GARAGE CARROSSERIE HANCKE

Contactgegevens GARAGE CARROSSERIE HANCKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE CARROSSERIE HANCKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE CARROSSERIE HANCKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEOPOLD II-LAAN 81 A; 8670; OOSTDUINKERKE, België

Telefoon (phone): 58511934 (+32-58511934) 58511934 (+32-58511934)

Fax (fax): +32 (53) 531-19-73 +32 (53) 531-19-73

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE CARROSSERIE HANCKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE CARROSSERIE HANCKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE CARROSSERIE HANCKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE CARROSSERIE HANCKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE CARROSSERIE HANCKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE CARROSSERIE HANCKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE CARROSSERIE HANCKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE CARROSSERIE HANCKE
Products information GARAGE CARROSSERIE HANCKE

BTW identificatienummer (tax): BE06408294677
Ondernemingsnummer: 4953430175
Hoofdstad (capital): 120,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 580,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in GARAGE CARROSSERIE HANCKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's; Mazda

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE CARROSSERIE HANCKE
(Get full report from official database of BE for GARAGE CARROSSERIE HANCKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE CARROSSERIE HANCKE
Addition kinds of activities for GARAGE CARROSSERIE HANCKE

22530303. Huishoudelijk, gebreid | Housecoats, knit
28190104. Calciummetaal | Calcium metal
32910703. Wrijven stenen, kunstmatig | Rubbing stones, artificial
38220202. Geleidelijke schakelaars, pneumatische | Gradual switches, pneumatic
39499904. Boksen apparatuur en benodigdheden, algemeen | Boxing equipment and supplies, general

Werken bij GARAGE CARROSSERIE HANCKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE CARROSSERIE HANCKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE CARROSSERIE HANCKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE CARROSSERIE HANCKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Opérateur Administratif Scanning (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ontvangst en verdeling van pakketten en documenten van verschillende leveranciers en klanten Brieven sortering volgens de instructies van de klanten. Analyse en interpretatie van documenten Voorbereiding van de documenten (nieten, plakken, uitsnijden,…) Scannen en indexering van de documenten Kwaliteitscontrole en gegevensvalidatie Ompakken van mappen of gescande documenten Archivering Codering en kennisgeving van statistieken Basisonderhoud van gebruikte werktuigen

  • Mechanical Operator Janssen Pharmaceutica (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Mechanical Operator ben je verantwoordelijk voor het mechanisch omstellen, instellen en afregelen van primaire en secundaire verpakkingslijnen. Je bent ook inzetbaar voor het kwalitatief, tijdig en efficiënt uitvoeren van instructies aangaande primaire en secundaire verpakkingsactiviteiten van klinische studiemedicatie. Het mechanisch omstellen van primaire en secundaire verpakkingslijnen gebeurt volgens SOP en GMP richtlijnen. -Instellen en afregelen van primaire en secundaire verpakkingslijnen -Reinigen van de machines en onderdelen -Documenteren van activiteiten en controles -Primair verpakken van klinische studiemedicatie

  • Kwaliteitsverantwoordelijke beton (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Talentus Sint-Truiden

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als kwaliteitsverantwoordelijke beton:  Sta je in voor het behouden en verbeteren van de productie- en productkwaliteit Je volgt dagelijks het productieproces op door middel van controlemetingen, betonkubussen en visuele controles op de uitvoering. Je voert ijkingen, analyses en testproeven uit volgens de juiste frequenties. Je analyseert technische opmerkingen gegeven door arbeiders en/of bedienden. Je zit de keuringsinstellingen bij op controlebezoeken en legt een ordelijke en gestructureerde administratie voor. Je onderzoekt problemen binnen het productieproces. Je verbetert en/of vernieuwt betonsamenstellingen. Je test en onderzoekt nieuwe producten en systemen. Je onderhoudt contacten met leveranciers, technisch adviseurs, vertegenwoordigers, laboratoria, architecten, aannemers, bouwheren en collega-prefabrikanten en biedt technische ondersteuning en advies. Je spreekt dagelijks de mensen op de werkvloer aan en meldt tijdig fouten of afwijkingen van de kwaliteitseis. Bedrijfsprofiel: Voor een van onze klanten in Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een kwaliteitsverantwoordelijke beton. 

  • Keukenoperator voor voedingsbedrijf / voltijds / 2 ploegen / Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Olen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde keukenoperator. Je staat in voor de bereiding en aanlevering van verschillende ingrediënten en sauzen voor de kant- en klaar maaltijden m.b.v. machines en installaties. Je zorgt ervoor dat de continuïteit van het productieproces gegarandeerd kan worden, conform de kwaliteitsvereisten.

  • Internal Sales Talent (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Internal Sales Talent Voor onze klant te Rijkevorsel zijn we op zoek naar een Internal Sales Talent Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten (telefonisch en bezoekers) Je geeft informatie en deskundig advies rond specifieke producten en maatwerkoplossingen Je bent verantwoordelijk voor de opmaak, opvolging en afhandeling van prijsoffertes Je bent gedreven om aanvragen om te zetten in orders door je proactieve opvolging en commerciële ingesteldheid Je zoekt leads en volgt ze verder op om de positie in de markt te verstevigen Je werkt nauw samen met de betrokken afdelingen (expeditie, product management,...) Je rapporteert aan het hoofd verkoop

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Analist Microbiologie (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Whoohoo® Project Sourcing

    Type: Vaste Job

    In het microbiologisch labo worden testen uitgevoerd om aan te tonen datonze klant voldoet aan de wettelijke en geldige GMP richtlijnen voor aseptisch bereide farmaceutische producten, o.a. nodig voor de release van product naar de markt toe. De microbiologische testen worden uitgevoerd op routinestalen afkomstig van productie, stabiliteitloten, validatieloten en er worden ook analyses op aanvraag uitgevoerd. Takenpakket Het takenpakket van een analyst in het microbiologisch labo omvat het zelfstandig uitvoeren van de labo testen, evalueren en het rapporteren van deze resultaten op GMP wijze. Deze testen omvatten onder andere: steriliteitstest, endotoxinetest, identificaties etc.. De analyst is verantwoordelijk voor het documenteren en opvolgen van afwijkingen die zich voordoen.

  • Lasser (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: t-interim Menen

    Type: Vaste Job

    Herstellen van containers: Uitbranden van beschadigde zones. Rechten van deuren van containers. Herstellen van de scharnieren en vervangen van stukken aan de containers. Je helpt occasioneel bij het onderhoud van en herstellingen aan het machinepark en in het atelier.

  • Osteopaat (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • BIJVERDIENSTE Nachtverpleegkundige (Machelen) - Zelfstandige basis (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor verschillende woonzorgcentra en ziekenhuizen in Gent zoeken wij verpleegkundigen voor nachten. Aan jou om ons door te geven wat je interesseert! Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

  • ZAALMEDEWERKER / KOERIER (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: CESAR

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een gemotiveerde collega die meehelpt bij het bedienen van de klanten. Je staat ook in voor het leveren van de bestellingen bij de klanten thuis.

Zoek naar antwoorden van GARAGE CARROSSERIE HANCKE in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE CARROSSERIE HANCKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE CARROSSERIE HANCKE. Laat een reactie achter voor GARAGE CARROSSERIE HANCKE. GARAGE CARROSSERIE HANCKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE CARROSSERIE HANCKE. Leave a respond for GARAGE CARROSSERIE HANCKE. GARAGE CARROSSERIE HANCKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE CARROSSERIE HANCKE op de google maps. Adres en contacten GARAGE CARROSSERIE HANCKE
Location of GARAGE CARROSSERIE HANCKE on the google maps. Address and contacts of GARAGE CARROSSERIE HANCKE

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE CARROSSERIE HANCKE GARAGE CARROSSERIE HANCKE: KEURSLAGERIJ UITKERKE | Overath B | Nys | MICHEL VUIDAR | Style-Mode

Other related companies as GARAGE CARROSSERIE HANCKE: KEURSLAGERIJ UITKERKE | Overath B | Nys | MICHEL VUIDAR | Style-Mode

GARAGE CARROSSERIE HANCKE is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE CARROSSERIE HANCKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06408294677. Het bedrijf GARAGE CARROSSERIE HANCKE bevindt zich op het adres: LEOPOLD II-LAAN 81 A; 8670; OOSTDUINKERKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 120,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 580,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's; Mazda. Producten gemaakt in GARAGE CARROSSERIE HANCKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARAGE CARROSSERIE HANCKE is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE CARROSSERIE HANCKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE CARROSSERIE HANCKE, openstaande posities, locatie van GARAGE CARROSSERIE HANCKE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GARAGE CARROSSERIE HANCKE is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE CARROSSERIE HANCKE, company assigned to the tax number BE06408294677. The company GARAGE CARROSSERIE HANCKE is located at the address: LEOPOLD II-LAAN 81 A; 8670; OOSTDUINKERKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 120,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 580,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's; Mazda. Products created in GARAGE CARROSSERIE HANCKE were not found.
The main activity of GARAGE CARROSSERIE HANCKE is Construction - Special Trade Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE CARROSSERIE HANCKE is not available. You also can look at reviews of GARAGE CARROSSERIE HANCKE, open positions, location of GARAGE CARROSSERIE HANCKE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE CARROSSERIE HANCKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE CARROSSERIE HANCKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE CARROSSERIE HANCKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE CARROSSERIE HANCKE, employees, financial statistics.