Usinor Industeel S.A.

Contactgegevens Usinor Industeel S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Usinor Industeel S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Usinor Industeel S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Chatelet 266 6030 Marchienne-au-Pont, België

Telefoon (phone): 71 (+32-71) 71 (+32-71)

Fax (fax): 71 (+32-71) 71 (+32-71)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Usinor Industeel S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Usinor Industeel S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Usinor Industeel S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Usinor Industeel S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Usinor Industeel S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Usinor Industeel S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Usinor Industeel S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Usinor Industeel S.A.
Products information Usinor Industeel S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE03946533203
Ondernemingsnummer: 3745208740
Hoofdstad (capital): 685,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 879,000,000 EUR
Werknemers (employees): more than 1000
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Hot-work tool steel; Stainless steel,rust-proof; Steel sheets and plates

Product categorie (product category): High-Temperature Steel

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Usinor Industeel S.A.
(Get full report from official database of BE for Usinor Industeel S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Usinor Industeel S.A.
Addition kinds of activities for Usinor Industeel S.A.

102101. Koperertsmijnen en -bereiding | Copper ore mining and preparation
20970000. Geproduceerd ijs | Manufactured ice
24990701. Stoel riet, rotan of riet | Chair cane, rattan or reed
30890613. Thermoformed afgewerkte kunststofproducten, nec | Thermoformed finished plastics products, nec
42120200. Liquid transfer diensten | Liquid transfer services
73890502. Hotel- en motelreserveringsdienst | Hotel and motel reservation service

Werken bij Usinor Industeel S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Usinor Industeel S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Usinor Industeel S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Usinor Industeel S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker tankstation M/V - regio Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: DAOUST GEEL

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Functie: je bedient de klanten (brandstof, shopartikelen & broodjes) je rekent bestellingen af aan de kassa, op einde van de dag tel je de kassa je bakt stokbroden en koffiekoeken je zorgt ervoor dat de verstoog klaar is aan het begin van de dag je verkoopt producten waaronder ook lottoformulieren je poetst de winkel en het buitenterrein tijdens elke shift

  • PRODUCTIEMEDEWERKER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemiebedrijf regio Oudenaarde zijn we op zoek naar een tijdelijke productiemedewerker. Je zal verantwoordelijk zijn voor het voorbereiden en uitvoeren van productie-instructies teneinde klanten optimaal te beleveren. - automatisch en manueel doseren van grondstoffen - besturen heftruck - afwerken reacties en compounds (bv zeven en pompen) - invullen productiedocumenten (bv recepturen, afvulorders, ...) - manueel opstarten en opvolgen van het productieproces op de werkvloer - afwerken van afvulorders (vb afvullen IBC\\\'s, vaten, ...) - reinigen van de installatie (bv spoelen tanks, zeefinstallaties, slangen, ...) - Laden en lossen van bulkgoederen (grondstoffen en afgewerkte producten) volgens noodzaak. Daarnaast zal je ook instaan voor het onderhouden van de werkvloer teneinde veiligheid en welzijn op het werk te bevorderen. - werkplaats net en ordentelijk houden - melden van anomalieën aan de installatie - correct gebruiken van de afdelingsgebouwen, goederen en installaties.

  • Operator carwash met weekendwerk (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een goed draaiende carwash in Beveren zoeken we een operator met technisch inzicht. Je zal in een 38-uren werkweek terechtkomen met weekendwerk (zaterdag/zondag). Je zal instaan voor zowel administratieve als technische taken omvattende : • Onthaal klanten • Kassasysteem beheren • Administratieve taken • Bedienen machine • Technisch onderhoud • Onderhoud in het algemeen

  • Huishoudhulp (M/V) regio Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Actief Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen? Maak je graag het verschil bij onze particulieren? Ben je op zoek naar een flexibele job die perfect te combineren valt met een gezinsleven? Je kan zelfstandig werken en steekt graag je handen uit de mouwen? Wij bieden een deeltijdse of voltijdse functie aan met de dienstencheques. Je werkt bij verschillende particulieren thuis en organiseert je werk grotendeels zelf.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Runkst (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Toegewijde HUISHOUDHULP - Emblem (EMBLEM)

    Regio: EMBLEM

    Bedrijf: VAN CAUTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Overtuig ons met jouw enthousiasme én goesting om als huishoudhulp aan de slag te gaan en deze job is voor jou! Huishoudhulp Van Cauteren is een familiaal bedrijf, zeer lokaal binnen een kleine regio. Wij kénnen al onze huishoudhulpen, wat maakt dat er een vertrouwde en open sfeer is. Samen met jou bepalen wij zeer zorgvuldig een werkrooster op maat waarbij iedereen zich gelukkig voelt. Verre verplaatsingen worden vermeden zodat een vervanging vlot kan worden ingepland. Wij bieden een vaste job binnen een stabiel bedrijf waarin opleiding, persoonlijke begeleiding en oprechte waardering een vaste waarde zijn. Met een warm onthaal en een vriendelijke lach word je door onze kantoormedewerkers verwelkomd. Kleinschaligheid samen met een uitermate professionele omkadering. Zo maken wij reeds tien jaar het verschil. Goesting om ons enthousiast team te versterken? Aarzel niet en bel 03 294 37 67. Wij maken graag met je kennis.

  • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke gezocht! (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Nele en Cindy zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Nele is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Oostduinkerke. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Wij bieden jou alles wat een superheld nodig heeft! een magisch uurrooster, eventueel door je gedachten te lezen! Jij beslist zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt, wij passen ons aan aan jouw wensen! Je kan werken tot in de eeuwigheid door middel van een vast contract! We geven je opleidingen ins ons geheime hoofdkwartier om nieuwe bovenmenselijke krachten en poetsspreuken te leren kennen zodat je elk stofdeeltje op termijn kan wegtoveren. Als je graag held bent in je eigen regio, zorgen wij voor klanten waar je makkelijk naartoe kan vliegen We voorzien je van een welverdiend heldenloon Daarnaast verdient een helt uiteraard een aangepaste werkcape. Hiervoor zorgen wij OF we geven je een vergoeding om je kostuum zelf te kopen en te onderhouden Held zijn doe je niet elke dag! iedereen verdient eens verlof. Daarom geven we je vakantiegeld om eventueel op reis te gaan OF om je droomheldenpak te kunnen kunnen kopen Een eindejaarspremies om met je collega helden de feestdagen met een extraatje tegemoet te gaan Verplaatsingsvergoeding op jouw raketmobiel te financieren of een jaarabonnement van de Lijn dewelke je ook in het weekend en in vakantieperiodes kan en mag gebruiken supersympathieke collega's

  • Studentenjob : productiearbeider voedingsbedrijf (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Studentenjob

    Heb jij nog nood aan extra zakgeld? Aan het sparen voor een auto of nieuwe laptop? Voor Plukon in Maasmechelen zijn we op zoek naar studenten voor een vaste opdracht doorheen het schooljaar. Ben je regelmatig op vrijdag beschikbaar om met de ochtend- of middagpost bij Plukon te komen werken. Je beschikbaarheden kan je doorgeven via onze online applicatie, zo blijf jij de baas over je eigen agenda. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding.

  • Studenten events najaar (regio Brugge) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: SERVE IT

    Type: Studentenjob

    Zin om tijdens het weekend of de week een centje bij te verdienen in de horeca? MIRA - Event Support staat garant voor een vlotte service op de meest uiteenlopende events en kan jouw hulp gebruiken!

  • DRINGEND: bijverdienste/student magazijnier (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het sorteren, het scannen en het labelen van (zware) pakketten, alsook het sorteren & het in- en uitladen van vrachtwagens, Wil je iets bijverdienen en schrikt zwaar werk je niet af? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • Fexi- job Keukenmedewerkers (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: MC DONALD'S

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het bereiden van de burgers. Je staat in voor de properheid van de keuken samen met het team.

Zoek naar antwoorden van Usinor Industeel S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Usinor Industeel S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Usinor Industeel S.A.. Laat een reactie achter voor Usinor Industeel S.A.. Usinor Industeel S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Usinor Industeel S.A.. Leave a respond for Usinor Industeel S.A.. Usinor Industeel S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Usinor Industeel S.A. op de google maps. Adres en contacten Usinor Industeel S.A.
Location of Usinor Industeel S.A. on the google maps. Address and contacts of Usinor Industeel S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Usinor Industeel S.A. Usinor Industeel S.A.: CLEYLANTSHOF | Omni-Insure sprl SPRL | SCHARNIER | GROEP AC | ENDUITS MODERNES

Other related companies as Usinor Industeel S.A.: CLEYLANTSHOF | Omni-Insure sprl SPRL | SCHARNIER | GROEP AC | ENDUITS MODERNES

Usinor Industeel S.A. is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Usinor Industeel S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03946533203. Het bedrijf Usinor Industeel S.A. bevindt zich op het adres: Rue de Chatelet 266 6030 Marchienne-au-Pont. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van more than 1000 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 685,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 879,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is High-Temperature Steel. Lijst met producten zijn Hot-work tool steel; Stainless steel,rust-proof; Steel sheets and plates.
De hoofdactiviteit van Usinor Industeel S.A. is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Usinor Industeel S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Usinor Industeel S.A., openstaande posities, locatie van Usinor Industeel S.A. op de kaart.

Usinor Industeel S.A. is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Usinor Industeel S.A., company assigned to the tax number BE03946533203. The company Usinor Industeel S.A. is located at the address: Rue de Chatelet 266 6030 Marchienne-au-Pont. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. more than 1000 employees work in this company. Capital - 685,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 879,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is High-Temperature Steel. List of products are Hot-work tool steel; Stainless steel,rust-proof; Steel sheets and plates.
The main activity of Usinor Industeel S.A. is Insurance Agents, Brokers and Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Usinor Industeel S.A. is not available. You also can look at reviews of Usinor Industeel S.A., open positions, location of Usinor Industeel S.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Usinor Industeel S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Usinor Industeel S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Usinor Industeel S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Usinor Industeel S.A., employees, financial statistics.