K.H.-CAMPUS KATTENBERG

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • K.H.-CAMPUS KATTENBERG
Private companiesEating and Drinking Places • K.H.-CAMPUS KATTENBERG

Contactgegevens K.H.-CAMPUS KATTENBERG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data K.H.-CAMPUS KATTENBERG: address, phone, fax, email, website, opening hours

K.H.-CAMPUS KATTENBERG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-AMANDSTRAAT 92; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92258572 (+32-92258572) 92258572 (+32-92258572)

Fax (fax): +32 (4) 216-74-23 +32 (4) 216-74-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) K.H.-CAMPUS KATTENBERG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "K.H.-CAMPUS KATTENBERG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "K.H.-CAMPUS KATTENBERG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van K.H.-CAMPUS KATTENBERG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen K.H.-CAMPUS KATTENBERG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of K.H.-CAMPUS KATTENBERG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees K.H.-CAMPUS KATTENBERG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti K.H.-CAMPUS KATTENBERG
Products information K.H.-CAMPUS KATTENBERG

BTW identificatienummer (tax): BE07175689697
Ondernemingsnummer: 6944702148
Hoofdstad (capital): 864,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 277,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in K.H.-CAMPUS KATTENBERG zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hoger onderwijs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor K.H.-CAMPUS KATTENBERG
(Get full report from official database of BE for K.H.-CAMPUS KATTENBERG)

Aanvulling soorten activiteiten voor K.H.-CAMPUS KATTENBERG
Addition kinds of activities for K.H.-CAMPUS KATTENBERG

3679. Elektronische componenten, nec | Electronic components, nec
7948. Racing, inclusief track operatie | Racing, including track operation
596302. Voedingsdiensten, directe verkoop | Food services, direct sales
20769909. Tung olie | Tung oil
26210804. Kraft verpakkingspapier | Kraft wrapping paper

Werken bij K.H.-CAMPUS KATTENBERG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in K.H.-CAMPUS KATTENBERG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor K.H.-CAMPUS KATTENBERG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for K.H.-CAMPUS KATTENBERG. Looking for open vacancies in other companies

  • Grondwerkers / handlangers (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gespecialiseerd in grond- en afbraakwerken gelegen te Opglabbeek, zoekt ASAP Construct naar 2 harde werkers! Je bent verantwoordelijk voor het herstellen en uitvoeren van rioleringen, nutsleidingen, borduren, grondverzet, ...

  • Arbeider ruwbouw (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Gullegem (Wevelgem) zijn we op zoek naar een arbeider ruwbouw voor zwembaden Ruwbouw rond de zwembaden plaatsen terrassen plaatsen Betonneren van zwembaden

  • Administratief medewerker facturatie (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief medewerker facturatie zorg jij ervoor dat alle facturen op een correcte manier uitgestuurd worden. Dit betekent : - Dat je obv verschillende documenten (gepresteerde uren, offerte, werkbonnen, brandtekeningen, …) een dossier per werf opmaakt en structureert - Dat je facturen administratief opmaakt, structureert en opvolgt - Dat je obv betaallijsten de betalingen van opgemaakte facturen opvolgt en controleert - Dat je klanten contacteert nav openstaande facturen

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOCHRISTI (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Ingelmunster,combineren met andere gezinnen is mogelijk. (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Deeltijds Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: GREENHOUSE GENT

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Gent zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolgen van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen

  • Jobstudent (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor regio Diksmuide, zijn we op zoek naar enthousiaste jobstudenten die zich openstellen om tijdens de week/ het weekend, maar ook voor de komende vakantieperiodes te werken!

  • Elektromechanieker - Bachelor - Regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een voedingsfirma in de regio van Deinze is AGO Technics op zoek naar uitvoerend elektromecanieker (bachelor) . Als elektromecanieker word je all round ingezet op de preventieve en curatieve taken van het onderhoudsteam. Je functie: Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud. Doordat jij het aanspreekpunt bent op vlak van machines en infrastructuur, zorg je ervoor dat je ten alle tijde op de hoogte bent van de stand van zaken omtrent al dan niet geplande onderhoudswerken. Als er zich storingen voordoen, probeer je zo snel mogelijk ter plekke te gaan om zo eventueel samen met een collega-technieker, een oplossing te zoeken. Je zoekt gericht oplossingen op zowel mechanisch als elektrisch vlak. Je brengt verbeteringen aan waar nodig.

  • Piping Design Engineer (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: CARTESIO

    Type: Vaste Job

    Cartesio is op dit moment op zoek naar een Piping Designer voor onze klant in de Kempen, actief in de chemische sector. Als Piping Designer sta je in voor: Het autonoom verwerken van informatie in een 2D model en aangeleverde tekeningen/info van diverse technische installaties te controleren. Het opstellen van P&ID’s, het optimaliseren en finaliseren van as build tekeningen en het ontwerpen van piping in AutoCAD 2D. De basisberekeningen, en materiaallijsten. Het opvolgen van de uitvoering van de werken. Dit houdt in dat je het werfdossier bespreekt met de werfleider en je technische ondersteuning biedt tijdens de uitvoering van het project. Het waarborgen van de technische kwaliteit.

  • Chauffeurs CE (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: YM TRANS

    Type: Vaste Job

    Het tijdig en veilig vervoeren van goederen, rekening houdend met de wegcode en de rij- en rusttijden. Elke dag kennisnemen van de uit te voeren opdrachten, de route en het plan eventueel bespreken met de planner. We leveren voor Colruyt en Delhaize. Zorgen dat de vrachtwagen steeds in goede staat verkeert.

  • Autotechnicus voor vrachtwagens (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je spoort storingen op en bepaalt de beste oplossing. Je vervangt en herstelt motoren, versnellingsbakken, koppelingen.... Je doet tevens het preventief onderhoud van de vrachtwagens. Na de opleidingsperiode depanneer je de vrachtwagens.

  • Medisch Pedicure (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: GREELIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Healthpoint Haacht, zoekt enthousiaste medische pedicure om het team te versterken. Functieomschrijving: -Wij zoeken een professional om een BESTAAND klienteel de juiste zorgen toe te dienen. - je bent zelfstandige in hoofd of bijberoep. - je bepaalt je eigen agenda in samenspraak. Jouw profiel: - Je bent een gediplomeerde medisch pedicure. - Je bent enthousiast en positief ingesteld. - Je bent geïnteresseerd in natuurlijke verzorging. - Graag in team samenwerken en contactvaardig zijn is een must.

Zoek naar antwoorden van K.H.-CAMPUS KATTENBERG in sociale netwerken
Look for responds of K.H.-CAMPUS KATTENBERG in social networks

Lees alle opmerkingen voor K.H.-CAMPUS KATTENBERG. Laat een reactie achter voor K.H.-CAMPUS KATTENBERG. K.H.-CAMPUS KATTENBERG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for K.H.-CAMPUS KATTENBERG. Leave a respond for K.H.-CAMPUS KATTENBERG. K.H.-CAMPUS KATTENBERG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie K.H.-CAMPUS KATTENBERG op de google maps. Adres en contacten K.H.-CAMPUS KATTENBERG
Location of K.H.-CAMPUS KATTENBERG on the google maps. Address and contacts of K.H.-CAMPUS KATTENBERG

Andere gerelateerde bedrijven als come K.H.-CAMPUS KATTENBERG K.H.-CAMPUS KATTENBERG: FLECONOMICAL OFFICE NV | D.I.V. | JANKO LJUBICIC | PMU | ELIE LIEFOOGHE

Other related companies as K.H.-CAMPUS KATTENBERG: FLECONOMICAL OFFICE NV | D.I.V. | JANKO LJUBICIC | PMU | ELIE LIEFOOGHE

K.H.-CAMPUS KATTENBERG is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is K.H.-CAMPUS KATTENBERG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07175689697. Het bedrijf K.H.-CAMPUS KATTENBERG bevindt zich op het adres: SINT-AMANDSTRAAT 92; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 864,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 277,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hoger onderwijs. Producten gemaakt in K.H.-CAMPUS KATTENBERG zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van K.H.-CAMPUS KATTENBERG is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van K.H.-CAMPUS KATTENBERG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van K.H.-CAMPUS KATTENBERG, openstaande posities, locatie van K.H.-CAMPUS KATTENBERG op de kaart.

K.H.-CAMPUS KATTENBERG is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is K.H.-CAMPUS KATTENBERG, company assigned to the tax number BE07175689697. The company K.H.-CAMPUS KATTENBERG is located at the address: SINT-AMANDSTRAAT 92; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 864,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 277,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hoger onderwijs. Products created in K.H.-CAMPUS KATTENBERG were not found.
The main activity of K.H.-CAMPUS KATTENBERG is Eating and Drinking Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of K.H.-CAMPUS KATTENBERG is not available. You also can look at reviews of K.H.-CAMPUS KATTENBERG, open positions, location of K.H.-CAMPUS KATTENBERG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over K.H.-CAMPUS KATTENBERG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf K.H.-CAMPUS KATTENBERG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about K.H.-CAMPUS KATTENBERG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company K.H.-CAMPUS KATTENBERG, employees, financial statistics.