BLANCHISSERIE IMPERATOR

Contactgegevens BLANCHISSERIE IMPERATOR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BLANCHISSERIE IMPERATOR: address, phone, fax, email, website, opening hours

BLANCHISSERIE IMPERATOR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE PIERVENNE 105; 5590; CINEY, België

Telefoon (phone): 83211598 (+32-83211598) 83211598 (+32-83211598)

Fax (fax): +32 (87) 126-64-61 +32 (87) 126-64-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BLANCHISSERIE IMPERATOR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BLANCHISSERIE IMPERATOR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BLANCHISSERIE IMPERATOR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BLANCHISSERIE IMPERATOR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BLANCHISSERIE IMPERATOR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BLANCHISSERIE IMPERATOR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BLANCHISSERIE IMPERATOR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BLANCHISSERIE IMPERATOR
Products information BLANCHISSERIE IMPERATOR

BTW identificatienummer (tax): BE04823516845
Ondernemingsnummer: 3656494140
Hoofdstad (capital): 691,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 648,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in BLANCHISSERIE IMPERATOR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingswinkels voor diverse persoonlijke and huishoudartikelen; Industri?le wasserijen and droogkuis

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BLANCHISSERIE IMPERATOR
(Get full report from official database of BE for BLANCHISSERIE IMPERATOR)

Aanvulling soorten activiteiten voor BLANCHISSERIE IMPERATOR
Addition kinds of activities for BLANCHISSERIE IMPERATOR

147400. Potash, soda en boraat mineralen | Potash, soda, and borate minerals
20660201. Cacaoboter | Cocoa butter
22959907. Wassen van doek | Waxing of cloth
73490104. Wachttijd, contract basis | Janitorial service, contract basis
73890304. Borduren reclame | Embroidery advertising
76299902. Bedrijfsmachine reparatie, elektrisch | Business machine repair, electric

Werken bij BLANCHISSERIE IMPERATOR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BLANCHISSERIE IMPERATOR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BLANCHISSERIE IMPERATOR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BLANCHISSERIE IMPERATOR. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien gebouwen Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De divisie Buildings binnen Engie Fabricom verzorgt de elektrische uitrusting van grote gebouwen en complexen zoals ziekenhuizen en rusthuizen, de kantoormarkt, musea, datacentra, winkelcentra, parkeergarages, logistieke sites, overheidsgebouwen, gevangenissen, zwembaden... Voor de afdeling regio Gent is ze op zoek naar een Elektricien die mee verantwoordelijk is voor onder andere volgende taken: Aansluiten van elektronische apparatuur en elektriciteitskasten; Kabels trekken; Slijpwerk; Meezoeken naar een totaaloplossing voor het uitrusten van sterkstroom- en zwakstroominstallaties.

  • Verkoper/verkoopster charcuterie (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Heusden-Zolder zoeken we een medewerker voor de verkoop van vlees, charcuterie en kazen. Deze medewerker staat tevens in voor verrichtingen met de kassa en het verzorgen van klantencontacten in de winkel.

  • Planner (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Go4Jobs Londerzeel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - planningen controleren - planningen opstellen en daarbij rekening houden met de beschikbaarheid van mensen, materialen, voertuigen,... - leiding geven aan plaatsers - volledige administratie van werven - opstellen van materiaallijsten - oplossen van problemen die zich voordoen op werven - je hebt 'wachtperiodes', tijdens deze periode ben je 24/7 'van wacht' om interventies te plannen

  • Administratief Bediende Opleidingen (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief bediende werk je samen en ondersteun je het administratief team van het opleidingscentrum, dat instaat voor de verkoop van technische trainingen rond veiligheid, kwaliteit en milieu en de organisatie van de interne trainingen voor medewerkers. Je opdrachten bestaan uit het opvolgen van onze opleidingskalender, voornamelijk voor intern personeel. Bevestigen of annuleren van opleidingen, opleidingslocaties en lesgevers. Facturatie van de opleidingsdossiers. Verbeteren van examens/kennistesten evenals de opmaak van attesten behoren tot je takenpakket. Afhandelen van subsidiedossiers rond opleidingen Daarnaast behandel je telefoons en mails van klanten en collega’s en ondersteun je bij de algemene administratie: inscannen, verwerking van gegevens en de briefwisseling. Ook voor het onthaal van onze klanten willen we op jou kunnen rekenen. Je bent de spilfiguur in de administratieve ondersteuning van 3 medewerkers die zich bezig houden met de interne opleidingen.

  • POETSVROUW DIENSTENCHEQUES LAARNE - DESTELBERGEN - HEUSDEN (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN.

  • Student frituur M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke studentenjob in het weekend? Lees dan snel verder! Voor een frituur in regio Deinze zijn we op zoek naar een student die op vrijdag en/of zaterdag en/of zondag van 18u tot 21u wil bijspringen. Je bent stipt, beleefd en klantvriendelijk. Taken : Bestelling opnemen Vlees klaarleggen Kassa Inpakken van bestellingen Bijspringen waar nodig

  • jobstudent gezocht voor beenhouwerij te Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Studentenjob

    Voor onze beenhouwerij te Houthalen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent om het team te versterken : Je staat mee in voor de verkoop van vers vlees , charcuterie en traiteurproducten Je helpt mee met de voorbereidingen /afsluitingen van de verstoog Je bent klantvriendelijk , gemotiveerd en stipt

  • Assemblage medewerker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf te Genk dat actief is in de metaalsector zijn we op zoek naar assemblage medewerkers. Je staat in voor het assembleren van de metalen onderdelen. Plan lezen gaat vlot en dankzij je technische achtergrond ben je in staat om een perfect eindproduct te assembleren.

  • COMMERCIEEL ADVISEUR VERZEKERINGEN (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je functioneert binnen een team en rapporteert aan de kantoorverantwoordelijke.  Jouw verantwoordelijkheden: Beheer en uitbouw van de verzekeringsportefeuille van het kantoor Adviseren van retailklanten op vlak van verzekeringen, met focus op BOAR-verzekeringen Portefeuille van klanten op kantoor analyseren en, als verzekeringsspecialist, klanten servicen op maat ter optimalisatie van hun verzekeringsportefeuille Collega's-specialisten bijstaan en servicen van hun klanten op vlak van verzekeren, waarbij je zelf ook de nodige leads genereert in functie van de specialisaties van jouw collega's  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiende speler in de bank- en verzekeringssector. Ter uitbreiding van hun commercieel team, zoeken wij voor de regio te Lanaken/Bilzen/Riemst een ervaren ADVISEUR VERZEKERINGEN.

  • Assistent Quality (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Als Quality Assistant Specifications maak je deel uit van ons Quality team en ondersteun je onze Quality Assurance Manager met de volgende taken: het opmaken en beheren van de productspecificaties in MiXit, rekening houdend met de voedings- en etiketteringswetgeving bij nieuwe producten en bij aanpassingen, het bij de leveranciers opvragen van grondstofspecificaties het aanpassen van de specificaties bij grondstof- en receptuurwijzigingen het beantwoorden van klant specifieke vragen m.b.t. specificaties en etikettering het stipt opvolgen van alle wijzigingen in de voedingswetgeving. Bij dit alles heb je niet alleen veelvuldig contact met jouw collega’s kwaliteit, maar ook met aankoop, productontwikkeling, sales en productie.

  • Lasser (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: t-interim Menen

    Type: Vaste Job

    Herstellen van containers: Uitbranden van beschadigde zones. Rechten van deuren van containers. Herstellen van de scharnieren en vervangen van stukken aan de containers. Je helpt occasioneel bij het onderhoud van en herstellingen aan het machinepark en in het atelier.

  • Brunel - Helpdesk IT (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Help!! Mijn PC start niet op, ik krijg mijn mail niet open, ik kan niet printen, Ik kan niet inloggen van thuis... Alledaagse It problemen waar we allemaal mee te maken krijgen. Slimme ICT'ers zijn van onschatbare waarde voor onze klanten. We zijn daarom op zoek naar jou! Goed opgeleid, een kei in jouw vakgebied, en vooral gemotiveerd om samen met andere ICT-professionals vanuit een organisatie een belangrijke steen bij te dragen. Profiel Communicatie is uw 2de nature. Jouw klanten verder helpen en ondertussen kennis op doen, daar krijg je voldoening van Je hebt een zeer goede kennis van IT. Deze kunnen zich situeren op niveau van Hardware (PC, laptop, server, printers) of software. Est-ce que tu parles français? Ah oui, bien sûr! I know what being a team player means Adedia company 60K aministratief de binnenkomende It problemen verwerken, schrikt je niet af. (ticketing systeem, etc.) Aanbod Wij bieden je een uitdagende functie binnen een stabiele omgeving Een uitdagende baan binnen een internationale organisatie met een work Hard en play Hard mentaliteit. Aantrekkelijk loonpakket aangevuld met interessante voordelen (firmawagen, tankkaart, maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering...). Een functie waarin je jezelf kan blijven ontplooien. Reële doorgroeimogelijkheden. Ben jij de helpdeskmedewerker die we zoeken... bezorg ons nu je CV!

Zoek naar antwoorden van BLANCHISSERIE IMPERATOR in sociale netwerken
Look for responds of BLANCHISSERIE IMPERATOR in social networks

Lees alle opmerkingen voor BLANCHISSERIE IMPERATOR. Laat een reactie achter voor BLANCHISSERIE IMPERATOR. BLANCHISSERIE IMPERATOR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BLANCHISSERIE IMPERATOR. Leave a respond for BLANCHISSERIE IMPERATOR. BLANCHISSERIE IMPERATOR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BLANCHISSERIE IMPERATOR op de google maps. Adres en contacten BLANCHISSERIE IMPERATOR
Location of BLANCHISSERIE IMPERATOR on the google maps. Address and contacts of BLANCHISSERIE IMPERATOR

Andere gerelateerde bedrijven als come BLANCHISSERIE IMPERATOR BLANCHISSERIE IMPERATOR: Artima BVBA | DEMORTIER | De Wolf D | De Markt | SABINE KUYPERS

Other related companies as BLANCHISSERIE IMPERATOR: Artima BVBA | DEMORTIER | De Wolf D | De Markt | SABINE KUYPERS

BLANCHISSERIE IMPERATOR is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BLANCHISSERIE IMPERATOR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04823516845. Het bedrijf BLANCHISSERIE IMPERATOR bevindt zich op het adres: RUE PIERVENNE 105; 5590; CINEY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 691,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 648,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Herstellingswinkels voor diverse persoonlijke and huishoudartikelen; Industri?le wasserijen and droogkuis. Producten gemaakt in BLANCHISSERIE IMPERATOR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BLANCHISSERIE IMPERATOR is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BLANCHISSERIE IMPERATOR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BLANCHISSERIE IMPERATOR, openstaande posities, locatie van BLANCHISSERIE IMPERATOR op de kaart.

BLANCHISSERIE IMPERATOR is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is BLANCHISSERIE IMPERATOR, company assigned to the tax number BE04823516845. The company BLANCHISSERIE IMPERATOR is located at the address: RUE PIERVENNE 105; 5590; CINEY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 691,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 648,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Herstellingswinkels voor diverse persoonlijke and huishoudartikelen; Industri?le wasserijen and droogkuis. Products created in BLANCHISSERIE IMPERATOR were not found.
The main activity of BLANCHISSERIE IMPERATOR is Amusement and Recreation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BLANCHISSERIE IMPERATOR is not available. You also can look at reviews of BLANCHISSERIE IMPERATOR, open positions, location of BLANCHISSERIE IMPERATOR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BLANCHISSERIE IMPERATOR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BLANCHISSERIE IMPERATOR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BLANCHISSERIE IMPERATOR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BLANCHISSERIE IMPERATOR, employees, financial statistics.