FE. NANSON-COLLINS

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • FE. NANSON-COLLINS
Private companiesTransportation Services • FE. NANSON-COLLINS

Contactgegevens FE. NANSON-COLLINS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FE. NANSON-COLLINS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FE. NANSON-COLLINS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE FOND COLLIN 12; 4610; BEYNE-HEUSAY, België

Telefoon (phone): 43671584 (+32-43671584) 43671584 (+32-43671584)

Fax (fax): +32 (67) 769-65-97 +32 (67) 769-65-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FE. NANSON-COLLINS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FE. NANSON-COLLINS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FE. NANSON-COLLINS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FE. NANSON-COLLINS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FE. NANSON-COLLINS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FE. NANSON-COLLINS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FE. NANSON-COLLINS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FE. NANSON-COLLINS
Products information FE. NANSON-COLLINS

BTW identificatienummer (tax): BE05612335205
Ondernemingsnummer: 9639648437
Hoofdstad (capital): 552,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 690,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Matériaux: Métaux.

Product categorie (product category): Déchets and débris Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FE. NANSON-COLLINS
(Get full report from official database of BE for FE. NANSON-COLLINS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FE. NANSON-COLLINS
Addition kinds of activities for FE. NANSON-COLLINS

178100. Waterboren | Water well drilling
20820100. Moutdrankproducten | Malt beverage products
35780201. Machines toevoegen | Adding machines
38269909. Laser wetenschappelijke en technische instrumenten | Laser scientific and engineering instruments
44990202. Scheepsreiniging | Ship cleaning
67990100. Commodity investeerders | Commodity investors
79220200. Theatrale productie diensten | Theatrical production services
79979906. Golfclub, lidmaatschap | Golf club, membership

Werken bij FE. NANSON-COLLINS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FE. NANSON-COLLINS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FE. NANSON-COLLINS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FE. NANSON-COLLINS. Looking for open vacancies in other companies

  • VOLVO TRUCKS zoekt arbeiders twee ploegen (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo-Trucks zoekt gedreven productiemedewerkers. Je werkt in Oostakker in de productie en staat samen met je collega's in voor de assemblage van onderdelen van de vrachtwagen. Daarbij maak je gebruik van duidelijk omschreven montage-instructies. Bij de uitvoering van je werk let je op een hoge kwaliteit van de uitvoering.

  • Inventaris kledingwinkel Kapellen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op 5-11-2018 organiseert een bekende kledingwinkel een inventaris. Concreet betekend dit een opkuis van de zomercollectie. Je dient de kledingstukken uit de zomercollectie te labelen, in te scannen en op een correcte manier in te pakken. De inventaris gebeurt in twee beurten op dezelfde dag. De eerste shift zal plaatsvinden van 7-15u. De tweede shift van 18u-23u. Voor de tweede shift dien je minstens 18 jaar te zijn wegens de late werkuren. Je mag dus een keuze maken tussen één van de twee shiften.

  • Banketbakker M/V (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: JOBCONNECTION

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent of wordt verantwoordelijk van een afdeling binnen de productie, Die zich ontfermt om topkwaliteitsproducten te maken in het assortiment van “klassieke patisserie in een nieuw kleedje”, Liefst boordevol ideeën om vernieuwde creaties te maken.

  • Huishoudhulp regio Nevele (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Gent

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Dan ben jij de kandidaat die wij graag aan het werk zetten! Voor enkele gezinnen in Nevele zijn we op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je krijgt een volledig wettelijk statuut en na 3 maand een contract van onbepaalde duur. Randstad voorziet ook in enkele extralegale voordelen en opleidingen. Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, strijken, ramen lappen,... Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met jouw klanten. Uurrooster bespreekbaar deeltijds of voltijds.

  • Huishoudhulp regio Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u in Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Oostkamp en Hertsberge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en combineerbaar met andere aanvragen tot fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager, iemand die werk ziet en een eigen roulement in het huis kan steken. U bent een pietje precies! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student 1 dag/week of herfstvakantie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een houtverwerkend bedrijf regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar een student. Je zal instaan voor het maken van pakketten van vijzen en bouten.

  • CHAUFFEUR C (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het leveren van allerlei promotiemateriaal naar onder andere winkels & beurzen. U helpt ook bij het uitladen.

  • signmaker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: SIGNTS

    Type: Vaste Job

    Je plaatst samen met je collega's buitenreclame zoals projectborden, spandoekframes, bouwschuttingen, stellingen en lichtreclames.

  • Telesales officer (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Würth Belux

    Type: Vaste Job

    Wat maakt Würth zo bijzonder? Wij ontzorgen onze klanten zoveel mogelijk. De aanschaf, opslag en bevoorrading van materiaal kost hen immers waardevolle tijd. Onze dienstverlening wordt precies op maat gemaakt en aangepast volgens onze stelregel: elke klant zijn Würth. Samen met onze klanten werken we aan een efficiëntere onderneming, aan hun succes. Dat is onze plaats in deze markt. Een beter Würth voor een betere klant. Naast een duidelijk engagement hanteert Würth Belux vier belangrijke waarden die helpen om zijn filosofie te respecteren en zijn missie te realiseren: werkplezier, ondernemerschap, respect en klantgerichtheid. Bouw mee aan onze groei als: Telesales officer (Franstalige klantenportefeuille) Jouw uitdaging Je bent verantwoordelijk voor de omzetevolutie van jouw klantenportefeuille (± 3000 – 4000 zelfstandigen). Je onderhoudt telefonisch bestaande klantenrelaties en gaat op zoek naar nieuwe prospecten. Je zorgt voor een hoge klantentevredenheid. Je staat in voor de groei van jouw portefeuille en tracht steeds het artikelpallet bij de klant uit te breiden om zo de klant aan Würth te binden. Je zoekt steeds de juiste bestelmogelijkheid voor jouw klant denkend vanuit een multichannelstrategie. Je neemt deel aan opendeurdagen om jouw klanten beter te leren kennen. Jouw profiel Je bent commercieel, klantgericht en enthousiast. Je hebt een technische achtergrond of interesse. Je houdt van uitdagingen en wordt gestimuleerd door het behalen van targets. je bent perfect Franstalig (klantenportefeuille bestaat uitsluitend uit Franstalige klanten) Ons aanbod Een boeiende interne training (product, sales, SAP,…) Een afwisselende functie in een internationaal familiebedrijf met een moderne ondernemersvisie Maaltijdcheques (€8) en pensioensparen Glijdende uurregeling Geïnteresseerd? Ga naar www.wurth.be en solliciteer online. Vragen? Neem zeker contact op met onze HR afdeling op 014 44 55 94.

  • Installateur sanitair provincie Luik (Regio Verviers)

    Regio: Regio Verviers

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • zaalmedewerker/ hulp in atelier (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: TRAITEUR MARKEY

    Type: Flexijob

    Als flexijob kun je op verschillende dagen tewerk gesteld worden, zowel weekend of weekdagen. Je bent flexibel en wilt meegaan met onze traiteurdienst beginnende bereidingen in traiteurzaak kunnen ook tot je taak behoren

Zoek naar antwoorden van FE. NANSON-COLLINS in sociale netwerken
Look for responds of FE. NANSON-COLLINS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FE. NANSON-COLLINS. Laat een reactie achter voor FE. NANSON-COLLINS. FE. NANSON-COLLINS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FE. NANSON-COLLINS. Leave a respond for FE. NANSON-COLLINS. FE. NANSON-COLLINS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FE. NANSON-COLLINS op de google maps. Adres en contacten FE. NANSON-COLLINS
Location of FE. NANSON-COLLINS on the google maps. Address and contacts of FE. NANSON-COLLINS

Andere gerelateerde bedrijven als come FE. NANSON-COLLINS FE. NANSON-COLLINS: Era Vanbeckevoort | Hutsebaut A | Algemene Desinfectie-Scheers Dani?l | PAUL RAEPSAET | MARC SOLHEID

Other related companies as FE. NANSON-COLLINS: Era Vanbeckevoort | Hutsebaut A | Algemene Desinfectie-Scheers Dani?l | PAUL RAEPSAET | MARC SOLHEID

FE. NANSON-COLLINS is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FE. NANSON-COLLINS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05612335205. Het bedrijf FE. NANSON-COLLINS bevindt zich op het adres: RUE FOND COLLIN 12; 4610; BEYNE-HEUSAY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 552,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 690,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Déchets and débris Gr. Lijst met producten zijn Matériaux: Métaux..
De hoofdactiviteit van FE. NANSON-COLLINS is Transportdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FE. NANSON-COLLINS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FE. NANSON-COLLINS, openstaande posities, locatie van FE. NANSON-COLLINS op de kaart.

FE. NANSON-COLLINS is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is FE. NANSON-COLLINS, company assigned to the tax number BE05612335205. The company FE. NANSON-COLLINS is located at the address: RUE FOND COLLIN 12; 4610; BEYNE-HEUSAY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 552,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 690,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Déchets and débris Gr. List of products are Matériaux: Métaux..
The main activity of FE. NANSON-COLLINS is Transportation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FE. NANSON-COLLINS is not available. You also can look at reviews of FE. NANSON-COLLINS, open positions, location of FE. NANSON-COLLINS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FE. NANSON-COLLINS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FE. NANSON-COLLINS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FE. NANSON-COLLINS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FE. NANSON-COLLINS, employees, financial statistics.