WERKHUIZEN JOSEPH VERBEEMEN BVBA

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • WERKHUIZEN JOSEPH VERBEEMEN BVBA
Private companiesFood Stores • WERKHUIZEN JOSEPH VERBEEMEN BVBA

Contactgegevens WERKHUIZEN JOSEPH VERBEEMEN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WERKHUIZEN JOSEPH VERBEEMEN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

WERKHUIZEN JOSEPH VERBEEMEN BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schaliehoevestr. 14 2220 Heist-Op-Den-Berg - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-15-55-54-61 32-15-55-54-61

Fax (fax): 32-15-55-58-91 32-15-55-58-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WERKHUIZEN JOSEPH VERBEEMEN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WERKHUIZEN JOSEPH VERBEEMEN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WERKHUIZEN JOSEPH VERBEEMEN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WERKHUIZEN JOSEPH VERBEEMEN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WERKHUIZEN JOSEPH VERBEEMEN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WERKHUIZEN JOSEPH VERBEEMEN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WERKHUIZEN JOSEPH VERBEEMEN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WERKHUIZEN JOSEPH VERBEEMEN BVBA
Products information WERKHUIZEN JOSEPH VERBEEMEN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09640197753
Ondernemingsnummer: 2664703369
Hoofdstad (capital): 879,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 720,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in WERKHUIZEN JOSEPH VERBEEMEN BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beverage industry - machinery and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WERKHUIZEN JOSEPH VERBEEMEN BVBA
(Get full report from official database of BE for WERKHUIZEN JOSEPH VERBEEMEN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor WERKHUIZEN JOSEPH VERBEEMEN BVBA
Addition kinds of activities for WERKHUIZEN JOSEPH VERBEEMEN BVBA

394403. Bordspellen, puzzels en modellen, behalve elektronisch | Board games, puzzles, and models, except electronic
508408. Materialenverwerking machines | Materials handling machinery
23890202. Band uniforms | Band uniforms
31990202. Helmen, leer | Helmets, leather
34129903. Melk (vloeibaar) verzendbakken, metaal | Milk (fluid) shipping containers, metal
35419908. Reparatie en reparatie van gereedschapsmiddelen, metalen snijtypes | Machine tool replacement & repair parts, metal cutting types
52119904. Counter tops | Counter tops
65310101. Makelaar van geproduceerde woningen, ter plaatse | Broker of manufactured homes, on site

Werken bij WERKHUIZEN JOSEPH VERBEEMEN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WERKHUIZEN JOSEPH VERBEEMEN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WERKHUIZEN JOSEPH VERBEEMEN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WERKHUIZEN JOSEPH VERBEEMEN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende transport (tijdelijk) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een administratieve duizendpoot die op zoek is naar een tijdelijke opdracht? Vind je het fijn om taken gestructureerd en volledig af te werken? Werk je graag met MS Office en andere softwarepakketten? Dan willen we je graag ontmoeten! Je biedt administratieve ondersteuning op vlak van: opvolgen van inkomende zendingen voorbereiden van orders verwerken van aangevraagde boekingen klassement, etc. Dossiers volg je proactief op; Wijzigingen meld je tijdig aan je collega's; Je kan goed overweg met MS Office; Je leert werken met ons eigen Warehouse Management System, en met het SAP systeem van onze klant; Standaard werk je in dagregime van 11u tot 19u30, maar indien nodig stel je je flexibel op in functie van het team.

  • Productiemedewerker Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een Operator (dagdienst) voor een bedrijf te Tienen dat gespecialiseerd is in de productie van op maat gemaakte zonnepanelen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor onderstaande taken: zonnepanelen van de band afhalen cellen snijden met een snijmachine aluminium platen en glazen wassen inpakken aansluiten van connectoren solderen

  • Handlanger Lader-Losser 2-ploegen (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Mainfreight, een logistiek bedrijf te Oostende, zoeken wij gemotiveerde medewerkers. Als handlanger sta je in voor het manueel laden en lossen van goederen volgens de opgegeven instructies. Dit met oog voor veiligheid, kwaliteit en rendabiliteit zodat zendingen steeds tijdig op hun bestemming geraken. Na een positieve evaluatie wordt je verder opgeleid tot orderpicker en/of heftruckbestuurder. Je werkt in 2 ploegen.

  • Allround lasser (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote speler in de outsourcingswereld, zijn wij op zoek naar een allround lasser. Je zal vooral met de TIG lassen. Het kan voorkomen dat je in ploeg moet werken. Je kan plan lezen.

  • Audio- visuele technicus (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Actief Interim Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Kalmthout, zijn wij op zoek naar een audio-visuele technicus (m/v). Als allround technicus met ervaring ben jij verantwoordelijk voor het foutloos verloop van een productie. Je denkt vooral zelf mee na over de praktische uitwerking van een evenement. Zowel tijdens het evenement als tijdens de op- en afbouw neem je een coördinerende rol op naar je collega's. Je voert de opdracht dan ook van A tot Z mee uit. Tijdens het evenement ben je zelf 1 van de geluids- of lichttechnicus. Het betreft allerlei evenementen gaande van B2B events over beurzen en congressen tot live-events. Je staat regelmatig in direct contact met de klant en je zet zijn vragen tijdens opbouw en evenement om naar een praktische uitvoering. Ook de voorbereiding van de opdracht in het magazijn valt onder jou verantwoordelijkheid. Je vertrekt vanuit een passie voor evenementen en hebt een grondige kennis van audiovisuele technieken. In alles staat de uitbouw van een langetermijnrelatie centraal boven een éénmalige korte termijnoplossing.

  • Huishoudhulp Laarne (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Sleidinge (SLEIDINGE)

    Regio: SLEIDINGE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Studenten podiumbouwer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Podiumbouwer Voor onze klant in Hasselt zijn we op zoek naar gemotiveerde podiumbouwers. Je helpt met podia, tribunes en tenten op te bouwen en af te breken

  • Metaalbewerker - kleine fijne projecten op maat (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je maakt volgens plan de gevraagde stukken (fijn maatwerk). Je bewerkt het metaal zoals gevraagd: plooien, snijden, rollen, lassen, ponsen, ... .

  • CNC bediener (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ICARUS FLIGHTCASES & DECOR FACILIT.

    Type: Vaste Job

    Uw taak wordt het aansturen, bedienen, onderhouden van onze gloednieuwe 5-assige CNC machine. Kreatief gebruik van ultramoderne hout en freeztechnieken . Zin voor orde en netheid is noodzakelijk.

  • ALL ROUND ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: DEPANNAGE LELEU

    Type: Vaste Job

    Uw takenpakket Telefonische oproepen beantwoorden en uitvoeren – permanent in contact staan met officiële instanties waaronder de politie Call intake van de takelopdrachten Takelopdrachten dispatchen Dossiers navolgen (verzekeringsbijstanden) Administratieve taken uitvoeren aan de hand van onze database en computersoftware Geven en terugnemen van een vervangwagen + wassen Uw profiel U bent stressbestendig en in staat om verschillende taken op u te nemen U heeft teamspirit en kan goed communiceren U bent flexibel en sterk in organiseren U bent vriendelijk, beleefd en professioneel naar klanten toe U bent betrouwbaar en eerlijk Geografische kennis van de omgeving is een plus U woont het liefst in het Antwerpse We bieden aan Voltijds vast contract van onbepaalde duur

  • Logopedist(e) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM BalanSS is op zoek naar een extra collega LOGOPEDIST. Dankzij onze kwalitatieve zorg en goede naam zijn wij in volle expansie. Op onze website www.BalanSS.be en onze Facebookpagina kan je ons beter leren kennen. Wij staan tevens open voor symbiose met andere collega's en praktijken om zo de krachten te bundelen en ons team nog meer kleur, dynamiek en kwaliteit te geven. Voel je het kriebelen? Kom eens kennismaken! Spring mee op onze multidisciplinaire groepstrein en think out of the box!

Zoek naar antwoorden van WERKHUIZEN JOSEPH VERBEEMEN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of WERKHUIZEN JOSEPH VERBEEMEN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor WERKHUIZEN JOSEPH VERBEEMEN BVBA. Laat een reactie achter voor WERKHUIZEN JOSEPH VERBEEMEN BVBA. WERKHUIZEN JOSEPH VERBEEMEN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WERKHUIZEN JOSEPH VERBEEMEN BVBA. Leave a respond for WERKHUIZEN JOSEPH VERBEEMEN BVBA. WERKHUIZEN JOSEPH VERBEEMEN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WERKHUIZEN JOSEPH VERBEEMEN BVBA op de google maps. Adres en contacten WERKHUIZEN JOSEPH VERBEEMEN BVBA
Location of WERKHUIZEN JOSEPH VERBEEMEN BVBA on the google maps. Address and contacts of WERKHUIZEN JOSEPH VERBEEMEN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come WERKHUIZEN JOSEPH VERBEEMEN BVBA WERKHUIZEN JOSEPH VERBEEMEN BVBA: MARGI | MARC BROUCKAERT | Blommaert Manag & Consult | ANN DE RON | V.C. LEXUS BOUILLON

Other related companies as WERKHUIZEN JOSEPH VERBEEMEN BVBA: MARGI | MARC BROUCKAERT | Blommaert Manag & Consult | ANN DE RON | V.C. LEXUS BOUILLON

WERKHUIZEN JOSEPH VERBEEMEN BVBA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WERKHUIZEN JOSEPH VERBEEMEN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09640197753. Het bedrijf WERKHUIZEN JOSEPH VERBEEMEN BVBA bevindt zich op het adres: Schaliehoevestr. 14 2220 Heist-Op-Den-Berg - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 879,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 720,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Beverage industry - machinery and equipment. Producten gemaakt in WERKHUIZEN JOSEPH VERBEEMEN BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WERKHUIZEN JOSEPH VERBEEMEN BVBA is Voedingswinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WERKHUIZEN JOSEPH VERBEEMEN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WERKHUIZEN JOSEPH VERBEEMEN BVBA, openstaande posities, locatie van WERKHUIZEN JOSEPH VERBEEMEN BVBA op de kaart.

WERKHUIZEN JOSEPH VERBEEMEN BVBA is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is WERKHUIZEN JOSEPH VERBEEMEN BVBA, company assigned to the tax number BE09640197753. The company WERKHUIZEN JOSEPH VERBEEMEN BVBA is located at the address: Schaliehoevestr. 14 2220 Heist-Op-Den-Berg - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 879,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 720,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Beverage industry - machinery and equipment. Products created in WERKHUIZEN JOSEPH VERBEEMEN BVBA were not found.
The main activity of WERKHUIZEN JOSEPH VERBEEMEN BVBA is Food Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of WERKHUIZEN JOSEPH VERBEEMEN BVBA is not available. You also can look at reviews of WERKHUIZEN JOSEPH VERBEEMEN BVBA, open positions, location of WERKHUIZEN JOSEPH VERBEEMEN BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WERKHUIZEN JOSEPH VERBEEMEN BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WERKHUIZEN JOSEPH VERBEEMEN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WERKHUIZEN JOSEPH VERBEEMEN BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WERKHUIZEN JOSEPH VERBEEMEN BVBA, employees, financial statistics.