LAMBERT DRYCLEANING & LAUNDRY EQUIPMENT NV

Contactgegevens LAMBERT DRYCLEANING & LAUNDRY EQUIPMENT NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LAMBERT DRYCLEANING & LAUNDRY EQUIPMENT NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

LAMBERT DRYCLEANING & LAUNDRY EQUIPMENT NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Moorstraat 25A; 9850; Nevele (Landegem), België

Telefoon (phone): 09 282 22 07 (+32-09 282 22 07) 09 282 22 07 (+32-09 282 22 07)

Fax (fax): 09 282 21 04 (+32-09 282 21 04) 09 282 21 04 (+32-09 282 21 04)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LAMBERT DRYCLEANING & LAUNDRY EQUIPMENT NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LAMBERT DRYCLEANING & LAUNDRY EQUIPMENT NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LAMBERT DRYCLEANING & LAUNDRY EQUIPMENT NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LAMBERT DRYCLEANING & LAUNDRY EQUIPMENT NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LAMBERT DRYCLEANING & LAUNDRY EQUIPMENT NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LAMBERT DRYCLEANING & LAUNDRY EQUIPMENT NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LAMBERT DRYCLEANING & LAUNDRY EQUIPMENT NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LAMBERT DRYCLEANING & LAUNDRY EQUIPMENT NV
Products information LAMBERT DRYCLEANING & LAUNDRY EQUIPMENT NV

BTW identificatienummer (tax): BE04577423095
Ondernemingsnummer: 5801025390
Hoofdstad (capital): 989,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 275,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Laundries - Machines & Supplies

Product categorie (product category): Dry cleaners and dyers - Machinery and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LAMBERT DRYCLEANING & LAUNDRY EQUIPMENT NV
(Get full report from official database of BE for LAMBERT DRYCLEANING & LAUNDRY EQUIPMENT NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor LAMBERT DRYCLEANING & LAUNDRY EQUIPMENT NV
Addition kinds of activities for LAMBERT DRYCLEANING & LAUNDRY EQUIPMENT NV

729902. Massage parlor en stoombad diensten | Massage parlor and steam bath services
02529901. Begonnen getrokken boerderij | Started pullet farm
20240300. Nondairy gebaseerde bevroren desserts | Nondairy based frozen desserts
34440304. Dakdek, plaatmetaal | Roof deck, sheet metal
51691104. Metaalzouten | Metal salts
51990102. Kunstartikelen | Art goods
80110503. dermatologist | Dermatologist

Werken bij LAMBERT DRYCLEANING & LAUNDRY EQUIPMENT NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LAMBERT DRYCLEANING & LAUNDRY EQUIPMENT NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LAMBERT DRYCLEANING & LAUNDRY EQUIPMENT NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LAMBERT DRYCLEANING & LAUNDRY EQUIPMENT NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker Solderen/Monteren (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Oostkamp gespecialiseerd in communicatieapparatuur binnen de luchtvaart zijn we op zoek naar een Productiemedewerker Solderen/Monteren. Samen met je collega's sta je in voor het solderen en/of monteren van elektronische apparatuur, bestemd voor radar- en communicatiesystemen. Na een interne opleiding en begeleidingsfase bouw je zelfstandig of in een klein team, onderdelen en eindproducten.

  • Onderhoudstechnieker (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Melle zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudsmechanieker die ook het magazijn wilt onderhouden . Je voert herstellingen uit aan klein elektronisch materieel zoals cirkelzagen, aanhangwagens, ... . Je beheert het magazijn en volgt de stock op .

  • Schrijnwerker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Absolute@Construct bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Zedelgem zijn wij op zoek naar een schrijnwerker met een passie voor hout. De klant is gespecialiseerd in onder andere binnen als buiten schrijnwerkerij , houten dakconstructies, ramen en deuren, keukens en meubilair. Je zal op verplaatsing alsook in de atelier werken.

  • Magazijnier/Onderhoudsmecanicien (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Laden en lossen materialen, materieel en machines - Herstellen en onderhouden van materieel en machines - Verplaatsen van materialen en materieel doorheen het magazijn - Materiaal van en naar de werf voeren - Op orde houden van het magazijn - Materialen klaarzetten in het magazijn - Je beheert de voorraad - Bedienen van een heftruck

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Loenhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP (M/V) HANSBEKE (deeltijds - zelf te kiezen) (HANSBEKE)

    Regio: HANSBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudenten - mecanicien vrachtwagens - zaterdag - regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Studentenjob

    - Zelfstandig of met begeleiding uitvoeren van diverse herstellingen van vrachtwagens en of camionetten (motoren, versnellingsbakken...) - Klein en groot onderhoud uitvoeren - Onderhoud van de werkplaats

  • Jobstudent weekdagen - horeca ZOO Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Je wordt als student ingeschakeld in onze sneldienstrestaurants in de Zoo. Tot je takenpakket hoort onder andere: De bezoekers onthalen en bedienen aan de toonbank. Je neemt bestellingen op en rekent af aan de kassa. Bereiden van gerechten aan de koude kant (broodjes, salades,...) Bakken van frietjes, smoutebollen,... Je ruimt tafels af. Je houdt de zaal in orde. Je onderhoudt de werkpost en het materiaal. Je verzorgt de afwas. Je helpt bij het kuisen van het restaurant bij sluiting.

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Zemst (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken

  • Onderhoudstechnieker M/V (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een job als onderhoudstechnieker binnen een zeer stabiel bedrijf in Turnhout, neem dan contact op met Adecco Turnhout. Voor een voedingsbedrijf in Turnhout, zijn we op zoek naar iemand met enige ervaring in de job van onderhoudstechnieker. Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van het machinepark. Je staat met een collega onderhoudstechnieker in voor alle storingen die zich voordoen tijdens jouw shift. Je wordt tewerk gesteld in 2 ploegen, maar bent zeker ook flexibel naar dagwerk en uitzonderlijk ook op zaterdag. Om de 5 weken heb je permanentiedienst.

  • Ploegbaas (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Rikiesto & Partners

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever zijn wij dringend op zoek naar een ploegbaas. Je zal de volgende taken voor jouw rekening nemen: Je staat in voor het monteren en installeren van nieuwe of bestaande koeltechnische systemen zoals commerciële koeling, airconditioning, VRV’s, warmtepompen,… . Je verzorgt voornamelijk de koeltechnische installaties in bedrijven, hotels, winkelketens,… Ben je het aanspreekpunt voor de projectleider. Bij opstart van de werf vraag je de nodige info om samen de werf te organiseren en zorg je voor een debriefing. Interpreteer je de uitvoeringsplannen en schat je de technische haalbaarheid in van het plan. Neem je ook de elektrische werken voor je rekening gaande van kabels trekken tot het elektrisch aansluiten van de meubels. Sta je in voor de kwaliteit van de uitvoering en voer je de nodige quality checks uit zoals lekdichtheid, verlichting, ventilatoren, … Je werkt hoofdzakelijk samen in een team van 2 tot 3 personen en zorg jij voor de leiding en aansturing.

  • ZELFSTANDIG TABAKOLOOG (M/V) (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: PARAMEDISCH CENTRUM BOEKENBERG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen een multidisciplinaire groepspraktijk met collega psychologe, kinesisten, verpleegkundigen, diabeteseducatoren, diëtiste, podoloog en pedicures Rookstopbegeleiding individueel en/of in groep Constructief samenwerken met de collega psychologe en/of andere medewerkers van de groepspraktijk Actieve deelname aan de multidisciplinair overleg Optimaliseren van de algemene en specifieke beroepsdeskundigheid via kritische bespreking van de eigen begeleidingen, zelfstudie, vakliteratuur, deelname aan bijscholing enz.

Zoek naar antwoorden van LAMBERT DRYCLEANING & LAUNDRY EQUIPMENT NV in sociale netwerken
Look for responds of LAMBERT DRYCLEANING & LAUNDRY EQUIPMENT NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor LAMBERT DRYCLEANING & LAUNDRY EQUIPMENT NV. Laat een reactie achter voor LAMBERT DRYCLEANING & LAUNDRY EQUIPMENT NV. LAMBERT DRYCLEANING & LAUNDRY EQUIPMENT NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LAMBERT DRYCLEANING & LAUNDRY EQUIPMENT NV. Leave a respond for LAMBERT DRYCLEANING & LAUNDRY EQUIPMENT NV. LAMBERT DRYCLEANING & LAUNDRY EQUIPMENT NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LAMBERT DRYCLEANING & LAUNDRY EQUIPMENT NV op de google maps. Adres en contacten LAMBERT DRYCLEANING & LAUNDRY EQUIPMENT NV
Location of LAMBERT DRYCLEANING & LAUNDRY EQUIPMENT NV on the google maps. Address and contacts of LAMBERT DRYCLEANING & LAUNDRY EQUIPMENT NV

Andere gerelateerde bedrijven als come LAMBERT DRYCLEANING & LAUNDRY EQUIPMENT NV LAMBERT DRYCLEANING & LAUNDRY EQUIPMENT NV: INTERPROFESSIONELE KAS VR GEZINSVERGOEDINGEN | VINCENT LEMAITRE | EDDY DUWELZ | JEUGDHUIS DEN AUWEL | Semico nv

Other related companies as LAMBERT DRYCLEANING & LAUNDRY EQUIPMENT NV: INTERPROFESSIONELE KAS VR GEZINSVERGOEDINGEN | VINCENT LEMAITRE | EDDY DUWELZ | JEUGDHUIS DEN AUWEL | Semico nv

LAMBERT DRYCLEANING & LAUNDRY EQUIPMENT NV is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LAMBERT DRYCLEANING & LAUNDRY EQUIPMENT NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04577423095. Het bedrijf LAMBERT DRYCLEANING & LAUNDRY EQUIPMENT NV bevindt zich op het adres: Moorstraat 25A; 9850; Nevele (Landegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 989,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 275,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dry cleaners and dyers - Machinery and equipment. Lijst met producten zijn Laundries - Machines & Supplies.
De hoofdactiviteit van LAMBERT DRYCLEANING & LAUNDRY EQUIPMENT NV is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LAMBERT DRYCLEANING & LAUNDRY EQUIPMENT NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LAMBERT DRYCLEANING & LAUNDRY EQUIPMENT NV, openstaande posities, locatie van LAMBERT DRYCLEANING & LAUNDRY EQUIPMENT NV op de kaart.

LAMBERT DRYCLEANING & LAUNDRY EQUIPMENT NV is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is LAMBERT DRYCLEANING & LAUNDRY EQUIPMENT NV, company assigned to the tax number BE04577423095. The company LAMBERT DRYCLEANING & LAUNDRY EQUIPMENT NV is located at the address: Moorstraat 25A; 9850; Nevele (Landegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 989,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 275,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dry cleaners and dyers - Machinery and equipment. List of products are Laundries - Machines & Supplies.
The main activity of LAMBERT DRYCLEANING & LAUNDRY EQUIPMENT NV is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LAMBERT DRYCLEANING & LAUNDRY EQUIPMENT NV is not available. You also can look at reviews of LAMBERT DRYCLEANING & LAUNDRY EQUIPMENT NV, open positions, location of LAMBERT DRYCLEANING & LAUNDRY EQUIPMENT NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LAMBERT DRYCLEANING & LAUNDRY EQUIPMENT NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LAMBERT DRYCLEANING & LAUNDRY EQUIPMENT NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LAMBERT DRYCLEANING & LAUNDRY EQUIPMENT NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LAMBERT DRYCLEANING & LAUNDRY EQUIPMENT NV, employees, financial statistics.