Cao M

Contactgegevens Cao M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cao M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cao M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bois des Chevreuils 28; 4130; Esneux (Tilff), België

Telefoon (phone): 04 368 61 99 (+32-04 368 61 99) 04 368 61 99 (+32-04 368 61 99)

Fax (fax): +32 (14) 844-77-17 +32 (14) 844-77-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cao M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cao M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cao M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cao M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cao M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cao M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cao M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cao M
Products information Cao M

BTW identificatienummer (tax): BE02034637451
Ondernemingsnummer: 8995300292
Hoofdstad (capital): 216,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 696,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Cao M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Home nursing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cao M
(Get full report from official database of BE for Cao M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cao M
Addition kinds of activities for Cao M

20260100. Melk en room, behalve gefermenteerd, gekweekt en gearomatiseerd | Milk and cream, except fermented, cultured, and flavored
23819904. Handschoenen, geweven of gebreid: gemaakt van aangekochte materialen | Gloves, woven or knit: made from purchased materials
50310104. Trim, plaatmetaal | Trim, sheet metal
50740208. Verwarming apparatuur en panelen, zonne-energie | Heating equipment and panels, solar
51699902. Carbon zwart | Carbon black

Werken bij Cao M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cao M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cao M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cao M. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur sanitair en CV (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: NV LOGI-TECHNIC

    Type: Vervanging brugpensioen

    Om de groei verder mogelijk te maken zoeken we een installateur sanitair en centrale verwarming. Als installateur sta je vooral in voor het monteren van nieuwe centrale verwarming en sanitaire installaties volgens plan van appartementen, gebouwen, kantoorruimtes, renovatie …. Je legt aanvoer- en afvoerleidingen voor water- en gastoevoer.Je installeert kranen, gasboilers en andere toestellen voor waterverwarming.Je maakt en plaatst afvoerleidingen voor sanitair.Je monteert sanitaire toestellen, zoals kranen, wastafels, douchebakken, toiletten, warmwatertoestellen.Je monteert leidingen volgens verschillende technieken (klemmen, lassen, lijmen).

  • HEFTRUCKCHAUFFEUR TE ROESELARE VOOR VAST (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Roeselare zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur. Je wordt ingezet in de afdeling verzending/magazijn voor het laden van de vrachtwagens met de heftruck en/of de daarbij horende taken in het magazijn. Je werkt 2 ploegen. Aanbod: - Mooie verloning - Optie vast!

  • CNC Frezer M/V -regio Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Overpelt zijn wij opzoek naar een ervaren CNC-Frezer die het hele traject van A-Z zelfstandig kan beoefenen. Volgende taken behoren tot uw takenpakket: -Het draaien/frezen van de onderdelen. -Opmeten en controleren van de gemaakte stukken. -Maken of wijzigen van de stuurprogramma's. -Instellen van draaibank of freesmachine

  • Winkelbediende TRAITEUR (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote winkelketen zoeken wij een traiteur winkelbediende Je werkt in het atelier waar je instaat voor het klaar maken van bereidingen en versnijden van vlees Daarnaast werk je ook actief mee om de winkel vor het aanvullen van de rekken Wanneer nodig spring je ook in aan de kassa voor het correct afrekenen van de aankopen van de klanten

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent weekend & december Cook&Serve Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: KIDS CARE NV

    Type: Studentenjob

    Cook & Serve is een Belgische kook- & lifestyle keten gevestigd in hartje centrum. Voor onze winkel in Oostende zijn wij op zoek naar enthousiaste jobstudenten met een affiniteit voor koken en gastvrijheid. Hou je van het contact met klanten, draag je klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en ben je bereid om je technische kennis op kookvlak door te geven aan onze klanten? Dan ben jij de jobstudent die wij zoeken. Vooral weekendwerk en ook in de week tijdens de maand december voor de eindejaarsperiode!

  • Student with excellent knowledge of the Czech language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Czech language. The job requires to do data quality checks in Czech. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • MONITOR - BEGELEIDER (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het begeleiden, opleiden en motiveren van een groep medewerkers. Je legt hen de taken op een duidelijke en eenvoudige manier uit. Je houdt hierbij altijd rekening met de mogelijkheden van de medewerkers. Je houdt toezicht op de kwaliteit én het rendement van het werk. Ook bewaak je de orde, netheid, veiligheid en welzijn op de werkvloer. Regelmatig overleg je met de hoofdmonitor. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een maatwerkbedrijf in het waasland: voor klanten verpakken, versnijden, stansen, etiketteren,....zij diverse goederen met hun team van 170 medewerkers met en zonder beperkingen. Voor het begeleiden van deze doelgroepmedewerkers zijn wij op zoek naar een gedreven, sociaal ingestelde Monitor -  Begeleider (m/v).

  • Junior mecanicien contract onbepaalde duur (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    Heb je een eerste ervaring achter de rug als mecanicien? Dan zoeken wij jou! Mechanische installaties samenstellen, uren sleutelen en monteren met de grootste passie zijn dan ook jouw stokpaardjes. Je zal instaan voor allerhande onderhoudsactiviteiten bij diverse sites. Zo zal je naar believen kunnen sleutelen, monteren, stukken (kettingen,tandwielen,...) vervangen. Tijdens grote onderhoudsbeurten zal je machines demonteren, aanpassingen doorvoeren waar nodig. Waarna je alles terug mooi correct opbouwt!

  • Administratief bediende productie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf regio groot Kortrijk zijn wij op zoek naar een administratief bediende die de productieverantwoordelijke ondersteunt: - Het team uit deze afdeling bestaat uit een 15-tal medewerkers - Je hebt nauw contact met klanten en leveranciers, dit zowel telefonisch als via mail - Je maakt orders aan in het systeem en volgt deze verder op - Je hebt geen schrik om je interne collega's erop aan te spreken dat de geleverde datum moet nageleefd worden - Je ondersteunt bij het opmaken van de productieplanning - Je controleert het toegeleverd materiaal - Je bezorgt de verzendingslijsten aan de magazijniers - Je steekt af en toe zelf de handen uit de mouwen om bij te springen in productie  

  • Koetswerkhersteller te Kessel-lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: De Lijn

    Type: Vaste Job

    Als koetswerkhersteller sta je voornamelijk in voor het herstellen van de chassis en voor grote herstellingen aan het koetswerk. Volgende taken behoren o.m. tot de functie: Je specialiseert jezelf in chassis richtwerk. Je herstelt en vervangt versleten of beschadigde koetswerkdelen. Je helpt de andere collega’s bij de afwerking van het koetswerk (plaat en polyester): plamuren, schuren, schilderen/spuiten lassen: MIG/MAG, TIG, snijbrander, acetyleenbrander. Je monteert en demonteert koetswerkonderdelen: verlichting, deurmechanismen, geraamten van zetels, mechanisme van bestuurderstoel, … Je staat in voor de montage en demontage van verwarming, ventilatoren, koetswerk van airco.

  • VanRoey.be - System Engineer (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Taakomschrijving Als System Engineer ben je verantwoordelijk voor de installatie en service van ICT infrastructuur bij B2B klanten. Je staat in voor technische oplossingen op vlak van OS, VM, AD, Exchange, Applicaties, Storage en Security. Je bent bij voorkeur vertrouwd met de oplossingen van Windows, Microsoft, VMware, Citrix, FortiNet,VEEAM en HP. Hiervoor werk je ongeveer 70% van je tijd bij klanten en 30% vanop kantoor. Je neemt klantendossiers ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hen samen met de Accountmanager en presales met betrekking tot optimalisatie in zijn ICT park alsook de mogelijke evolutie naar Cloud oplossingen. Je staat ook in voor een volledige documentatie van het geleverde werk alsook de administratie rond je prestaties. Bij de oplevering van projecten werk je samen met de projectmanager. Je rapporteert aan de Operations Manager. Je profiel Je kan reeds terugblikken op minimum vijf jaar relevante ervaring in een gelijkaardige job waardoor je vertrouwd bent met zowel installaties als configuraties en beheer van bovenstaande oplossingen. Je hebt een uitgesproken passie voor informatica en een doorgedreven expertise in systeembeheer. Je koppelt je inlevingsvermogen aan een behoorlijke dosis resultaatsgerichtheid. Je hebt verantwoordelijkheidszin, bent flexibel en stressbestendig. Ook administratief slaag je erin kwalitatief werk af te leveren. Je bent besluitvaardig, diplomatisch ingesteld, hebt oog voor procesoptimalisatie. Je bent bereid je kennis met anderen te delen, bent sterk betrokken en hebt een positieve ingesteldheid. Je bent innovatief en geïnteresseerd in nieuwe tendensen binnen het vakgebied. We bieden je VanRoey.be biedt jou een boeiende job in een jonge en dynamische omgeving waar plezier en werk perfect samen gaan. Als werknemers heb je bij VanRoey.be de mogelijkheid om met de modernste tools te werken en geven we je alle kansen voor permanente upgrading van je eigen vakkennis. Als je opstart, krijg je een degelijke opleiding en een vast bediendecontract. Bij ons kan je rekenen op een aantrekkelijke verloning, aangevuld met interessante extra legale voordelen en bonussen als je de vooropgestelde targets behaalt.

Zoek naar antwoorden van Cao M in sociale netwerken
Look for responds of Cao M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cao M. Laat een reactie achter voor Cao M. Cao M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cao M. Leave a respond for Cao M. Cao M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cao M op de google maps. Adres en contacten Cao M
Location of Cao M on the google maps. Address and contacts of Cao M

Andere gerelateerde bedrijven als come Cao M Cao M: CERCLE NATAT. SQUALE NAM. | Consult | Schmit-de Suray B SA | ERIK ELSEN | FA. ROSA

Other related companies as Cao M: CERCLE NATAT. SQUALE NAM. | Consult | Schmit-de Suray B SA | ERIK ELSEN | FA. ROSA

Cao M is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cao M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02034637451. Het bedrijf Cao M bevindt zich op het adres: Bois des Chevreuils 28; 4130; Esneux (Tilff). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 216,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 696,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Home nursing. Producten gemaakt in Cao M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cao M is Textielmolenproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cao M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cao M, openstaande posities, locatie van Cao M op de kaart.

Cao M is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cao M, company assigned to the tax number BE02034637451. The company Cao M is located at the address: Bois des Chevreuils 28; 4130; Esneux (Tilff). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 216,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 696,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Home nursing. Products created in Cao M were not found.
The main activity of Cao M is Textile Mill Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Cao M is not available. You also can look at reviews of Cao M, open positions, location of Cao M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cao M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cao M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cao M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cao M, employees, financial statistics.