WESTFALIA SEPARATOR BELGIUM NV

Contactgegevens WESTFALIA SEPARATOR BELGIUM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WESTFALIA SEPARATOR BELGIUM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

WESTFALIA SEPARATOR BELGIUM NV

Regio (region): Schoten, België

Adres (address): Braamstr. 37 2900 Schoten - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-36-80-02-11 32-36-80-02-11

Fax (fax): 32-36-58-24-62 32-36-58-24-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WESTFALIA SEPARATOR BELGIUM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WESTFALIA SEPARATOR BELGIUM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WESTFALIA SEPARATOR BELGIUM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WESTFALIA SEPARATOR BELGIUM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WESTFALIA SEPARATOR BELGIUM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WESTFALIA SEPARATOR BELGIUM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WESTFALIA SEPARATOR BELGIUM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WESTFALIA SEPARATOR BELGIUM NV
Products information WESTFALIA SEPARATOR BELGIUM NV

BTW identificatienummer (tax): BE08160888671
Ondernemingsnummer: 3020111083
Hoofdstad (capital): 292,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 147,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in WESTFALIA SEPARATOR BELGIUM NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Centrifuges

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WESTFALIA SEPARATOR BELGIUM NV
(Get full report from official database of BE for WESTFALIA SEPARATOR BELGIUM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor WESTFALIA SEPARATOR BELGIUM NV
Addition kinds of activities for WESTFALIA SEPARATOR BELGIUM NV

28210404. Cresolharsen | Cresol resins
32639902. Pannen, fijn aardewerk | Cookware, fine earthenware
32720323. Muurbasis, prefab terrazzo | Wall base, precast terrazzo
38260200. Analytische optische instrumenten | Analytical optical instruments
50850301. Hydraulische en pneumatische zuigers en ventielen | Hydraulic and pneumatic pistons and valves
73891005. Telemarketing diensten | Telemarketing services

Werken bij WESTFALIA SEPARATOR BELGIUM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WESTFALIA SEPARATOR BELGIUM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WESTFALIA SEPARATOR BELGIUM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WESTFALIA SEPARATOR BELGIUM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Voorbereider carrosserie (m/v) (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Brecht zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider in de carrosserie sector. Je bent op zoek naar vast werk en je hebt reeds ervaring in de sector carrosserie en dan voornamelijk als voorbereider spuitwerk. Je taak bestaat uit het schuren van de wagens, het demonteren en monteren van de onderdelen.

  • Customer Service Key Account Beheerder (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • je bent binnen het bedrijf het aanspreekpunt tussen de aan jou toevertrouwde major account(s) en de eigen DSV operationele diensten • je bent degene die zorgt voor de registratie van de transportorders, bewerkt en verwerkt deze en waakt over een stipte uitvoering ervan • de verwachtingen van jouw klanten breng je op een correcte en professionele manier over naar de operationele diensten • het onderhandelen met klanten en operations om tot aanvaardbare oplossingen te komen is voor jou geen probleem • Je behandelt klachten professioneel • je meet en evalueert regelmatig de kwaliteit van onze performantie en rapporteert deze aan jouw klanten via ons eigen softwarepakket • je functioneert in een team en waakt ook over andere klanten als back-up aanspreekpunt

  • Dringend meewerkend ploegbaas gezocht (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Houthalen is Konvert Construct op zoek naar een gemotiveerde meewerkende ploegbaas voor werven in Limburg en Vlaams-Brabant. Ben je gemotiveerd en heb je reeds ervaring als ploegbaas metselaar? Ben je communicatief, ondernemend en een geboren leider? Solliciteer nu via 011 60 33 67 of per mail via [email protected].

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Ruddervoorde/Waardamme (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • STUDENT communicatie management (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob in de communicatie en marketing sector. Wil jij een team van presentatoren, communicatie-coaches en spraakmakende sprekers ondersteunen? De onderneming is op zoek naar iemand die het kan ondersteunen bij hun online activiteiten: inschrijvingen van evenementen, socia media, nakijken formulieren etc. Je moet niet naar de juiste woorden zoeken, want communicatievaardigheden zitten bij jou in je broekzak of handtas? Je studeert een bachelor/masterdiploma in de communicatie / marketing Je vlotte persoonlijkheid, communicatieve skills en commerciële flair werden je met de paplepel ingegeven. Jouw beste vriend(in) vindt jou een echt organisatietalent. Ervaring met beeldbewerking, beeldcreatie en social media marketing is een pluspunt Flexibele studentenjob, aantal werkuren en werkdagen zijn bespreekbaar

  • Student 18+ - min. 1 dag vrij voor ADMIN (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je student +18 en minimum 1 dag per week vrij om te werken in de administratie? Dan ben jij de persoon die we zoeken. Je zal instaan voor simpele administratie taken, alsook data input en controle van documenten.

  • Machinist voor slibformmachine (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: AMBARO

    Type: Vaste Job

    Takenpakket: Opstellen van de machine Mee plaatsen van sensorkoord. Machine ombouwen ifv de te trekken verharding of lijnvormige elementen Kuisen van de machine Met ploeg manueel storten van beton Je werkt mee aan onze projecten in de provincies Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

  • Assistant Storemanager - Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Vaste Job

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • verkooper/verkoopster voor zaterdagmiddag en/of zondagmorgen (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: BROOD & BANKET HINDRYCKX

    Type: Flexijob

    Voor onze bakkerij te Pittem zijn we op zoek naar een verkoopster/verkoper voor zaterdagmiddag en/of zondagmorgen.

  • FLEXI JOB / VERKOPER (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN LOVENDEGEM

    Type: Flexijob

    Wie zijn wij? Intratuin Lovendegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame winkelmedewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Momenteel zijn we toonaangevend in de tuincentrasector. Verder kom je terecht in een professioneel team waar plezier in het werk en klantencontact op de eerste plaats komen. De functie Extra bijverdienen zonder belastingen of RSZ te betalen? Dat kan! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verkoper / flexijob die: •klanten op een correcte en klantvriendelijke manier verder helpt en zorgt dat de klanten met een goed gevoel de winkel verlaten. •klanten ondersteunt met deskundig advies. •een gevarieerd takenpakket ziet zitten: tuinmeubelen uitstallen, BBQ uitstallen, stock bijhouden, koppelverkoop stimuleren, onderhoud en netheid afdeling, in de winter kerstafdeling verzorgen •inspringt bij collega's en openstaat voor hulp en een vlotte samenwerking. •graag drukte om zich heen heeft. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen. http://www.facebook.com/intratuin.lovendegem/

Zoek naar antwoorden van WESTFALIA SEPARATOR BELGIUM NV in sociale netwerken
Look for responds of WESTFALIA SEPARATOR BELGIUM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor WESTFALIA SEPARATOR BELGIUM NV. Laat een reactie achter voor WESTFALIA SEPARATOR BELGIUM NV. WESTFALIA SEPARATOR BELGIUM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WESTFALIA SEPARATOR BELGIUM NV. Leave a respond for WESTFALIA SEPARATOR BELGIUM NV. WESTFALIA SEPARATOR BELGIUM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WESTFALIA SEPARATOR BELGIUM NV op de google maps. Adres en contacten WESTFALIA SEPARATOR BELGIUM NV
Location of WESTFALIA SEPARATOR BELGIUM NV on the google maps. Address and contacts of WESTFALIA SEPARATOR BELGIUM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come WESTFALIA SEPARATOR BELGIUM NV WESTFALIA SEPARATOR BELGIUM NV: ODETTE THEYS | FALIZE MENUISERIE | MONIQUE STEYAERT | ALL-SANI | VERASSIN

Other related companies as WESTFALIA SEPARATOR BELGIUM NV: ODETTE THEYS | FALIZE MENUISERIE | MONIQUE STEYAERT | ALL-SANI | VERASSIN

WESTFALIA SEPARATOR BELGIUM NV is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Schoten, België. De volledige naam van het bedrijf is WESTFALIA SEPARATOR BELGIUM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08160888671. Het bedrijf WESTFALIA SEPARATOR BELGIUM NV bevindt zich op het adres: Braamstr. 37 2900 Schoten - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 292,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 147,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Centrifuges. Producten gemaakt in WESTFALIA SEPARATOR BELGIUM NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WESTFALIA SEPARATOR BELGIUM NV is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WESTFALIA SEPARATOR BELGIUM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WESTFALIA SEPARATOR BELGIUM NV, openstaande posities, locatie van WESTFALIA SEPARATOR BELGIUM NV op de kaart.

WESTFALIA SEPARATOR BELGIUM NV is a company, that was registered 2007 in Schoten region, Belgium. Full name of company is WESTFALIA SEPARATOR BELGIUM NV, company assigned to the tax number BE08160888671. The company WESTFALIA SEPARATOR BELGIUM NV is located at the address: Braamstr. 37 2900 Schoten - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 292,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 147,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Centrifuges. Products created in WESTFALIA SEPARATOR BELGIUM NV were not found.
The main activity of WESTFALIA SEPARATOR BELGIUM NV is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of WESTFALIA SEPARATOR BELGIUM NV is not available. You also can look at reviews of WESTFALIA SEPARATOR BELGIUM NV, open positions, location of WESTFALIA SEPARATOR BELGIUM NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WESTFALIA SEPARATOR BELGIUM NV, Schoten: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WESTFALIA SEPARATOR BELGIUM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WESTFALIA SEPARATOR BELGIUM NV, Schoten: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WESTFALIA SEPARATOR BELGIUM NV, employees, financial statistics.