Steylemans SA

Contactgegevens Steylemans SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Steylemans SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Steylemans SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard Emile Bockstael 412; 1020; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 478 75 05 (+32-02 478 75 05) 02 478 75 05 (+32-02 478 75 05)

Fax (fax): 02 478 82 52 (+32-02 478 82 52) 02 478 82 52 (+32-02 478 82 52)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Steylemans SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Steylemans SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Steylemans SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Steylemans SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Steylemans SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Steylemans SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Steylemans SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Steylemans SA
Products information Steylemans SA

BTW identificatienummer (tax): BE09527587890
Ondernemingsnummer: 2681732177
Hoofdstad (capital): 529,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 712,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Electric appliances - Mainten.,Repair & Retail; Television & radio - Retail; Vacuum cleaners (Domestic); Video - Equipment & Supplies - Sale

Product categorie (product category): Hi-fi and stereophonic equipment - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Steylemans SA
(Get full report from official database of BE for Steylemans SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Steylemans SA
Addition kinds of activities for Steylemans SA

3324. Staal investeringen gieterijen | Steel investment foundries
3613. Schakelapparatuur en schakelapparatuur | Switchgear and switchboard apparatus
22210700. Ribbed breedgeweven stoffen | Ribbed broadwoven fabrics
23959902. Haakwerk, machine-made | Crochet ware, machine-made
26730100. Kleding- en kledingkastzakken (plastic folie) | Garment and wardrobe bags, (plastic film)
33129905. Hoepels, ijzer en staal | Hoops, iron and steel
39530100. Embossing zegels en handzegels | Embossing seals and hand stamps
55310103. Automotive onderdelen | Automotive parts

Werken bij Steylemans SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Steylemans SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Steylemans SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Steylemans SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker Danone (dagploeg - TIJDELIJKE functie) (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: tempo-team Leuven

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Danone te Rotselaar zoekt Tempo-Team een gemotiveerde orderpicker voor de tijdelijke versterking van de dagploeg. De ene week zal je werken op maandag en van woendag tem vrijdag, de week erna werk je van woensdag tem zaterdag. Tijdelijke functie van enkele weken tot enkele maanden!

  • Toonzaalverkoper sanitair (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Antwerpen zoeken we een gedreven "Toonzaalverkoper sanitair". We zijn op zoek voor de vestiging Wijnegem. Na een boeiende opleiding van 3 maanden in ontvang je samen met je collega's architecten, eindverbruikers en installateurs in de toonzaal van jouw verkooppunt. Je geeft technisch en esthetisch advies over badkamers. Je maakt met kennis en inzicht een voorstel op de computer en sluit het verkoopgesprek af naar ieders tevredenheid.

  • Bekister ruwbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Konvert Construct Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Opglabbeek zijn wij op zoek naar een ruwbouw bekister met ervaring. Heb je ervaring? Werk je graag in teamverband? En ga je steeds zorgvuldig te werk? Solliciteer dan onmiddellijk.

  • Huishoudhulpen DEELTIJDS Brugge centrum (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Brugge zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Studenten podiumbouwer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Podiumbouwer Voor onze klant in Hasselt zijn we op zoek naar gemotiveerde podiumbouwers. Je helpt met podia, tribunes en tenten op te bouwen en af te breken

  • Student orderpicker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken voor een klant te Herentals  een aantal jobstudenten van 18 jaar of ouder. Je staat in voor het klaarmaken van bestellingen, voornamelijk  manueel werk. We zoeken vooral studenten die op regelmatige basis willen werken. Je zou  twee à drie avonden per week worden ingepland doorheen het schooljaar.

  • Ploegbaas schrijnwerker (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Als ploegbaas van de schrijnwerkers stuur je een team van een 2 à 3 tal mensen aan. Uiteraard werk je zelf mee op de werf. Je staat in voor het plaatsen van interieurelementen zoals ramen, deuren, meubilair, plafonds, gyprocwanden,... Je kan planlezen. Je stuurt de andere schrijnwerkers bij waar nodig. Je neemt de starters mee onder jouw vleugels.

  • KRAANMAN (SLIJPE)

    Regio: SLIJPE

    Bedrijf: AGRIFEMA

    Type: Vaste Job

    Wij zijn nog steeds op zoek naar een ervaren, secure en gemotiveerde kraanman voor grond- en afbraakwerken. Je zal instaan voor graafwerken, rioleringswerken, nivelleringswerken,… De toestand en de werking van de machine controleren en positioneren in functie van de manoeuvres. Eerstelijnsonderhoud van toestellen en uitrustingen uitvoeren alvorens de werkzaamheden starten; Goederenbehandelingsmachines en installaties beveiligen; Lasten hijsen en verplaatsen volgens de aanwijzingen van de teams op de grond .

  • Enthousiaste & Sportieve Verdelers van Voedingssuplementen (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn natuurlijk meegenomen. Verder heb je eenstevige portie interesse in een gezonde en actieve levensstijl, waar voeding en voedingssuplementen een plaats kunnen hebben. Mogelijke verdere specialisatiekeuze: - beweging, sport & fitness - gewichtsbeheersing - huidverzorging - teamleader van promotors GROOT VOORDEEL: Je kan in vrije uren werken en zelf jouw uren bepalen, van thuis uit of van op verplaatsing. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding & voedingssuplementen, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • Elektricien Waterproductiecentrum West-Vlaanderen (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie Als elektricien waterproductiecentrum (WPC) voer je exploitatieopdrachten uit in drinkwaterinstallaties en in proceswaterinstallaties van industriële klanten. Als elektricien waterproductiecentrum werk je binnen de Directie Productie en Opslag die verantwoordelijk is voor de optimale werking van de productie-infrastructuur (waterproductiecentra, watertorens, hydroforen, toevoerleidingen ...) en voor het automatiseren en de telecontrole van productie, berging en toevoer. Je werkt onder leiding van de verantwoordelijke voor exploitatie, productie en opslag. Je werkt nauw samen met de andere elektriciens en met de productiemedewerkers. Voornaamste opdrachten Dit zijn jouw belangrijkste opdrachten: Je controleert en onderhoudt de productie-installaties. Je voert metingen uit. Je legt bedradingen aan op basis van schema's. Je stelt eenvoudige elektrische schema's op en helpt bij het programmeren van PLC's. Je voorziet de doseer- en waterbehandelingsinstallaties van scheikundige producten. Je volgt de richtlijnen inzake waterbehandeling, AREI, veiligheid en milieu. Je lost praktische problemen op. Je wordt tewerkgesteld in een van volgende regio's: Snellegem, Kooigem, Harelbeke of Woumen.

  • winkelbediende flexijob (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een drukbezocht benzinestation, zijn we op zoek naar een extra medewerker voor het weekend. Je kan je vrijmaken op zaterdag en/of zondag. Je start 's morgens vroeg met het afbakken van koeken en desserts. je rekent ook af met de klanten, je vult de artikelen in de winkel aan en zorgt er voor dat de winkel er netjes bij ligt. Er wordt niet verwacht dat je helpt bij het tanken.

  • Flexijob Zondagsmarkt Paal (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: LIESENBORGS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een bijverdiener flexijob verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Paal. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

Zoek naar antwoorden van Steylemans SA in sociale netwerken
Look for responds of Steylemans SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Steylemans SA. Laat een reactie achter voor Steylemans SA. Steylemans SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Steylemans SA. Leave a respond for Steylemans SA. Steylemans SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Steylemans SA op de google maps. Adres en contacten Steylemans SA
Location of Steylemans SA on the google maps. Address and contacts of Steylemans SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Steylemans SA Steylemans SA: DEXIA | COOPMAN MARNIX | RESIDENCE 2 | URBAIN MBANG NGOMBA | FABRO

Other related companies as Steylemans SA: DEXIA | COOPMAN MARNIX | RESIDENCE 2 | URBAIN MBANG NGOMBA | FABRO

Steylemans SA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Steylemans SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09527587890. Het bedrijf Steylemans SA bevindt zich op het adres: Boulevard Emile Bockstael 412; 1020; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 529,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 712,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hi-fi and stereophonic equipment - Retail. Lijst met producten zijn Electric appliances - Mainten.,Repair & Retail; Television & radio - Retail; Vacuum cleaners (Domestic); Video - Equipment & Supplies - Sale.
De hoofdactiviteit van Steylemans SA is Algemene Merchandise Stores, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Steylemans SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Steylemans SA, openstaande posities, locatie van Steylemans SA op de kaart.

Steylemans SA is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Steylemans SA, company assigned to the tax number BE09527587890. The company Steylemans SA is located at the address: Boulevard Emile Bockstael 412; 1020; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 529,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 712,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hi-fi and stereophonic equipment - Retail. List of products are Electric appliances - Mainten.,Repair & Retail; Television & radio - Retail; Vacuum cleaners (Domestic); Video - Equipment & Supplies - Sale.
The main activity of Steylemans SA is General Merchandise Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Steylemans SA is not available. You also can look at reviews of Steylemans SA, open positions, location of Steylemans SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Steylemans SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Steylemans SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Steylemans SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Steylemans SA, employees, financial statistics.