GARAGE DEMUER

Contactgegevens GARAGE DEMUER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE DEMUER: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE DEMUER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BARON DE GIEYLAAN 122BB; 9840; DE PINTE, België

Telefoon (phone): 92828657 (+32-92828657) 92828657 (+32-92828657)

Fax (fax): +32 (64) 284-52-62 +32 (64) 284-52-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE DEMUER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE DEMUER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE DEMUER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE DEMUER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE DEMUER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE DEMUER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE DEMUER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE DEMUER
Products information GARAGE DEMUER

BTW identificatienummer (tax): BE01149963378
Ondernemingsnummer: 4651031494
Hoofdstad (capital): 388,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 290,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in GARAGE DEMUER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE DEMUER
(Get full report from official database of BE for GARAGE DEMUER)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE DEMUER
Addition kinds of activities for GARAGE DEMUER

142300. Gebroken en gebroken graniet | Crushed and broken granite
799907. Schietfaciliteiten en boogschieten rijstroken | Shooting facilities and archery lanes
14110106. Travertijn, afmeting-steengroeven | Travertine, dimension-quarrying
28430201. Lederafwerking | Leather finishing agents
30691505. Loodgieters 'rubberartikelen | Plumbers' rubber goods
36910000. Oplaadbatterijen | Storage batteries
38240210. Tally tellers | Tally counters

Werken bij GARAGE DEMUER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE DEMUER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE DEMUER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE DEMUER. Looking for open vacancies in other companies

  • Seizoenarbeider rapen oogsten en wassen (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Oogsten en wassen van rapen.

  • Chauffeur Support (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een vlotte babbel en een kei in communicatie? Werk je graag met mensen en heb je een sterke overtuigingskracht? Bekijk dan snel ons aanbod! Onze partner is een logistieke speler met focus op innovatieve Supply Chain oplossingen voor klanten in de Benelux. Denk hierbij aan klanten zoals Nespresso, Coolblue, Telent, .... Onze klant wil niet zomaar een logistieke dienstverlener zijn. Ze zetten sterk in op Personalized Logistics; bezorgen zelfde dag nog, monteren en installeren van producten, oude producten terug mee nemen, ...Dit alles door de klant transparant en continu op de hoogte te houden. Op dit ogenblik zoeken zij een chaufeur support medewerker. In deze functie ben jij het aanspreekpunt voor de chauffeurs. Je staat continu in contact met de chauffeurs die de goederen bij de klanten bezorgen. Je begeleidt en ondersteunt de chauffeurs op hun traject door routes te monitoren, na te bellen, wijzigingen door te geven, ... Dit doe je op een vlotte empatische wijze. Je onderhoudt een goed contact met de chauffeurs, Daarnaast volg je leveringsproblemen verder op en denk je actief mee over oplossingen. Je staat in contact met de afdelingen Planning, Account Support en het Call Center, zodat zij op elk moment de nodige stappen kunnen ondernemen om de orders tijdig bij de klant te kunnen leveren.

  • Chauffeur CE containers (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Tessenderlo zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Je plaatst en haalt containers met o.a. bouwpuin, hout, gemengd afval. Je staat zelf in voor het afbachen van de containers. Je rijdt hiervoor naar particulieren, bedrijven en (bouw)werven. Je start meestal rond 6u en rijdt in de regio's Limburg, Kempen, Luik, Vlaams-Brabant en Antwerpen. Langdurige opdracht, optie vast contract.

  • VERPAKKER TEXTIELSECTOR WEEKEND (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textielbedrijf in de regio zijn wij bij Forum Jobs opzoek naar een verpakker. Volgende taken behoren tot je takenpakket: producten verpakken: verschillende maten, dozen, aantal stuks/doos Kwaliteitscontrole is alles netjes zijn er geen fouten Is het formaat correct Zijn de labels correct Dozen stapelen op de paletten volgens de juiste instructies Lezen + begrijpen van de productiebon

  • Vacature | Sales Medewerker (Duitstalig) | Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sales medewerker slaag je erin prospecten te overtuigen van de toegevoegde waarde van de producten van de klant. Jouw rol bestaat uit twee delen een commercieel aspect en de administratieve opvolging ervan.

  • HUISHOUDHULPEN (M/V) Regio Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: DCO Piekfijn Hageland

    Type: Dienstenchequebaan

    Piekfijn Hageland is dringend op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor poets- en strijkwerk bij particulieren thuis. Zowel deeltijds als voltijds, zelf te bepalen.

  • VERKOOP/BEDIENDE (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ABCIS

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijke voor de verkoop en organisatie van een kleinhandel. Je doet de nodige bestellingen en controleert deze ook. Hiernaast doe je ook de nodige administratie zoals - de boekhouding - klantenbeheer - Stockbeheer - uurrooster - algemene administratie Op termijn sta je ook in voor de vertegenwoordiging van de zaak (klanten bezoeken).

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: WIT-GELE-KRUIS HALLE

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling bestaat uit Pepingen, Halle, Sint-Pieters-Leeuw, Drogenbos, Beersel, Limkebeek, & Sint-Genesius-Rode.

  • Bijlesgever chemie (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • animator/animatrice (MANNEKENSVERE)

    Regio: MANNEKENSVERE

    Bedrijf: SPERMALIEHOEVE

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt jonge kinderen (6-12j) tijdens een externe taalstage tijdens de schoolvakanties doorheen het schooljaar. Je organiseert activiteiten op de boerderij, niet de taalactiviteiten!

  • Projectleider Bouw (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de algemene leiding van de bouwprojecten, zowel qua uitvoering als budget. Je staat in voor de werkvoorbereiding, ontwikkelt de nodige procedures om de efficiëntie en de veiligheid te verhogen en geeft leiding aan werfleiders en assistent projectleiders. Je onderhandelt met de klanten en beslist over de aankopen in overleg met de Aankoopdienst. Je rapporteert aan de Technisch Directeur Hasselt en wordt waar nodig bijgestaan door de Project Manager.

  • Enthousiaste Talent Matchmaker (M/V) (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: Rialto Recruitment

    Type: Vaste Job

    Ontstaan in 2001, gespecialiseerd in Ingenieurs-, Management-, CxO en Board Level profielen, én exclusief Belgische partner zijnde van IMSA Worldwide International Executive Search Association (HQ: Zürich), zijn wij vandaag op zoek naar een enthousiaste collega om ons team te vervoegen. en zo verder te kunnen groeien in België. Net als Rialto, de beroemde brug in Venetië, wil Rialto Recruitment een verbinding vormen. Wij willen de brug zijn tussen de industrie en universiteit, tussen werkgevers en werknemers, maar vooral ook het pad vormen naar een volgende stap in iemands carrière! Doorheen de jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een begrip in de markt, als wervingskantoor voor technisch hoger opgeleide profielen, en niet-technisch hoger opgeleide profielen die in een zeer technische markt actief willen zijn. Techniek is duidelijk de rode draad in het verhaal. Daarnaast focussen wij ons op de zoektocht naar (zeer) ervaren mensen, van middenkader tot hoger kader (management, board level profielen). Sinds 2016 hebben wij ons hoofdkantoor in het bruisende en splinternieuwe wetenschapspark “Waterfront” te Niel, waar we onze klanten, kandidaten, en gasten ontvangen in de Darwin incubator, te midden van het groen en de vijvers. Ook in Genk op de terreinen van C-Mine hebben wij onze activiteiten verder ontwikkeld op de technologiecampus van C-Mine Crib. Wil je zelf één van onze nieuwe brugpijlers worden? Wil jij voor al onze kandidaten die op ons rekenen om hen in contact te brengen met onze relaties bijdragen bij de keuze naar hun nieuwe droomjob? Dan hebben wij meer dan een luisterend oor om elkaars verwachtingen af te toetsen. Neem alvast een kijkje op onze websites: Rialto Recruitment: https://www.rialtorecruitment.eu/ Atlantae Executive Search: http://www.atlantae-executivesearch.be/ IMSA Global Executive Search: https://www.imsa-search.com/ De functie Je behandelt alle dossiers van kandidaten die ons spontaan contacteren met de vraag of wij voor hen een nieuwe en uitdagende baan hebben. Je hebt een gesprek met deze kandidaten en vormt zo een luisterend oor om te ontdekken naar welke droomjob ze op zoek zijn (diepte interviews, competentie analyses, aftoetsing van de verwachtingen van beide kanten, …,). Je matcht dan onze kandidaat met openstaande vacatures, of gaat kijken in de markt bij onze relaties die op zoek zijn naar dergelijke profielen. Je behandelt de verdere afwikkeling van het dossier bij de klant (met uitgebreid screeningrapport) en blijft zo de contactpersoon tussen de kandidaat en de klant. Je gaat pro-actief op zoek via zeer krachtige software en via direct contact naar die klanten die vandaag nood hebben aan de profielen die ons het vertrouwen hebben gegeven hun wensen bij de klanten over te brengen. Je blijft én kandidaat én klant opvolgen. Je acteert als ware HR professional, als spreekbuis voor de directieleden van onze klant naar zijn potentiële werknemers toe, en zo draag je onze Rialto missie en visie uit als boodschap naar de markt.

Zoek naar antwoorden van GARAGE DEMUER in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE DEMUER in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE DEMUER. Laat een reactie achter voor GARAGE DEMUER. GARAGE DEMUER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE DEMUER. Leave a respond for GARAGE DEMUER. GARAGE DEMUER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE DEMUER op de google maps. Adres en contacten GARAGE DEMUER
Location of GARAGE DEMUER on the google maps. Address and contacts of GARAGE DEMUER

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE DEMUER GARAGE DEMUER: DEXIA | MENUISERIE SMETS SPRL | OAK SPRL | MARC | DEROCHE & HELLA COURTAGE

Other related companies as GARAGE DEMUER: DEXIA | MENUISERIE SMETS SPRL | OAK SPRL | MARC | DEROCHE & HELLA COURTAGE

GARAGE DEMUER is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE DEMUER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01149963378. Het bedrijf GARAGE DEMUER bevindt zich op het adres: BARON DE GIEYLAAN 122BB; 9840; DE PINTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 388,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 290,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's. Producten gemaakt in GARAGE DEMUER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARAGE DEMUER is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE DEMUER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE DEMUER, openstaande posities, locatie van GARAGE DEMUER op de kaart.

GARAGE DEMUER is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE DEMUER, company assigned to the tax number BE01149963378. The company GARAGE DEMUER is located at the address: BARON DE GIEYLAAN 122BB; 9840; DE PINTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 388,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 290,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's. Products created in GARAGE DEMUER were not found.
The main activity of GARAGE DEMUER is Amusement and Recreation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE DEMUER is not available. You also can look at reviews of GARAGE DEMUER, open positions, location of GARAGE DEMUER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE DEMUER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE DEMUER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE DEMUER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE DEMUER, employees, financial statistics.