A.CMOTORS DINANT

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • A.CMOTORS DINANT
Private companiesFood Stores • A.CMOTORS DINANT

Contactgegevens A.CMOTORS DINANT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.CMOTORS DINANT: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.CMOTORS DINANT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE PHILIPPVILLE 31; 5500; DINANT, België

Telefoon (phone): 82227952 (+32-82227952) 82227952 (+32-82227952)

Fax (fax): +32 (53) 670-50-42 +32 (53) 670-50-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.CMOTORS DINANT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.CMOTORS DINANT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.CMOTORS DINANT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.CMOTORS DINANT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.CMOTORS DINANT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.CMOTORS DINANT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.CMOTORS DINANT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.CMOTORS DINANT
Products information A.CMOTORS DINANT

BTW identificatienummer (tax): BE04719146728
Ondernemingsnummer: 5208862304
Hoofdstad (capital): 279,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 465,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in A.CMOTORS DINANT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.CMOTORS DINANT
(Get full report from official database of BE for A.CMOTORS DINANT)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.CMOTORS DINANT
Addition kinds of activities for A.CMOTORS DINANT

385199. Ophthalmic goods, nec | Ophthalmic goods, nec
22730404. Wilton tapijten | Wilton carpets
28510212. Vinyl coatings, stripbaar | Vinyl coatings, strippable
32699902. Cijfers: aardewerk, china, aardewerk en steengoed | Figures: pottery, china, earthenware, and stoneware
32810100. Meubels, gesneden steen | Furniture, cut stone
34299904. Handboeien en beenijzers | Handcuffs and leg irons
44499901. Lake (vracht) vervoer, behalve op de grote meren | Lake (freight) transportation, except on the great lakes

Werken bij A.CMOTORS DINANT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.CMOTORS DINANT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.CMOTORS DINANT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.CMOTORS DINANT. Looking for open vacancies in other companies

  • magazijnier - tijdelijk tot 12/2018 - loon €13/u (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een leuke familieonderneming in Kuurne zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste magazijnier die een tijdelijke job zoekt. Ben jij een echte teamplayer? Kwaliteit is belangrijk voor jou? Je zoekt dagwerk en een gevarieerde functie? Solliciteer dan snel! Wat houdt de job concreet in? Je zal voornamelijk instaan voor het klaarmaken van de bestellingen. Je werkt hiervoor met een scanner en zal de gegevens inputten in de computer. Daarnaast sta je in voor de ontvangst van goederen, deze worden gecontroleerd op juistheid. Dit is slechts een klein deel van uw job. Je bestuurt ook regelmatig een heftruck, maar een attest is geen vereiste. De job is tijdelijk tot eind dit jaar. Je zal werken in dagregime van 8u-17u, maar je moet ook bereid zijn om te werken van 5u-13u30. Het loon voor deze functie is €13/u. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterkgroeiende speler op vlak van horecamateriaal en HVAC. Het team magazijniers bestaat in totaal uit een dertigtal personen. 

  • Allround bediende Sint-Lenaarts m/v (SINT-LENAARTS)

    Regio: SINT-LENAARTS

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een handel in bouwmaterialen en gereedschappen in Sint-Lenaerts, zijn wij op zoek naar een vlotte allround bediende. Je bent verantwoordelijke voor het verwerken van magazijnbons en facturen. Ook volgende taken behoren tot je takenpakket: het prijzen van de artikels, het opmaken van leverbonnen, ingeven van artikels, klaarmaken van bestellingen,aanvullen van rekken,... Ook sta je aan de snelkassa. Hier sta je in voor een vlotte dienstverlening naar de klanten: zowel vakmensen, professionelen als particulieren. Je verkoopt uit het uitgebreid gamma aan gereedschappen, machines, bouwmaterialen,...

  • Grondwerker (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als grondwerker bij onze klant t ben je gedreven. Je takenpakket zal bestaan uit: ?Samen met jouw collega's sta je in voor grondwerken; ?Het opbreken van wegbestrating; ?Het graven en dichten van sleuven en putten (machinaal en manueel); ?Je staat in voor plaatsing renovatie onderhoud en uitbreiding van drukleidingnetwerken en riolenstelsels; ?Buizen die aangelegd worden zijn voor afvoer van rioolwater aanvoer van drinkwater en aardgas; ?Ook pijpleidingen voor transport van gassen en vloeistoffen; ?Tot allerhande industriële leidingen

  • Uitzendconsulente (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio groot Gent zijn wij op zoek naar een Recruiter, Uitzendconsulente. U zal starten in Sint-Niklaas en dan over gaan naar Gent. U stelt wervingsteksten, functieprofielen & advertenties op op basis van de informatie die u doorkrijgt U screent de cv's U plaatst advertenties op uw eigen wervingskanalen U zorgt voor een goed imago bij de doelgroepen U houdt de informatie up-to-date in het ERP pakket U neemt deel aan wervingsactiviteiten zoals jobdagen, jobbeurzen, ... U neemt referenties van de kandidaten U zorgt ervoor dat u de juiste informatie krijgt om dan de juiste informatie door te geven Belangrijkste taak : technische profielen rekruteren via verschillende kanalen. Samen met onze planningsverantwoordelijke kijken wie voor welke job het meest geschikt is U ondersteunt onze planningsverantwoordelijke operationeel & bij administratieve taken, je rapporteert ook aan de CEO

  • procesoperator 3 ploegen (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Benieuwd hoe dierenvoeding ontstaat? Dit binnen een modern productiebedrijf die actief is in binnen- en buitenland? Lees dan verder! Dit team vervaardigt basisproducten van dierlijke oorsprong met behulp van een sterk geautomatiseerd productieproces. Neen, geen simpele knoppendrukker. Geen lopende band werk, maar een proces van begin tot einde opvolgen in een productieomgeving. Je bent gedreven en houdt van controlewerk? Dan is deze functie wat voor jou! Het bedrijf blijft groeien en zoekt daarom een nieuwe medewerker.

  • Onderhoudstechnieker 2ploegen (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uw taken zijn: Je staat in voor het uitvoeren van diverse herstellingen aan de installaties en machines teneinde in te staan voor een goede werking hiervan. Je helpt mee aan de uitvoering van preventieve onderhoudsprogramma's op basis van de door de supervisor onderhoud opgestelde werkplanning om defecten en storingen te voorkomen. Je helpt mee bij verbeteringsprojecten of bij de installatie van nieuwe apparatuur op aangeven van een leidinggevende.

  • Onderhoudstechnieker - 2 ploegen - Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker zorg je ervoor dat het productie proces draaiende blijft. Het bedrijf is actief in verwerking van kunststofproducten. Je voert het preventief en curatief onderhoud uit van: spuitmachines, robots, relegapparatuur, automatisatie, elektrische verwarming, motoren (asynchroon en servo), koelinstallaties, compressoren... Een zeer variabel machinepark.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Sint-elioos-Winkel,combineren met andere gezinnen mogelijk. (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken,en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Weelde/Ravels– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • heftruckbestuurder / heftruckchauffeur - vast nacht - vast contract, zonder interim (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Je hebt al enkele jaren ervaring als heftruckchauffeur of je bent in bezit van je heftruckattest met weinig ervaring? Je zoekt een job als heftrukchauffeur in de nacht regio Ardooie? Lees dan snel verder, want dan hebben wij een job voor jou! Voor een bedrijf in Ardooie, gespecialiseerd in het produceren en het invriezen van groenten, zijn wij op zoek naar enkele heftruckchauffeurs.

  • Onderhoudsmecanicien tuft (SINT-BAAFS-VIJVE)

    Regio: SINT-BAAFS-VIJVE

    Bedrijf: BALTA GROUP

    Type: Vaste Job

    Als mecanicien sta je mee in voor het onderhoud van verschillende afwerkingsmachines. Je helpt mee bij mechanische aanpassingen aan de machines en je vervaardigt kleine mechanische constructies. Tot slot doe je het preventief en curatief onderhoud van het machinepark en denk je mee over de optimalisatie van de machines.

  • Flexijob McDonald's Afwas (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: McDonald's Kortrijk

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken, zijn wij op zoek naar afwassers. De grote afwas gebeurd elke avond vanaf 22u tot 00u30 (week) of 1u30 (weekend).

Zoek naar antwoorden van A.CMOTORS DINANT in sociale netwerken
Look for responds of A.CMOTORS DINANT in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.CMOTORS DINANT. Laat een reactie achter voor A.CMOTORS DINANT. A.CMOTORS DINANT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.CMOTORS DINANT. Leave a respond for A.CMOTORS DINANT. A.CMOTORS DINANT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.CMOTORS DINANT op de google maps. Adres en contacten A.CMOTORS DINANT
Location of A.CMOTORS DINANT on the google maps. Address and contacts of A.CMOTORS DINANT

Andere gerelateerde bedrijven als come A.CMOTORS DINANT A.CMOTORS DINANT: L'Actuel | GARAGE ROB | LIBRAIRIE DES GALERIES | Van Der Weyden C. Camilo-Cards-International NV | Blagden Packaging

Other related companies as A.CMOTORS DINANT: L'Actuel | GARAGE ROB | LIBRAIRIE DES GALERIES | Van Der Weyden C. Camilo-Cards-International NV | Blagden Packaging

A.CMOTORS DINANT is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.CMOTORS DINANT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04719146728. Het bedrijf A.CMOTORS DINANT bevindt zich op het adres: RUE DE PHILIPPVILLE 31; 5500; DINANT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 279,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 465,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's. Producten gemaakt in A.CMOTORS DINANT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.CMOTORS DINANT is Voedingswinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.CMOTORS DINANT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.CMOTORS DINANT, openstaande posities, locatie van A.CMOTORS DINANT op de kaart.

A.CMOTORS DINANT is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.CMOTORS DINANT, company assigned to the tax number BE04719146728. The company A.CMOTORS DINANT is located at the address: RUE DE PHILIPPVILLE 31; 5500; DINANT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 279,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 465,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's. Products created in A.CMOTORS DINANT were not found.
The main activity of A.CMOTORS DINANT is Food Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A.CMOTORS DINANT is not available. You also can look at reviews of A.CMOTORS DINANT, open positions, location of A.CMOTORS DINANT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.CMOTORS DINANT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.CMOTORS DINANT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.CMOTORS DINANT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.CMOTORS DINANT, employees, financial statistics.