Electro 80 NV

Contactgegevens Electro 80 NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Electro 80 NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Electro 80 NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vilvoordsesteenweg 156 1820 Perk, België

Telefoon (phone): 02.751 81 30 (+32-02.751 81 30) 02.751 81 30 (+32-02.751 81 30)

Fax (fax): 02.751 80 89 (+32-02.751 80 89) 02.751 80 89 (+32-02.751 80 89)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Electro 80 NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Electro 80 NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Electro 80 NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Electro 80 NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Electro 80 NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Electro 80 NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Electro 80 NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Electro 80 NV
Products information Electro 80 NV

BTW identificatienummer (tax): BE08259216308
Ondernemingsnummer: 6341827392
Hoofdstad (capital): 330,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 458,000,000 EUR
Werknemers (employees): 26 to 39
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Interference suppression capacitors; Low-voltage switchboard plants; Measurement transformers,current and voltage transformers; Medium-voltage cables,high-voltage cables; Medium-voltage disconnecting switches; Medium-voltage electrical systems; Medium-voltage load interrupter switches; Medium-voltage plants up to 30 kV; Medium-voltage power switches; Medium-voltage switchboard plants; Medium-voltage switchgear; Oil containers,vessels and casings for transformers and capacitors; Power generating units,emergency power generators; Transformer sub-stations; Transformers

Product categorie (product category): High-Voltage Systems

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Electro 80 NV
(Get full report from official database of BE for Electro 80 NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Electro 80 NV
Addition kinds of activities for Electro 80 NV

3599. Industriële machines, nec | Industrial machinery, nec
07520201. Boarding services, paarden: race en non-racing | Boarding services, horses: racing and non-racing
23920102. Hassocks, textiel: gemaakt van aangekochte materialen | Hassocks, textile: made from purchased materials
34439908. Ladle bails | Ladle bails
35230300. Bemestings-, spray-, dusting- en irrigatiemachines | Fertilizing, spraying, dusting, and irrigation machinery
59630401. Verkoop van apparaten, huis-naar-huis | Appliance sales, house-to-house
73599907. Verzenden container leasing | Shipping container leasing

Werken bij Electro 80 NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Electro 80 NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Electro 80 NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Electro 80 NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpakker dagwerk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar een verpakker voor dagwerk. Als verpakker sta je in voor het verpakken van afgewerkte producten en de eindcontrole op de kwaliteit. Je maakt hiervoor gebruik van een eenvoudige verpakkingsmachine. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de labeling en een correcte adminstratieve registratie van de verpakte goederen. Je ziet daarbij toe op de volledigheid van de goederen.

  • HUISHOUDHULP Kasterlee, Lichtaart, Tielen - direct VAST contract én maaltijdcheques (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis via het systeem van dienstencheques. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Kasterlee, Lichtaart en Tielen. Woon je niet in Kasterlee? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht.. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Boutersem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques (AARSELE)

    Regio: AARSELE

    Bedrijf: DE STRIJKMANDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's om te gaan poetsen als huishoudhulp. U maakt op voorhand kennis met uw klanten en het is de bedoeling dat u wekelijks (of 2-wekelijks) een vaste planning volgt op de door u gekozen dagen/uren. Bij het overgrote deel van de klanten komt het er op neer dat u wekelijks het stof afneemt, stofzuigt, poetst, soms ramen lapt of de was plooit en/of eten voorbereidt.

  • Huishoudhulp Sint-Martens-Latem (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp die zelfstandig kan werken: poetsen, strijken, opruimen en het huis onderhouden. 12 à 16 uur te presteren bij 1 klant (dagen overeen te komen)

  • STRIJKSTERS/STRIJKERS - POETSHULPEN (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: SANITA.COM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt als strijker/strijkster in ons strijkatelier en je staat in voor poetsopdrachten bij mensen thuis.

  • Wegenwerker / Klinkerlegger (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant is gespecialiseerd in wegeniswerken en het aanleggen van parkings en opritten. Bovendien nemen ze ook nog rioleringswerken, beplantingswerken en grondwerken voor hun rekening! Hoe allrounder jij bent, hoe beter dus ! Je zal instaan voor het leggen van klinkers op parkings en opritten, het plaatsen van boordstenen, wegeniswerken .. Een zeer gevarieerde job met mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

  • Plaatser veranda’s, ramen en deuren te Alken (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: PRES - ALL REEKMANS

    Type: Vaste Job

    Plaatsen van ramen, deuren en hoogwaardige veranda's plaatsen en assembleren. Schrijnwerkerelementen verzagen volgens het plan. Elementen plaatsen en vastzetten met haken, geleiders, hoekijzers,..Het glaswerk op een drager plaatsen en vastzetten (glaslatten, neopreendichtingen, kit, stutten,...). De waterdichtheid en de isolatie controleren. Het geheel van drager en frame waterdicht maken en dichtingen ed plaatsen.

  • Design Engineer Sprinklers (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: JOBS IN MIND

    Type: Vaste Job

    Onze partner levert systemen, oplossingen en dienstverlening in verband met intelligente gebouwentechniek. Brandbeveiliging is hierin een cruciale discipline.Een specifieke opdracht hierin is het bouwen van blussystemen op basis van gas of watermist, om kritische infrastructuur niet alleen passief maar ook actief te beveiligen tegen brand. Functiebeschrijving De Design Engineer Sprinklers voert de technische studie en de projectering in 3D van het project uit in opdracht van de Project Manager. Taken: Autonoom uitwerken van een technisch dossier bestaande uit: - AutoCAD tekeningen van: De P&ID’s van het automatisch blussysteem (2D) De batterij met flessen blusgas of watermist (3D) Het piping netwerk van de batterij naar de sproeimonden (3D / ISO) De pneumatische controlekast van de blusinstallatie (2/3D) Het inplantingsplan (2D) - Een berekeningsdossier ter dimensionering van de installatie (aantal flessen, piping diameter, sproeimonden, ledigingstijden, enz.) in een VdS software gebaseerd op Siemens parameters, en rekening houdende met de gevraagde normering van: Synthetische blusgassen Inerte blusgassen Watermist systemen Uitwerken van het technisch dossier: - In offertefase, op basis van een lastenboek en tekeningen van de klant, de installateur of het studiebureau. - In uitvoeringsfase (“To Build”), waarbij aanpassingen aan het concept verwerkt worden. - Aan het einde van de projectfase (“As Built”) waarbij de dossiers in overeenkomst met de werkelijkheid worden gebracht. - Documenteren van aanpassingen en updates tijdens de uitbatingsfase van de installatie. Overdragen van de uitvoeringsdocumenten aan de technici, inbegrepen plaatsbezoeken op de werf om de voortgang, wijzigingen en technische vragen op te nemen. Bewaken van de technische voortgang en kwaliteit en daarover periodiek mondeling en schriftelijk rapporteren, zowel naar de eigen leidinggevende als naar de projectverantwoordelijke. Technische gesprekken met installatiebedrijven en/of eindklanten. Bijdragen aan het opstellen en actueel houden van procedures en standaarden. - Componentenbibliotheken in AutoCAD

  • TECHNICUS AUTOMATISATIE - MOOIE VERLONING (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Samen met je team sta je in voor het tijdig, correct en veilig uitvoeren van storingsinterventies binnen een productieproces gebaseerd op nieuwe technologieën. Je staat in voor het onderhoud van de elektro-en automatiseringsinstallaties. Bovendien zorg je voor preventief onderhoud en periodieke revisies van het machinepark en  onze procesapparatuur. Het gaat om industriële meetomvormers- en versterkers, geregelde aandrijvingen/robotten en pneumatische, hydraulische en PLC-sturingen Je bent sterk in storing analyse en de bediening van computer gesimuleerde industriële processen Dit alles doe je met als doel om de productie efficiënt en kwalitatief te laten verlopen en de levensduur van de installaties te optimaliseren Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van je functie en/of afdeling ten goede komen Veiligheid staat voorop in jouw dagelijkse werking. Je volgt daartoe nauwgezet de veiligheidsvoorschriften. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gerenommeerd bedrijf in Limburg. Wij zijn momenteel op zoek naar gedreven mensen die actief willen meewerken aan de groei en versterking van hun positie op de markt.

  • Verkoopsmedewerkers Brugge FT/PT (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: NUMBER4

    Type: Vaste Job

    Nr4 is gespecialiseerd in modieuze kledij met een maatje meer en is momenteel op zoek naar een gemotiveerde verkoopsmedewerker (m/v). Bent u geboeid door de modewereld en zit verkoop in uw bloed? Dan bent u de geknipte persoon voor deze job: U zorgt samen met je collega's voor een klantgerichte service. U helpt mee kleding op maat hangen. U volgt instructies van de winkelverantwoordelijke.

  • VRACHTWAGENCHAUFFEUR - VUILNISOPHALER TE BEERSE (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IOK AFVALBEHEER

    Type: Vaste Job

    Je zamelt afval in huis aan huis volgens een route via een GPS systeem. Je bestuurt de ophaalwagen en wisselt af met een collega chauffeur. Een belangrijk deel van je taak bestaat uit het ophalen zelf. Je zorgt voor de orde en netheid van de vrachtwagen. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van jezelf, je collega-ophalers en de omgeving. Je start als reserve-chauffeur en groeit door tot chauffeur. Een ophaalploeg bestaat uit een chauffeur, reserve-chauffeur en een ophaler. Het ophalen blijft altijd een deel uitmaken van je taak. Je wordt tewerkgesteld op het Milieubedrijf Beerse Oost, Steenbakkersdam 16-18 in 2340 Beerse.

Zoek naar antwoorden van Electro 80 NV in sociale netwerken
Look for responds of Electro 80 NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Electro 80 NV. Laat een reactie achter voor Electro 80 NV. Electro 80 NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Electro 80 NV. Leave a respond for Electro 80 NV. Electro 80 NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Electro 80 NV op de google maps. Adres en contacten Electro 80 NV
Location of Electro 80 NV on the google maps. Address and contacts of Electro 80 NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Electro 80 NV Electro 80 NV: VERTIRAMA | SEGERS R | Pirlot M | LEROY ANDR? | Hellemans B

Other related companies as Electro 80 NV: VERTIRAMA | SEGERS R | Pirlot M | LEROY ANDR? | Hellemans B

Electro 80 NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Electro 80 NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08259216308. Het bedrijf Electro 80 NV bevindt zich op het adres: Vilvoordsesteenweg 156 1820 Perk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 26 to 39 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 330,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 458,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is High-Voltage Systems. Lijst met producten zijn Interference suppression capacitors; Low-voltage switchboard plants; Measurement transformers,current and voltage transformers; Medium-voltage cables,high-voltage cables; Medium-voltage disconnecting switches; Medium-voltage electrical systems; Medium-voltage load interrupter switches; Medium-voltage plants up to 30 kV; Medium-voltage power switches; Medium-voltage switchboard plants; Medium-voltage switchgear; Oil containers,vessels and casings for transformers and capacitors; Power generating units,emergency power generators; Transformer sub-stations; Transformers.
De hoofdactiviteit van Electro 80 NV is Food and Kindred Products, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Electro 80 NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Electro 80 NV, openstaande posities, locatie van Electro 80 NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Electro 80 NV is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Electro 80 NV, company assigned to the tax number BE08259216308. The company Electro 80 NV is located at the address: Vilvoordsesteenweg 156 1820 Perk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 26 to 39 employees work in this company. Capital - 330,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 458,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is High-Voltage Systems. List of products are Interference suppression capacitors; Low-voltage switchboard plants; Measurement transformers,current and voltage transformers; Medium-voltage cables,high-voltage cables; Medium-voltage disconnecting switches; Medium-voltage electrical systems; Medium-voltage load interrupter switches; Medium-voltage plants up to 30 kV; Medium-voltage power switches; Medium-voltage switchboard plants; Medium-voltage switchgear; Oil containers,vessels and casings for transformers and capacitors; Power generating units,emergency power generators; Transformer sub-stations; Transformers.
The main activity of Electro 80 NV is Food and Kindred Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Electro 80 NV is not available. You also can look at reviews of Electro 80 NV, open positions, location of Electro 80 NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Electro 80 NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Electro 80 NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Electro 80 NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Electro 80 NV, employees, financial statistics.