaar liggen.

  • Schilder (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: INFINITY JOBS OUDENAARDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Je hebt kennis van plamuren, vlies kleven/behangen, vinyl,... * Je hebt oog voor detail * Je hebt geen hoogtevrees * Je bent een harde werker en enorm gemotiveerd * Je bent onmiddellijk beschikbaar

  • werfleider (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider ben je dagelijks op de bouwplaats om de werken van de onderaannemers te coördineren en te optimaliseren. Je maakt een werkplanning op en doet hier een strikte opvolging van. Je organiseert de werf op een praktische wijze zodat de werken efficiënt verlopen. Je controleert de lastenboeken. Je voert controle uit op de check-in at work. Je bent het aanspreekpunt voor de bouwheer. Je controleert de vorderingsstaten. Het uitvoeren van een eindcontrole.

  • POETSHULP / HUISHOUDHULP regio Avelgem / Spiere-Helkijn (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: DIENSTENONDERNEMING WEST-VLAAMSE SCHELDESTREEK

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid ? Spreekt het werken met dienstencheques bij gezinnen je aan ? Ben je woonachtig in de regio Avelgem / Spiere-Helkijn ? Dan zijn wij de ideale werkgever voor je ! Momenteel zijn wij immers op zoek naar een huishoudhulp voor particuliere klanten in onze regio.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Enthousiaste huishoudhulpen/poetshulpen met dienstencheques - Regio Bocholt / Grote-Brogel (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Student Winkelbediende benzinestation (zaterdag) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een benzinestation regio Dendermonde met bijhorende shop zijn we op zoek naar een student die zeer zelfstandig kan werken. Je staat in voor de winkel en bediening van de klanten. Je bent verantwoordelijk voor de kassa, maar ook het schoonmaken van de winkel, aanvullen van stock enz zijn jouw dagdagelijkse taken. Je start 's morgens om 7u45 's morgens tot 16u15 's avonds

  • Logistiek medewerker / magazijnier (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADDAX MOTORS

    Type: Vaste Job

    Addax Motors Addax Motors is de eerste Belgische constructeur die elektrische utilitaire voertuigen ontwikkelt en produceert. De onderneming is in Deerlijk gevestigd en werkt met lokale partners voor de uitvoering van bepaalde hoofdtaken. Een deel van de R&D van Addax wordt uitgevoerd in samenwerking met de KULeuven en Flanders Make. De wagens worden vanaf januari 2019 in Deerlijk geassembleerd. Door onze groei en evolutie zijn we op zoek naar een purchasing assistant. Jobomschrijving Als logistiek medewerker staat u in voor: Ontvangen, uitpakken, controleren en inscannen van geleverde goederen en toekennen aan de juiste magazijnlocatie Controleren en aanvullen van de voorraden op de productielijn en klaarzetten van voorraadbakken voor de verschillende werkposten Verpakken van de onderdelen voor klantenorders Het uitboeken van de huidige stock Op eigen initiatief de werkplek opruimen en deze proper houden Flexibel inzetbaar zijn op de verschillende werkposten en zones Inventarisatie

  • combinatiejob verzorgkundige -werken in het WZC en de Thuiszorg (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF LEUVEN

    Type: Vaste Job

    Wil je deeltijds of voltijds werken en ben je gepassioneerd door de zorg voor ouderen en hulpbehoevenden? Heb je zin in een uitdagende job waar je alle zorgaspecten combineert en toch met een vast uurrooster werkt? Zorg Leuven gaat de zorguitdaging verder aan en gaat op zoek naar de perfecte mix van verzorgenden en zorgkundigen. ‘Verzorgkundigen’, zeg maar, gemotiveerde en flexibele medewerkers gebeten door zorg, die de functies van verzorgende en zorgkundige willen combineren. Je zal dus zowel in de thuiszorg als in de woonzorgcentra tewerkgesteld worden. Zo draai je je hand er niet voor om, om bijvoorbeeld ’s morgens de bewoners van een woonzorgcentrum bij te staan en in de namiddag mensen thuis te begeleiden. Mogelijke vaste uurroosters: WZC 7u15-10u15 en Thuiszorg van 16u30-20u30 = 7u/dag WZC 7u15-10u15 en Thuiszorg van 11:00-15u00 = 7u/dag WZC 7u15-12u51 en Thuiszorg van 13u30-15u30 = 7u36/dag = voltijdse tewerkstelling Thuiszorg 11u45-15u45 en WZC van 16u30-20u06 = 7u36/dag = voltijdse tewerkstelling

  • Technische docenten (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: MASEOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    MaSEOS geeft technische opleidingen on site bij een grote variëteit aan klanten. Hydraulica, elektriciteit, elektromechanica, mechanica, besturen van machines, etc. Om aan alle opleidingswensen van onze klanten te kunnen voldoen zijn wij continu op zoek naar technische freelance docenten.

  • kinesitherapeut(e) voor kinderen (m/v) (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: Paramedische Groepspraktijk Tilia

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe, enthousiaste collega met zin om een uitdaging aan te gaan. Binnen ons multidisciplinaire team zal je als kinderkinesitherapeut(e) een nieuw aanbod opstarten en nauw samenwerken met verschillende collega's. Je zal cliënten van a tot z opvolgen, contacten onderhouden met verwijzers en ouders, overleggen en samenwerken met collega's,... Ben jij een gemotiveerde kinesitherapeut(e) en heb je zin in deze leuke uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres om jouw praktijk verder uit te bouwen!

Zoek naar antwoorden van A B M KANTOORINRICHTING in sociale netwerken
Look for responds of A B M KANTOORINRICHTING in social networks

Lees alle opmerkingen voor A B M KANTOORINRICHTING. Laat een reactie achter voor A B M KANTOORINRICHTING. A B M KANTOORINRICHTING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A B M KANTOORINRICHTING. Leave a respond for A B M KANTOORINRICHTING. A B M KANTOORINRICHTING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A B M KANTOORINRICHTING op de google maps. Adres en contacten A B M KANTOORINRICHTING
Location of A B M KANTOORINRICHTING on the google maps. Address and contacts of A B M KANTOORINRICHTING

Andere gerelateerde bedrijven als come A B M KANTOORINRICHTING A B M KANTOORINRICHTING: SLAGERIJ JAN EN ANJA | EERLIJKE DUIF | Cauchie | BUREAU VANDEPUT-SCHURMANS | DE POST

Other related companies as A B M KANTOORINRICHTING: SLAGERIJ JAN EN ANJA | EERLIJKE DUIF | Cauchie | BUREAU VANDEPUT-SCHURMANS | DE POST

A B M KANTOORINRICHTING is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A B M KANTOORINRICHTING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04505462646. Het bedrijf A B M KANTOORINRICHTING bevindt zich op het adres: NACHTEGAALSTRAAT 67; 2550; KONTICH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 213,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 204,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Décorateurs d'intérieur. Lijst met producten zijn Services: Installateurs de Bureaux..
De hoofdactiviteit van A B M KANTOORINRICHTING is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A B M KANTOORINRICHTING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A B M KANTOORINRICHTING, openstaande posities, locatie van A B M KANTOORINRICHTING op de kaart.

A B M KANTOORINRICHTING is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is A B M KANTOORINRICHTING, company assigned to the tax number BE04505462646. The company A B M KANTOORINRICHTING is located at the address: NACHTEGAALSTRAAT 67; 2550; KONTICH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 213,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 204,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Décorateurs d'intérieur. List of products are Services: Installateurs de Bureaux..
The main activity of A B M KANTOORINRICHTING is Insurance Agents, Brokers and Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A B M KANTOORINRICHTING is not available. You also can look at reviews of A B M KANTOORINRICHTING, open positions, location of A B M KANTOORINRICHTING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A B M KANTOORINRICHTING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A B M KANTOORINRICHTING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A B M KANTOORINRICHTING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A B M KANTOORINRICHTING, employees, financial statistics.