GARAGE REPARAUTO & FOURN.

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • GARAGE REPARAUTO & FOURN.
Private companiesFood Stores • GARAGE REPARAUTO & FOURN.

Contactgegevens GARAGE REPARAUTO & FOURN.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE REPARAUTO & FOURN.: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE REPARAUTO & FOURN.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA STATION 26; 7730; ESTAIMPUIS, België

Telefoon (phone): 69351542 (+32-69351542) 69351542 (+32-69351542)

Fax (fax): +32 (64) 738-13-82 +32 (64) 738-13-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE REPARAUTO & FOURN.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE REPARAUTO & FOURN."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE REPARAUTO & FOURN."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE REPARAUTO & FOURN., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE REPARAUTO & FOURN.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE REPARAUTO & FOURN., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE REPARAUTO & FOURN.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE REPARAUTO & FOURN.
Products information GARAGE REPARAUTO & FOURN.

BTW identificatienummer (tax): BE08550903320
Ondernemingsnummer: 6692840576
Hoofdstad (capital): 646,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 662,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in GARAGE REPARAUTO & FOURN. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's; Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE REPARAUTO & FOURN.
(Get full report from official database of BE for GARAGE REPARAUTO & FOURN.)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE REPARAUTO & FOURN.
Addition kinds of activities for GARAGE REPARAUTO & FOURN.

3449. Diverse metaalwerk | Miscellaneous metalwork
5736. Muziekinstrumenten winkels | Musical instrument stores
173100. Elektrisch werk | Electrical work
23960302. Cap fronts en visors | Cap fronts and visors
28130000. Industriële gassen | Industrial gases
35599937. Recycling machines | Recycling machinery
37320201. Kano's, gebouw en reparatie | Canoes, building and repairing
50459903. Computer software | Computer software

Werken bij GARAGE REPARAUTO & FOURN.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE REPARAUTO & FOURN.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE REPARAUTO & FOURN.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE REPARAUTO & FOURN.. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnicus/ mechanieker (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een maalderij gelegen te Merksem zijn wij op zoek naar een voltijdse kandidaat. Bij storingen wordt er van je verwacht dat je meteen reageert en het probleem gaat oplossen. Daarnaast voer je geregeld een controle uit op de productieapperatuur. Je bent gekend met onderhoudswerken op een geautomatiseerd proces. Je lost de problemen op volgens de veiligheids- en kwaliteitsprocedures en je behandelt de bijhorende administratie. Je probeert buiten het herstellen en het controleren van het materiaal ook het materiaal te optimaliseren om wederkerende storingen te elimineren. Je maakt deel uit van een renovatieproject. Je hebt de nodige ervaring of een toepasselijk diploma. Kennis hebben van pneumatica of PLC is een pluspunt. Je bent verantwoordelijk,een initiatiefnemer en hebt oog voor detail. Je bent bereid om in twee ploegen te werken.

  • VOEDINGSOPERATOR (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een familiebedrijf actief in productie en distributie van hoogwaardige sauzen, is AGO Zeebrugge op zoek naar een operator voor de weegzone. Je bent verantwoordelijk voor het uitwegen van ingrediënten voor alle halffabrikaten (voor koude en warme productie). Bijhalen van de nodige grondstoffen en recipiënten. De grondstoffen uitwegen volgens het receptuur en de voorgeschreven procedures. Uitvoeren van de nodig administratie bij dit proces. Reinigen weegschalen, tafels, materiaal en werkomgeving.

  • RESIDENTIEEL (HULP)ELEKTRICIEN (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je komt in contact met particuliere klanten je beschikt dus over een onberispelijk voorkomen verleden in een jeugdbeweging is zeker en vast een pluspunt! je bent zeer leergierig en staat open om bij te leren van jouw meer ervaren collega's je bent een echte teamplayer en sluit de werkdag graag af met een pilsje op de depot

  • Dringend gezocht: Huishoudhulp M/V (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: t-interim Maasmechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres!! Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Maasmechelen Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Werken als huishoudhulp Wezemaal (WEZEMAAL)

    Regio: WEZEMAAL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in EPPEGEM – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EPPEGEM)

    Regio: EPPEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HOST/ HOSTESSEN- KLANTENEVENT 18 NOVEMBER (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een evenementenbureau, zijn we op zoek naar host/hostessen. Dit om mee te helpen tijdens een klantenevent. Je werkt op zondag 18 november van 9u tot 19u in Ophasselt. Taken: gasten verwelkomen en een drankje of snacks aanbieden gasten begeleiden naar de container waar ze de werkkledij van snickers kunnen bekijken foto’s nemen met een polaroidcamera

  • Jobstudent HR-medewerker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Search & Selection

    Type: Studentenjob

    Ben jij gebeten door HR, wil je als student een eerste ervaring opdoen binnen een gekend selectiebureau en tegelijkertijd een centje bij verdienen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Wij bij Search & Selection rekruteren en selecteren werknemers voor onze klanten, zowel overheids- als privéorganisaties. Hiertoe voeren wij selecties uit bestaande uit o.a. gedragsgerichte interviews, competentiescreenings, assessment en development centers. Terwijl je de consultants helpt en ondersteunt, kan je de kneepjes van het vak leren kennen. Ter ondersteuning van ons team in Zaventem, zoeken wij een gemotiveerde jobstudent. Wat zullen je taken inhouden? Je staat in voor het onthaal en de begeleiding van de kandidaten Je beantwoordt telefoons en volgt het e-mailverkeer op Je nodigt kandidaten via telefoon of e-mail uit en plant de afspraken in Je biedt ondersteuning aan de consultants bij het uitvoeren van hun opdrachten (CV-screening, rapporten nalezen en lay-outen, telefonische screenings/gedragsgerichte interviews meevolgen, …) Afhankelijk van jouw ambities en talent, krijg je meer verantwoordelijkhei! Wij zoeken een jobstudent voor elke woensdag een volledige dag. Interesse? Stuur een mailtje naar [email protected] of bel naar 02 759 22 10. Je kan vragen naar Anja of Leen. Meer informatie over ons vind je op www.searchselection.com

  • student/stagiair (m/v) (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: BABYBIEBELBOX

    Type: Studentenjob

    studenten (vanaf 18 jaar), volwassenonderwijs of stageplaats 1 of meerdere dagen per week (of bij mogelijkheid meerdere dagen in vakanties of wanneer je géén les hebt) Flexibele kinderverzorg(st)er om in ons kinderdagverblijf BABYBIEBELBOX te werken. Dagelijks zijn er maximum 46 kindjes aanwezig, met totaal 9 verzorg(st)ers. Elke dag is er een kinderverzorg(st)er extra aanwezig + ook de zaakvoerster is extra aanwezig.

  • Autoverkoper Junior (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: WAASLANDMOBIEL

    Type: Vaste Job

    Wij zijn opzoek naar een nieuwe collega om ons sales team aan te vullen. Door de aanhoudende groei en versterking van onze marktpositie zijn we opzoek naar een junior autoverkoper. U staat in voor het adviseren, informeren en opvolgen van de potentiële klanten in onze toonzaal. Dagelijks werk je actief aan de promotie van onze merken en denkt mee aan de marketing strategie die we kunnen volgen. Als officieel verdeler zijn we verantwoordelijk voor de regio Waasland voor het merk KIA en zijn tevens ook actief in het 2dehands premium/exclusief segment onder de naam Autobedrijf NVD. Wat op zich zorgt voor een grote afwisselingsfactor en natuurlijk een leuke uitdaging. Ons familiebedrijf bestaat reeds 32 jaar en staat garant voor een aangename sfeer om in te werken, waar professionaliteit en mogelijkheid tot zelfontplooiing gestimuleerd worden. Wij zijn uitsluitend opzoek naar engagement op langere termijn en standvastige personen die zich willen inwerken in de fundamenten van ons bedrijf.

  • Nagelstyliste flexijob (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: ORIGINALS SUPPLY

    Type: Flexijob

    het plaatsen van gelnagels & gellak uitvoeren van manicure, lakken klanten helpen bij de aankoop van nagelproducten

  • Flexijob Restaurantmedewerker (ZEPPEREN)

    Regio: ZEPPEREN

    Bedrijf: COLLAZZONE

    Type: Flexijob

    Mensen vriendelijk verwelkomen en ontvangen. Oog hebben voor detail wanneer ze aan tafel zitten. Uitserveren van gastronomische gerechten en passende dranken. We zoeken een teamplayer voor minimaal 1 dag per week. Het mogen meerdere dagen zijn. Eventueel 1 vaste dag of variabel. Dit kan samen besproken worden.

Zoek naar antwoorden van GARAGE REPARAUTO & FOURN. in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE REPARAUTO & FOURN. in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE REPARAUTO & FOURN.. Laat een reactie achter voor GARAGE REPARAUTO & FOURN.. GARAGE REPARAUTO & FOURN. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE REPARAUTO & FOURN.. Leave a respond for GARAGE REPARAUTO & FOURN.. GARAGE REPARAUTO & FOURN. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE REPARAUTO & FOURN. op de google maps. Adres en contacten GARAGE REPARAUTO & FOURN.
Location of GARAGE REPARAUTO & FOURN. on the google maps. Address and contacts of GARAGE REPARAUTO & FOURN.

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE REPARAUTO & FOURN. GARAGE REPARAUTO & FOURN.: ONGENA | AGENCE P.D.G. | A.R.C. DULLE GRIET | Leperre F | Chivas

Other related companies as GARAGE REPARAUTO & FOURN.: ONGENA | AGENCE P.D.G. | A.R.C. DULLE GRIET | Leperre F | Chivas

GARAGE REPARAUTO & FOURN. is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE REPARAUTO & FOURN., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08550903320. Het bedrijf GARAGE REPARAUTO & FOURN. bevindt zich op het adres: RUE DE LA STATION 26; 7730; ESTAIMPUIS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 646,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 662,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's; Voertuigen. Producten gemaakt in GARAGE REPARAUTO & FOURN. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARAGE REPARAUTO & FOURN. is Voedingswinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE REPARAUTO & FOURN. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE REPARAUTO & FOURN., openstaande posities, locatie van GARAGE REPARAUTO & FOURN. op de kaart.

GARAGE REPARAUTO & FOURN. is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE REPARAUTO & FOURN., company assigned to the tax number BE08550903320. The company GARAGE REPARAUTO & FOURN. is located at the address: RUE DE LA STATION 26; 7730; ESTAIMPUIS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 646,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 662,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's; Voertuigen. Products created in GARAGE REPARAUTO & FOURN. were not found.
The main activity of GARAGE REPARAUTO & FOURN. is Food Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE REPARAUTO & FOURN. is not available. You also can look at reviews of GARAGE REPARAUTO & FOURN., open positions, location of GARAGE REPARAUTO & FOURN. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE REPARAUTO & FOURN., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE REPARAUTO & FOURN., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE REPARAUTO & FOURN., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE REPARAUTO & FOURN., employees, financial statistics.