Vanhie-Vandaele Boringen B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • Vanhie-Vandaele Boringen B.V.B.A.
Private companiesTransportation by Air • Vanhie-Vandaele Boringen B.V.B.A.

Contactgegevens Vanhie-Vandaele Boringen B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vanhie-Vandaele Boringen B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vanhie-Vandaele Boringen B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Heidelbergstraat 26A 8210 Loppem, België

Telefoon (phone): 51 (+32-51) 51 (+32-51)

Fax (fax): 51 (+32-51) 51 (+32-51)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vanhie-Vandaele Boringen B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vanhie-Vandaele Boringen B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vanhie-Vandaele Boringen B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vanhie-Vandaele Boringen B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vanhie-Vandaele Boringen B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vanhie-Vandaele Boringen B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vanhie-Vandaele Boringen B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vanhie-Vandaele Boringen B.V.B.A.
Products information Vanhie-Vandaele Boringen B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE02660034179
Ondernemingsnummer: 4027557373
Hoofdstad (capital): 262,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 209,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Water and damp-proofing of buildings; Well sinking

Product categorie (product category): Drilling,Ground Drilling

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vanhie-Vandaele Boringen B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Vanhie-Vandaele Boringen B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vanhie-Vandaele Boringen B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Vanhie-Vandaele Boringen B.V.B.A.

0921. Vissuikerijen en conserven | Fish hatcheries and preserves
342300. Hand- en randgereedschappen, nec | Hand and edge tools, nec
805900. Verpleging en persoonlijke verzorging, nec | Nursing and personal care, nec
20660300. Chocola | Chocolate
34630200. Vuurvliegtuigen | Missile and ordnance forgings
50910202. Skimateriaal | Skiing equipment
51590600. Tabaksverdelers en producten | Tobacco distributors and products
73360105. Zeefdrukontwerp | Silk screen design
80210200. Tandklinieken en kantoren | Dental clinics and offices

Werken bij Vanhie-Vandaele Boringen B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vanhie-Vandaele Boringen B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vanhie-Vandaele Boringen B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vanhie-Vandaele Boringen B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Seizoenarbeider (M/V) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat zijn de verschillende aspecten van de job? - Je zal ingezet worden als tuinarbeider. - Uitzetten en sorteren van groenten en fruit. - Onderhoud van de producten. - Etikettering.

  • Schadebeheerder (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Zaventem zijn we op zoek naar een schadebeheerder. - Je bent verantwoordelijk voor de opening en opvolging van de schadedossiers van onze klanten en zorgt er voor dat de klant een perfecte dienstverlening krijgt. - Je bewaakt mee de herstelduur en zorgt de recuperatie van de fondsen zodat het dossier op de meest efficiënte wijze kan afgesloten worden.de reparatieduur en neemt bij overschrijding actie richting de leverancier en/of de bestuurder - Je bent het aanspreekpunt voor de interne en externe klanten en leveranciers en houdt iedereen op de hoogte van de voortgang van het dossier. - Je neemt actie om de klachten naar tevredenheid op te lossen - Je beheerst de afspraken uit de SLA’s op jouw vakgebied en komt ze na - Je draagt bij om de KPI’s van je afdeling te bereiken

  • Schrijnwerker Interieur (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we opzoek naar een schrijnwerker met ervaring in het bedien van CNC schaafmachines.

  • Persoonlijk assistent (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een budgethouder met een fysieke beperking zijn we op zoek naar een persoonlijk assistent die hem 's avonds kan bijstaan. Hij is op zoek naar 1 of 2 persoonlijke assistenten/verzorgenden/verpleegkundigen die zouden kunnen helpen voor zijn avondverzorging. Het is de bedoeling een 5-tal personen te hebben (hij heeft er nu al 3) die elkaar kunnen aflossen. Dus zelfs iemand die bv maar 3 maal per maand kan of enkel de donderdag, zou hij kunnen gebruiken. Het is de bedoeling om telkens in het begin van de maand een rooster op te maken naargelang ieders beschikbaarheid. De zorg zelf duurt ongeveer een 30 min. Taken : helpen met uitkleden condoomcatheder aanbrengen positionering in bed (kussens op juiste plaats onder benen en voeten plaatsen) meestal nog wat drinken geven en wat kleins om te eten Alles zal natuurlijk genoeg voorgetoond worden en kan eigenlijk door iedereen uitgevoerd worden, maar iemand met ervaring in zorg of verpleging is natuurlijk handig. Er is een mooie verloning voorzien. Het tijdstip is meestal vanaf 21u. Kandidaten die liever later komen zijn ook zeker welkom, maar later dan 01.00 is moeilijk.

  • Verkopers (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Je bent vlot in de omgang, wil je handen uit de mouwen steken en op verschillende locaties in Antwerpen een superieur reinigingsproduct voor velgen demonstreren en verkopen. Kies zelf je dagen en locatie uit. We voorzien een standje en banden waarop je je volledig kan uitleven. TV shopping en Tel Sell zijn lang achterhaald. Een persoonlijke aanpak en duidelijke oplossing wordt hoog in het vaandel gedragen. Hierdoor vliegt het product van de schappen. Je wordt ondersteund op elk mogelijk vlak zodat je de beste verkoper in jezelf naar boven kan brengen. Twijfel niet om contact op te nemen voor deze flexibele en sociale vacature! perfect polish en wash - Jij biedt de oplossing

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Mechelen! (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • Opticien (+ optometrist) (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: BAECKENS OPTICS

    Type: Vaste Job

    BAECKENS OPTICS bvba, reeds 72 jaar gevestigd in hartje Merchtem (Vlaams-Brabant), zoekt een gemotiveerde opticien (+ optometrist) voor full-time onmiddellijke indiensttreding. Bij voorkeur ervaring in oogmeting en lensaanpassing, verkoop en atelierwerk.

  • Magazijnier Automotive (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, regio Herentals, zijn we op zoek naar een magazijnier, sector automotive. Administratie magazijn Stock controleren Onderdelen zoeken en uitleveren aan de mecaniciens Onderdelen bestellen Bestelbons opmaken, registraties in het systeem,...

  • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio MEERDONK (MEERDONK)

    Regio: MEERDONK

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • RESERVE Industrieel reinigers Lokeren / Sint-Niklaas 2018 (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Lokeren & Sint-Niklaas zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • Software Designer Java (LANDGRAAF)

    Regio: LANDGRAAF

    Bedrijf: RBC ENGINEERING SUPPORT

    Type: Werfreserve

    Our total software development and testing group consists of about 40 people, responsible for the whole of requirements, design, implementation and testing of new features and functions. We design software to control, support and use our SMT and Advanced Packaging machines that are known for their high output at high accuracy with growing flexibility, as the market requests. The optimizer team is a team of 6-8 developers which main focus is to maintain and develop new features for the optimizer product. Main purpose of the optimizer product is to generate placement programs (recipes) which can be used by our equipment to produce printed circuit board. These placement programs should be time optimal, meaning giving the highest machine throughput. Generating optimal placement programs is very complex since the solution space is huge. Variation points are the PCB layout, the component shape, different ways of aligning components (laser, camera), various way of feeding components (tape, tray, stick, bulk, wafer), a large variety of toolbits for picking components (gripper, nozzle), inventory constraints (max number of feeders, toolbits and part used) and different machine concepts (dual head, dual gantry, indexing beam, parallel placement, dual lane etc) and machines products. Another important aspect of the optimizer is an accurate model of the machine hardware in order to fulfill a predication requirement of less than 5%. As one of our Software Designers, your primary challenge will be to create and implement maintainable designs for small enhancements and new features. This requires getting both a broad perspective of the environment of the software and deep insight into the nitty-gritty details.

Zoek naar antwoorden van Vanhie-Vandaele Boringen B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Vanhie-Vandaele Boringen B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vanhie-Vandaele Boringen B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Vanhie-Vandaele Boringen B.V.B.A.. Vanhie-Vandaele Boringen B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vanhie-Vandaele Boringen B.V.B.A.. Leave a respond for Vanhie-Vandaele Boringen B.V.B.A.. Vanhie-Vandaele Boringen B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vanhie-Vandaele Boringen B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Vanhie-Vandaele Boringen B.V.B.A.
Location of Vanhie-Vandaele Boringen B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Vanhie-Vandaele Boringen B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Vanhie-Vandaele Boringen B.V.B.A. Vanhie-Vandaele Boringen B.V.B.A.: Valcke A | LENA VERMEULEN | Van Dyck Gebr BVBA | DEKKERS | DELHAIZE

Other related companies as Vanhie-Vandaele Boringen B.V.B.A.: Valcke A | LENA VERMEULEN | Van Dyck Gebr BVBA | DEKKERS | DELHAIZE

Vanhie-Vandaele Boringen B.V.B.A. is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vanhie-Vandaele Boringen B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02660034179. Het bedrijf Vanhie-Vandaele Boringen B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Heidelbergstraat 26A 8210 Loppem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 262,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 209,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Drilling,Ground Drilling. Lijst met producten zijn Water and damp-proofing of buildings; Well sinking.
De hoofdactiviteit van Vanhie-Vandaele Boringen B.V.B.A. is Vervoer per lucht, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vanhie-Vandaele Boringen B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vanhie-Vandaele Boringen B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Vanhie-Vandaele Boringen B.V.B.A. op de kaart.

Vanhie-Vandaele Boringen B.V.B.A. is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vanhie-Vandaele Boringen B.V.B.A., company assigned to the tax number BE02660034179. The company Vanhie-Vandaele Boringen B.V.B.A. is located at the address: Heidelbergstraat 26A 8210 Loppem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 262,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 209,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Drilling,Ground Drilling. List of products are Water and damp-proofing of buildings; Well sinking.
The main activity of Vanhie-Vandaele Boringen B.V.B.A. is Transportation by Air, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Vanhie-Vandaele Boringen B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Vanhie-Vandaele Boringen B.V.B.A., open positions, location of Vanhie-Vandaele Boringen B.V.B.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vanhie-Vandaele Boringen B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vanhie-Vandaele Boringen B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vanhie-Vandaele Boringen B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vanhie-Vandaele Boringen B.V.B.A., employees, financial statistics.