GUY RAES

Contactgegevens GUY RAES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GUY RAES: address, phone, fax, email, website, opening hours

GUY RAES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DORP 70; 2820; BONHEIDEN, België

Telefoon (phone): 15512520 (+32-15512520) 15512520 (+32-15512520)

Fax (fax): +32 (81) 363-49-10 +32 (81) 363-49-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GUY RAES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GUY RAES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GUY RAES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GUY RAES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GUY RAES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GUY RAES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GUY RAES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GUY RAES
Products information GUY RAES

BTW identificatienummer (tax): BE03069824218
Ondernemingsnummer: 2385101318
Hoofdstad (capital): 287,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 304,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in GUY RAES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Drukkerijen and copyshops; Kapsalons; Reclamebureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GUY RAES
(Get full report from official database of BE for GUY RAES)

Aanvulling soorten activiteiten voor GUY RAES
Addition kinds of activities for GUY RAES

5719. Diverse huishoudelijke artikelen | Miscellaneous homefurnishings
229799. Nonwoven stoffen, nec | Nonwoven fabrics, nec
28210301. Cellulose-acetaat (kunststoffen) | Cellulose acetate (plastics)
35560303. Roostermachine: koffie, pindakaas, enz. | Roasting machinery: coffee, peanut, etc.
39499903. Boomerangs | Boomerangs
72910000. Belastingdienstvoorbereiding | Tax return preparation services
82490302. Praktische verpleegschool | Practical nursing school

Werken bij GUY RAES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GUY RAES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GUY RAES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GUY RAES. Looking for open vacancies in other companies

  • Loodgieter (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Waregem zijn we op zoek naar een loodgieter.

  • Service Desk Medewerker (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Viavera - Zaventem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdelijke opdracht - Zwangerschapsvervanging tot maart 2019 Onze klant te Evere is op zoek naar een service gerichte medewerker die het repair center ondersteund met heel uiteenlopende zaken. Je maakt deel uit van het Service Desk team. Samen staan jullie ten dienste van de klanten om vragen en problemen te registreren (Ticket-aanmaak), op te lossen of door te geven aan de betreffende dienst. Je volgt deze op tot ze volledig afgehandeld is. Jullie behandelen alle vragen met betrekking tot order-to-delivery, van registratie van de bestelling / Herstelling tot facturatie. Je kijkt na of er een bestaand onderhoudscontract is. Indien geen contract, maak je prijsbestekken op voor herstellingen en volgt deze op. Je leert de systemen en de producten ten gronde kennen maar bent ook sterk geïnteresseerd in nieuwe technologieën binnen de logistieke sector. Bedrijfsprofiel: .

  • Volvo zoekt: Polyvalent arbeider productie en logistiek (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks Gent werft productiemedewerkers en logistiek medewerkers aan. Als productiemedewerker sta je samen met jouw team in voor de assemblage van de vrachtwagens. Als logistiek medewerker sta je in voor de lijnbevoorrading of leeggoedbehandeling.

  • TECHNIEKER - REGIO KOMEN - OPTIE VAST (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, een firma in regio Komen zijn wij op zoek naar een Technicien - Field Service Enigneer. Je staat in voor het onderhoud van bestaande installaties bij klanten. Je staat in voor het elektrisch en mechanisch aanpassen van installaties bij klanten. Je voert reparaties uit, zoekt fouten en lost de problemen op. Je staat in voor de installatie en het in dienst stellen en afname van machines bij eindklant (buitenland tot 40%). Je bent verantwoordelijk voor assemblage, bekabelen, programmeren en testen van nieuwe machines/installaties in het atelier. Je staat in voor het programmeren van PLC en andere sturingen.

  • dakwerker schuine daken (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De dakdekker staat in voor het uitvoeren onderhouden en herstellen van schuine daken en gevelbekleding hoofdzakelijk uit pannen en leien. Voordat de dakbekleding aangebracht wordt plaatst de dakdekker de isolatie van het dak brengt hij het onderdak en de panlatten aan en voorziet eventueel dakvlakvensters zonnepanelen en ventilatiesystemen. Na het dekken verzorgt de dakdekker tenslotte nog de afwerking van de rand de nok en de nodige afvoersystemen voor het regenwater.

  • Jobstudent kapper (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Indien je al minstens 1 jaar een opleiding kapper of haartooi volgt, kan je als student tewerkgesteld worden in een kapperszaak. Tijdens de vakantieperiode werk je op donderdag, vrijdag en zaterdag. Tijdens de schoolperiode werk je op zaterdag. Je krijgt de kans om in de praktijk heel wat ervaring op te doen!

  • Business Unit Manager Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VM Vastgoedbeheer

    Type: Vaste Job

    Als Business Unit Manager ben je verantwoordelijk voor het organiseren en structureren van jouw Business Unit en je streeft ernaar om samen met jouw team onze klanten de best mogelijke service te garanderen. Je geeft jouw medewerkers advies en de nodige ondersteuning bij de behandeling van hun dossiers. Je neemt indien nodig acties met het oog op efficiëntie verbetering van jouw business unit Je bouwt mee aan de continuïteit en het verder uitbreiden van zowel het team als het klantenbestand binnen de regio Gent Je superviseert een technische 24/7 service voor onze klanten Je staat in voor het coachen en begeleiden van een team van enthousiaste Property Managers en (administratieve) Technical Property Managers. Je bent een echte People Manager en kan je team enthousiasmeren Je bent tevens verantwoordelijk voor de administratieve en operationele opvolging van de medewerkers Je hebt voor jouw Business Unit de P&L verantwoordelijkheid In samenwerking met de Start-up cel begeleid je de opstart van nieuwe dossiers en zorgt voor een gedegen overdracht binnen het bestaande team Je maakt deel uit van het operationeel management team en rapporteert rechtstreeks aan de CEO

  • Back-end developer (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Intersentia

    Type: Vaste Job

    Als getalenteerde softwareontwikkelaar creëer je niet alleen kwaliteitssoftware, je bent ook in staat om mee na te denken over softwareoplossingen voor de financiële en juridische professional. Je staat in voor het analyseren, implementeren en onderhouden van nieuwe en bestaande functionaliteiten van onze financiële software (www.firstsoftware.be). Je denkt mee bij het ontwikkelen van nieuwe toepassingen die zullen zorgen voor de verdere digitalisering van al onze activiteiten.

  • Ervaren PLC programmeur (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je wordt autonoom verantwoordelijk voor telkens nieuwe maatwerkprojecten in automatisatie vanaf de aanvraag t.e.m. de oplevering. Dit omvat: Inschatting ter plaatse of o.b.v. de plannen voorstudie bestemd voor de offertedienst (materialen, werkuren, ...) ontwerp en programmering van de software afspraken voor de aankopen, het tekenwerk, de kablage en de bordenbouw opvolging van de montage, testing en opstart ter plaatse bij de klant.

  • Projectleider | sterk bouwbedrijf klasse 7 (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Als projectleider hebt u verantwoordelijkheden binnen aankoop, project realisatie, facturatie, kwaliteit en veiligheid. U verzorgt contacten met de klant, architect, ingenieur en onderaannemers U legt onderaannemers vast na commerciële besprekingen U tekent het werfinrichtingsplan uit U start de werf op U houdt toezicht op de uitvoering door de werfleider U werkt de uitvoeringsdetails uit en legt de algemene werfplanning en opvolging vast U woont werfvergaderingen bij U controleert de werf, de werken van het eigen personeel en de onderaannemers U bewaakt het budget van de werf U bespreekt de facturatie, maakt de vorderingsstaten, meerwerken, meetstaten en nacalculatie op U werkt mee aan de kwaliteit en veiligheid op de werf

  • Technisch geschoolde project opvolger binnendienst (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: PSPM

    Type: Vaste Job

    Wij zij op zoek naar een technisch geschoolde project opvolger binnendienst. Je zorgt ervoor dat een interventie aanvraag van een klant ASAP, zoals vast gelegd binnen de contractuele bepalingen, de nodige opvolging krijgt. Je stuurt een arbeider of team van arbeiders aan om de opdracht aan te vatten en geeft daarna de nodige ondersteuning aan diezelfde arbeiders die bezig zijn met de uitvoering. Na de uitvoering lever je de nodige feedback aan de klant.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van GUY RAES in sociale netwerken
Look for responds of GUY RAES in social networks

Lees alle opmerkingen voor GUY RAES. Laat een reactie achter voor GUY RAES. GUY RAES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GUY RAES. Leave a respond for GUY RAES. GUY RAES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GUY RAES op de google maps. Adres en contacten GUY RAES
Location of GUY RAES on the google maps. Address and contacts of GUY RAES

Andere gerelateerde bedrijven als come GUY RAES GUY RAES: GERNAY NATHALIE | F.G.T.B. | CARGLASS | G. BLONDEEL | RADIO EQUINOXE

Other related companies as GUY RAES: GERNAY NATHALIE | F.G.T.B. | CARGLASS | G. BLONDEEL | RADIO EQUINOXE

GUY RAES is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GUY RAES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03069824218. Het bedrijf GUY RAES bevindt zich op het adres: DORP 70; 2820; BONHEIDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 287,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 304,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Drukkerijen and copyshops; Kapsalons; Reclamebureaus. Producten gemaakt in GUY RAES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GUY RAES is Kleding en accessoires, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GUY RAES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GUY RAES, openstaande posities, locatie van GUY RAES op de kaart.

GUY RAES is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is GUY RAES, company assigned to the tax number BE03069824218. The company GUY RAES is located at the address: DORP 70; 2820; BONHEIDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 287,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 304,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Drukkerijen and copyshops; Kapsalons; Reclamebureaus. Products created in GUY RAES were not found.
The main activity of GUY RAES is Apparel and Accessory Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GUY RAES is not available. You also can look at reviews of GUY RAES, open positions, location of GUY RAES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GUY RAES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GUY RAES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GUY RAES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GUY RAES, employees, financial statistics.