GERARD PARTHOENS

Contactgegevens GERARD PARTHOENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GERARD PARTHOENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

GERARD PARTHOENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARVIE 162BA; 6600; BASTOGNE, België

Telefoon (phone): 61213585 (+32-61213585) 61213585 (+32-61213585)

Fax (fax): +32 (19) 918-28-59 +32 (19) 918-28-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GERARD PARTHOENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GERARD PARTHOENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GERARD PARTHOENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GERARD PARTHOENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GERARD PARTHOENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GERARD PARTHOENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GERARD PARTHOENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GERARD PARTHOENS
Products information GERARD PARTHOENS

BTW identificatienummer (tax): BE05994384765
Ondernemingsnummer: 1328216552
Hoofdstad (capital): 577,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 573,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in GERARD PARTHOENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GERARD PARTHOENS
(Get full report from official database of BE for GERARD PARTHOENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor GERARD PARTHOENS
Addition kinds of activities for GERARD PARTHOENS

3524. Gras- en tuinapparatuur | Lawn and garden equipment
6019. Centrale reserveverzekering, nv | Central reserve depository, nec
23260101. Medische en ziekenhuisuniformen, mannen | Medical and hospital uniforms, men's
23260204. Service kleding (bakker, kapper, lab, enz.), Wasbaar: mannen | Service apparel (baker, barber, lab, etc.), washable: men's
27610000. Manifold business formulieren | Manifold business forms
28160202. IJzeroxide pigmenten (ochers, siennas, umbers) | Iron oxide pigments (ochers, siennas, umbers)
35669904. Snelheidswisselaars (krachtoverbrenging apparatuur), behalve auto | Speed changers (power transmission equipment), except auto
36740206. Microcircuits, geïntegreerde (halfgeleider) | Microcircuits, integrated (semiconductor)
38619906. Apparatuur voor geluidsopname en reproductie, film | Sound recording and reproducing equipment, motion picture
79220306. Zomertheater | Summer theater

Werken bij GERARD PARTHOENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GERARD PARTHOENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GERARD PARTHOENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GERARD PARTHOENS. Looking for open vacancies in other companies

  • TORENKRAANBESTUURDER/MONTAGEKRAAN (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant uit Eeklo zijn we op zoek naar een torenkraanbestuurder/montagekraan machinist. Het bedrijf is gespecialiseerd in grond- en afbraakwerken.

  • DEELTIJDS ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Hays Response Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    . Voor onze klant, een professionele organisatie regio Torhout, zoeken wij vanuit Hays Response Office Support een administratief medewerker voor een tijdelijke opdracht van minimum 3 maanden met kans op verlenging. Bachelor of gelijkwaardig door ervaring Administratief sterk & klantgericht Deeltijdse job van 20h (elke namiddag) Als administratief medewerker sta je in voor de administratieve opvolging en het up-to-date houden van de klantendossiers. Daarnaast registreer je de onderzoeksresultaten in het intern systeem en je rapporteert niet-conforme resultaten aan de bevoegde instanties. Vervolgens fungeer je als eerste aanspreekpunt voor de klanten met betrekking tot vragen omtrent de onderzoeksresultaten.

  • Nachtverpleegkundige 50% (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Maandag® Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verpleegkundige in de nacht houd je je bezig met de zorg in de nacht. Je verleent zorg aan een gevarieerde groep mensen, weet hoe te handelen in onverwachte situaties en kan nauw samenwerken met verschillende disciplines. Naast alle verpleegtechnische handelingen ben je goed in het observeren, screenen, verzorgen, verplegen en begeleiden van cliënten. Jij kan je deskundigheid in de nacht inzetten en krijgt energie van het bundelen van krachten met collega's en verschillende disciplines.

  • Ondernemende en enthousiaste Receptionist (m/v) NL/FR/ENG (MELSBROEK)

    Regio: MELSBROEK

    Bedrijf: RAINBOW RESOURCES GROUP

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Rainbow Resources Group zoekt voor onze klant een Ondernemende Receptionist NL/FR/ENG Het bedrijf Onze klant is een Belgische familieonderneming actief binnen de sector van welness, thermae en schoonheidsverzorging. Deze onderneming heeft drie vestigingen in België, Vlaams-Brabant. Een enthousiast team, klantgericht en ondernemend werkt er in een open cultuur samen. Waarden zoals eerlijkheid, samenwerking en klantgerichtheid draagt men hoog in het vaandel. Voor medewerkers is er steeds een luisterend oor. Voor de versterking van hun team op receptie zoeken zij een Ondernemende Receptionist NL/FR/ENG voor de vestiging in Melsbroek en in Grimbergen.

  • Huishoudhulp M/V regio Roeselare PT OF FT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: PICO BELLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u proper en net en is schoonmaken echt jouw ding? Dan ben jij de geknipte kandidaat waarnaar wij op zoek zijn! In het kader van de dienstencheques gaat u poetsen bij mensen thuis. Het gaat hier om de wekelijkse schoonmaak zoals stof afnemen, stofzuigen, dweilen, bedden opmaken, ramen lappen... U wordt tewerkgesteld bij verschillende mensen in uw regio. Het aantal uren is bespreekbaar: van deeltijds tot voltijds. Wij zijn dan wel niet het grootste dienstenchequebedrijf in de regio, maar wij verkiezen liever een persoonlijke en kwalitatieve aanpak, zowel voor onze klanten als voor onze werknemers! Bent u reeds actief in de dienstenchequesector, maar bent u op zoek naar betere werkvoorwaarden? Ook dan bent u steeds welkom bij ons voor een vrijblijvend gesprek. Discretie verzekerd!

  • Werken als huishoudhulp regio Olen? Kies voor Domestic Services! (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Zoutleeuw/Geetbets (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: WOON SCHOON

    Type: Dienstenchequebaan

    Woon Schoon is een jong en dynamisch bedrijf gelegen te Runkelen (Sint-Truiden). Voor onze klanten gelegen te Zoutleeuw en Geetbets, zijn we op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste huishoudhulp. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wil werken. Ervaring is geen vereiste, motivatie en inzet zijn noodzakelijk!

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Mechanical designer (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    Voorbereiden van de aan jou toegewezen onderhoudswerken. Voorbereiden en opstellen v/d planning voor de verschillende STOP's. Beheren van de wijzigingen toegewezen aan de afdeling. Voorbereiden, aansturen en opvolgen van de aan jou toegewezen onderhoudswerken uitgevoerd door contractoren. Opstellen van verslagen van uitgevoerde werken en inspecties. Contacten met de interne klanten. Opstellen van lastenboeken, het vergelijken van offertes, uitvoeren van vergelijkende technische studies en het bestellen van apparaten, onderdelen en herstellingswerken (SAP). Dagelijks ondersteunen van de meestergast en de maintenance engineer. Opstellen van werkinstructies en werkmethodes, … Aankopen van materialen en gereedschappen (SAP). Je geeft functioneel leiding aan 5 tot 15 externe techniekers tijdens de uitvoering van onderhouds-, herstellings- of verbeteringswerken aan installaties. Het team elektrische infrastructuur staat in voor: Uitbating van de hoogspanningsinstallatie Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud aan hoogspanningsinstallatie, apparaten elektrische stroomverdeling, airco's, communicatieapparatuur, branddetectie, verlichting, … Beheer van de elektrische motoren Het betreft een functie in dagdienst in de centrale onderhoudsafdeling, team elektrische infrastructuur. Je bent bereid om na je inwerkperiode mee te draaien in de wachtdienstregeling.

  • Technicus HVAC (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief in technische installaties in grote gebouwen (kantoren, industrie,.…), waaronder elektrische-, verwarmings-, klimatisatie-, koel-, sanitaire- en (brand)beveiligingsinstallaties, zijn we op zoek naar een HVAC technieker. Functie: U staat in voor het onderhoud, de regeling en de controle van de goede werking van de HVAC-, elektrische en sanitaire installaties in grote kantoorgebouwen, dit voor de regio West-Vlaanderen.

  • Sales & Logistiek medewerker (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Voor een hoog technologisch bedrijf in Ronse zijn we op zoek naar een gedreven Sales & Logistiek medewerker. In een functie al Sales & Logistiek medewerker ondersteun je de logistiek met de opmaak van opvolgingslijsten, met exportlijsten en facturatie richting onze productievestigingen en met de data ingave in SAP. Als Sales & Logistiek medewerker ondersteun je ook de Customer Service met het ingeven van orders, de opmaak van offertes en commercieel technische productfishes. Je put de costing van de artikelen in SAP, je zorgt voor de administratieve afhandelingen van directe zendingen en je staat in voor het opmaken van stockoverzichten voor klanten.

  • Storemanager Brussel 37u new store (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HOLLAND & BARRETT BRUSSEL

    Type: Vaste Job

    Overzicht: Als Storemanager ben je er verantwoordelijk voor dat de afgesproken resultaten behaald worden. Je motiveert, coacht en geeft leiding aan jouw team. Functiebeschrijving: Als Storemanager heb je een grote verantwoordelijkheid. In deze functie geef je leiding en motiveer/coach je jouw team. Je bent verantwoordelijk dat de afgesproken (commerciële) resultaten behaald worden. Daarbij zorg je ervoor dat de winkel draait volgens de uitgangspunten van de ‘Holland & Barrett’ formule. Tot jouw taken behoren verder: Het coachen van je medewerkers om zo je doelstellingen te kunnen behalen; Het opleiden van medewerkers en het op peil houden van het kennis- en verkoop niveau van jouw team; Het signaleren van omzetkansen voor jouw filiaal en het succesvol uitvoeren daarvan; Het behalen van de resultaten en het bewaken van filiaal-specifieke kosten; Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken met de medewerkers uit jouw team en afspraken maken met betrekking tot functioneren, opleiding en begeleiding; Het initiëren en voorzitten van een werkoverleg; Analyseren en vergelijken van de filiaal cijfers; Het juiste beheer van de geld- en goederenstroom; De klant deskundig adviseren ten aanzien van het Holland & Barrett assortiment; Je rapporteer aan de area sales manager. Kortom, een hele uitdagende functie in een snelgroeiend bedrijf.

Zoek naar antwoorden van GERARD PARTHOENS in sociale netwerken
Look for responds of GERARD PARTHOENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor GERARD PARTHOENS. Laat een reactie achter voor GERARD PARTHOENS. GERARD PARTHOENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GERARD PARTHOENS. Leave a respond for GERARD PARTHOENS. GERARD PARTHOENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GERARD PARTHOENS op de google maps. Adres en contacten GERARD PARTHOENS
Location of GERARD PARTHOENS on the google maps. Address and contacts of GERARD PARTHOENS

Andere gerelateerde bedrijven als come GERARD PARTHOENS GERARD PARTHOENS: MARTINI MYRIAM | Moens T | MEDIC. INTEGRATED COMMUN. | VAN SEVEREN JOHAN & PEXSTERS ELIANE | Verhoeven Olivier

Other related companies as GERARD PARTHOENS: MARTINI MYRIAM | Moens T | MEDIC. INTEGRATED COMMUN. | VAN SEVEREN JOHAN & PEXSTERS ELIANE | Verhoeven Olivier

GERARD PARTHOENS is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GERARD PARTHOENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05994384765. Het bedrijf GERARD PARTHOENS bevindt zich op het adres: MARVIE 162BA; 6600; BASTOGNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 577,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 573,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's. Producten gemaakt in GERARD PARTHOENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GERARD PARTHOENS is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GERARD PARTHOENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GERARD PARTHOENS, openstaande posities, locatie van GERARD PARTHOENS op de kaart.

GERARD PARTHOENS is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is GERARD PARTHOENS, company assigned to the tax number BE05994384765. The company GERARD PARTHOENS is located at the address: MARVIE 162BA; 6600; BASTOGNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 577,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 573,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's. Products created in GERARD PARTHOENS were not found.
The main activity of GERARD PARTHOENS is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GERARD PARTHOENS is not available. You also can look at reviews of GERARD PARTHOENS, open positions, location of GERARD PARTHOENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GERARD PARTHOENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GERARD PARTHOENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GERARD PARTHOENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GERARD PARTHOENS, employees, financial statistics.