LOBBES PROTECTION

Contactgegevens LOBBES PROTECTION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOBBES PROTECTION: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOBBES PROTECTION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEUGENSTRAAT 12; 9550; STEENHUIZE-WIJNHUIZE, België

Telefoon (phone): 54515555 (+32-54515555) 54515555 (+32-54515555)

Fax (fax): +32 (14) 259-31-98 +32 (14) 259-31-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOBBES PROTECTION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOBBES PROTECTION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOBBES PROTECTION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOBBES PROTECTION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOBBES PROTECTION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOBBES PROTECTION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOBBES PROTECTION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOBBES PROTECTION
Products information LOBBES PROTECTION

BTW identificatienummer (tax): BE02653717041
Ondernemingsnummer: 1350463867
Hoofdstad (capital): 280,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 344,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

laadruimtebeveiliging,startonderbreking,Anti-carjacksysteem .^^startonderbreking,Laadruimtebeveiliging .^^startonderbreking,laadruimtebeveiliging,Car-jacksystemen .

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud aan huis voor voertuigen; Onderdelen and accessoires voertuigen Gh; Onderdelen and accessoires voor auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOBBES PROTECTION
(Get full report from official database of BE for LOBBES PROTECTION)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOBBES PROTECTION
Addition kinds of activities for LOBBES PROTECTION

3663. Radio en t.v. | Radio and t.v. communications equipment
394905. Jachtuitrusting | Hunting equipment
422599. Algemene opslag en opslag, nec | General warehousing and storage, nec
20620000. Ransuikerraffinage | Cane sugar refining
22990601. Carbonized lompen | Carbonized rags
24990400. Beeld- en spiegelframes, hout | Picture and mirror frames, wood
33510102. Bekers, primer en patroon: koper en koperlegering | Cups, primer and cartridge: copper and copper alloy
34790100. Etsen en gravure | Etching and engraving
39440704. Sulkies, baby (voertuig) | Sulkies, baby (vehicle)
59610402. Collectibles en antiek, postorder | Collectibles and antiques, mail order

Werken bij LOBBES PROTECTION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOBBES PROTECTION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOBBES PROTECTION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOBBES PROTECTION. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Werfbediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot je takenpakket behoort onder andere :   De administratieve verwerking van het project regio Waasland  Noteren en organiseren van bestellingen  Bestelbonnen opmaken en materiaal bestellen   De aanvoer van leveringen en materieel controleren / opvolgen en organiseren dat het tijdig op de werf geraakt  De opvolgingsdocumenten van werfactiviteiten invullen  De voortgang van de realisaties opvolgen en controleren volgens het uitvoeringsplan Gegevens analyseren en de financiële middelen opvolgen Informeren en communiceren over de voortgang van de werf : zowel op vlak van materieel als de financiële status  Overleg met zaakvoerder, werfleider en facturatie-afdeling    

  • Calculator M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    · Analyseren van lastenboeken. · Uitwerken van technische oplossingen op basis van onder andere de bouwplannen, normen en wetgeving en dit in samenspraak met de dossierverantwoordelijke. · Bepalen van de kostprijs en het voorbereiden van de prijsofferte. · In samenspraak met dossierverantwoordelijke opstellen prijsofferte · Opstellen van meetstaten voor mogelijke onderaannemers. · Opvragen van prijzen naargelang de situatie (intern en/of extern) · Samenstellen van technische dossiers (technische fiches – blokschema’s) · Nauw samenwerken en overleg met collega’s zoals (niet limitatief) calculator, sales engineers, met product management en met tekenbureau. - Het bouwdossier analyseren (architectendossier, plannen, bestek, aanbesteding, ...) - De hoeveelheid materialen en het aantal werkuren voor het project inschatten - De gedetailleerde lijst, per post, van de uitvoering van het project opstellen - De kostprijs van een werf berekenen, de uitgaven controleren en de prijzen actualiseren - Persoonsgebonden competenties - Plannen (= ordenen) - Samenwerken als hecht team - Klantgerichtheid

  • Tijdelijk administratief assistent 15/11 tot einde jaar (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    - Samen met 3 andere collega's sta je in voor de tranportplanning van het bedrijf - Je maakt afspraken met de klant omtrent leveringen - Je ondersteunt administratief waar nodig Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf regio Waregem is VIO op zoek naar een tijdelijke administratieve kracht van 15/11 tot eind 2018.

  • Elektrisch en Instrumentatie Technieker (M/V) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het analyseren en herstellen van elektrische storingen van geautomatiseerde regelsystemen in productie. Je lokaliseert de storing en identificeert de oorzaak zowel op het vlak van lokale PLC-sturing, digitale sturing, elektrotechnische sturing en pneumatische & hydraulische regelapparatuur. Je staat ook in voor het uitvoeren van preventieve controles op de goede werking van regelapparatuur en het vervangen van elektronische en mechanische onderdelen, zoals o.a. printplaten, sensoren, kleppen, luchtdrukmotoren,… Je staat samen met je collega’s in voor het preventief & curatief elektrisch onderhoud van één of meerdere papiermachines. Je bent verantwoordelijk voor het nakijken & herstellen van alle mogelijke elektronische onderdelen van de machine. Je doet inspectierondes en zoekt naar fouten. Je werkt in dagdienst. Na je opleidingsperiode, draai je mee in een systeem van permanentie.

  • CHAUFFEUR C MET WEEKENDWERK (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden binnen een groothandel voor horeca en grootkeukens. Uw takenpakket zal voornamelijk bestaan uit het laden in de verschillende afdelingen, alsook het rondvoeren bij klanten. Je zal deze producten moeten lossen en eventueel in de kelder zetten.

  • Ervaren PLC programmeur (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je wordt autonoom verantwoordelijk voor telkens nieuwe maatwerkprojecten in automatisatie vanaf de aanvraag t.e.m. de oplevering. Dit omvat: Inschatting ter plaatse of o.b.v. de plannen voorstudie bestemd voor de offertedienst (materialen, werkuren, ...) ontwerp en programmering van de software afspraken voor de aankopen, het tekenwerk, de kablage en de bordenbouw opvolging van de montage, testing en opstart ter plaatse bij de klant.

  • Marketing/ communicatie manager (PERUWELZ)

    Regio: PERUWELZ

    Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwfirma, gespecialiseerd in grondwerken, zijn wij dringend op zoek naar een marketing/communicatiemanager. Je staat in voor de communicatie en het externe imago van het bedrijf. Je ondersteunt de de algemene werking en projecten van de marketingafdeling. Je staat in voor een creatieve, tweetalige (Nl/FR) externe en interne communicatie. Verder biedt je taalkundige ondersteuning aan alle collega's. Je beheert de online communicatie (website, CMS,CMR, nieuwsbrieven, sociale media).

  • JUNIOR ACCOUNTANT - AJARI GEMS (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Antwerpse Diamantsector

    Type: Vaste Job

    Registreren van boekhoudkundige verrichtingen. Inboeken van aankopen en verkopen. Facturen opmaken. Bankverrichtingen uitvoeren. Werken met boekhoudkundige programma's. Administratie/Filing.

  • verantwoordelijke interieurshowroom Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ELECTRO-MANDEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    -Als toonzaalverantwoordelijke bent u verantwoordelijk voor de uitbating van onze nieuwe showroom in het centrum van Roeselare, een samenwerking van toonaangevende bedrijven die een gevestigde waarde zijn in regio Roeselare. -U bent het eerste aanspreekpunt voor iedere bezoeker die je op proffesionele manier adviseert en informeert over het aanbod en alle partners in het concept. - U legt alle afspraken vast tussen de potentiële klant en 1 van onze partners - U houdt een database bij van alle bezoekers en communiceert hierover met de conceptmanager

  • Freelance docent 'medisch secretariaat' campus Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Preventieadviseur Freelance (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als preventieadviseur bij Logi-Technic maak je deel uit van de gemeenschappelijke interne dienst van The House of HR. Door het inplannen van regelmatige overlegmomenten, zorgen we voor nieuwe inzichten en een verruiming van de functie. Je coördineert de veiligheid tussen verschillende belanghebbenden: de medewerker, de klant, Logi-Technic en onze interne preventiedienst. Als preventieadviseur verleen je advies over de veiligheid op de werf van de klant. Je plant werfbezoeken en vergaderingen zelf in, maakt verslagen op en zorgt voor een goede opvolging van de dossiers. Je onderhoudt contacten met de verschillende betrokken partijen en optimaliseert het interne veiligheidsbeleid. Je werkt mee aan een gedragen veiligheidssfeer en gaat creatief om met de veiligheidsaspecten zodat het credo: “safety first” telkens op een originele manier tot bij de medewerkers, hiërarchische lijn en klanten komt. Je hebt een goede kennis van veiligheids-en gezondheidsplannen, risicoanalyses, checklijsten, keuringen, toolboxen, werkplekinspecties,… Je begeleidt onze klanten en medewerkers in de meest ruime zin qua veiligheid tijdens hun dagelijkse activiteit.

  • Telecomtechnieker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DCI IT Resources

    Type: Werfreserve

    Telecomtechnieker (BIO contract) bij Proximus - installatie van telefonie en internet bij particulieren en kleine zelfstandigen - kabels trekken vanuit centrale aansluiten tot aan de kabelkast - registratie van werkzaamheden - telefonische contacten met klanten - draadloze apparaten installeren - stock aanvullen en inventarisatie bijhouden

Zoek naar antwoorden van LOBBES PROTECTION in sociale netwerken
Look for responds of LOBBES PROTECTION in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOBBES PROTECTION. Laat een reactie achter voor LOBBES PROTECTION. LOBBES PROTECTION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOBBES PROTECTION. Leave a respond for LOBBES PROTECTION. LOBBES PROTECTION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOBBES PROTECTION op de google maps. Adres en contacten LOBBES PROTECTION
Location of LOBBES PROTECTION on the google maps. Address and contacts of LOBBES PROTECTION

Andere gerelateerde bedrijven als come LOBBES PROTECTION LOBBES PROTECTION: BLANCHISSERIE CLAIRNETTE | Cools & Co NV | DHOLLANDER RECYCLING | VAN OPSTAL-BLUEKENS | GRIET DE PESTEL

Other related companies as LOBBES PROTECTION: BLANCHISSERIE CLAIRNETTE | Cools & Co NV | DHOLLANDER RECYCLING | VAN OPSTAL-BLUEKENS | GRIET DE PESTEL

LOBBES PROTECTION is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LOBBES PROTECTION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02653717041. Het bedrijf LOBBES PROTECTION bevindt zich op het adres: LEUGENSTRAAT 12; 9550; STEENHUIZE-WIJNHUIZE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 280,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 344,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud aan huis voor voertuigen; Onderdelen and accessoires voertuigen Gh; Onderdelen and accessoires voor auto's. Lijst met producten zijn laadruimtebeveiliging,startonderbreking,Anti-carjacksysteem .^^startonderbreking,Laadruimtebeveiliging .^^startonderbreking,laadruimtebeveiliging,Car-jacksystemen ..
De hoofdactiviteit van LOBBES PROTECTION is Food and Kindred Products, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOBBES PROTECTION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOBBES PROTECTION, openstaande posities, locatie van LOBBES PROTECTION op de kaart.

LOBBES PROTECTION is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is LOBBES PROTECTION, company assigned to the tax number BE02653717041. The company LOBBES PROTECTION is located at the address: LEUGENSTRAAT 12; 9550; STEENHUIZE-WIJNHUIZE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 280,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 344,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Herstellingen and onderhoud aan huis voor voertuigen; Onderdelen and accessoires voertuigen Gh; Onderdelen and accessoires voor auto's. List of products are laadruimtebeveiliging,startonderbreking,Anti-carjacksysteem .^^startonderbreking,Laadruimtebeveiliging .^^startonderbreking,laadruimtebeveiliging,Car-jacksystemen ..
The main activity of LOBBES PROTECTION is Food and Kindred Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LOBBES PROTECTION is not available. You also can look at reviews of LOBBES PROTECTION, open positions, location of LOBBES PROTECTION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOBBES PROTECTION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOBBES PROTECTION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOBBES PROTECTION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOBBES PROTECTION, employees, financial statistics.