VOS CARGO LOGISTICS BELGIUM NV

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • VOS CARGO LOGISTICS BELGIUM NV
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • VOS CARGO LOGISTICS BELGIUM NV

Contactgegevens VOS CARGO LOGISTICS BELGIUM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VOS CARGO LOGISTICS BELGIUM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

VOS CARGO LOGISTICS BELGIUM NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vannestenstr. 12 8740 Pittem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-51-46-55-00 32-51-46-55-00

Fax (fax): 32-51-46-55-05 32-51-46-55-05

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VOS CARGO LOGISTICS BELGIUM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VOS CARGO LOGISTICS BELGIUM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VOS CARGO LOGISTICS BELGIUM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VOS CARGO LOGISTICS BELGIUM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VOS CARGO LOGISTICS BELGIUM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VOS CARGO LOGISTICS BELGIUM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VOS CARGO LOGISTICS BELGIUM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VOS CARGO LOGISTICS BELGIUM NV
Products information VOS CARGO LOGISTICS BELGIUM NV

BTW identificatienummer (tax): BE06538482666
Ondernemingsnummer: 2211791992
Hoofdstad (capital): 577,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 214,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in VOS CARGO LOGISTICS BELGIUM NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Goods wagons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VOS CARGO LOGISTICS BELGIUM NV
(Get full report from official database of BE for VOS CARGO LOGISTICS BELGIUM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor VOS CARGO LOGISTICS BELGIUM NV
Addition kinds of activities for VOS CARGO LOGISTICS BELGIUM NV

17990612. Voorafgemaakte open haard installatie | Prefabricated fireplace installation
23710201. Vachtbekleding, bont | Coat linings, fur
34299907. Bagage-apparatuur | Luggage hardware
37110301. Amfibische motorvoertuigen, assemblage van | Amphibian motor vehicles, assembly of
38249903. Parkeermeters | Parking meters

Werken bij VOS CARGO LOGISTICS BELGIUM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VOS CARGO LOGISTICS BELGIUM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VOS CARGO LOGISTICS BELGIUM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VOS CARGO LOGISTICS BELGIUM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitssysteemmanager (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Registreren en administratief opvolgen van klanten-, leveranciers- en interne klachten - Borgen en coördineren van het kwaliteitssysteem (ISO9001) - Uitdenken en uitschrijven van kwaliteitssysteemdocumenten - Opleiden en coachen van medewerkers ifv het kwaliteitssysteem - Kwaliteitsvergadering uitvoeren - Interpreteren en presenteren van de analyses obv kwaliteitscijfers en evaluaties, bijhouden van de niet-kwaliteitskosten - Coördineren van het kwaliteitsplan, de kalibratie en het onderhoud - Adhv de cijfergegevens, problemen vaststellen en analyseren - Uitvoeren en opvolgen van interne en externe audits - Analyseren van problemen en komen tot mogelijke oplossingen

  • Lifttechnieker (MEETKERKE)

    Regio: MEETKERKE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in volle groei zijn we op zoek naar een lifttechnieker. Je hebt minstens een jaar ervaring en bent in staat om zelfstandig te werken. Je komt terecht bij mensen thuis dus je komt verzorgd voor de dag.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Schriek, 8 uur per week (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Boutersem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Nespresso demonstrateur - tijdelijke job (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Ben je gepassioneerd door de smaak, geur en origine van koffie? Nespresso is op zoek naar enthousiaste en verfijnde Coffee Ambassadors ter versterking van hun winkels. Als ware Nespresso-fan heb je alvast een goed beeld van het assortiment. Termen als 'Lungo' en 'Ristretto' doen dus zeker een belletje rinkelen. Die productkennis helpt jou om jouw klanten bij te staan met een excellente service. Je geeft deskundig advies, raadt doelgericht producten aan en helpt de Nespresso Club Members verder met hun meest prangende vragen. Natuurlijk deins je ook niet terug voor een demonstratie of een degustatie. Ook qua uitstraling weet je perfect wat Nespresso van je verwacht. Je combineert moeiteloos jouw ontoombare enthousiasme met de nodige klasse. Jij bent immers hét gezicht van Nespresso in jouw winkel! Je kan werken op volgende data: 19, 20 en 21/11 - 12 en 14/12 - 18,19, 20/12 en 26 en 27/12

  • LESGEVER ZWEMMEN (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een eenmalige opdracht in Zedelgem op 27 december zijn we op zoek naar een lesgever zwemmen. De les wordt gegeven aan kinderen uit het lager onderwijs van 16:45 - 20:30 uur. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Mekanieker dagwerk (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Na een inwerkperiode sta je zelfstandig in voor curatief en preventief onderhoud van het machinepark. Je komt in contact met alle aspecten van de mechanica gaande van het maken van constructies op basis van een technische tekening, het onderhouden van de productiemachines, het herstellen en reviseren van machineonderdelen, enz.

  • Assistent - Storemanager Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: LIDL

    Type: Vaste Job

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

  • Afdelingsverantwoordelijke produktie | dagwerk (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Als afdelingsverantwoordelijke van de extrusie- en kalanderlijn zal je ervoor zorgen dat de operationele activiteiten binnen jouw afdeling vlot verlopen. Jouw verantwoordelijkheden: dagdagelijkse leiding over 2 productielijnen (5-ploegen met in totaal ca 40 personen) om de nodige output te borgen en continu te verbeteren procesopvolging van de productielijnen (productiequota, kwaliteit, optimalisatieprojecten, onderhoud…) en hierbij de nodige instructies/documentatie up-to-date houden opmaken, opvolgen en bijsturen van de personeelsplanning (bezetting) actief meewerken aan het verhogen van de veiligheid binnen jouw afdeling en ter uitbreiding van de plant het coachen, bijsturen en ondersteunen van de ploegleiders Je rapporteert rechtstreeks aan de operations manager en zal nauw samenwerken met andere afdelingsverantwoordelijken en andere departementen (planning, onderhoud, kwaliteit en R&D).

  • Podoloog (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DEVOS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar collega's die graag willen werken in onze groepspraktijk Saltus, gelegen in het centrum van Waregem. Volgende disciplines zijn reeds aanwezig: kinesist/manueel therapeut, twee psychomotorische therapeuten, ergotherapeut, klinische psycholoog, loopbaan- en jongerencoach en logopedisten. Wij zoeken een podoloog die bereid is om voltijds of deeltijds zelfstandig te werken van intake tot afronding van de consultaties. Je staat in voor de intake, onderzoek als afronding van interne of externe doorverwezen patiënten. Voor meer informatie kan je terecht op www.saltuswaregem.be.

  • zelfstandig vertegenwoordiger/agent pharma (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: RAVEL BRIGITTE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voorstelling van het productgamma bij professionele klanten.

  • flexi job (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: DE GROTE STOVE

    Type: Flexijob

    bedienen van de gasten in de feestzaal ,

Zoek naar antwoorden van VOS CARGO LOGISTICS BELGIUM NV in sociale netwerken
Look for responds of VOS CARGO LOGISTICS BELGIUM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor VOS CARGO LOGISTICS BELGIUM NV. Laat een reactie achter voor VOS CARGO LOGISTICS BELGIUM NV. VOS CARGO LOGISTICS BELGIUM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VOS CARGO LOGISTICS BELGIUM NV. Leave a respond for VOS CARGO LOGISTICS BELGIUM NV. VOS CARGO LOGISTICS BELGIUM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VOS CARGO LOGISTICS BELGIUM NV op de google maps. Adres en contacten VOS CARGO LOGISTICS BELGIUM NV
Location of VOS CARGO LOGISTICS BELGIUM NV on the google maps. Address and contacts of VOS CARGO LOGISTICS BELGIUM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come VOS CARGO LOGISTICS BELGIUM NV VOS CARGO LOGISTICS BELGIUM NV: K.G.B. | VICTOIRE DENIS | RONNY NEIRINCK | LES HISTOIRES DE ZAZA | Laurent Ledoux

Other related companies as VOS CARGO LOGISTICS BELGIUM NV: K.G.B. | VICTOIRE DENIS | RONNY NEIRINCK | LES HISTOIRES DE ZAZA | Laurent Ledoux

VOS CARGO LOGISTICS BELGIUM NV is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VOS CARGO LOGISTICS BELGIUM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06538482666. Het bedrijf VOS CARGO LOGISTICS BELGIUM NV bevindt zich op het adres: Vannestenstr. 12 8740 Pittem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 577,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 214,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Goods wagons. Producten gemaakt in VOS CARGO LOGISTICS BELGIUM NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VOS CARGO LOGISTICS BELGIUM NV is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VOS CARGO LOGISTICS BELGIUM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VOS CARGO LOGISTICS BELGIUM NV, openstaande posities, locatie van VOS CARGO LOGISTICS BELGIUM NV op de kaart.

VOS CARGO LOGISTICS BELGIUM NV is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is VOS CARGO LOGISTICS BELGIUM NV, company assigned to the tax number BE06538482666. The company VOS CARGO LOGISTICS BELGIUM NV is located at the address: Vannestenstr. 12 8740 Pittem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 577,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 214,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Goods wagons. Products created in VOS CARGO LOGISTICS BELGIUM NV were not found.
The main activity of VOS CARGO LOGISTICS BELGIUM NV is Fishing, Hunting and Trapping, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VOS CARGO LOGISTICS BELGIUM NV is not available. You also can look at reviews of VOS CARGO LOGISTICS BELGIUM NV, open positions, location of VOS CARGO LOGISTICS BELGIUM NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VOS CARGO LOGISTICS BELGIUM NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VOS CARGO LOGISTICS BELGIUM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VOS CARGO LOGISTICS BELGIUM NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VOS CARGO LOGISTICS BELGIUM NV, employees, financial statistics.