H.A.-CAMPUS LIER

Contactgegevens H.A.-CAMPUS LIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data H.A.-CAMPUS LIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

H.A.-CAMPUS LIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BERLAARSESTRAAT 31; 2500; LIER, België

Telefoon (phone): 34800104 (+32-34800104) 34800104 (+32-34800104)

Fax (fax): +32 (53) 671-81-31 +32 (53) 671-81-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) H.A.-CAMPUS LIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "H.A.-CAMPUS LIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "H.A.-CAMPUS LIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van H.A.-CAMPUS LIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen H.A.-CAMPUS LIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of H.A.-CAMPUS LIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees H.A.-CAMPUS LIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti H.A.-CAMPUS LIER
Products information H.A.-CAMPUS LIER

BTW identificatienummer (tax): BE07391845703
Ondernemingsnummer: 9721771240
Hoofdstad (capital): 101,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 485,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in H.A.-CAMPUS LIER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hoger onderwijs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor H.A.-CAMPUS LIER
(Get full report from official database of BE for H.A.-CAMPUS LIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor H.A.-CAMPUS LIER
Addition kinds of activities for H.A.-CAMPUS LIER

20820100. Moutdrankproducten | Malt beverage products
20910317. Haring, genezen, NSK | Herring, cured, nsk
23860000. Lederen en schapenbeklede kleding | Leather and sheep-lined clothing
23919903. Draperies, plastic en textiel: uit gekochte materialen | Draperies, plastic and textile: from purchased materials
38429927. Whirlpool baden, hydrotherapie apparatuur | Whirlpool baths, hydrotherapy equipment
39310106. Concertinas en onderdelen | Concertinas and parts
86110000. Bedrijfsverenigingen | Business associations

Werken bij H.A.-CAMPUS LIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in H.A.-CAMPUS LIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor H.A.-CAMPUS LIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for H.A.-CAMPUS LIER. Looking for open vacancies in other companies

  • Metser (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die gespecialiseerd is in betonbouw, gevel- en betonrenovatie, waterbouw en het opsporen van springstoffen zoeken wij een ervaren metser regio Torhout.

  • Automecanicien Amerikaanse wagens (M/V) (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in regio Borsbeek zijn we op zoek naar een ervaren en gemotiveerde "automecanicien" voor nieuwe en tweedehands Amerikaanse wagens. Je hebt minstens enkele jaren ervaring in een garage. Het is belangrijk dat je zelfstandig kan werken en over de nodige technische kennis en ervaring beschikt. Je hebt al enkele jaren ervaring met klein en groot onderhoud, de voorbereiding van een technische keuring en het oplossen van kleine storingen. Je schrikt er daarnaast niet voor terug om een distributieriem te vervangen, lichten af te stellen, remschijven en -blokken te vervangen, banden te wisselen en dat allemaal zowel op nieuwe als tweedehandswagens.

  • Senior Accountant (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een KMO in Asse (1730) zijn we op zoek naar een Senior Accountant om het boekhoudkundig team van 2 personen te vervolledigen. Heb jij al enkele jaren ervaring als accountant en voel je je klaar voor een nieuwe omgeving waar een betere work-life balance mogelijk is ? Lees dan zeker verder! Als Senior Accountant sta je o.a. in voor de volgende taken: Controle ingeboekte aan- en verkoopfacturen Uitvoeren van de de maand- en jaarafsluiting Debiteurenopvolging Intercompany reconciliaties Wekelijkse cash forecast voorbereiden Assisteren bij de maandelijkse reporting Assisteren bij het opmaken van budgetten en forecast Opportuniteiten opsporen voor procesverbetering

  • Toonbankbediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een nationaal verspreid familiebedrijf, is Vivaldis op zoek naar een Toonbankverkoper.  Als algemeen aanspreekpunt voor de klanten, ben jij verantwoordelijk voor: Advies verstrekken over het diverse aanbod machines Huurcontracten en offertes opstellen Telefonie en mailverkeer Afrekenen van de huurcontracten Opnemen van telefoon voor productinformatie

  • Operator 3 ploegen (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de productie? Voor een voedingsbedrijf in Erembodegem zijn we op zoek naar voltijds operatoren in een 3 ploegenstelsel. Je moet zorgen dat je de machines juist instelt op basis van de verschillende recepturen en je volgt het volledige productieproces nauwlettend op.

  • HUISHOUDHULP REGIO MOERKERKE M/V (MOERKERKE)

    Regio: MOERKERKE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die graag poetsen en voor dienstencheques willen werken. Poetsen bij mensen thuis

  • Werken als huishoudhulp Booischot (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Winkelbediende (jobstudent) (RAMSKAPELLE)

    Regio: RAMSKAPELLE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Studentenjob

    Voor een uniek een hip concept te Knokke-Heist zijn wij op zoek naar een aantal jobstudenten. Het concept is een shop in shop in Delhaize van Knokke-Heist. Ze bieden hoofdzakelijk ambachtelijke producten aan zoals, charcuterie, tapasschotels, kaasschotels, verse pizza's, belegde broodjes,... Takenpakket: klanten adviseren bedienen van cliënteel netjes houden van de toonbank

  • Student promo Marche-En-Famenne (NAMUR)

    Regio: NAMUR

    Bedrijf: ADECCO HOSPITALITY

    Type: Studentenjob

    Pour notre client Panama, nous recherchons des étudiants qui peuvent effectuer des missions de promotion à Marche-en-Famenne tout au long de l'année. Pour différentes marques.

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) op woensdag (ook voor studenten) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Voor onze klant in Evergem zijn wij op zoek naar een enthousiaste Receptionist(e)/Telefonist(e) om iedere week op woensdag aan de slag te gaan van 8u00 tot 15u30. Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en onze klant en vertegenwoordigt onze waarden & normen in de field. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende diensten bij de klant.

  • Junior dossierbeheerder (Waregem) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Junior dossierbeheerder (Waregem) Voor een supermodern en vooruitstrevend accountantskantoor regio Waregem gaat Le Grand & Associates, gespecialiseerd in accountancy, taks en legal profielen, op zoek naar een ambitieuze junior dossierbeheerder. Wil jij veel bijleren en jezelf volledig ontplooien als dossierbeheerder en daarbij ook nog een de kans krijgen om door te groeien tot A-Z boekhouder/accountant? Dan is er een grote kans dat jij deze zoektocht kan beëindigen. Onze klant staat bekend om zijn professionele dienstverlening dankzij zijn goed opgeleide team. Een uitgebreid cliënteel kan hierdoor rekenen op een adviesverlening van topkwaliteit. Dit kantoor kan terugkijken op een ervaring van meer dan 25 jaar en is van plan om te blijven groeien gedurende de komende jaren. Kan jij je vinden in deze visie? Lees dan zeker verder. Dit zal jij doen: Jij zal verschillende boekhoudkundige taken onder jouw hoede nemen. Gedurende een inwerkperiode krijg je een intensieve opleiding. Eerst begin je met alle voorbereidende taken: je boekt de aan- en verkoopfacturen in en je ondersteunt de meer ervaren dossierbeheerders. Zo ga je de tussentijdse balansen en de jaarrekening voorbereiden en hou je je bezig met het invoeren van de belastingaangiftes. Na een inwerkperiode krijg je steeds meer taken toevertrouwd. Je wordt naargelang jouw tempo ingezet als A tot Z dossierbeheerder en krijgt zo ook de verantwoordelijkheid over een eigen cliënteel.

  • Zorgkundige WZC regio Ieper (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je ondersteunt de bewoners tijdens de verzorging Je biedt hulp bij activiteiten die voor de bewoner moeilijker gaan Je biedt naast praktische hulp ook een luisterend oor naar de bewoners en hun familie Je observeert en rapporteert

Zoek naar antwoorden van H.A.-CAMPUS LIER in sociale netwerken
Look for responds of H.A.-CAMPUS LIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor H.A.-CAMPUS LIER. Laat een reactie achter voor H.A.-CAMPUS LIER. H.A.-CAMPUS LIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for H.A.-CAMPUS LIER. Leave a respond for H.A.-CAMPUS LIER. H.A.-CAMPUS LIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie H.A.-CAMPUS LIER op de google maps. Adres en contacten H.A.-CAMPUS LIER
Location of H.A.-CAMPUS LIER on the google maps. Address and contacts of H.A.-CAMPUS LIER

Andere gerelateerde bedrijven als come H.A.-CAMPUS LIER H.A.-CAMPUS LIER: Le Monde selon les femmes (ong) | MARTINE DE BOUVERE | K.V.K. WAASLANDIA | DSM Speciality Compounds NV | Toerist

Other related companies as H.A.-CAMPUS LIER: Le Monde selon les femmes (ong) | MARTINE DE BOUVERE | K.V.K. WAASLANDIA | DSM Speciality Compounds NV | Toerist

H.A.-CAMPUS LIER is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is H.A.-CAMPUS LIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07391845703. Het bedrijf H.A.-CAMPUS LIER bevindt zich op het adres: BERLAARSESTRAAT 31; 2500; LIER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 101,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 485,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hoger onderwijs. Producten gemaakt in H.A.-CAMPUS LIER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van H.A.-CAMPUS LIER is Leder- en leerproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van H.A.-CAMPUS LIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van H.A.-CAMPUS LIER, openstaande posities, locatie van H.A.-CAMPUS LIER op de kaart.

H.A.-CAMPUS LIER is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is H.A.-CAMPUS LIER, company assigned to the tax number BE07391845703. The company H.A.-CAMPUS LIER is located at the address: BERLAARSESTRAAT 31; 2500; LIER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 101,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 485,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hoger onderwijs. Products created in H.A.-CAMPUS LIER were not found.
The main activity of H.A.-CAMPUS LIER is Leather and Leather Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of H.A.-CAMPUS LIER is not available. You also can look at reviews of H.A.-CAMPUS LIER, open positions, location of H.A.-CAMPUS LIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over H.A.-CAMPUS LIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf H.A.-CAMPUS LIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about H.A.-CAMPUS LIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company H.A.-CAMPUS LIER, employees, financial statistics.