CHEVALIER VIVIANE

Contactgegevens CHEVALIER VIVIANE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHEVALIER VIVIANE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHEVALIER VIVIANE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Albert Bériot 164; 7332; Saint-Ghislain (Sirault), België

Telefoon (phone): 065 52 11 52; 0477 23 03 12 (+32-065 52 11 52; 0477 23 03 12) 065 52 11 52; 0477 23 03 12 (+32-065 52 11 52; 0477 23 03 12)

Fax (fax): +32 (71) 810-61-21 +32 (71) 810-61-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHEVALIER VIVIANE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHEVALIER VIVIANE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHEVALIER VIVIANE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHEVALIER VIVIANE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHEVALIER VIVIANE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHEVALIER VIVIANE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHEVALIER VIVIANE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHEVALIER VIVIANE
Products information CHEVALIER VIVIANE

BTW identificatienummer (tax): BE09761871337
Ondernemingsnummer: 8836547851
Hoofdstad (capital): 890,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 535,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in CHEVALIER VIVIANE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Home nursing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHEVALIER VIVIANE
(Get full report from official database of BE for CHEVALIER VIVIANE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHEVALIER VIVIANE
Addition kinds of activities for CHEVALIER VIVIANE

28510209. Shellac (beschermende coating) | Shellac (protective coating)
28650107. Kleur meren of toners | Color lakes or toners
51499902. Chocola | Chocolate
59940000. Nieuwsverkopers en krantenkiosken | News dealers and newsstands
79220304. Spelen, weg- en aandelenbedrijven | Plays, road and stock companies
86990201. Christelijke wetenschappelijke leeszaal | Christian science reading room

Werken bij CHEVALIER VIVIANE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHEVALIER VIVIANE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHEVALIER VIVIANE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHEVALIER VIVIANE. Looking for open vacancies in other companies

  • VERPAKKER TEXTIELSECTOR WEEKEND (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textielbedrijf in de regio zijn wij bij Forum Jobs opzoek naar een verpakker. Volgende taken behoren tot je takenpakket: producten verpakken: verschillende maten, dozen, aantal stuks/doos Kwaliteitscontrole is alles netjes zijn er geen fouten Is het formaat correct Zijn de labels correct Dozen stapelen op de paletten volgens de juiste instructies Lezen + begrijpen van de productiebon

  • Operator met heftruckattest: 3 ploegen (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Grobbendonk, gespecialiseerd in de productie van roofing, zijn wij op zoek naar operators met een heftruckattest. Je wordt tewerkgesteld in de 3 ploegen Je staat in voor het verpakken, labelen en vervoer naar het magazijn van de roofing. het betreft een functie 50% heftruckwerk en 50% operator werk

  • Dakwerker (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een frima in ranst zijn wij opzoek naar een ervaren dakwerker met min. j jaar ervaring voor het plaatsen van pannen en leien op hellende daken, zowel op renovatie als nieuwbouw. Je werkt doelgericht en nauwkeurig Dakbedekkingselementen plaatsen: Dakpannen en Leisteen Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol, rotswol, afdichtingslagen, contralatten, …) Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Dakbedekkingselementen metselen (nokpannen, gevelpannen, …) Dakpannen, leistenen, staalplaten, … op maat brengen en plaatsen

  • Service technieker (M/V) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een marktleider in de productie van bulk verpakkingsmachines, is op zoek naar een Service technieker. Tot je takenpakket behoren het aanpassen en regelen van de werking van onze verpakkingslijnen volgens de instructies van de projectleider. Dit gebeurt volgens een bepaald stappenplan: interne afregeling in nauwe samenwerking met de afstellers van de machines. Vervolgens een afnametest van de machines in de fabriek samen met de projectleider en de klant en tenslotte de afregeling van de machines ter plekke bij de klant waarop dan nog een afnametest volgt. Na deze stappen volg je de machines verder op tijdens eventuele interventies op vlak van onderhoud of herstelling. Dit kan ter plaatse of van op afstand. Verder schrijf je de afregelprocedures uit op mechanisch, elektrisch en pneumatisch vlak en bezorg je de basisinformatie van de door jou behandelde projecten aan je collega service techniekers.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OUD-HEVERLEE (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Oud-Heverlee en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Oud-Heverlee, Sint-Joris-Weert, Blanden, Haasrode, Vaalbeek, en Loonbeek.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Desteldonk (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Eigenbilzen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EIGENBILZEN)

    Regio: EIGENBILZEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent houtbewerking (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Studentenjob

    Je zal tewerkgesteld worden in een houtatelier, waar je samen met andere jobstudenten zal ingezet worden voor onderstaande taken. Taken: schuren, lijmen, hout versnijden met lasermachine, logo's inbranden met machine, ... Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is gelegen in Destelbergen, dichtbij Gent  Dampoort. 

  • STUDENT horeca (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een gemotiveerde en ervaren horeca-medewerker! Zie jij jezelf een twee sterren restaurant werken? FUNCTIEOMSCHRIJVING: Hij/zij zal instaan voor het ontvangen van de klanten en deze naar het restaurant te leiden. Nadien krijg je ondersteunende taken: glazen, borden etc op hun plaats zetten. U kan enkele dagen werken van ma - vrijdag (avond of dagshift 12:00 - 18:00 / 18:00 - 00:00) U spreekt zeer goed Nederlands, andere talen zijn een pluspunt. U presteert goed onder druk en kan goed multitasken. Je hebt er zin in. Je ziet het elke dag weer als een mooie uitdaging om elke gast met een wow gevoel te deur uit te laten gaan. Herkent u zich in dit profiel? Solliciteer dan snel, vergeet niet uw CV volledig in te vullen met gsm nummer, adres, opgedane ervaring...

  • Technische studierelevante bijbaan - regio Brugge DRINGEND (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je ervaring opdoen binnen je studiedomein? Ben je minimum 1 dag per week beschikbaar om te werken? Kan je je verplaatsten tot Oostkamp? Dan hebben we de studierelevante bijbaan die je zoekt. We zijn op zoek naar een student(e) die ons met onderstaand project kan ondersteunen: Opstellen van Control Plan "QIP klant" dit in lijn met het internal QIP voor produktie. Dit control plan moet opgemaakt worden in APIS, bestaande sofware voor Control Plan. Aansluitend moet het Control Plan opgeladen worden in DM-TEC, revisie-beheer van documenten.

  • IT Business Officer (m/v) (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: VANDAPOWER

    Type: Vaste Job

    Vandapower in Oosterzele produceert en verdeelt hoogwaardige componenten voor industriële batterijen. Vandapower is een sterk groeiend bedrijf met klanten in heel Europa en met opstartende activiteiten in de markten van Noord- en Zuid-Amerika. In deze rol ben je het contact tussen IT en de medewerkers in ons bedrijf met locaties in Oosterzele en Austin (Texas). Je werkt samen met sales, customer service, warehouse, procurement, finance en HR omtrent de opzet en het beheer van onze ondersteunende IT-oplossingen, zijnde Office 365 en Globis ERP. Je ondersteunt de ontwikkeling en implementatie van IT-oplossingen, en bent verantwoordelijk voor het bewaken van nieuwe of veranderende processen en functionaliteiten. Je verbetert onze IT-oplossingen en onze rapporteringen (in Pentaho), en je beheert onze databases en maakt je lay-outs in Jasper Soft. Daarnaast onderhoud je de prestaties van onze SQL-database, en schrijf en optimaliseer je SQL- queries.

  • Technisch administratief bediende (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf gelegen in Paal, met als activiteit de verhuur en verkoop van trailers, trucks en chassis. Zijn we op zoek naar een technisch administratief bediende, ter ondersteuning van de aankoopafdeling. Functie: - Je staat in voor het opvolgen van de bestellingen van trekkers, trailers en chassis bij de leveranciers. - Je zorgt voor een correcte uitwisseling van technische specificaties naar de verschillende leveranciers. - Je garandeert op regelmatige basis terugkoppeling naar de vertegenwoordigers en staat bovendien in nauw contact met onze verschillende vestigingen in Europa. - Je zorgt voor de nodige analyses (stock, financiering,...) ter opvolging van de vloot. Profiel: - Je beschikt over een Bachelor diploma of beschikt over relevante werkervaring in een gelijkaardige functie. - Je hebt een sterke technische affiniteit. Ervaring met voertuigen en/of transport is bovendien een sterk pluspunt. - Je bent administratief sterk en je werkt zeer nauwkeurig en gedetailleerd. - je hebt een sterk cijfermatig inzicht en kan bovendien zeer vlot met Excel werken. - Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke kennis van het Duits en het Engels. Kennis van het Frans is een troef. Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

Zoek naar antwoorden van CHEVALIER VIVIANE in sociale netwerken
Look for responds of CHEVALIER VIVIANE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHEVALIER VIVIANE. Laat een reactie achter voor CHEVALIER VIVIANE. CHEVALIER VIVIANE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHEVALIER VIVIANE. Leave a respond for CHEVALIER VIVIANE. CHEVALIER VIVIANE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHEVALIER VIVIANE op de google maps. Adres en contacten CHEVALIER VIVIANE
Location of CHEVALIER VIVIANE on the google maps. Address and contacts of CHEVALIER VIVIANE

Andere gerelateerde bedrijven als come CHEVALIER VIVIANE CHEVALIER VIVIANE: ELS MARIEN | DE MEULENAERE ANN | JAN STOOP | YVON JUNGBLUTH | ANN DE VUYST

Other related companies as CHEVALIER VIVIANE: ELS MARIEN | DE MEULENAERE ANN | JAN STOOP | YVON JUNGBLUTH | ANN DE VUYST

CHEVALIER VIVIANE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHEVALIER VIVIANE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09761871337. Het bedrijf CHEVALIER VIVIANE bevindt zich op het adres: Rue Albert Bériot 164; 7332; Saint-Ghislain (Sirault). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 890,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 535,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Home nursing. Producten gemaakt in CHEVALIER VIVIANE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHEVALIER VIVIANE is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHEVALIER VIVIANE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHEVALIER VIVIANE, openstaande posities, locatie van CHEVALIER VIVIANE op de kaart.

CHEVALIER VIVIANE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHEVALIER VIVIANE, company assigned to the tax number BE09761871337. The company CHEVALIER VIVIANE is located at the address: Rue Albert Bériot 164; 7332; Saint-Ghislain (Sirault). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 890,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 535,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Home nursing. Products created in CHEVALIER VIVIANE were not found.
The main activity of CHEVALIER VIVIANE is Electric, Gas and Sanitary Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CHEVALIER VIVIANE is not available. You also can look at reviews of CHEVALIER VIVIANE, open positions, location of CHEVALIER VIVIANE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHEVALIER VIVIANE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHEVALIER VIVIANE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHEVALIER VIVIANE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHEVALIER VIVIANE, employees, financial statistics.