MAISON CITY MOTOR

Contactgegevens MAISON CITY MOTOR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON CITY MOTOR: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON CITY MOTOR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU CHEMIN DE FER 20BA; 6041; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71373782 (+32-71373782) 71373782 (+32-71373782)

Fax (fax): +32 (59) 112-58-86 +32 (59) 112-58-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON CITY MOTOR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON CITY MOTOR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON CITY MOTOR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON CITY MOTOR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON CITY MOTOR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON CITY MOTOR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON CITY MOTOR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON CITY MOTOR
Products information MAISON CITY MOTOR

BTW identificatienummer (tax): BE01390014648
Ondernemingsnummer: 7380584716
Hoofdstad (capital): 615,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 791,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in MAISON CITY MOTOR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen motorfietsen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON CITY MOTOR
(Get full report from official database of BE for MAISON CITY MOTOR)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON CITY MOTOR
Addition kinds of activities for MAISON CITY MOTOR

172101. Residentieel schilderij | Residential painting
394904. Wintersportuitrusting | Winter sports equipment
571906. Afbeeldingen en spiegels | Pictures and mirrors
20510100. Broodjes, broodjes en broodjes | Breads, rolls, and buns
34950000. Draadveren | Wire springs
35410106. Boormachines (metalen snijden) | Drilling machine tools (metal cutting)
38120101. Versnellingsindicatoren en systeemcomponenten, ruimtevaart | Acceleration indicators and systems components, aerospace
50820306. Metselwerk apparatuur en benodigdheden | Masonry equipment and supplies

Werken bij MAISON CITY MOTOR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON CITY MOTOR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON CITY MOTOR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON CITY MOTOR. Looking for open vacancies in other companies

  • Packed waste support (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - controleren en accepteren van inkomende specifieke verpakte afvalstoffen, aansturen van doorstroming van specifieke afvalstoffen naar verwerkingscentra onder begeleiding  van de Supervisor. - Je zorgt voor een correcte acceptatie en identificatie van de inkomende verpakte goederen. - Je zorgt voor staalnames van uitgaande afvalstromen. - Je begeleidt de interne KGA-sortering van "onbekenden" - Je zorgt voor het beheer van Plantsteering met respect voor afstandsregels van gevaarlijke stoffen. - Je organiseert het klaarmaken van uitgaande afvalstoffen en het lossen van afvalstoffen in bulkcontainers - Je begeleidt zuigacties voor afvoer naar diverse centra. - Je bent mee verantwoordelijk voor het organiseren van orde en nethheid in de acceptatiezone en vatenparken. - Je houdt de administratieve bij de van de uitgevoerde taken. - Je hebt de nodige aandacht voor veiligheid, gezondheid en milieu.

  • Technieker (Dienst na verkoop) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de ventilatie-, cv- en warmwaterapparatuur en duurzame klimaatsystemen, zijn wij op zoek naar een technieker ter ondersteuning voor de dienst na verkoop. Je staat in voor het herstellen en onderhouden van verwarming- en ventilatietoestellen. Je stelt de nodige rapporten op. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van materialen voor de opdrachten. Tevens zorg je voor elektrische aansluitingen. Je draagt de eindverantwoordelijkheid voor de werf ter plaatse.

  • Technieker binnendienst (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Genk, gespecialiseerd in fullservice onderhoud en herstellingen van industriële aandrijvingen en pompen zoeken wij een gedreven technieker binnendienst. Je bent gepassioneerd door techniek en technologie Je staat in voor preventief onderhoud, oplossen van problemen, ... Schade en oorzaken kunnen bepalen Nodige controles en metingen uitvoeren

  • Meet- En Regeltechnieker (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een meet-en regeltechnieker voor regio Sint-Denijs-Westrem Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het ganse project  Je lost elektrische meet- en regeltechnische storingen volledig zelfstandig op Daarnaast sta je in voor het uitvoeren van preventief onderhoud op verschillende installaties Tevens implementeer je veranderingen aan installaties en processen Je verwerkt verslagen, materiaalreserveringen en werkvoorbereidingen in het SAP 

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE met affiniteit in de bouwsector (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant groothandel parket en binnendeuren gelegen regio Roeselare zoeken wij een administratief bediende om de afdeling te versterken: Je stelt deurenlijsten op a.d.h.v. een plan Je geeft bestellingen door Je stelt de voorbereiding op voor de werf en de opvolging Je maakt offertes en facturen op

  • Student gezocht voor elke vrijdag (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Hasselt zijn wij op zoek naar studenten die op vrijdag kunnen werken. Je zal tewerkgesteld worden op de logistieke afdeling binnen de firma.

  • Student verkoop - WEEKEND M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij student en op zoek naar een bijverdienste in het weekend? Ben je geboeid door het commerciële en werk je graag met klanten? Lees dan snel verder! Voor een meubelzaak regio Deinze zijn wij op zoek naar een student om in het weekend hun team te versterken. Je zal hier instaan voor het verder helpen van de klanten en het beantwoorden van hun vragen, ook zorg je ervoor dat de winkel op orde ligt en op termijn kan je ook helpen bij het opmaken van een offerte. Je werkt hier afwisselend op zaterdag en zondag tussen 09.00 - 18.00 uur.

  • JOBSTUDENT WINKELMEDEWERKER (Lier) M/V (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SNOEYS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent(e) voor onze vestiging in Lier.

  • Schrijnwerker plaatsen ramen (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Schrijnwerker met ruime ervaring in het plaatsen van ramen in pvc, hout en aluminium? Zoek je werk in de bouw regio Wervik? Dan hebben wij de job voor jou! Adecco Construct is voor de regio Wervik op zoek naar een ervaren plaatser van ramen/ schrijnwerker. Onze klant is een gerenommeerd bedrijf in het plaatsen van ramen en glas in de ruime zin van het woord. Ze zijn op zoek naar raamplaatsers/ schrijnwerker die zelfstandig kunnen werken en die gemotiveerd zijn om verantwoordelijkheid in een team op zich te nemen. Je vertrekt iedere morgen vanuit het depot in Wervik.

  • Service Engineer (m/v) (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: VMI

    Type: Vaste Job

    Dankzij jouw goede zorgen - zowel preventief als correctief - blijven onze WKK installaties optimaal functioneren. Na de nodige opleiding verzorg je samen met je collega's van het service team de wachtdienst en helpdesk voor onze klanten. Je wordt een specialist in jouw vakgebied, hebt een luisterend oor voor onze klanten en kan hen steeds ondersteunen met een gepaste oplossing.

  • Therapeut (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Hulp in frituur (flexi-job of jobstudent) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Oostendse Friethoek

    Type: Flexijob

    Als hulp in de frituur sta je in voor volgende taken: Het ontvangen van de klanten met een smile, het noteren van bestellingen en de voorbereiding ervan; Klanten afrekenen op correct wijze; Een klantvriendelijke, vlotte service gedurende de weekendavonden; Presenteren van de gerechten; Het netjes houden van de eetzaal . Ben jij een enthousiaste, vriendelijke student mét pit ? Of zoek je naast je huidige job een ideale manier om een centje bij te verdienen onder het statuut 'flexijob '? Dan ben jij de JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR VOOR IN HET WEEKEND die wij zoeken!!

Zoek naar antwoorden van MAISON CITY MOTOR in sociale netwerken
Look for responds of MAISON CITY MOTOR in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON CITY MOTOR. Laat een reactie achter voor MAISON CITY MOTOR. MAISON CITY MOTOR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON CITY MOTOR. Leave a respond for MAISON CITY MOTOR. MAISON CITY MOTOR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON CITY MOTOR op de google maps. Adres en contacten MAISON CITY MOTOR
Location of MAISON CITY MOTOR on the google maps. Address and contacts of MAISON CITY MOTOR

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON CITY MOTOR MAISON CITY MOTOR: FLSIEMENS IT SOLUTIONS AND SERVICES SA | Everaert P & A BVBA | WILLY TERNIER | Petite Coquine | DE DAPPER DEVADDERE

Other related companies as MAISON CITY MOTOR: FLSIEMENS IT SOLUTIONS AND SERVICES SA | Everaert P & A BVBA | WILLY TERNIER | Petite Coquine | DE DAPPER DEVADDERE

MAISON CITY MOTOR is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON CITY MOTOR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01390014648. Het bedrijf MAISON CITY MOTOR bevindt zich op het adres: RUE DU CHEMIN DE FER 20BA; 6041; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 615,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 791,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Herstellingen motorfietsen. Producten gemaakt in MAISON CITY MOTOR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAISON CITY MOTOR is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON CITY MOTOR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON CITY MOTOR, openstaande posities, locatie van MAISON CITY MOTOR op de kaart.

MAISON CITY MOTOR is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON CITY MOTOR, company assigned to the tax number BE01390014648. The company MAISON CITY MOTOR is located at the address: RUE DU CHEMIN DE FER 20BA; 6041; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 615,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 791,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Herstellingen motorfietsen. Products created in MAISON CITY MOTOR were not found.
The main activity of MAISON CITY MOTOR is Nonclassifiable Establishments, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON CITY MOTOR is not available. You also can look at reviews of MAISON CITY MOTOR, open positions, location of MAISON CITY MOTOR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON CITY MOTOR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON CITY MOTOR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON CITY MOTOR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON CITY MOTOR, employees, financial statistics.