HOGESCHOOL LIMB.-DEP.IWT

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • HOGESCHOOL LIMB.-DEP.IWT
Private companiesTextile Mill Products • HOGESCHOOL LIMB.-DEP.IWT

Contactgegevens HOGESCHOOL LIMB.-DEP.IWT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOGESCHOOL LIMB.-DEP.IWT: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOGESCHOOL LIMB.-DEP.IWT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): UNIVERSITAIRE CAMPUS 0; 3590; DIEPENBEEK, België

Telefoon (phone): 11260030 (+32-11260030) 11260030 (+32-11260030)

Fax (fax): +32 (51) 475-77-97 +32 (51) 475-77-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOGESCHOOL LIMB.-DEP.IWT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOGESCHOOL LIMB.-DEP.IWT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOGESCHOOL LIMB.-DEP.IWT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOGESCHOOL LIMB.-DEP.IWT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOGESCHOOL LIMB.-DEP.IWT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOGESCHOOL LIMB.-DEP.IWT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOGESCHOOL LIMB.-DEP.IWT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOGESCHOOL LIMB.-DEP.IWT
Products information HOGESCHOOL LIMB.-DEP.IWT

BTW identificatienummer (tax): BE05152557373
Ondernemingsnummer: 4967712402
Hoofdstad (capital): 785,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 858,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in HOGESCHOOL LIMB.-DEP.IWT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hoger onderwijs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOGESCHOOL LIMB.-DEP.IWT
(Get full report from official database of BE for HOGESCHOOL LIMB.-DEP.IWT)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOGESCHOOL LIMB.-DEP.IWT
Addition kinds of activities for HOGESCHOOL LIMB.-DEP.IWT

238902. Uniformen en kledingstukken | Uniforms and vestments
371401. Motorvoertuigen motoren en onderdelen | Motor vehicle engines and parts
09130201. Krabben, vangen van | Crabs, catching of
28210103. Melamineharsen, Melamine-formaldehyde | Melamine resins, melamine-formaldehyde
28340605. zetpillen | Suppositories
28420101. Ammoniak, huishouden | Ammonia, household
31720204. Sigaret en sigaretten | Cigarette and cigar cases
37310000. Scheepsbouw en reparatie | Shipbuilding and repairing
50649905. boeien | Irons

Werken bij HOGESCHOOL LIMB.-DEP.IWT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOGESCHOOL LIMB.-DEP.IWT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOGESCHOOL LIMB.-DEP.IWT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOGESCHOOL LIMB.-DEP.IWT. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur koepels & lichtstraten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zo, de laatste stukken van de verpakking werden opgeruimd. Zoals steeds wil je nadat de laatste koepel geplaatst werd de werf netjes achterlaten. Trots kijk je nog eens terug op het mooie werk dat je hebt verricht. Samen met je collega’s stap je in de bedrijfswagen en rijd je terug naar Harelbeke, waar het bedrijf gelegen is. Vandaag waren het vooral koepels bij particulieren die geplaatst werden, morgen staan er enkele lichtstraten in een nieuw magazijn op de planning. Er zitten er zelfs enkele tussen die je ook zal moeten aansluiten aan de motor. Die opgedane elektrische kennis zal je dus opnieuw nodig hebben. Heerlijk toch die afwisseling! Eenmaal terug in het bedrijf laden jullie het materiaal voor morgen al in de bestelwagen, zodat je morgen in alle vroegte kan vertrekken naar de eerste klant van die dag. Ondertussen maak je nog een praatje met de collega’s van de namiddagploeg in de productie-afdeling. Ze zijn volop bezig met het assembleren van de koepels die jij binnenkort gaat monteren. Tevreden maar moe van de lange werkdag vertrek je naar huis, waar je je thermos al klaar zet, want morgen is het terug vroeg dag.

  • Monteur Industriebouw Prefabelementen (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je ploeg plaats je industriële gebouwen met prefab betonelementen, dit in samenwerking met de kraanbestuurder. Je assisteert de ploegchef door panelen aan te haken en te helpen bij het plaatsen van de voorgevormde elementen.

  • Inhouse HR Consultant te Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ASAP HR GROUP - HOOFDKANTOOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het ASAP-gezicht bij één van onze grote klanten.  Door intensief samen te werken, regel jij alle interim gerelateerde zaken voor jouw klant èn uitzendklanten. Je denkt daarbij in oplossingen en gaat elke uitdaging aan.  Op deze manier vorm jij het verlengde van hun personeelsdienst! Getriggerd? Klik snel verder!                                                                                                                                                                 Een uitdagende job Onze XL-werking heeft tot doelstelling een optimale service te bieden aan een selectie van large accounts. Concreet is je takenpakket: - Zoeken en screenen van kandidaten voor de klant. - Je staat in voor de rekrutering van arbeiders én bediendeprofielen. - Verzorgen van theoretische testings. - Administratieve ondersteuning bieden. - Het uitbouwen van een intensieve samenwerking en communicatie met klanten en uitzendklanten, gebaseerd op vertrouwen en respect: regelmatige aanwezigheid op de werkvloer, "mee-ademen" met de omgeving. - Het creatief nadenken over oplossingen; het meedenken met de klanten. - De ambitie hebben om te fungeren als HR verlengstuk van de klant. - Je werkt vanuit verschillende uitvalsbasissen; bij de klant(en) en in verschillende kantoren.

  • Plaatsers ramen&deuren (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Nieuwkerken waas zijn wij op zoek naar ervaren/gemotiveerde plaatsers ramen en deuren. Onze klant is een grote speler binnen de metaalsector en biedt dan ook uitstekende kwaliteit en kwantiteit. Ben jij op zoek naar een lange termijn engagement? Wil jij jou settelen bij een van de betere spelers binnen deze sector? Solliciteer snel !

  • bakkerij medewerkster (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor de bakkerijafdeling van een supermarkt. Elke dag bakt u de broodjes en koeken af en presenteert u ze mooi in de rekken. U plaatst de bestellingen en stelt tekorten vast. De werkruimte met de ovens houdt u proper en hygiënisch. Naast uw taken in de bakkerij helpt u ook regelmatig mee in de rekken of aan de kassa.

  • HUISHOUDHULP VOOR DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving De Pinte.

  • Chauffeur CE bouw (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar een chauffeur met geldig rijbewijs CE om van en naar werven te rijden. Je komt terecht in een familiaal bedrijf waar iedereen elkaar kent. Je zal ook instaan voor chappewerken uit te voeren (dit wordt aangeleerd). Je werkt 40u per week en wordt vergoed volgens paritair comtié 124 (bouw). Startuur is 7u30 (op depot zelf in Brugge) en je werkt tot 17u00 à 18u00.

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (WAARDAMME)

    Regio: WAARDAMME

    Bedrijf: VS & PARTNERS FENESTRA

    Type: Vaste Job

    Verwerken van documenten (leveringsbons, facturen, ...) - opvolgen van bestellingen & leveringen - opvolgen klanten met betalingsproblemen - verwerken klantengegevens - ondersteuning van vertegenwoordigers via mail, telefoon, ... - verwerken bestellingen - 1e aanspreekpunt voor klanten binnen de firma

  • Commercieel bediende binnendienst (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: t-office

    Type: Vaste Job

    Als Accounting Clerk maak je deel uit van het finance team dat instaat voor het financieel beleid van de bedrijf in België. Je werkt nauw samen met de collega’s van het finance team en je rapporteert aan de Finance Manager.  Je verwerkt en scant aankoopfacturen in.  Je staat in voor klassement van facturen, onkostennota’s en bankuittreksels.  Je behandelt inkomende post en bereidt de uitgaande post voor.  Je verzorgt schriftelijke en telefonische contacten met leveranciers.  Je assisteert en ondersteunt de accountants bij de uitvoering van hun functie.  Je staat in voor ad hoc administratieve taken.

  • Planner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een planner. Je komt te werken op de centrale planning in Herentals en ondersteunt de werfleiders bij het invullen van hun opdrachten bij de klanten. Na een 2-tal jaren kom je te werken op de planning te Antwerpen. Je maakt in samenwerking met de betrokken diensten een zo efficiënt mogelijke planning. Je organiseert de daarvoor benodigde materialen, medewerkers en voertuigen, waarbij je rekening houdt met onverwachte situaties. Daarnaast draag je zorg voor de administratieve ondersteuning en registratie. Je neemt de werkopdrachten aan van zowel onze werfleiding en onderhoudt contact over de reservering en inzet van voertuigen Je maakt werkopdrachten aan in het systeem Je controleert de voorraad en inhuur van de benodigde materialen en zoekt pro-actie naar de juiste invulling en oplossing Je kent de specifieke vereisten per werf en houdt hiermee rekening Je houdt inhuuropdrachten in de gaten en meldt deze tijdig af na afronden van de werkzaamheden Je bereidt de werkopdrachten voor op facturatie Je beantwoordt vragen vanuit de organisatie over beschikbaarheid en mogelijkheden

  • ploegchef atelier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Je gaat twee medewerkers gaan aansturen en werkt daarnaast ook actief mee aan de projecten Je gaat machines gaan monteren, reviseren en herstellen Je bent de contactpersoon tussen logistiek, planning en uitvoering Je zorgt ervoor dat het atelier steeds proper is en er op een veilige manier gewerkt zal worden Bedrijfsprofiel: Onze klant is een KMO waarvan de hoofdzetel gelegen is in Waregem. De firma zit in volle groei en dit gaat zich gaan vertalen in het bouwen van een nieuwe toonzaal en in te zetten op een ruimer atelier. Door de groei gaat onze klant op zoek naar een ploegleider voor in hun atelier. 

  • CONSULENT IN HEALTH & BEAUTY - EXTRA INKOMEN EIGEN REGIO (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: CARE AND GLAM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als schoonheidsconsulente ga je mensen aan de hand van een huidanalyse de juiste produkten aanbevelen voor hun huid en je leert ze ook aan hoe ze met de produkten dienen te werken. Ook geef je advies over de juiste make-up en leert hen ook dit aan. Dit gebeurt in 1 op 1 advies alsook in de vorm van work-shops.

Zoek naar antwoorden van HOGESCHOOL LIMB.-DEP.IWT in sociale netwerken
Look for responds of HOGESCHOOL LIMB.-DEP.IWT in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOGESCHOOL LIMB.-DEP.IWT. Laat een reactie achter voor HOGESCHOOL LIMB.-DEP.IWT. HOGESCHOOL LIMB.-DEP.IWT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOGESCHOOL LIMB.-DEP.IWT. Leave a respond for HOGESCHOOL LIMB.-DEP.IWT. HOGESCHOOL LIMB.-DEP.IWT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOGESCHOOL LIMB.-DEP.IWT op de google maps. Adres en contacten HOGESCHOOL LIMB.-DEP.IWT
Location of HOGESCHOOL LIMB.-DEP.IWT on the google maps. Address and contacts of HOGESCHOOL LIMB.-DEP.IWT

Andere gerelateerde bedrijven als come HOGESCHOOL LIMB.-DEP.IWT HOGESCHOOL LIMB.-DEP.IWT: KINDERBIJSLAGFONDS ACVW | Anatix | Itelligence Business Solution | HUBERT DE SCHUYTER | Wangneur Michel

Other related companies as HOGESCHOOL LIMB.-DEP.IWT: KINDERBIJSLAGFONDS ACVW | Anatix | Itelligence Business Solution | HUBERT DE SCHUYTER | Wangneur Michel

HOGESCHOOL LIMB.-DEP.IWT is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOGESCHOOL LIMB.-DEP.IWT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05152557373. Het bedrijf HOGESCHOOL LIMB.-DEP.IWT bevindt zich op het adres: UNIVERSITAIRE CAMPUS 0; 3590; DIEPENBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 785,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 858,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hoger onderwijs. Producten gemaakt in HOGESCHOOL LIMB.-DEP.IWT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HOGESCHOOL LIMB.-DEP.IWT is Textielmolenproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOGESCHOOL LIMB.-DEP.IWT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOGESCHOOL LIMB.-DEP.IWT, openstaande posities, locatie van HOGESCHOOL LIMB.-DEP.IWT op de kaart.

HOGESCHOOL LIMB.-DEP.IWT is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOGESCHOOL LIMB.-DEP.IWT, company assigned to the tax number BE05152557373. The company HOGESCHOOL LIMB.-DEP.IWT is located at the address: UNIVERSITAIRE CAMPUS 0; 3590; DIEPENBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 785,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 858,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hoger onderwijs. Products created in HOGESCHOOL LIMB.-DEP.IWT were not found.
The main activity of HOGESCHOOL LIMB.-DEP.IWT is Textile Mill Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HOGESCHOOL LIMB.-DEP.IWT is not available. You also can look at reviews of HOGESCHOOL LIMB.-DEP.IWT, open positions, location of HOGESCHOOL LIMB.-DEP.IWT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOGESCHOOL LIMB.-DEP.IWT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOGESCHOOL LIMB.-DEP.IWT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOGESCHOOL LIMB.-DEP.IWT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOGESCHOOL LIMB.-DEP.IWT, employees, financial statistics.