VAN OVERTVELD PATRICK

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • VAN OVERTVELD PATRICK
Private companiesGeneral Merchandise Stores • VAN OVERTVELD PATRICK

Contactgegevens VAN OVERTVELD PATRICK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN OVERTVELD PATRICK: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN OVERTVELD PATRICK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEENWEG OP ASSE 70; 1785; MERCHTEM, België

Telefoon (phone): 24602034 (+32-24602034) 24602034 (+32-24602034)

Fax (fax): +32 (51) 355-20-32 +32 (51) 355-20-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN OVERTVELD PATRICK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN OVERTVELD PATRICK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN OVERTVELD PATRICK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN OVERTVELD PATRICK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN OVERTVELD PATRICK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN OVERTVELD PATRICK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN OVERTVELD PATRICK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN OVERTVELD PATRICK
Products information VAN OVERTVELD PATRICK

BTW identificatienummer (tax): BE03747406005
Ondernemingsnummer: 1141174316
Hoofdstad (capital): 539,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 309,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in VAN OVERTVELD PATRICK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingswinkels voor diverse persoonlijke and huishoudartikelen; Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN OVERTVELD PATRICK
(Get full report from official database of BE for VAN OVERTVELD PATRICK)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN OVERTVELD PATRICK
Addition kinds of activities for VAN OVERTVELD PATRICK

206100. Ruwe rietsuiker | Raw cane sugar
371600. Stacaravans | Motor homes
17419901. metselen | Bricklaying
20450102. Biscuitmixen, bereid: van gekochte bloem | Biscuit mixes, prepared: from purchased flour
27540600. Promotie drukwerk, gravure | Promotional printing, gravure
31990109. richtkeggen | Whipstocks
39650203. Veiligheidsspelden | Safety pins
49319901. Warmtekrachtkoppeling van elektrische stroom | Cogeneration of electric power

Werken bij VAN OVERTVELD PATRICK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN OVERTVELD PATRICK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN OVERTVELD PATRICK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN OVERTVELD PATRICK. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien trucks (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je spoort de fouten op, stelt een diagnose en herstelt het voertuig. Je hebt nauw contact met de verantwoordelijke voor de bestelling van de nodige stukken.

  • Magazijnier / receptie voeding (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een goede magazijnmedewerker (m/v) voor de receptie. - afdeling opstarten en afsluiten - stockbeheer: dagelijkse opvolging - zorgen voor orde en netheid frigo's, afdeling, werkomgeving en buitenomgeving - ingangskeuring groenten - controle van inkomende en uitgaande bestellingen - controle van kwaliteit en hygiëne - administratieve opvolging en registratie tijdens productie - organiseren van de werkplaats

  • Monteur - dag (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een monteur die metaalconstructies vervaardigd en plaatst. Je helpt met het plaatsen van metaalstructuur, betonpanelen en dakbedekkingen. Je werkt op verplaatsing in de regio Oost-, West en Zeeuws-Vlaanderen. Je kan materialen waterpas zetten en treft de nodige veiligheidsmaatregelingen voor jezelf en voor andere arbeiders.

  • KLEDINGRETOUCHEUR (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een kledingzaak met vaste waarde zijn we op zoek naar een kledingretoucheur (M/V). Je werkt vanuit het atelier van de zaak.

  • Monteur industriegebouwen (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een toffe job voor iemand die graag buiten werkt. Naargelang Uw vaardigheden en capaciteiten is er op termijn eventuele doorgroei mogelijk naar kraanman of ploegchef. Je taak bestaat uit het monteren van staalstructuren en geprefabriceerde betonelementen

  • Keukenplaatser M/V (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij onze klant zal je aan de slag gaan als keukenplaatser. In deze job zal je deze taken uitvoeren: Plaatsen van keukenmeubilair zoals keukenkastjes en keukeneilanden; Plaatsen van het keukentablet in verschillende materialen; Plaatsen van de toestellen zoals microgolfoven oven en afwasmachine; Afwerken van de keuken door bijvoorbeeld stopcontacten te plaatsen; Na afloop van alle werkzaamheden de keuken volledig operationeel en opgeruimd opleveren.

  • Projectleider (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Willebroek zijn wij op zoek naar een PROJECTLEIDER m/v. Het bedrijf is gespecialiseerd in industriële automatisering. Je zal instaan voor volgende zaken: Opvolgen van projecten. Contact met klanten.  Bestellen van materialen.  Voorbereiden wat tekenaar moet uitwerken. Opmaken van offertes.

  • Dynamische projectverpleegkundige (A) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Vaste Job

    Zoek je afwisseling in jouw job als verpleegkundige en wil je heel veel ervaring opdoen in de brede en boeiende gezondheidszorg? Kom dan werken bij Talent in Motion en word projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid van een contract van onbepaalde duur en tal van andere voordelen. Je wordt als verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg. Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Hiervoor bieden we opleidingen op maat aan. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouwd correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Team member OKay Oedelem (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: OKay

    Type: Vaste Job

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega’s een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Storingstechnieker - Regio Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FORCES FOR INDUSTRY

    Type: Vaste Job

    Als storingstechnieker sta je in voor het elektromechanische onderhoud van het machinepark van onze klanten. Je spoort elektrische defecten op in technische installaties en hun componenten (bijv. motor, sensoren, frequentieomvormers, ...) Je herstelt elektromechanische storingen en defecten Je optimaliseert de efficiëntie van machines

  • Verkoper beenhouwerij (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: t-interim Mechelen

    Type: Vaste Job

    Binnen de beenhouwerij leidt een hecht team jou de eerste weken op. Samen met de beenhouwers maak jij bestellingen en bereidingen klaar. Je bewaakt de kwaliteit van de vleesgerechten en zorgt ervoor dat de beenhouwerij er steeds netjes bij ligt. Wanneer je ingewerkt bent in het team sta je in voor een deel van het stockbeheer. Je vult de voorraad tijdig aan en bestelt het nodige vlees en kruiden. Daarnaast verzorg je ook de etikettering van de producten, aangezien de prijzen dagelijks aangepast worden. Je leest ook barcodes van nieuwe producten in om bijvoorbeeld te achterhalen van welke leverancier ze afkomstig zijn.

  • Freelance docenten Nederlands (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: LERIAN-Nti nv

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het geven van privé, duo- en/of groepsopleidingen (drie tot zes cursisten) aan volwassenen in professionele context De opleidingen zijn functioneel en interactief met focus op communicatie. Sleutelzinnen, simulaties, rollenspelen en gevarieerde herhaling helpen de cursist bij het verwerven van de doelvaardigheden

Zoek naar antwoorden van VAN OVERTVELD PATRICK in sociale netwerken
Look for responds of VAN OVERTVELD PATRICK in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN OVERTVELD PATRICK. Laat een reactie achter voor VAN OVERTVELD PATRICK. VAN OVERTVELD PATRICK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN OVERTVELD PATRICK. Leave a respond for VAN OVERTVELD PATRICK. VAN OVERTVELD PATRICK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN OVERTVELD PATRICK op de google maps. Adres en contacten VAN OVERTVELD PATRICK
Location of VAN OVERTVELD PATRICK on the google maps. Address and contacts of VAN OVERTVELD PATRICK

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN OVERTVELD PATRICK VAN OVERTVELD PATRICK: All Build BVBA | BANDENCENTRALE DRAPIER | V.C. DE MITTERS WESPELAAR | WILLEM VANDEWAL | CLAIRE JAUMAIN

Other related companies as VAN OVERTVELD PATRICK: All Build BVBA | BANDENCENTRALE DRAPIER | V.C. DE MITTERS WESPELAAR | WILLEM VANDEWAL | CLAIRE JAUMAIN

VAN OVERTVELD PATRICK is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN OVERTVELD PATRICK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03747406005. Het bedrijf VAN OVERTVELD PATRICK bevindt zich op het adres: STEENWEG OP ASSE 70; 1785; MERCHTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 539,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 309,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Herstellingswinkels voor diverse persoonlijke and huishoudartikelen; Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Producten gemaakt in VAN OVERTVELD PATRICK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN OVERTVELD PATRICK is Algemene Merchandise Stores, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN OVERTVELD PATRICK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN OVERTVELD PATRICK, openstaande posities, locatie van VAN OVERTVELD PATRICK op de kaart.

VAN OVERTVELD PATRICK is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN OVERTVELD PATRICK, company assigned to the tax number BE03747406005. The company VAN OVERTVELD PATRICK is located at the address: STEENWEG OP ASSE 70; 1785; MERCHTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 539,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 309,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Herstellingswinkels voor diverse persoonlijke and huishoudartikelen; Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Products created in VAN OVERTVELD PATRICK were not found.
The main activity of VAN OVERTVELD PATRICK is General Merchandise Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN OVERTVELD PATRICK is not available. You also can look at reviews of VAN OVERTVELD PATRICK, open positions, location of VAN OVERTVELD PATRICK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN OVERTVELD PATRICK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN OVERTVELD PATRICK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN OVERTVELD PATRICK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN OVERTVELD PATRICK, employees, financial statistics.