VARTEKS MACHINES NV

Contactgegevens VARTEKS MACHINES NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VARTEKS MACHINES NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

VARTEKS MACHINES NV

Regio (region): Sint-Niklaas, België

Adres (address): Watermolenstr. 87 9111 Sint-Niklaas - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-37-78-02-20 32-37-78-02-20

Fax (fax): +32 (82) 358-70-38 +32 (82) 358-70-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VARTEKS MACHINES NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VARTEKS MACHINES NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VARTEKS MACHINES NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VARTEKS MACHINES NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VARTEKS MACHINES NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VARTEKS MACHINES NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VARTEKS MACHINES NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VARTEKS MACHINES NV
Products information VARTEKS MACHINES NV

BTW identificatienummer (tax): BE04328308105
Ondernemingsnummer: 5882598876
Hoofdstad (capital): 201,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 768,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in VARTEKS MACHINES NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dry-cleaning machines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VARTEKS MACHINES NV
(Get full report from official database of BE for VARTEKS MACHINES NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor VARTEKS MACHINES NV
Addition kinds of activities for VARTEKS MACHINES NV

5033. Dakbedekking, gevelbekleding en isolatie | Roofing, siding, and insulation
641101. Verzekeringsinformatie en adviesdiensten | Insurance information and consulting services
17919906. Metalen lath en furring | Metal lath and furring
33120107. Coke, geproduceerd in bijenkorfovens | Coke, produced in beehive ovens
34460404. Purlins, lichtmetaalstaal | Purlins, light gauge steel
35720100. Computer schijf en drum drives en componenten | Computer disk and drum drives and components
48320204. Sport | Sports
80110000. Kantoren en klinieken van medische artsen | Offices and clinics of medical doctors

Werken bij VARTEKS MACHINES NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VARTEKS MACHINES NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VARTEKS MACHINES NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VARTEKS MACHINES NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Bakkerij-afdeling MAKRO Eke - voltijds (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Makro te Eke zijn we op zoek naar een gemotiveerde allround medewerker voor de bakkerij. Je zal samen met de bakkers instaan voor de algemene werking. Je helpt bij het aanvullen van de rekken, bediening van de klanten, hulp in het atelier met het bakken en bereiden, onderhoud van de afdeling, ...

  • ASSISTENT PLOEGCHEF PRODUCTIE VASTE NACHT 6467993 / 48 C (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend voedingsbedrijf, gevestigd te Nazareth, zijn we dringend op zoek naar een hulpploegchef productie. Ben je klaar om nieuwe stap te zetten in jouw carrière? Lees dan zeker deze vacature! Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van twee geautomatiseerde productielijnen. Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor het opstarten van de lijn. Daarnaast sta je ook in voor het afregelen van de verschillende machines.Ombouw en reinigen van de verschillende lijnen behoort ook tot uw takenpakket. Aanvullen en afvoeren van verschillende grondstoffen met de heftruck zal ook tot uw takenpakket behoren. Als laatste ook het luik kwaliteitscontrole.

  • Monteur CV sanitair en ventilatie (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - U staat in dienst voor montage en plaatsingen op de werf voor onmiddellijke indiensttreding

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Opvelp, 8 uur per week (OPVELP)

    Regio: OPVELP

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Opvelp. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Gelrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GELRODE)

    Regio: GELRODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • student industriële reiniging 15.675 euro / uur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een productieomgeving zijn we op zoek naar en student industriële reiniging. Je werkt tijdens de nachtshift, dus we zoeken iemand die zich goed kan aanpassen aan het nachtleven. De gemotiveerde student die we zoeken staat in voor volgende taken: Met een hogedrukmachine de productie schoonmaken Fysiek is dit een zware job, de spuitslangen wegen zwaar die je moet gebruiken Onderhouden van de gangen, opdweilen van de vloeren

  • Calculator (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een hogere opleiding bouwkunde gevolgd of heb je al enkele jaren ervaring als calculator in een bouwonderneming? Dan kom jij zeker in aanmerking om als calculator aan de slag te gaan bij onze klant, een bouwbedrijf uit regio Beringen. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van kostprijsberekeningen in het kader van opmaak van offertes en aanbestedingsdossiers appartementen, industriële complexen, kantoorgebouwen, openbare werken, etc. Je verdiept je in lastenboeken, plannen en meetstaten en je controleert deze op hun volledigheid. Je staat in voor het opstellen van een kostprijsberekening rekening houdend met uitvoeringsmethoden en -termijn, werfinrichting en offertes en gevraagde gegevens. Je vraagt offertes op bij leveranciers en onderaannemers en controleert deze op de conformiteit met de lastenboeken. Je houdt hierbij rekening met de bestekken van studieburelen en openbare besturen en de wensen van de bouwheer. Je bent verantwoordelijk voor de samenstelling van de uiteindelijke offerte en de bijhorende documenten. Aan de hand van een professioneel calculatiepakket ondersteun je de salesafdeling technisch bij commerciële onderhandelingen.

  • Logistiek Assistent (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: Olympia NV

    Type: Vaste Job

    Olympia is nog één van de weinige familiale zuivelfabrieken die ons land rijk is. Tussen de steeds groter wordende internationale zuivelgroepen, heeft Olympia een bijzondere plaats in de zuivelmarkt weten te veroveren. In ons 70 jarige bestaan zijn wij geëvolueerd van “eenvoudige” zuivelfabriek naar een moderne zuivel verwerkende organisatie. Wij vervaardigen kwalitatieve, unieke en lekkere producten die wij ook uitleveren aan internationale klanten. Dit betekent echter niet dat wij de voeling met onze geschiedenis uit het oog verliezen: tot op de dag van vandaag zijn wij lokaal verankerd. Olympia stelt 188 mensen te werk – velen wonen en leven in het Pajottenland – en de weidemelk wordt dagelijks vers opgehaald bij onze melkboeren. Ons bedrijf heeft alle vertrouwen in de toekomst en houdt rekening met duurzaamheid en lange termijn visie. De kern van onze filosofie blijft : innovatie en groei ! Wij zijn op zoek naar een Logistiek Assistent. U rapporteert aan de verantwoordelijke Distributie en Logistiek. Als logistieke draaischijf bent u verantwoordelijk voor een brede waaier aan administratieve en organisatorische taken. U verwerkt alle klantendienstactiviteiten, gaande van bestelling en orderverwerking tot en met de voorbereiding van de facturatie. U communiceert pro-actief met de klanten/transporteurs, volgt telefoonoproepen en mails op, beantwoordt vragen en zorgt voor oplossingen. U regelt het transport (binnenland en export) van afgewerkte producten aan een optimale prijs-/kwaliteitsverhouding. U verdeelt bestellingen over de chauffeurs aan de hand van orderpicking lijsten. U staat in voor de controle van de voor transport klaargezette producten enerzijds en van de lading van de transporteurs anderzijds. U werkt samen met het magazijn voor stocktellingen en periodieke voorraadcontroles. U neemt initiatieven en creëert draagvlak voor de continue verbetering en efficiëntie, kwaliteit en vernieuwing/automatisering van de logistieke administratie.

  • Industrieel reiniger (opleiding voorzien, regio Antwerpen) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor een grote speler op de markt zijn we dringend op zoek naar geattesteerde industrieel reinigers + kandidaten voor de opleiding industrieel reiniger Je zal tewerkgesteld worden regio groot Antwerpen. Je zal instaan voor het reinigen van tank, vrachtwagens door behulp van een hogedruk reiniger. De opleiding omvat: VCA, onafhankelijke adembescherming en hogedruk

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) GENK (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • Flexmedewerker/student barman-vrouw (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RONDA

    Type: Flexijob

    klanten ontvangen en tafel toewijzen klanten adviseren bij de keuze van hun gerechten opnemen van bestellingen, opdienen en afruimen dranken klaarmaken en stock nakijken allerhande dranken klaarmaken (cocktails, warme dranken..)

Zoek naar antwoorden van VARTEKS MACHINES NV in sociale netwerken
Look for responds of VARTEKS MACHINES NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor VARTEKS MACHINES NV. Laat een reactie achter voor VARTEKS MACHINES NV. VARTEKS MACHINES NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VARTEKS MACHINES NV. Leave a respond for VARTEKS MACHINES NV. VARTEKS MACHINES NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VARTEKS MACHINES NV op de google maps. Adres en contacten VARTEKS MACHINES NV
Location of VARTEKS MACHINES NV on the google maps. Address and contacts of VARTEKS MACHINES NV

Andere gerelateerde bedrijven als come VARTEKS MACHINES NV VARTEKS MACHINES NV: DOMOTRIC | ALPHONSE NEURAY | CHRISTIAAN DE SMET | ETIENNE TOBBACK | GEORGE WOJTOWICZ

Other related companies as VARTEKS MACHINES NV: DOMOTRIC | ALPHONSE NEURAY | CHRISTIAAN DE SMET | ETIENNE TOBBACK | GEORGE WOJTOWICZ

VARTEKS MACHINES NV is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Sint-Niklaas, België. De volledige naam van het bedrijf is VARTEKS MACHINES NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04328308105. Het bedrijf VARTEKS MACHINES NV bevindt zich op het adres: Watermolenstr. 87 9111 Sint-Niklaas - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 201,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 768,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dry-cleaning machines. Producten gemaakt in VARTEKS MACHINES NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VARTEKS MACHINES NV is Algemene Merchandise Stores, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VARTEKS MACHINES NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VARTEKS MACHINES NV, openstaande posities, locatie van VARTEKS MACHINES NV op de kaart.

VARTEKS MACHINES NV is a company, that was registered 2001 in Sint-Niklaas region, Belgium. Full name of company is VARTEKS MACHINES NV, company assigned to the tax number BE04328308105. The company VARTEKS MACHINES NV is located at the address: Watermolenstr. 87 9111 Sint-Niklaas - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 201,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 768,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dry-cleaning machines. Products created in VARTEKS MACHINES NV were not found.
The main activity of VARTEKS MACHINES NV is General Merchandise Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VARTEKS MACHINES NV is not available. You also can look at reviews of VARTEKS MACHINES NV, open positions, location of VARTEKS MACHINES NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VARTEKS MACHINES NV, Sint-Niklaas: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VARTEKS MACHINES NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VARTEKS MACHINES NV, Sint-Niklaas: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VARTEKS MACHINES NV, employees, financial statistics.