GARAGE GUILLAUME

Contactgegevens GARAGE GUILLAUME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE GUILLAUME: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE GUILLAUME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUELLE JASET 6; 7180; SENEFFE, België

Telefoon (phone): 64557949 (+32-64557949) 64557949 (+32-64557949)

Fax (fax): +32 (60) 410-12-78 +32 (60) 410-12-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE GUILLAUME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE GUILLAUME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE GUILLAUME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE GUILLAUME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE GUILLAUME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE GUILLAUME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE GUILLAUME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE GUILLAUME
Products information GARAGE GUILLAUME

BTW identificatienummer (tax): BE09943969726
Ondernemingsnummer: 2267547607
Hoofdstad (capital): 144,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 667,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in GARAGE GUILLAUME zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE GUILLAUME
(Get full report from official database of BE for GARAGE GUILLAUME)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE GUILLAUME
Addition kinds of activities for GARAGE GUILLAUME

1794. Uitboren | Excavation work
244803. Skids, hout en hout met metaal | Skids, wood and wood with metal
30691002. Dozen, hard rubber | Boxes, hard rubber
35320105. Boren, kern | Drills, core
37430306. Tenders, locomotief | Tenders, locomotive
38610304. Blootstelling meters, fotografisch | Exposure meters, photographic
42250000. Algemene opslag en opslag | General warehousing and storage

Werken bij GARAGE GUILLAUME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE GUILLAUME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE GUILLAUME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE GUILLAUME. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Medewerker Verzekeringen (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Westmalle zijn wij op zoek naar een deeltijds administratief medewerker. Beschik jij over een PCP-attest? Ben jij een echte administratieve duizendpoot? Bekijk dan zeker onderstaande vacature: Takenpakket: Je zal instaan voor de administratieve afhandeling van polissen; Je verwerkt schadedossiers in een bedrijfseigen systeem; Je helpt klanten verder met hun vragen omtrent verzekeringen; Je helpt bij het opmaken van polissen.

  • Bakker vaste nacht (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bakker (m/v) gezocht voor een industriële bakkerij te Ruddervoorde. Dit is een opdracht in vaste nacht met optie vast. Als bakker zijn dit jouw taken: bakken van brood en banket klaarmaken van allerhande producten voor de winkels onderhoud van het atelier

  • HVAC technieker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het onderhoud installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen airconditioning koelen vrieskasten... Je voornaamste taken: ?Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallatie. ?Installeren en aansluiten van enkel fasige en driefasige motoren en hun startunit. ?Mechanische en elektrische onderhoud van elektrische machines en hun sturingen. ?Monteren van leidingen en componenten. ?Installeren en onderhoud van meet- en regelelementen (thermo- pressostaten ... ?Koperen leidingen bewerken: braseren plooien en flare trekken. ?Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. ?Je plaatst de onderdelen en componenten zoals draadkanalen stroomrails klemmen en elektronische componenten. ?Je brengt de bedrading en labeling aan. ?Je test de kast en werkt ze af.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LEDEBERG (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Beveren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp in Lovendegem (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom gauw bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden graag een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Groot Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Student winkelbediende Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke job als student winkelbediende voor een supermarkt te Houthalen? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Studenten Horeca Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Als student op de Gentse Winterfeesten kan je op een leuke manier een centje bijverdienen! Zo kan je ingeschakeld worden voor zowel barwerk , schaatsverhuur, als verkoper.... Hiervoor zoeken we naar gemotiveerde studenten die beschikbaar zijn voor de volledige periode van 07/12/2018 tot 06/01/2019. Ben jij dus veel dagen vrij in de periode van de Gentse Winterfeesten? En heb je nog voldoende uren over om als student te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

  • STUDENT front end developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij bezig met een IT opleiding? Geloof jij in een digitale toekomst waarin machines onderling verbonden geraken en geïntegreerd worden in hun omgeving? Ben je gebeten door nieuwe technologieën en schrikt een combinatie van front- en back-end werk je niet af? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! De opdrachtgever zoekt student(en) die kunnen ondersteunen in het uitwerken van verschillende projecten binnen het domein van de digitalisatie en automatisatie. Binnen deze projecten vertaal je de ideeën en concepten naar performante en gebruiksvriendelijke eindproducten. Je krijgt een afwisselend takenpakket in een stimulerende, creatieve werkomgeving. Hoe vaak werk ik? Als part time- IT helpdesk medewerker werk je 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Per week werk je minimaal 1 dag. Meer werken kan uiteraard!

  • Textiel: Oproller / heftrucker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: BALTA GROUP - DIVISIE ITC

    Type: Vaste Job

    Je wordt tewerkgesteld bij een producent van kamerbreed designtapijt; afdeling 'Space' Functie: Machinaal versnijden en inpakken van tapijten. Met hamer verstevigende stukken inslaan op begin en einde van de rol. Afgewerkte rollen met een heftruck (pinvork) wegleggen.

  • Vacature erkend loopbaanbegeleider VDAB (M, V, X) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DYNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe locatie in Merelbeke zijn we op zoek naar een gemotiveerde, loopbaanbegeleider (M,V, X) voor de doelgroep volwassenen.

Zoek naar antwoorden van GARAGE GUILLAUME in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE GUILLAUME in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE GUILLAUME. Laat een reactie achter voor GARAGE GUILLAUME. GARAGE GUILLAUME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE GUILLAUME. Leave a respond for GARAGE GUILLAUME. GARAGE GUILLAUME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE GUILLAUME op de google maps. Adres en contacten GARAGE GUILLAUME
Location of GARAGE GUILLAUME on the google maps. Address and contacts of GARAGE GUILLAUME

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE GUILLAUME GARAGE GUILLAUME: Close J | MARILYN ROBERT | Werco NV | MAURITS DE NIL | JOHAN DUTOICT

Other related companies as GARAGE GUILLAUME: Close J | MARILYN ROBERT | Werco NV | MAURITS DE NIL | JOHAN DUTOICT

GARAGE GUILLAUME is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE GUILLAUME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09943969726. Het bedrijf GARAGE GUILLAUME bevindt zich op het adres: RUELLE JASET 6; 7180; SENEFFE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 144,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 667,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's. Producten gemaakt in GARAGE GUILLAUME zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARAGE GUILLAUME is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE GUILLAUME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE GUILLAUME, openstaande posities, locatie van GARAGE GUILLAUME op de kaart.

GARAGE GUILLAUME is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE GUILLAUME, company assigned to the tax number BE09943969726. The company GARAGE GUILLAUME is located at the address: RUELLE JASET 6; 7180; SENEFFE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 144,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 667,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's. Products created in GARAGE GUILLAUME were not found.
The main activity of GARAGE GUILLAUME is Automotive Repair, Services and Parking, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE GUILLAUME is not available. You also can look at reviews of GARAGE GUILLAUME, open positions, location of GARAGE GUILLAUME on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE GUILLAUME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE GUILLAUME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE GUILLAUME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE GUILLAUME, employees, financial statistics.