NAALD & SCHAAR

Contactgegevens NAALD & SCHAAR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NAALD & SCHAAR: address, phone, fax, email, website, opening hours

NAALD & SCHAAR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TURNHOUTSEBAAN 173; 2140; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32720946 32720946

Fax (fax): +32 (14) 209-47-55 +32 (14) 209-47-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NAALD & SCHAAR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NAALD & SCHAAR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NAALD & SCHAAR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NAALD & SCHAAR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NAALD & SCHAAR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NAALD & SCHAAR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NAALD & SCHAAR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NAALD & SCHAAR
Products information NAALD & SCHAAR

BTW identificatienummer (tax): BE02736114501
Ondernemingsnummer: 7703857421
Hoofdstad (capital): 557,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 193,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in NAALD & SCHAAR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingswinkels voor diverse persoonlijke and huishoudartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NAALD & SCHAAR
(Get full report from official database of BE for NAALD & SCHAAR)

Aanvulling soorten activiteiten voor NAALD & SCHAAR
Addition kinds of activities for NAALD & SCHAAR

331601. Koudgewalst strip of draad | Cold-rolled strip or wire
13890301. Zuurwaterputten | Acidizing wells
20489914. Shell crushing, voor feed | Shell crushing, for feed
27410603. Technische documenten: publicatie en drukwerk | Technical papers: publishing and printing
34330207. Muurverwarmers, behalve elektrisch | Wall heaters, except electric

Werken bij NAALD & SCHAAR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NAALD & SCHAAR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NAALD & SCHAAR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NAALD & SCHAAR. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Bakkerij-afdeling MAKRO Eke - voltijds (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Makro te Eke zijn we op zoek naar een gemotiveerde allround medewerker voor de bakkerij. Je zal samen met de bakkers instaan voor de algemene werking. Je helpt bij het aanvullen van de rekken, bediening van de klanten, hulp in het atelier met het bakken en bereiden, onderhoud van de afdeling, ...

  • Maintenance Engineer (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf uit Arendonk zijn we op zoek naar een Maintenance Engineer. Je verantwoordelijkheden zijn: - Het opstellen en optimaliseren van onderhoudsschema's - Voorstellen van verbeteringen en aanpassingen aan machines en installaties - Je analyseert terugkerende fouten en werkt oplossingen uit - Je zoekt naar mogelijkheden om de onderhoudskosten te reduceren

  • Winkelverkoper m/v (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Beringen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelverkoper M/V. Je zal instaan voor: - Kassawerk - Winkelverkoop aan de afdeling speelgoed - Rekken inladen - Klanten verder helpen met vragen

  • Loodgieter (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Maakt alle elementen klaar die nodig zijn voor de volledige installatie van een sanitaire of verwarmingsinstallatie (op gas, stookolie, steenkool, hout, zonne-energie, ...) en plaatst ze volgens de veiligheidsregels. Regelt de installaties, stelt ze in werking en voert er herstelwerkzaamheden aan uit. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: ventilatie- en airconditioningssystemen voor huishoudelijk gebruik installeren, zwembaden installeren en onderhouden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Geel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Pollare – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (POLLARE)

    Regio: POLLARE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Kassamedewerker kerstvakantie (jobstudent) (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de Plopsa shows in Plopsaland De Panne zijn we op zoek naar een kassamedewerker van zaterdag 22/12 tem zondag 30/12. Uren zullen ongeveer van 9u à 9u30 tot 15u. Er is een halve dag opleiding voorzien in Antwerpen om het ticketingsysteem te kennen en de kassa te kunnen bemannen.

  • .NET Developer Consultant (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Tri ICT Belux

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een ambitieuze .NET developer. Jij ligt mee aan de basis van ons development team en ons helpt ons mee deze unit verder uit te bouwen. Je kunt terugvallen op een stevige ervaring (3 jaar+) als .NET developer met analystische kwaliteiten. Je bent een enthousiaste werkkracht die kan meedenken met het functioneel proces en behoeftes kan vertalen naar implementatie. Je bent iemand die wilt blijven bijleren en gepassioneerd is door Microsoft technologieën. Je hebt een mooi trackrecord en kunt je ervaring staven met boeiende stories over enkele interessante projecten. Je voert projecten uit bij onze klanten

  • Zwembadbouwer of assistent (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Water Technics bvba

    Type: Vaste Job

    Als zwembadbouwer ben je mee verantwoordelijk voor het uitvoeren van onze klanten hun zwemplannen. Je zet de lijnen uit adhv het ontwerpplan, voert mee de graafwerken, de plaatsing en de aansluitingen uit, en werkt het zwemgeheel af met betegeling en andere afwerking. Je bent het eerste aanspreekpunt op de werf, en dient dus klantgericht te kunnen denken en handelen. In de renovatie sta je in voor een vlotte uitvoering van de niet-technische werken, zoals coating, herplaatsen boordstenen, uitbreken en terug aanwerken van inbouwdelen, etc. Vaak werk je dus ondersteunend en samen met een technieker, en kun je ook in die richting evolueren, indien gewenst. De job is supermooi en uiterst uitdagend. Zelden zijn er dezelfde taken uit te voeren, elke keer is het wel iets anders. Hier moet je natuurlijk van houden, om je bij ons goed te voelen. Wij zijn heden een kleine KMO, met een groep van een zestal mensen, en zouden graag evolueren naar een tiental medewerkers. Wij zijn gedreven, houden van gezonde stress, maar roepen of tieren niet. Dit verwachten we dan ook van jou. Een limiet op ouderdom is er niet, maar een stevige en gezonde bouw, is wel een vereiste. Ervaring in tuinaanleg, vloerwerken, bouw, ... is zeker een pluspunt. Dus als je graag in openlucht werkt, graag unieke zaken maakt, bij zelfstandig werk niet in paniek schiet, en een slimme handige Harry bent, dan spreken wij je graag over je toekomst in ons Water Technics Powerteam! Interne opleiding via IBO, BIO of stage, worden aangeboden, indien geen ervaring in onze bezigheden.

  • Freelance technical analyst (Cloud + Google Gsuite) - Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is ??n van de grotere spelers op hun markt en ze zijn internationaal gekend. Momenteel zijn ze bezig met een grote digitale transformatie, waardoor ze dringend op zoek zijn naar een freelance technisch analist met ervaring in Cloud en Google Gsuite. Omschrijving Als technisch analist word je betrokken bij de verschillende digitalisatieprojecten. Je zal daarbij oplossingen moeten uitwerken die bijdragen aan de digitale transformatie. Je bent daarbij de lijm tussen de verschillende technische partijen en voorziet waar mogelijke problemen kunnen ontstaan. Door je sterke ondernemingszin ben je niet bang voor verandering en kun je goed communiceren op alle niveaus. Je komt namelijk in contact met verschillende suppliers, maar ook interne stakeholders en business vertegenwoordigers. Enkele taken uit je takenpakket: Je werkt nauw samen met de architecten en functioneel analisten aan een oplossing, waarbij je ook rekening houdt met impact ervan. Je volgt de volledige technische lifecycle mee op, van design tot ontwikkeling en go-live van de verschillende applicaties, als onderdeel van de digitale transformatie. Je co?rdineert en voert de aangebrachte oplossingen technisch mee uit. Je voorziet problemen en denkt na over oplossingen. Je behoudt daarbij een overzicht van alle lopende technische zaken en gaat na wat er nog moet gebeuren Je rapporteert over de stand van zaken en voorziet documentatie waar nodig. Je werkt mee aan de creatie van trainingen of geeft ze zelf.

  • FLEXIJOB Verko(o)p(st)er vleeswaren bij de Gourmand (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: DE VISFUIK

    Type: Flexijob

    Je werkt op zaterdagvoormiddag en/of zondagvoormiddag op de markt. Zaterdag wordt er vervoer voorzien vanuit Olen/Herentals naar Kalmthout. Zondag kom je zelf naar de markt in Herentals

Zoek naar antwoorden van NAALD & SCHAAR in sociale netwerken
Look for responds of NAALD & SCHAAR in social networks

Lees alle opmerkingen voor NAALD & SCHAAR. Laat een reactie achter voor NAALD & SCHAAR. NAALD & SCHAAR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NAALD & SCHAAR. Leave a respond for NAALD & SCHAAR. NAALD & SCHAAR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NAALD & SCHAAR op de google maps. Adres en contacten NAALD & SCHAAR
Location of NAALD & SCHAAR on the google maps. Address and contacts of NAALD & SCHAAR

Andere gerelateerde bedrijven als come NAALD & SCHAAR NAALD & SCHAAR: SOFIBANQUE | VEERLE PEREMANS | Dehaeck G | WILFRIED VANHAVERBEKE | Cyber Work

Other related companies as NAALD & SCHAAR: SOFIBANQUE | VEERLE PEREMANS | Dehaeck G | WILFRIED VANHAVERBEKE | Cyber Work

NAALD & SCHAAR is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NAALD & SCHAAR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02736114501. Het bedrijf NAALD & SCHAAR bevindt zich op het adres: TURNHOUTSEBAAN 173; 2140; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 557,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 193,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Herstellingswinkels voor diverse persoonlijke and huishoudartikelen. Producten gemaakt in NAALD & SCHAAR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NAALD & SCHAAR is Algemene Merchandise Stores, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NAALD & SCHAAR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NAALD & SCHAAR, openstaande posities, locatie van NAALD & SCHAAR op de kaart.

NAALD & SCHAAR is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is NAALD & SCHAAR, company assigned to the tax number BE02736114501. The company NAALD & SCHAAR is located at the address: TURNHOUTSEBAAN 173; 2140; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 557,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 193,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Herstellingswinkels voor diverse persoonlijke and huishoudartikelen. Products created in NAALD & SCHAAR were not found.
The main activity of NAALD & SCHAAR is General Merchandise Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of NAALD & SCHAAR is not available. You also can look at reviews of NAALD & SCHAAR, open positions, location of NAALD & SCHAAR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NAALD & SCHAAR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NAALD & SCHAAR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NAALD & SCHAAR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NAALD & SCHAAR, employees, financial statistics.