BBL

Contactgegevens BBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BBL

Regio (region): Kortrijk, België

Adres (address): ZEGER VAN HEULESTRAAT 2; 8501; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56352299 (+32-56352299) 56352299 (+32-56352299)

Fax (fax): +32 (69) 379-82-34 +32 (69) 379-82-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BBL
Products information BBL

BTW identificatienummer (tax): BE05798004150
Ondernemingsnummer: 2235961914
Hoofdstad (capital): 110,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 745,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in BBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Banken and kredietinstellingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BBL
(Get full report from official database of BE for BBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BBL
Addition kinds of activities for BBL

369901. High-energy deeltjes fysica apparatuur | High-energy particle physics equipment
971104. Nationale veiligheid, niveau van overheid | National security, level of government
02719900. Varkenshoudende dieren en konijnen, n.v. | Fur-bearing animals and rabbits, nec
17529903. Tapijt leggen | Carpet laying
17999938. Veilige of kluisinstallatie | Safe or vault installation
24219904. Meubeldimensie voorraad, naaldhout | Furniture dimension stock, softwood
28749900. Fosfatische meststoffen, nec | Phosphatic fertilizers, nec
33630000. Aluminium sterven gietstukken | Aluminum die-castings
50840513. Smeltechniek en -apparatuur | Smelting machinery and equipment
94510404. Administratie van veteranenzaken, lokale overheid | Administration of veterans' affairs, local government

Werken bij BBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider - Orderpicker - Logistiek - Colruyt Group (LOT)

    Regio: LOT

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider word je ingezet in het productieproces van basis- tot afgewerkt product. Aanbrengen van goederen, potjes op de machine zetten, het klaar maken van de goeden op de machine, snijden, vriezen, maken traiteurbereidingen (spaghettisaus, stoofvlees, vol au vent,…), maken van salades (krabsla, vleessla,…), verpakken, etiketteren,… maken hier allemaal deel van uit. Als magazijnier in onze distributie centra ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten van de goederen die onze winkels bevoorraden. Met oog voor veiligheid en kwaliteit draag je samen met je collega’s bij tot een vlot verloop van de logistieke ketting. Vanuit deze functie kan je doorgroeien naar een job met meer verantwoordelijkheid, zoals heftruckchauffeur, lader en losser van opleggers, verantwoordelijke expeditieplein en verantwoordelijke kaai.

  • Combifunctie Chauffeur CE - Mesttransport + Asvalttransport (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als chauffeur CE wordt er verwacht dat je zowel asvalt als mest vervoert. Bij het mesttransport kom je terecht in boerderijomgevingen. Je moet mestputten leegtrekken, maar fysiek valt dit mee omdat de put meestal dicht bij de vrachtwagen ligt. Voor het asvalttransport rijdt je met een kipwagen waarbij het manoeuvreren belangrijk is. Dit is echter geen fysiek zware taak omdat er een zelflossend systeem voorzien is. Je start tussen 4 en 6 uur 's ochtends. Je rijdt ongeveer 9 tot 10 uur per dag, maar dit kan soms meer zijn..

  • Productiemedewerker | Ploegen | Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een persoon met een groot verantwoordelijkheidsgevoel én heb je ook technische vingers? Dan ben jij misschien wel de productiemedewerker die wij zoeken! Voor een bedrijf te Willebroek, gespecialiseerd in de revisie van gasflessen zijn we op zoek naar een productiearbeider. Je gevarieerd takenpakket zal bestaan uit: Montage, assemblage en het uitvoeren van aanpassingen. De materialen en het gereedschap van de werkpost controleren. Materiaaloppervlakken bij- of afwerken. Kwaliteitscontroles uitvoeren en niet-conforme stukken identificeren en apart houden. Geautomatiseerde productieapparatuur afstellen. Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren.

  • Customer Care Agent (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: Viavera - Zaventem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je biedt de nodige ondersteuning van nieuwe klanten bij de activatie en stelt de nodige procedures op. Je ontvangt en behandelt verschillende oproepen en mail met betrekking tot onze Technical Solutions. Je zoekt remote naar oplossingen, indien nodig escaleer je de aanvraag naar de installateur en volg je op. Je verzorgt de administratieve opvolging van de inkomende incidenten en service requests. Je formuleert voorstellen om de kwaliteit van de dienstverlening voor de klant te verbeteren en het werk van de operatoren van de meldkamer te optimaliseren. Bedrijfsprofiel: Security

  • Huishoudhulp in Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Vastgoedmakelaar of stagiair met BIV nummer (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: IMMOBLUE KNOKKE

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde vastgoedmakelaar of stagiair met BIV nummer voor een immobiliën kantoor te Knokke-Heist.

  • stabiliteitsingenieur/bouwkundig tekenaar (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Deze job is tweeledig: Als stabiliteitsingenieur ben je verantwoordelijk voor de stabiliteitsberekeningen van verschillende projecten waarbij je de dimensionering van funderingen, beton- & staalstructuren, gevel- & dak-elementen bepaalt en optimaliseert. Je wapent de structuurelementen in het 3D-tekenmodel en controleert alle productietekeningen van de verschillende elementen voordat deze in productie worden gegeven. Je werkt nauw samen met de verschillende ontwerptekenaars alsook met de operationele- en projectleiding. Daarnaast werkt je ook voor een stuk als tekenaar. Als bouwkundig tekenaar ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van de plannen van fundering, betonstructuur, dak- en wandbekleding met inbegrip van de verschillende stuktekeningen van kolommen, balken, dak- & wandelementen dewelke noodzakelijk zijn voor de productie van deze elementen.

  • Productiebeheer Verzekeringen internationaal (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: Connexis Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar zijn wij gespecialiseerd in onafhankelijk advies binnen de bescherming van bepaalde financiële risico's. Met onze 2 vestigingen staan wij altijd snel en efficiënt in contact met ons cliënteel. Na 50 jaar zijn wij een sterke speler binnen de transport en bouwsector. Ons succes is gebasseerd eerlijk advies, creativiteit , ondernemerschap. Jouw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en volgt deze verder op in samenspraak met zowel cliënt als je commerciële collega's. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je bent ook het eerste aanspreekpunt en vertrouwenspersoon voor onze (Poolse) cliënten, waarbij je zorgt voor een juiste interpretatie van de aangiftes. Je stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant, je neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de cliënten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

  • Young Potentials Sales (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: JET IMPORT

    Type: Vaste Job

    Als jonge starter bij Jet Import krijg je meteen flink wat verantwoordelijkheid. Je wordt natuurlijk van dichtbij gecoacht door een Senior Sales en steekt heel wat op in onze Jet Academy. Naast het opvolgen van een bestaand klantenbestand, zoek je ook actief naar nieuwe klanten en stuur je enkele externe medewerkers aan die in jouw regio een goede opvolging helpen te verzekeren.

  • Talent-IT - .NET Consultant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Profiel Gemotiveerde .NET helden in alle maten en vormen. Heb jij een ongelooflijke kennis honger, kan je om met iet wat gekke collega's, en investeer je graag in je eigen kennis? Dan zoeken wij jou! Wij werken vooral in volgende technische gebieden (maar dit breidt constant uit): C# .NET ASP.NET MVC Web API Javascript, jquery, AngularJS... HTML5/CSS3 Entity Framework LINQ SQl Server Ken je nog niet alles wat hier staat, maar ben je wel zéér geïnteresseerd om het te kunnen? Neem ook zeker even contact op, wij hebben de juiste omkadering om het aan te leren. Jobgerelateerde competenties: Toepassingen ontwikkelen in .Net m.b.v. een framework: MVC Persoonsgebonden competenties Zin voor nauwkeurigheid hebben Resultaatgerichtheid Contactvaardig zijn Creatief denken (Inventiviteit) Regels en afspraken nakomen Omgaan met stress Klantgerichtheid Samenwerken als hecht team Leervermogen hebben Aanbod Persoonlijke coaching en begeleiding door onze competence manager Algemene opleidingen voor het hele consultancy team Een persoonlijk opleidingsbudget Maandelijkse teammeetings met lekker eten Uitdagende, lachwekkende, of gewoon leuke teambuilding activiteiten Het behalen van Microsoft Certificaten Een competitief loon Extralegale voordelen Firmawagen Plaats tewerkstelling TEAM 4 TALENT indiestraat 2 2000 ANTWERPEN

  • Busbegeleider (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: MPI vh gemeenschapsonderwijs

    Type: Werfreserve

    Begeleiding op de bus van leerlingen uit buitengewoon onderwijs.

Zoek naar antwoorden van BBL in sociale netwerken
Look for responds of BBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BBL. Laat een reactie achter voor BBL. BBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BBL. Leave a respond for BBL. BBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BBL op de google maps. Adres en contacten BBL
Location of BBL on the google maps. Address and contacts of BBL

Andere gerelateerde bedrijven als come BBL BBL: ANDRE VERMEIRE | BELMANS JAN | IMMER VOORUIT | Evolution B.V.B.A. | Semaco sa

Other related companies as BBL: ANDRE VERMEIRE | BELMANS JAN | IMMER VOORUIT | Evolution B.V.B.A. | Semaco sa

BBL is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Kortrijk, België. De volledige naam van het bedrijf is BBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05798004150. Het bedrijf BBL bevindt zich op het adres: ZEGER VAN HEULESTRAAT 2; 8501; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 110,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 745,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Banken and kredietinstellingen. Producten gemaakt in BBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BBL is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BBL, openstaande posities, locatie van BBL op de kaart.

BBL is a company, that was registered 2011 in Kortrijk region, Belgium. Full name of company is BBL, company assigned to the tax number BE05798004150. The company BBL is located at the address: ZEGER VAN HEULESTRAAT 2; 8501; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 110,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 745,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Banken and kredietinstellingen. Products created in BBL were not found.
The main activity of BBL is Insurance Agents, Brokers and Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BBL is not available. You also can look at reviews of BBL, open positions, location of BBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BBL, Kortrijk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BBL, Kortrijk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BBL, employees, financial statistics.