Eloy & Fils SA

Contactgegevens Eloy & Fils SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Eloy & Fils SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Eloy & Fils SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zoning de Damre; 4140; Sprimont, België

Telefoon (phone): 04 382 34 44; 04 382 44 10 (+32-04 382 34 44; 04 382 44 10) 04 382 34 44; 04 382 44 10 (+32-04 382 34 44; 04 382 44 10)

Fax (fax): 04 382 33 03 (+32-04 382 33 03) 04 382 33 03 (+32-04 382 33 03)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Eloy & Fils SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Eloy & Fils SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Eloy & Fils SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Eloy & Fils SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Eloy & Fils SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Eloy & Fils SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Eloy & Fils SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Eloy & Fils SA
Products information Eloy & Fils SA

BTW identificatienummer (tax): BE02713043212
Ondernemingsnummer: 3404907226
Hoofdstad (capital): 192,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 684,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Contractors - Groundwork; Contractors - Road building; Concrete - Ready mixed; Public furniture; Parking-places (Laying-out); Septic tanks; Water purification; Bicycle racks; Tanks

Product categorie (product category): Dustbins and dustbagholders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Eloy & Fils SA
(Get full report from official database of BE for Eloy & Fils SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Eloy & Fils SA
Addition kinds of activities for Eloy & Fils SA

7832. Bewegende theaters, behalve de inrijlaan | Motion picture theaters, except drive-in
301103. Band- en binnenbuismaterialen en aanverwante producten | Tire and inner tube materials and related products
729911. Persoonlijke verzorgings- en opslagdiensten | Personal item care and storage services
14790101. Oker mijnbouw | Ocher mining
28160201. Chrome pigmenten: chroom groen, chroom geel, zink geel | Chrome pigments: chrome green, chrome yellow, zinc yellow
35670300. Inductie- en diëlektrische verwarmingsapparatuur | Induction and dielectric heating equipment
51490503. Minerale of bronwaterbotteling | Mineral or spring water bottling
76991800. Algemene huishoudelijke reparatiediensten | General household repair services
76992210. Reparatie van restauratieapparatuur | Restaurant equipment repair

Werken bij Eloy & Fils SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Eloy & Fils SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Eloy & Fils SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Eloy & Fils SA. Looking for open vacancies in other companies

  • technisch en administratieve asisstent (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zoeken wij een technisch en administratieve assitent. Je coördineert en beheert de dagelijkse activiteiten en ondersteunt de administratie die gerelateerd is aan de facilitaire diensten. Je coordineert de volledige infrastructuur en voorziet alle nutsvoorzieningen (onder andere herstellingen) en de beveiliging van het gebouw. Voor diverse projecten werk je samen met de IT-diensten. Voor de technische dienst verzorg je onder meer het nazicht van de facturatie en klassement. Je volgt de projecten op en verwerkt de volledige administratie hiervan.

  • Persoon voor de IT afdeling (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bij implementatie van nieuwe software problemen en situaties analyseren. Deze nadien kunnen omzetten in programmeerbare logica. Deze vlot overbrengen aan derden. Begeleiden van convertie van bestaande software naar nieuwe platform.

  • medewerker verkoop (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gelegen te Wondelgem, zijn wij op zoek naar een medewerker verkoop. Je komt terecht in een keurslagerij waar je vooraan in de winkel verantwoordelijk bent voor bediening en afrekening van klanten.

  • Orderpickers afwisselend vroege en late ploeg (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL Greenyard Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Schrikt hard werken jou niet af? Heb je reeds ervaring met groenten en/of fruit of lijkt het je leuk om hier ervaring in op te doen? Wil jij graag deel uitmaken van de weg die onze producten afleggen naar de winkels? Snel aan de slag en liefst vandaag nog? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als magazijnier ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit van de groenten en fruit. Jij gaat ervoor zorgen dat ze tiptop tot in de winkels geraken. Wat houdt dit juist in? Samen met jouw collega’s ga je de producten klaarzetten voor verzending in het magazijn. Je maakt gebruik van een BT, transpallet en scansystemen. Werken doe je in tweeploegen, superfijn want dan ben je ofwel in de voor- of namiddag thuis!

  • Bediende boekhouding (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is wereldleider in de productie van industriële zeefmachines en filters. Om het team te versterken zijn we op zoek naar een boekhoudkundig-administratief medewerker voor het uitvoeren van dagelijkse boekhoudkundige taken en voor het verlenen van administratieve ondersteuning aan Finance Manager. Ben jij gemotiveerd om te leren 'on the job'? Heb je een goed begrip van de algemene boekhoudprincipes en- praktijken? Sta je te popelen om je kennis met het team te delen? Dan willen wij jou graag ontmoeten! Je hebt een afwisselend takenpakket dat bestaat uit: -Assisteren van jouw collega's in het team bij verzending van goederen, de facturatie, certificaten, transportprijzen,... -Opmaken/inboeken van specifieke verkoopfacturen -Toezicht over de uitgaande creditnota's -Controle verkoopfacturen -Je maakt deel uit van het ERP-implementatieteam -Inboeken van alle AR facturen, opvolging crediteurenbeheer -Voorbereiding en opvolging van uitgaande betalingen -Maandelijkse voorbereiding BTW aangifte en Intrastat aangifte -Routine-journaalboekingen naar het grootboek bij afsluiting van de boekhouding en bedrijfsrapportering -Assistentie bij de jaarlijkse eindejaarsafsluiting en -verrichtingen, fiscale jaarrekening -Assistentie bij externe audits -Administratieve ondersteuning en rapportering aan de Finance & Admin. Manager

  • Onderhoudstechnieker dagdienst (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Bavegem zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Het bedrijf voorziet de techische steun voor een grote groep in de voedingssector. Functie: Preventief en curatief onderhoud uitvoeren aan het machinepark in overleg met de Operations Manager Zelfstandig en autonoom storingen oplossen (zowel mechanisch als elektrisch) Mee helpen met het ombouwen van machines en het installeren van nieuwe machines Als polyvalente technieker ben je actief in tal van domeinen: elektriciteit, pomp- en stoomtechniek, meet- en regeltechniek. Kennis van PLC sturingen is een pluspunt Door veelvuldig overleg met je collega's en je leidinggevende draag je bij tot een verhoging van de efficiëntiegraad van het machinepark Ondersteunen en mee uitvoeren van projecten onder leiding van de Operations Manager

  • Customer service inbound (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO TNT BRUCARGO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bebrijf gelegen te Machelen zijn we op zoek naar een medewerker voor de klantendienst. Als klantendienstmedewerker is het eerst en vooral belangrijk om klanten bij elke inkomende vraag en oproep vriendelijk, professioneel en via meerdere kanalen te woord te staan. Je bent iemand die met plezier ten dienste van klanten staat, zin heeft om TNT écht te leren kennen en een uitmuntende service kan bieden. Opstarten in deze functie gaat uiteraard gepaard met de nodige opleiding.

  • Poetshulp (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: PWA NIEUWERKERKEN

    Type: Dienstenchequebaan

    - poetsen bij particulieren - ramen wassen - wassen en strijken

  • Poetshulp Houthalen - Helchteren (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PUUUR HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren.ombineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Young Talent logistiek planner (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen te Opwijk gespecialiseerd in windschermen, pergola, parasol zijn we op zoek naar een studierelevant bijbaner voor te werken op de logistieke afdeling. Je optimaliseert de huidige planningtools en doet voorstellen om de planning zo effeciënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor maken ze gebruik van een ERP systeem. Je kan ingezet worden vanaf half augustus en dit tem december. De mogelijkheid bestaat alvast om deze job part time uit te voeren bijvoorbeeld door 2 dagen per week te werken.

  • QUALITY OPERATOR (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: PENNE

    Type: Vaste Job

    In deze functie speel je, tijdens het productieproces, een belangrijke rol in het controleren van de afgewerkte producten die moeten voldoen aan de specifieke eisen en toleranties van de technische tekeningen. Je werkt samen en in overleg met de kwaliteitsdienst.

  • Dossierbeheerder (M/V) (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: LANNOO-HANSSENS BEDRIJFSADVIES

    Type: Vaste Job

    Dossierbeheer van A tot Y, met mogelijkheid door te groeien tot volledig dossierbeheer met klantenbesprekingen en fiscale controles. De taken bestaan uit het voeren van boekhouding, het vervullen van de fiscale verplichtingen voor klanten inclusief fiscaal advies, de opmaak van balans en jaarrekening, tussentijdse resultaten, het uitwerken van financiële plannen.

Zoek naar antwoorden van Eloy & Fils SA in sociale netwerken
Look for responds of Eloy & Fils SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Eloy & Fils SA. Laat een reactie achter voor Eloy & Fils SA. Eloy & Fils SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Eloy & Fils SA. Leave a respond for Eloy & Fils SA. Eloy & Fils SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Eloy & Fils SA op de google maps. Adres en contacten Eloy & Fils SA
Location of Eloy & Fils SA on the google maps. Address and contacts of Eloy & Fils SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Eloy & Fils SA Eloy & Fils SA: JOZEF BALANCK | P. VAN MOLLE | LORGE | RIJSCHOOL VL. ARDENNEN | Vanbrabant C

Other related companies as Eloy & Fils SA: JOZEF BALANCK | P. VAN MOLLE | LORGE | RIJSCHOOL VL. ARDENNEN | Vanbrabant C

Eloy & Fils SA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Eloy & Fils SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02713043212. Het bedrijf Eloy & Fils SA bevindt zich op het adres: Zoning de Damre; 4140; Sprimont. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 192,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 684,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dustbins and dustbagholders. Lijst met producten zijn Contractors - Groundwork; Contractors - Road building; Concrete - Ready mixed; Public furniture; Parking-places (Laying-out); Septic tanks; Water purification; Bicycle racks; Tanks.
De hoofdactiviteit van Eloy & Fils SA is Motorvrachtvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Eloy & Fils SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Eloy & Fils SA, openstaande posities, locatie van Eloy & Fils SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Eloy & Fils SA is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Eloy & Fils SA, company assigned to the tax number BE02713043212. The company Eloy & Fils SA is located at the address: Zoning de Damre; 4140; Sprimont. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 192,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 684,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dustbins and dustbagholders. List of products are Contractors - Groundwork; Contractors - Road building; Concrete - Ready mixed; Public furniture; Parking-places (Laying-out); Septic tanks; Water purification; Bicycle racks; Tanks.
The main activity of Eloy & Fils SA is Motor Freight Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Eloy & Fils SA is not available. You also can look at reviews of Eloy & Fils SA, open positions, location of Eloy & Fils SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Eloy & Fils SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Eloy & Fils SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Eloy & Fils SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Eloy & Fils SA, employees, financial statistics.