PROCEDAIR BENELUX SA

Contactgegevens PROCEDAIR BENELUX SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PROCEDAIR BENELUX SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

PROCEDAIR BENELUX SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Docteur Zamenhof 35; 1070; Bruxelles (Anderlecht), België

Telefoon (phone): 02 521 15 00 (+32-02 521 15 00) 02 521 15 00 (+32-02 521 15 00)

Fax (fax): +32 (84) 423-56-63 +32 (84) 423-56-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PROCEDAIR BENELUX SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PROCEDAIR BENELUX SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PROCEDAIR BENELUX SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PROCEDAIR BENELUX SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PROCEDAIR BENELUX SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PROCEDAIR BENELUX SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PROCEDAIR BENELUX SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PROCEDAIR BENELUX SA
Products information PROCEDAIR BENELUX SA

BTW identificatienummer (tax): BE04553802490
Ondernemingsnummer: 4399719238
Hoofdstad (capital): 508,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 778,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in PROCEDAIR BENELUX SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dust removing equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PROCEDAIR BENELUX SA
(Get full report from official database of BE for PROCEDAIR BENELUX SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor PROCEDAIR BENELUX SA
Addition kinds of activities for PROCEDAIR BENELUX SA

019100. Algemene boerderijen, voornamelijk gewas | General farms, primarily crop
249906. Heersers en stokjes, hout | Rulers and yardsticks, wood
28190203. Chroomzuur | Chromic acid
32950000. Mineralen, gemalen of behandeld | Minerals, ground or treated
34239911. Engravers 'tools, hand | Engravers' tools, hand
39429901. Gevulde speelgoed, inclusief dieren | Stuffed toys, including animals
39520215. Pyrografie materialen | Pyrography materials
50840507. Gereedschapsmiddelen en accessoires | Machine tools and accessories
50990203. Brandhout | Firewood

Werken bij PROCEDAIR BENELUX SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PROCEDAIR BENELUX SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PROCEDAIR BENELUX SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PROCEDAIR BENELUX SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Hef- en reachtruckchauffeur 2 ploegen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een internationaal logistiek bedrijf in Gent zijn wij op zoek naar hef- en reachtruckchauffeurs.

  • Monteur bordenbouw (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Beveren zijn we op zoek naar een monteur bordenbouw. Je staat in voor: Het monteren en bedraden van stuurkasten voor automatisatieprojecten (geen vermogenborden) in samenwerking met een team van 13 collega’s. Deze borden worden zowel gerealiseerd voor intern gebruik als voor externe klanten. Het monteren en bedraden van hoogtechnologische apparatuur. Je hebt oog voor de kwaliteit van de door jou uitgevoerde projecten. Je staat in nauw contact met jouw vakleider.

  • Monteur Valve Services (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Revisie, ombouwen en testen van afsluiters en veiligheidskleppen. De monteur is belast met revisiewerkzaamheden aan regelkleppen, afsluiters en veiligheden. De belangrijkste verantwoordelijkheden als monteur valve services: je verricht inspecties, controles en revisies aan bovenvermelde apparatuur Je test bovenvermelde apparatuur en stelt deze in. Het verrichten van eenvoudige machinale bewerkingen en/of bedienen van werkplaatsmachines behoort eveneens tot de werkzaamheden. Je verricht montagewerkwerkzaamheden (in-en uitbouw van klantlocatie) Het zorgdragen voor de administratieve afhandeling van elk afgerond karwei is onderdeel van deze functie, evenals het zorgdragen voro technische terugkoppeling aan de opdrachtgever.

  • Vlijtige bij in het huishouden M/V regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Geel

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt als huishoudhulp bij onze particulieren in een rooster dat je zelf kan samenstellen. Je kan deeltijds werken of je kan kiezen om je planning op te bouwen naar maximum 38 uren per week. Taken die jij ter harte mag nemen zijn: strijken, maaltijden bereiden, poetsen, ramen wassen, kleine boodschappen doen, ...

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 36 u Regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • STUDENT(E) VERTALER NEDERLANDS-FRANS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Kortrijk gaat Forum Jobs op zoek naar een student(e) vertaler. Je staat in voor het vertalen van Nederlandstalige teksten naar het Frans. Wanneer? Er zijn verschillende mogelijkheden wat de werkuren betreffen. Indien je een halve dag of een volledige dag of meerdere dagen beschikbaar bent in de week, is het mogelijk om dan te werken binnen de firma. Ook is het mogelijk om gedurende de herfstvakantie te werken.

  • Kamermeisje (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Profielbeschrijving: Aantal uren/week: 30 Aantal dagen/week: Kennis gebruik schoonmaakproducten Kamers reinigen en onderhouden

  • Aankoper (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: DRYLOCK TECHNOLOGIES

    Type: Vaste Job

    Als aankoper op groepsniveau ben je verantwoordelijk voor het behartigen van het centrale aankoopproces van onze verschillende productie-eenheden. Je zoekt actief mee naar nieuwe opportuniteiten met het oog op kostverbetering Je supporteert de lokale aankoopteams en volgt nauwgezet planning en forecasts op Je onderhandelt met huidige en nieuwe leveranciers Je volgt nauwgezet alle offerteaanvragen op en je verzorgt deze aanvragen ook via RFIs / RFQs Je werkt nauw samen met Supply Chain, Sales, IT, Marketing, Finance,... Je ontwikkelt een goede product- en leverancierskennis Je volgt commerciele opportuniteiten en evalueert deze binnen het team Je beheert het grondstofarchief, de centrale prijslijsten en aankoopcontracten Je rapporteert aan de Aankoopmanager

  • CONSULTANT BACHELOR ACCOUNTANCY / FINANCE met firmawagen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor diverse boekhoudtaken: boeken van facturen opmaak BTW financiële boeken diverse ondersteunende boekhoudtaken tot het voorbereiden van de afsluitingen Bedrijfsprofiel: Voor een consultancy kantoor regio Antwerpen, dat bedrijven tijdelijke ondersteuning biedt met financiële en boekhoudkundige diensten, zoeken we een Consultant / Boekhouder / Accountant die zal ingezet worden voor korte en langdurige opdrachten, dit ter vervanging van een zwangerschap, tijdelijke vermeerdering van werk of vervanging wegens ziekte (kort of langdurig).

  • Project Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Het realiseren van het correct en tijdig uitvoeren van de montageprojecten on site. Per project een inschatting maken van de uren, materialen en de externe werken die nodig zijn. Het opmaken van de projectmap met de technische gegevens, het aanvragen van de werkvergunningen en het indelen van de werkzaamheden. Samen met de senior projectleider een planning maken in overleg met de opdrachtgever en voor het eigen bedrijf en het bewaken van de totale planning. Leiding geven aan het montageteam on site (+/- 5 personen). Dagelijkse urenadministratie van het montageteam. Signaleren en oplossen van montageproblemen on site. Toezicht houden op het budget, de kwaliteit en de evolutie van de montagewerken en hierover communiceren met de senior projectleider en/of de klant. Zorgen voor de correcte oplevering van de projecten met bijbehorende projectadministratie en rapportage/facturatie. Het bewaken van meer/ minderwerk en bespreken met de opdrachtgevers en hiervoor de gegevens voor facturatie doorgeven en de rapportages verzorgen. Bewaken en opvolgen van de veiligheids- en VCA-procedures. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiel bedrijf actief binnen piping ben ik gericht op zoek naar een Project Manager.

  • QA Manager met ervaring in voeding (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een mooi voedingsbedrijf, gelegen in de regio Lokeren, ben ik momenteel op zoek naar een QA Manager. Als QA Manager zal je ervoor zorgen voor een sterk kwaliteitsbeleid. Concreet neem je hiervoor volgende taken voor jouw rekening: Beheer van de kwaliteitssystemen( BRC, IFS, GMP,...) Opvolgen en implementeren van nieuwe kwaliteitsnormen Externe audits voorbereiden en opvolgen ... Je rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de General Manager. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

Zoek naar antwoorden van PROCEDAIR BENELUX SA in sociale netwerken
Look for responds of PROCEDAIR BENELUX SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor PROCEDAIR BENELUX SA. Laat een reactie achter voor PROCEDAIR BENELUX SA. PROCEDAIR BENELUX SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PROCEDAIR BENELUX SA. Leave a respond for PROCEDAIR BENELUX SA. PROCEDAIR BENELUX SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PROCEDAIR BENELUX SA op de google maps. Adres en contacten PROCEDAIR BENELUX SA
Location of PROCEDAIR BENELUX SA on the google maps. Address and contacts of PROCEDAIR BENELUX SA

Andere gerelateerde bedrijven als come PROCEDAIR BENELUX SA PROCEDAIR BENELUX SA: MAISON MANDARINE | FEDERALE POLITIE | EMIL PELZER | GOODWOMAN?S TRAVEL | Marichal E Ets

Other related companies as PROCEDAIR BENELUX SA: MAISON MANDARINE | FEDERALE POLITIE | EMIL PELZER | GOODWOMAN?S TRAVEL | Marichal E Ets

PROCEDAIR BENELUX SA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PROCEDAIR BENELUX SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04553802490. Het bedrijf PROCEDAIR BENELUX SA bevindt zich op het adres: Avenue Docteur Zamenhof 35; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 508,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 778,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dust removing equipment. Producten gemaakt in PROCEDAIR BENELUX SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PROCEDAIR BENELUX SA is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PROCEDAIR BENELUX SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PROCEDAIR BENELUX SA, openstaande posities, locatie van PROCEDAIR BENELUX SA op de kaart.

PROCEDAIR BENELUX SA is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is PROCEDAIR BENELUX SA, company assigned to the tax number BE04553802490. The company PROCEDAIR BENELUX SA is located at the address: Avenue Docteur Zamenhof 35; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 508,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 778,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dust removing equipment. Products created in PROCEDAIR BENELUX SA were not found.
The main activity of PROCEDAIR BENELUX SA is Automotive Repair, Services and Parking, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PROCEDAIR BENELUX SA is not available. You also can look at reviews of PROCEDAIR BENELUX SA, open positions, location of PROCEDAIR BENELUX SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PROCEDAIR BENELUX SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PROCEDAIR BENELUX SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PROCEDAIR BENELUX SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PROCEDAIR BENELUX SA, employees, financial statistics.