BILLIAU CARROSSERIE

Contactgegevens BILLIAU CARROSSERIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BILLIAU CARROSSERIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BILLIAU CARROSSERIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ALBERT I LAAN 9-11; 8620; NIEUWPOORT, België

Telefoon (phone): 58230030 (+32-58230030) 58230030 (+32-58230030)

Fax (fax): +32 (51) 856-13-83 +32 (51) 856-13-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BILLIAU CARROSSERIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BILLIAU CARROSSERIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BILLIAU CARROSSERIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BILLIAU CARROSSERIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BILLIAU CARROSSERIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BILLIAU CARROSSERIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BILLIAU CARROSSERIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BILLIAU CARROSSERIE
Products information BILLIAU CARROSSERIE

BTW identificatienummer (tax): BE02619110107
Ondernemingsnummer: 3902038574
Hoofdstad (capital): 181,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 279,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in BILLIAU CARROSSERIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's; Onderdelen and accessoires voor auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BILLIAU CARROSSERIE
(Get full report from official database of BE for BILLIAU CARROSSERIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BILLIAU CARROSSERIE
Addition kinds of activities for BILLIAU CARROSSERIE

3991. Borstels en borstels | Brooms and brushes
762900. Elektrische reparatiewinkels | Electrical repair shops
24210101. Bontjes, opnieuw bezocht (hout) | Cants, resawed (lumber)
37699905. Neuskegels, geleide raketten | Nose cones, guided missiles
38410101. Spieroefeningsapparatuur, oftalmisch | Muscle exercise apparatus, ophthalmic
51929905. Stripboeken | Comic books
56990200. Kostuums en pruiken | Costumes and wigs

Werken bij BILLIAU CARROSSERIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BILLIAU CARROSSERIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BILLIAU CARROSSERIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BILLIAU CARROSSERIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Deskundige medische administratie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AZ ST.-JAN AV

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Op klantvriendelijke wijze sta je in voor het onthaal van de patiënten Je benadert de professionele situatie vanuit een ethische invalshoek Je doorgedreven kennis van de medische terminologie pas je op een correcte wijze toe in de verwerking van medische verslagen en briefwisseling Je organiseert je werk zelfstandig op een efficiënte wijze Je beheert het elektronische afsprakensysteem en ziet toe op de volledigheid van de patiëntendossiers en het klassement hiervan Je handelt volgens de missie, visie, waarden en doelstellingen van het ziekenhuis.

  • Tuinarbeider met ervaring (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werk je graag buiten, werk je graag in de tuin? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor ons! We zijn dringen op zoek naar een gemotiveerde tuinarbeider voor het aanlegggen en onderhouden van tuinen, regio Wevelgem. We zoeken iemand met passie voor groen. Je taken zullen bestaan uit gras afrijden, snoeien, harken, aanplanten, ...

  • Technisch Productiemedewerker / Monteur (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Zaventem zijn wij op zoek naar een technische productiemedewerker (m/v). Als technisch productiemedewerker vallen volgende zaken onder jouw takenpakket: - Je wordt tewerkgesteld in de productie - Je zal de plofkoffers ontleden, een beveiligingssysteem in de koffer plaatsen en nadien weer monteren. Volgende zaken dien je te doen: boren, slijpen, monteren, demonteren

  • Winkelbediende afdeling baby-artikelen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde winkelbediende. Takenpakket Klanten adviseren over producten op eigen afdeling Aanvullen rayons en visual merchandising Stock controleren Sporadisch kan je ingeschakeld worden aan de kassa Opstellen en opvolgen van geboortelijsten Werken met PC-programma voor geboortelijsten

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Haacht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Studierelevante bijbaan: Inside Sales Representative (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als inside salesmedewerker ben je commercieel, resultaatgericht, dynamisch en een echte multitasker! Je bent verantwoordelijk voor: Actieve telefonische verkoop van bieren om de volumes en distributie te verhogen Het optimaliseren van het productgamma van de klant om zo de market share te vergroten Realiseren van gestelde verkoopsdoelstellingen Controleren van orderverkoop en ordergrootte en het signaleren en oplossen van problemen bij afwijkingen Onderhouden van contacten met administratie, customer service en accountmanagement inzake afwikkeling van klantenorders en het onderhouden van succesvolle klantenrelatie

  • Jobstudent persoonlijk assistent PAB (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Voor Robin een jonge kerel met het autismespectrum syndroom zijn wij op zoek naar een assistent om  samen met hem  activiteiten te doen tijdens zijn vrije tijd. Robin heeft het autismespectrum syndroom en communiceert via zijn spraakcomputer. We zoeken een assistent voor  3 dagen 4 uur per week en dit voor de maanden juli en augustus. Dagen en uren zijn bespreekbaar.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Promomedewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een vlotte persoon (regulier of student) om te werken als promomedewerker voor een doe-het-zelf zaak. Je promoot de puntenkaart op zaterdagen aan de inkom van de winkel. Je spreekt dus de binnenkomende klanten aan en vraagt of ze deze puntenkaart hebben. Zo niet, geef je hierover uitleg en maak je onmiddellijk de kaart aan (gratis). Je registreert de kaart in het systeem adhv hun emailadres. Er staat een pc en stand aan de inkom van de winkel. Je werkt op zaterdagen tussen 10u en 17u.

  • 2 Process/ Project Ingenieur (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Konvert Office Geel

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in Olen zijn we op zoek naar 2 process / Project ingenieurs: Als process & project ingenieur ben je verantwoordelijk voor: - het opstellen van process berekeningen voor onze ionen wisselaars - het opvolgen van projecten ( meestal internationaal) - het voorbereiden / opstellen van offertes - het ontwikkelen en testen van nieuwe proces toepassingen d.m.v. onze pilootinstallaties - het opstarten en optimaliseren van ionenwisselings processen - het adviseren, ondersteunen van bestaande klanten Ben jij DE kandidaat die wij zoeken? Bel dan snel naar 014/22.23.74 of stuur je cv naar [email protected]

  • Technisch Operator (drukafwerkingsmachine) - 2 ploegen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Als Technisch Operator voor een drukkerij te Turnhout : stel je de automatische machine om en bedien je ze onderhoud je de machine en je werkplek doe je nodige administratie volg je de processen en procedures op

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Kortrijk) - Zelfstandige basis (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor één van onze klanten, ziekenhuis te Kortrijk, zoeken wij verpleegkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

Zoek naar antwoorden van BILLIAU CARROSSERIE in sociale netwerken
Look for responds of BILLIAU CARROSSERIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BILLIAU CARROSSERIE. Laat een reactie achter voor BILLIAU CARROSSERIE. BILLIAU CARROSSERIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BILLIAU CARROSSERIE. Leave a respond for BILLIAU CARROSSERIE. BILLIAU CARROSSERIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BILLIAU CARROSSERIE op de google maps. Adres en contacten BILLIAU CARROSSERIE
Location of BILLIAU CARROSSERIE on the google maps. Address and contacts of BILLIAU CARROSSERIE

Andere gerelateerde bedrijven als come BILLIAU CARROSSERIE BILLIAU CARROSSERIE: R.D. COIFFURE | QUICK | DE TOCHTGENOOT | KEY-SERVICE | COMIT

Other related companies as BILLIAU CARROSSERIE: R.D. COIFFURE | QUICK | DE TOCHTGENOOT | KEY-SERVICE | COMIT

BILLIAU CARROSSERIE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BILLIAU CARROSSERIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02619110107. Het bedrijf BILLIAU CARROSSERIE bevindt zich op het adres: ALBERT I LAAN 9-11; 8620; NIEUWPOORT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 181,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 279,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's; Onderdelen and accessoires voor auto's. Producten gemaakt in BILLIAU CARROSSERIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BILLIAU CARROSSERIE is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BILLIAU CARROSSERIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BILLIAU CARROSSERIE, openstaande posities, locatie van BILLIAU CARROSSERIE op de kaart.

BILLIAU CARROSSERIE is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is BILLIAU CARROSSERIE, company assigned to the tax number BE02619110107. The company BILLIAU CARROSSERIE is located at the address: ALBERT I LAAN 9-11; 8620; NIEUWPOORT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 181,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 279,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's; Onderdelen and accessoires voor auto's. Products created in BILLIAU CARROSSERIE were not found.
The main activity of BILLIAU CARROSSERIE is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BILLIAU CARROSSERIE is not available. You also can look at reviews of BILLIAU CARROSSERIE, open positions, location of BILLIAU CARROSSERIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BILLIAU CARROSSERIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BILLIAU CARROSSERIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BILLIAU CARROSSERIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BILLIAU CARROSSERIE, employees, financial statistics.