CARROSS. WEST MOTORHOME

Contactgegevens CARROSS. WEST MOTORHOME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARROSS. WEST MOTORHOME: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARROSS. WEST MOTORHOME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VELDTIJMWEG 6; 8670; KOKSIJDE, België

Telefoon (phone): 58516821 (+32-58516821) 58516821 (+32-58516821)

Fax (fax): +32 (61) 346-54-14 +32 (61) 346-54-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARROSS. WEST MOTORHOME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARROSS. WEST MOTORHOME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARROSS. WEST MOTORHOME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARROSS. WEST MOTORHOME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARROSS. WEST MOTORHOME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARROSS. WEST MOTORHOME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARROSS. WEST MOTORHOME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARROSS. WEST MOTORHOME
Products information CARROSS. WEST MOTORHOME

BTW identificatienummer (tax): BE09013153076
Ondernemingsnummer: 7325378417
Hoofdstad (capital): 485,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 441,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in CARROSS. WEST MOTORHOME zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARROSS. WEST MOTORHOME
(Get full report from official database of BE for CARROSS. WEST MOTORHOME)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARROSS. WEST MOTORHOME
Addition kinds of activities for CARROSS. WEST MOTORHOME

234200. BH, gordels en geallieerde kledingstukken | Bras, girdles, and allied garments
17310305. Voice, data en video bedrading aannemer | Voice, data, and video wiring contractor
24310103. Deurschermen, metalen bedekt hout | Door screens, metal covered wood
25119908. Unassembled of onvoltooide meubels, huishouden: hout | Unassembled or unfinished furniture, household: wood
28199902. Chemische stoffen, hoge zuiverheid: verfijnd van technische kwaliteit | Chemicals, high purity: refined from technical grade
36630105. Burgersband (cb) radio | Citizens' band (cb) radio
36779900. Elektronische spoelen en transformatoren, nec | Electronic coils and transformers, nec
38610108. Metaalgezondheidsgevoelig doek of papier, fotografisch | Metallic emulsion sensitized cloth or paper, photographic
79991406. Woonbootverhuur | Houseboat rentals
79999911. Verhuur van recreatiemateriaal | Recreation equipment rental

Werken bij CARROSS. WEST MOTORHOME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARROSS. WEST MOTORHOME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARROSS. WEST MOTORHOME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARROSS. WEST MOTORHOME. Looking for open vacancies in other companies

  • productiemedewerker voeding - zwaar werk (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken,arbeider die graag zwaar werk wenst te doen. Je werkt in een koude omgeving in een voedingsbedrijf in Brugge. Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken : afspuiter Taken: Dit is fysiek zeer belastend werk, vnl. voor de schouders. Deze vacature is in het afspuitlokaal, zeer belastend werk voor de schouders. Je staat in voor het afspuiten van tafels met een hoge drukspuit. Ook reinigen van plafonds, muren en vloeren maakt hier deel van uit.

  • Productiemedewerker voeding (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider ben je verantwoordelijk voor het opgooien van kaas op een band, vervolgens zal de machine de grote blok kaas in twee snijden. Aan de andere kant van de band zal je collega de gesneden blokken kaas op een pallet leggen. Na verloop van tijd krijg je meer verantwoordelijkheden.

  • Lasser/constructeur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als lasser/constructeur behartig je van begin tot einde en project. Je staat in voor het samenstellen en monteren van machines of andere fijn-mechanische onderdelen.

  • Machinesteller M/V Puurs (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machinesteller doe je omstellingen van UniBind specifieke productiemachines bij het veranderen van formaat of product en je verleent bijstand aan de operatoren tijdens de productie. Door je snel en efficiënt optreden zorg je voor verbeterde productie output en kwaliteit waardoor het afval tot een minimum beperkt blijft. Je werkt nauw samen met de operatoren en de lijnverantwoordelijken.

  • Planner Continent (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Zeebrugge gaan we op zoek naar een Planner Continent : Je optimaliseert de combinaties en/of routings van de transportopdrachten, rekening houdend met de wensen van de klant. Realiseren van kostenbewuste een preplanning Op continue basis het behandelen van remarks/problemen en deze accuraat verwerken in de softwaretoepassing. Afhandelen van algemene administratie Je zorgt voor een vlotte, doelgerichte en correcte communicatie met de teammedewerkers, andere afdelingen en derden. Werkuren: bereid te zijn in een wisselend uurrooster te werken tussen 8u en 18u. Bereid zijn wachtdiensten te doen op termijn.

  • Technisch commercieel vertegenwoordiger (M/V) REGIO ANTWERPEN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij onze klant zullen je taken bestaan uit: * Je bouwt een klantenbestand op van elektrotechnische installateurs, tertiaire diensten en industriële bedrijven. Dit doe je aan de hand van actieve prospectie en je bouwt op deze manier een stabiel klantenbestand op. Je houdt hen op de hoogte van de nieuwe tendensen en producten. * Je blijft continu de behoeften en opportuniteiten van de klanten analyseren en je volgt de offertes actief op. Hierbij maak je gebruik van de CRM die je alle gegevens ter beschikking stelt. Een innovatieve marketing cel en dynamische commerciële binnendienst bieden je ondersteuning, dit zowel in de opmaak van offertes, in technische support als het aanbrengen en sensibiliseren van potentiële klanten. Je zorgt ervoor dat je met deze diensten een optimale communicatie hebt. * Je maakt iedere week een doelgerichte planning op en rapporteert elk bezoek aan de filiaalverantwoordelijke via de CRM.

  • Supervisor (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als inspecteur schoonmaak ben jij verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van verschillende schoonmaakploegen. Dit doe je in opdracht van onze klanten die per regio gesitueerd zijn. Onrechtstreeks heb je de leiding over een team van 70-tal klanten. Medewerkers waarbij je de schoonmaakactiviteiten organiseert en coördineert. Rechtstreeks werk je samen met de ploegleiders die samen met jou de kwaliteit van het werk waarborgen. Je zorgt dat je steeds een afdoende personeelscapaciteit hebt om de jouw toebedeelde klanten te kunnen bedienen. Waar nodig voer je zelf wervingsacties en sollicitatiegesprekken. Je werkt actief aan de motivatie van je medewerkers. Hiervoor hou je evaluatiegesprekken met je medewerkers. Je garandeert een correcte verloning door een goed administratief beheer van gepresteerde uren of eventuele afwezigheden. De klant staat voor jou altijd centraal. Regelmatig ga je dan ook met je klanten in overleg over de afgesproken dagelijkse en/of periodieke werken. Je denkt mee met de klant en anticipeert waar nodig door je ervaring en expertise binnen de schoonmaak. Je neemt initiatief. Je bent eindverantwoordelijk voor de technische uitvoerbaarheid, organisatie en veiligheid van de werknemers en onderaannemers. In deze functie Rapporteer je aan de operationeel manager. Erkenningsnummer: 00603-406-20170629

  • Poetshulp Herzele 20u (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Herzele zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf of je voltijds of deeltijds wil werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Studenten inpak (M/V) - Geitenkaas (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Zoek jij dringend een goed betaalde studentenjob en ben jij beschikbaar om in de periode van 22/10 tot 9/11 minstens 1 dag/week te werken?! Goed nieuws, jij moet niet verder zoeken want wij hebben de ideale job! Voor een bedrijf in Destelbergen zoeken wij namelijk meerdere studenten die willen helpen bij het inpakken van geitenkaasjes! Jij zal werken in de namiddagploeg van 16u30-20u30.

  • Enthousiaste, gedreven, Accountant (TERHAGEN)

    Regio: TERHAGEN

    Bedrijf: UniPartners IT - Financial - Engineering Services

    Type: Vaste Job

    Als UniPartners-consultant kies je voor een gevarieerd parcours dat je langs vele nieuwe bedrijven, sectoren, systemen, technologieën en mensen leidt. Je bepaalt zelf welk soort projecten (met een gemiddelde duur van zes maanden tot twee jaar) je doorloopt. We vinden het namelijk erg belangrijk om jouw persoonlijke ambities en groei zoveel mogelijk te ondersteunen. Je werkt tijdelijk intern en operationeel mee in een bedrijf of aan een project. Tijdens het proces bouw je jouw kennis en ervaring steeds verder uit, ook dankzij je persoonlijk opleidingsbudget én gerichte opleidingstrajecten samen met collega’s. Angst voor routine is uit den boze: wanneer die om de hoek loert, zoeken we samen een ander project met nieuwe uitdagingen

  • CHAUFFEUR DISTRIBUTIE (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: DEG TANKING

    Type: Vaste Job

    Afwisselend werk : ritten meestal binnen België. In het bezit zijn van rijbewijs CE en vakbekwaamheid code 95

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van CARROSS. WEST MOTORHOME in sociale netwerken
Look for responds of CARROSS. WEST MOTORHOME in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARROSS. WEST MOTORHOME. Laat een reactie achter voor CARROSS. WEST MOTORHOME. CARROSS. WEST MOTORHOME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARROSS. WEST MOTORHOME. Leave a respond for CARROSS. WEST MOTORHOME. CARROSS. WEST MOTORHOME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARROSS. WEST MOTORHOME op de google maps. Adres en contacten CARROSS. WEST MOTORHOME
Location of CARROSS. WEST MOTORHOME on the google maps. Address and contacts of CARROSS. WEST MOTORHOME

Andere gerelateerde bedrijven als come CARROSS. WEST MOTORHOME CARROSS. WEST MOTORHOME: Bianchi | DIRK SEGERS | COIFFURE TRENDY LOOK | PH. PANJAER | Mathy by Bols

Other related companies as CARROSS. WEST MOTORHOME: Bianchi | DIRK SEGERS | COIFFURE TRENDY LOOK | PH. PANJAER | Mathy by Bols

CARROSS. WEST MOTORHOME is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CARROSS. WEST MOTORHOME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09013153076. Het bedrijf CARROSS. WEST MOTORHOME bevindt zich op het adres: VELDTIJMWEG 6; 8670; KOKSIJDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 485,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 441,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's. Producten gemaakt in CARROSS. WEST MOTORHOME zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CARROSS. WEST MOTORHOME is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARROSS. WEST MOTORHOME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARROSS. WEST MOTORHOME, openstaande posities, locatie van CARROSS. WEST MOTORHOME op de kaart.

CARROSS. WEST MOTORHOME is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is CARROSS. WEST MOTORHOME, company assigned to the tax number BE09013153076. The company CARROSS. WEST MOTORHOME is located at the address: VELDTIJMWEG 6; 8670; KOKSIJDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 485,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 441,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's. Products created in CARROSS. WEST MOTORHOME were not found.
The main activity of CARROSS. WEST MOTORHOME is Amusement and Recreation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CARROSS. WEST MOTORHOME is not available. You also can look at reviews of CARROSS. WEST MOTORHOME, open positions, location of CARROSS. WEST MOTORHOME on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARROSS. WEST MOTORHOME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARROSS. WEST MOTORHOME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARROSS. WEST MOTORHOME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARROSS. WEST MOTORHOME, employees, financial statistics.