HOGESCH.WETENSCHAP-KUNST

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • HOGESCH.WETENSCHAP-KUNST
Private companiesFood and Kindred Products • HOGESCH.WETENSCHAP-KUNST

Contactgegevens HOGESCH.WETENSCHAP-KUNST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOGESCH.WETENSCHAP-KUNST: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOGESCH.WETENSCHAP-KUNST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NINOOFSESTEENWEG 132; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN, België

Telefoon (phone): 24104631 (+32-24104631) 24104631 (+32-24104631)

Fax (fax): +32 (71) 783-79-49 +32 (71) 783-79-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOGESCH.WETENSCHAP-KUNST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOGESCH.WETENSCHAP-KUNST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOGESCH.WETENSCHAP-KUNST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOGESCH.WETENSCHAP-KUNST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOGESCH.WETENSCHAP-KUNST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOGESCH.WETENSCHAP-KUNST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOGESCH.WETENSCHAP-KUNST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOGESCH.WETENSCHAP-KUNST
Products information HOGESCH.WETENSCHAP-KUNST

BTW identificatienummer (tax): BE01684722900
Ondernemingsnummer: 9794555664
Hoofdstad (capital): 219,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 129,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in HOGESCH.WETENSCHAP-KUNST zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hoger onderwijs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOGESCH.WETENSCHAP-KUNST
(Get full report from official database of BE for HOGESCH.WETENSCHAP-KUNST)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOGESCH.WETENSCHAP-KUNST
Addition kinds of activities for HOGESCH.WETENSCHAP-KUNST

299901. Cokes | Coke
382601. Spectroscopische en andere optische eigenschappen meetuitrusting. | Spectroscopic and other optical properties measuring equip.
507500. Warme luchtverwarming en airconditioning | Warm air heating and air conditioning
17990608. Verf en behang strippen | Paint and wallpaper stripping
34410202. Bridge secties, geprefabriceerde, spoorweg | Bridge sections, prefabricated, railway
36130204. Distributieuitkuttingen | Distribution cutouts
38220602. Kleren droger controles | Clothes dryer controls
50210108. Restaurant meubilair, nec | Restaurant furniture, nec
76310000. Horloge, klok en juwelen reparatie | Watch, clock, and jewelry repair

Werken bij HOGESCH.WETENSCHAP-KUNST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOGESCH.WETENSCHAP-KUNST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOGESCH.WETENSCHAP-KUNST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOGESCH.WETENSCHAP-KUNST. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator inpak voeding GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De operator inpak voeding te Gent waar wij naar opzoek zijn zal instaan voor - Naleven van de kwaliteits-en veiligheidsprocedures binnen de firma - Nauwkeurig opvolgen van de vooropgestelde normen zowel kwalitatief als kwantitatief - Bedienen van verscheidene machines zowel vacuumfilter,extruder en inpakmachines met verse gist

  • Operator metaal afdeling liggers - 2 ploegen (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van een machine voor staalbewerking. Je komt tussen bij storingen en fouten, je bent alert en kan de storingen zelfstandig oplossen. Als operator ben je verantwoordelijk voor het instellen en het bedienen van de apparaten. Je doet de opstart van de machine en neemt stalen volgens de aangegeven normen. Je rapporteert aan de teamleader op het einde van je shift.

  • Ervaren Mechanieker (MEETKERKE)

    Regio: MEETKERKE

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiende en dynamische onderneming zijn we op zoek naar een ervaren Mechanieker die zelfstandig mechanisch onderhoud en storingen doet. Je wordt ingezet op verschillende projecten.

  • Aankoper (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gelegen in Herne zijn we op zoek naar een aankoper: Beheer van eigen leveranciersportefeuille: stock analyse, technische informatie gebruiken, uitvoeren van prijs- en kwaliteitsanalyses, contact met klanten bij kwaliteitsproblemen of facturatie Bestellingen plaatsen bij overzeese leveranciers, rekening houdend met huidige voorraad en toekomstige noden, leveringstermijnen, kosten en service Opvolgen van productie bij de leverancier Organiseren van (maritiem) transport in samenwerking met een expediteur en instaan voor de inklaring bij de douane

  • Huishoudhulp (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Agilitas Turnhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Katoen Natie Gent zoekt jobstudenten voor project van 2/11 tem 21/11 in ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Studentenjob

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar meerdere gemotiveerde jobstudenten die beschikbaar zijn om te werken in ploegen voor een groot project dat loopt van 02/11 tem 21/11. Geef ons jouw beschikbaarheid door en dan plannen wij jou in! Tewerkstellingsuren: Vroege ploeg: 6 tot 14u Late ploeg: 14u tot 22u => Afhankelijk van de beschikbare shiften en jouw beschikbaarheid word je door ons ingepland. Flexibiliteit is hierbij zeer belangrijk. Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en je streeft er steeds naar om goed werk te leveren. Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken. Na de tewerkstelling volgt een evaluatie. Jobstudenten met een positieve evaluatie worden uiteraard opnieuw ingepland op nieuwe opdrachten in de toekomst. De firma is zowel met de wagen als met de fiets bereikbaar. Een speciale busverbinding vanaf Gent Dampoort is ook mogelijk. Hiervoor dien je steeds contact op te nemen met Konvert Interim. Ben jij de jobstudent die wij zoeken? Of ken jij jobstudenten die nog op zoek zijn naar een studentenjob in deze periode? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected] !

  • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Word jij onze nieuwe beleidsmedewerker jeugdruimte en mobiliteit? (m/v/x) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: De Ambrassade

    Type: Vaste Job

    Jouw missie in onze organisatie Als beleidsmedewerker ruimte werk je in duo met een andere beleidsmedewerker ‘ruimte’ die vooral gespecialiseerd is in jeugdwerkinfrastructuur en jeugdtoerisme. Jullie beiden zorgen samen voor sterk beleidswerk rond alle thema’s die gelinkt kunnen worden aan (jeugdwerk)ruimte, jeugdtoerisme en mobiliteit. Duurzaamheid, participatie en extra aandacht voor maatschappelijk kwetsbaarheid zijn rode draden in al onze beleidsdomeinen. Jij bent verantwoordelijk voor het nieuwe project “Openstellen van schoolspeelplaatsen voor jeugdwerk” Via het project “Natuurrijke, bewegingsvriendelijke en gedeelde schoolspeelplaatsen” wil De Ambrassade schoolspeelplaatsen omvormen tot uitdagende en natuurrijke speelplekken die niet enkel tijdens de schooluren gebruikt worden, maar ook daarbuiten. Op die manier worden schoolspeelplaatsen waardevolle speelterreinen voor jeugdwerk en boeiende ontmoetingsplekken voor de buurt. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van dit project (looptijd 2018-2020). Je bouwt het netwerk uit dat nodig is om dit project kwaliteitsvol uit te bouwen. Je coördineert vormingsmomenten voor scholen die willen deelnemen aan dit project. Op het einde van het project zorg je voor een sterk publieksmoment en publicatie die inspirerend zijn voor beleidsmakers, scholen, jeugdwerk en andere partners. Jij zorgt ervoor dat dit project uitmondt in sterke beleidsaanbevelingen. Jij zorgt ervoor dat dit project uitmondt in goede ondersteuning van het jeugdwerk. Jij bent verantwoordelijk voor het beleidswerk voor de Vlaamse Jeugdraad en De Ambrassade mbt ruimte en mobiliteit Je legt in het kader van een geïntegreerd Vlaams jeugdbeleid de link tussen enerzijds de positie van kinderen, jongeren en hun verenigingen en anderzijds het ruimte- en mobiliteitsbeleid in brede zin. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteitsvolle uitbouw van beleidstrajecten mbt ruimte en mobiliteit. Je vertrekt steeds vanuit de leefwereld van kinderen en jongeren, en vanuit geloof in de kracht van jeugdwerk, en legt van daar uit linken met de beleidsdomeinen ruimte en mobiliteit. Je werkt concrete beleidsaanbevelingen uit mbt ruimte en mobiliteit en bent aanspreekpunt voor jeugdorganisaties en beleidsmakers. Je neemt hierin een signaalfunctie op. Je ontwikkelt visie over jeugdruimte- en mobiliteitsbeleid en zet deze visie om in de praktijk. Je vertegenwoordigt De Ambrassade en de Vlaamse Jeugdraad op diverse beleidsplatforms. Je bouwt een sterk netwerk uit met beleidsmakers en het middenveld en benut deze wanneer er zich goede samenwerkingskansen voordoen.

  • ICT Engineer - data & voice (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: DAVO COMMUNICATIONS

    Type: Vaste Job

    In deze boeiende, technische functie, ben je verantwoordelijk voor het installeren van Unify telefooncentrales. Deze activiteit wordt verder aangevuld met het opzetten van kleine en middelgrote datanetwerken wat deze functie variërend maakt. Af en toe dien je als ondersteuning op onze helpdesk. Bij een installatie sta je de klant met raad en daad bij. Dit kan onder de vorm van een usertraining en/of geef je met jouw ervaring tips hoe de klant zijn telefoniesysteem ten volle tot zijn recht kan laten komen. LAN, WAN en/of WLAN netwerk ontwerpen, opbouwen, configureren. Je gaat de baan op voor het uitvoeren WiFi Site Surveys uit. Als expert maak je een overzichtelijk en duidelijk rapporteringsrapport voor de klant Je rapporteert aan de technical teamcoach.

  • Vrachtwagenchauffeur CE (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ETS FRATEUR DE POURCQ

    Type: Vaste Job

    - Zelfstandig besturen van een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger, vervoer van kranen en bull - Intern vervoer – vervoer van materiaal en machines - Laden en lossen - Zorgen voor het basisonderhoud van het voertuig

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Kalmthout - Schoten -Zoersel (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van HOGESCH.WETENSCHAP-KUNST in sociale netwerken
Look for responds of HOGESCH.WETENSCHAP-KUNST in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOGESCH.WETENSCHAP-KUNST. Laat een reactie achter voor HOGESCH.WETENSCHAP-KUNST. HOGESCH.WETENSCHAP-KUNST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOGESCH.WETENSCHAP-KUNST. Leave a respond for HOGESCH.WETENSCHAP-KUNST. HOGESCH.WETENSCHAP-KUNST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOGESCH.WETENSCHAP-KUNST op de google maps. Adres en contacten HOGESCH.WETENSCHAP-KUNST
Location of HOGESCH.WETENSCHAP-KUNST on the google maps. Address and contacts of HOGESCH.WETENSCHAP-KUNST

Andere gerelateerde bedrijven als come HOGESCH.WETENSCHAP-KUNST HOGESCH.WETENSCHAP-KUNST: Bertje Sanitair & C.V. | O'Dwyer Ursula | T.C. DE MANDEL | JOZEF OBBERS | Goldprint

Other related companies as HOGESCH.WETENSCHAP-KUNST: Bertje Sanitair & C.V. | O'Dwyer Ursula | T.C. DE MANDEL | JOZEF OBBERS | Goldprint

HOGESCH.WETENSCHAP-KUNST is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOGESCH.WETENSCHAP-KUNST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01684722900. Het bedrijf HOGESCH.WETENSCHAP-KUNST bevindt zich op het adres: NINOOFSESTEENWEG 132; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 219,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 129,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hoger onderwijs. Producten gemaakt in HOGESCH.WETENSCHAP-KUNST zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HOGESCH.WETENSCHAP-KUNST is Food and Kindred Products, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOGESCH.WETENSCHAP-KUNST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOGESCH.WETENSCHAP-KUNST, openstaande posities, locatie van HOGESCH.WETENSCHAP-KUNST op de kaart.

HOGESCH.WETENSCHAP-KUNST is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOGESCH.WETENSCHAP-KUNST, company assigned to the tax number BE01684722900. The company HOGESCH.WETENSCHAP-KUNST is located at the address: NINOOFSESTEENWEG 132; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 219,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 129,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hoger onderwijs. Products created in HOGESCH.WETENSCHAP-KUNST were not found.
The main activity of HOGESCH.WETENSCHAP-KUNST is Food and Kindred Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HOGESCH.WETENSCHAP-KUNST is not available. You also can look at reviews of HOGESCH.WETENSCHAP-KUNST, open positions, location of HOGESCH.WETENSCHAP-KUNST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOGESCH.WETENSCHAP-KUNST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOGESCH.WETENSCHAP-KUNST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOGESCH.WETENSCHAP-KUNST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOGESCH.WETENSCHAP-KUNST, employees, financial statistics.