FERNAND CORMAN

Contactgegevens FERNAND CORMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FERNAND CORMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

FERNAND CORMAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE DU WIRHET 16; 4653; HERVE, België

Telefoon (phone): 87678091 (+32-87678091) 87678091 (+32-87678091)

Fax (fax): +32 (60) 515-79-41 +32 (60) 515-79-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FERNAND CORMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FERNAND CORMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FERNAND CORMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FERNAND CORMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FERNAND CORMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FERNAND CORMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FERNAND CORMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FERNAND CORMAN
Products information FERNAND CORMAN

BTW identificatienummer (tax): BE06805725097
Ondernemingsnummer: 5507965087
Hoofdstad (capital): 688,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 136,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in FERNAND CORMAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FERNAND CORMAN
(Get full report from official database of BE for FERNAND CORMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor FERNAND CORMAN
Addition kinds of activities for FERNAND CORMAN

02599905. Quail boerderij | Quail farm
20480109. Gepoederde haver, bereid als diervoeder | Pulverized oats, prepared as animal feed
24110202. Mijnhout, gekapt | Mine timbers, hewn
27590803. Houtsneden voor gebruik bij het afdrukken van illustraties, posters, enz. | Woodcuts for use in printing illustrations, posters, etc.
34239915. Handgereedschap van juweliers | Jewelers' hand tools

Werken bij FERNAND CORMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FERNAND CORMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FERNAND CORMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FERNAND CORMAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Telemarketeer Pools (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASAP MECHELEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Mechelen zijn we op zoek naar een Telemarketeer Pools. Je zal o.a. instaan voor volgende taken: - Outbound telemarketing - Prospectie - Marktonderzoek - Administratie opvolgen - Afspraken inplannen voor vertegenwoordigers Je zal niet instaan voor de verkoop. Enkel voor het onderhouden van klantrelaties.

  • Allround receptionist (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een bedrijvig en fris persoon die de functie van all-round receptioniste wilt combineren met tal van andere taken; facturatie, bestellingen, hotelboekingen van eventuele bezoekers, logistieke opvolging,.. Kennis van Engels en Frans is zeker gewenst, daar u in contact komt met internationale klanten. Altijd al het gezicht willen zijn van een bedrijf? Klanten willen ontvangen en hen meteen een warm gevoel geven? takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de bezoekers (klanten, sollicitanten, koeriers, leveranciers etc) : correcte registratie in het bezoekersregister, activatie van de badgecontrole, … - Je staat in voor de organisatie en netheid van de vergaderzalen, controle en beheer van de planningsagenda, corrigeert in overleg dubbele boekingen, klaarzetten en opruimen van de zalen, controle op de uitgevoerde schoonmaak. - Je beheert de telefooncentrale, stelt indien nodig het antwoordapparaat in bij vakanties - Het verwerken van orders, het opmaken van facturen en organisatie van de leveringen aan klanten behoort tot je dagelijkse taken, aanleveren van de nodige transportdocumenten, … - Telefonische contacten met klanten met betrekking tot uitlevering van bestelde goederen - Beheren van algemene mailboxen - Verzorgen van de postbedeling en briefwisseling intern en extern. - Een stipte verwerking van de lunchbestellingen en afrekening naar de vaste leverancier, verdeling van de fruitdozen. - Je zorgt dat de receptie er piekfijn uitziet, dit is immers het visitekaartje van de onderneming - Je zorgt samen met de collega's voor orde en netheid in de kantoren en bedrijfskeuken. - Correct en ordelijk klassement van alle documenten

  • HALFAUTOMAAT LASSER 7267375 / 463 C (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MANPOWER Manpower Sourcing Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze gekende klant, een vooraanstaand bedrijf in zijn sector zijn we op zoek naar een HALFAUTOMAAT LASSER in de regio van Oudenaarde. In deze leuke en afwisselende job, zal je instaan voor het lassen van stalen a.d.h.v. een technische tekening (halfautomaat). Bovendien zal je inspringen bij het boren, zagen en monteren van verschillende onderdelen. Je zorgt telkens voor een nette en aangename werkplaats.

  • Productiemedewerker fijn werk (M/V) (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het fijnere productiewerk. Zit je zonder ervaring in de productie, maar heb je ervaring met hobby's waarbij je geconcentreerd fijne handelingen moet uitvoeren? Dan kom je zeker in aanmerking!

  • Lasser (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, één van de Europese marktleiders in PREFAB beton, in Grobbendonk, regio Herentals,  zijn we op zoek naar een lasser Je wordt ingeschakeld in een geautomatiseerde productieafdeling voor dubbele wanden en vloerplaten. Als lasser ben je verantwoordelijk voor het maken van de juiste wapeningskorven. Dit gebeurt op basis van wapeningsplannen.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Zelzate (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Huishoudhulp met dienstencheques Regio Hasselt (m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Actief NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van orde en netheid? Op zoek naar een job combineerbaar met de schooluren van je kids? En bovendien bij jou in de regio? Komt goed uit!! Actief NV is op zoek naar gemotiveerde deeltijdse of voltijdse huishoudhulpen om vast in dienst te treden.

  • Productiearbeider student | Zaterdag (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Meer zijn wij opzoek naar een student die +/- 2 zaterdagen in de maand wil werken als productiearbeider in een metaalverwerkend bedrijf. Je zal metaalprofielen inpakken Machines bijvullen ...

  • Student-bijrijder doorheen de week | vertrek vanuit Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die tijdens de week (maandag t.e.m. vrijdag) een centje willen bijverdienen. Je bent minstens 1 dag per week beschikbaar en rijdt mee met de vrachtwagenchauffeur. Je zal de bestellngen gaan afzetten bij de klanten en de administratie tijdens de rit bijhouden. Indien er klachten zijn, neem je contact op met de mensen van de firma. Meestal vertrek je 's ochtends rond 6u aan het bedrijf te Herentals en werk je tot alle bestellingen zijn afgewerkt. De werktijden zijn dus afhankelijk van het aantal bestellingen en de drukte op de weg.

  • 4/5de of fulltime HR assistant (jobstudent jan & febr 2019) - Berchem (1291430) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Secretary Plus

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een functie als jobstudent en heb je altijd al interesse gehad in HR & rekrutering? Lees dan zeker verder! Samen met een team van 5 enthousiaste en dynamische collega's help je onze kandidaten gedurende twee maanden aan een boeiende job die bij hun wensen en vaardigheden past. Je mensenkennis laat je toe om de juiste match te maken tussen sollicitant en bedrijfscultuur. Jouw concrete taken daarbij zien er als volgt uit: * Je zorgt voor een kwalitatieve instroom van nieuwe kandidaten via verschillende rekruteringskanalen (jobboards, social media, campus recruitment,…); * Je beoordeelt testresultaten; * Je schrijft en plaatst vacatures uit op verschillende social media kanalen; * Je screent ontvangen kandidaturen en voert doorgedreven interviews met kandidaten; * Je onderneemt initiatieven om het aanwezige talent in onze kandidatendatabase efficiënt te beheren; * Je gaat actief op zoek naar de ‘perfect match’, dit betekent een job op maat voor de kandidaat en een ideaal profiel voor de wensen en verwachtingen van onze klant; * Je onderhoudt kwaliteitsvolle relaties met klanten en kandidaten door een professionele service en constante betrokkenheid.

  • Zelfstandige vertegenwoordigers (LAKEN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: LAKEN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: HOME SWEET HOMES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verkoop van advertenties en advertentieruimte op onze verschillende media

  • Mesena zoekt freelance tandarts assistent(e), tandjes en administratie zijn jouw passie (West-VL) (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: MESENA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij verwachten van jou dat: - Je praktijkassistentie aan de tandarts biedt en zijn administratie verzorgt. - Je gedreven en enthousiast bent. - Je ervoor zorgt dat onze zorgprofessional door jouw hulp een betere werk-privé balans krijgt. - Jouw positiviteit en enthousiasme ‘besmettelijk’ werkt. - Je een optimale tevredenheid en gemoedsrust creeërt bij je klant, clean desk bij het verlaten van de werkpost. - Je de activiteiten beheerst eigen aan een praktijk en deze met de glimlach vlot uitvoert. - Je coördineert en organiseert, je werkt aan een optimale workflow binnen de praktijk van de zorgverlener. - Je vingers zijn in staat om over het klavier te razen en je gebruikt moeiteloos de partituren van Office ( Word, Excel, Outlook, Powerpoint ) - Je kan goed overweg kan met sociale media. - Je hebt goeie kennis van de voornaamste softwareprogramma's voor tandartsen. - Je hebt al de nodige ervaring opgedaan want er wordt verwacht dat je direct aan de slag kan.

Zoek naar antwoorden van FERNAND CORMAN in sociale netwerken
Look for responds of FERNAND CORMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor FERNAND CORMAN. Laat een reactie achter voor FERNAND CORMAN. FERNAND CORMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FERNAND CORMAN. Leave a respond for FERNAND CORMAN. FERNAND CORMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FERNAND CORMAN op de google maps. Adres en contacten FERNAND CORMAN
Location of FERNAND CORMAN on the google maps. Address and contacts of FERNAND CORMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come FERNAND CORMAN FERNAND CORMAN: COIFFURE CشTة COURT | MIEKE | Vlaamse Open Bedrijvendag | Ludo's Animatie | EURELECTRIC

Other related companies as FERNAND CORMAN: COIFFURE CشTة COURT | MIEKE | Vlaamse Open Bedrijvendag | Ludo's Animatie | EURELECTRIC

FERNAND CORMAN is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FERNAND CORMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06805725097. Het bedrijf FERNAND CORMAN bevindt zich op het adres: PLACE DU WIRHET 16; 4653; HERVE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 688,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 136,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's. Producten gemaakt in FERNAND CORMAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FERNAND CORMAN is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FERNAND CORMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FERNAND CORMAN, openstaande posities, locatie van FERNAND CORMAN op de kaart.

FERNAND CORMAN is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is FERNAND CORMAN, company assigned to the tax number BE06805725097. The company FERNAND CORMAN is located at the address: PLACE DU WIRHET 16; 4653; HERVE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 688,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 136,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's. Products created in FERNAND CORMAN were not found.
The main activity of FERNAND CORMAN is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FERNAND CORMAN is not available. You also can look at reviews of FERNAND CORMAN, open positions, location of FERNAND CORMAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FERNAND CORMAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FERNAND CORMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FERNAND CORMAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FERNAND CORMAN, employees, financial statistics.