CARROSSERIE NAVAL

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • CARROSSERIE NAVAL
Private companiesPersonal Services • CARROSSERIE NAVAL

Contactgegevens CARROSSERIE NAVAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARROSSERIE NAVAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARROSSERIE NAVAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE LA LIB?RATION 44; 4630; SOUMAGNE, België

Telefoon (phone): 43584498 (+32-43584498) 43584498 (+32-43584498)

Fax (fax): +32 (68) 145-69-44 +32 (68) 145-69-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARROSSERIE NAVAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARROSSERIE NAVAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARROSSERIE NAVAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARROSSERIE NAVAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARROSSERIE NAVAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARROSSERIE NAVAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARROSSERIE NAVAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARROSSERIE NAVAL
Products information CARROSSERIE NAVAL

BTW identificatienummer (tax): BE04401916503
Ondernemingsnummer: 4598297119
Hoofdstad (capital): 425,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 805,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in CARROSSERIE NAVAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud aan huis voor voertuigen; Herstellingen and onderhoud van auto's; Metaalafval,schrootrecyclage and sloperijen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARROSSERIE NAVAL
(Get full report from official database of BE for CARROSSERIE NAVAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARROSSERIE NAVAL
Addition kinds of activities for CARROSSERIE NAVAL

07230000. Crop voorbereiding diensten voor de markt | Crop preparation services for market
13110302. Olie schaal mijnbouw | Oil shale mining
20990502. Dressings, salade: droge mengsels | Dressings, salad: dry mixes
32290703. Glas blanks voor elektrische lampen | Glass blanks for electric light bulbs
35230301. Dusters, mechanisch: landbouw | Dusters, mechanical: agricultural
51120102. Pennen en / of potloden | Pens and/or pencils

Werken bij CARROSSERIE NAVAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARROSSERIE NAVAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARROSSERIE NAVAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARROSSERIE NAVAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige ziekenhuis (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen van het ziekenhuis instaan voor de dagdagelijkse taken op de afdeling inwendige geneeskunde,  zoals ondersteunen bij de chemotherapie.  Bedrijfsprofiel: Een ziekenhuis in Lier is op zoek naar een verpleegkundige die beschikbaar is voor de maanden oktober, november en december voor de afdeling inwendige geneeskunde. De opdracht vereist dat de verpleegkundige kennis heeft van het toepassen van chemotherapie en ook een algemene kennis heeft over oncologie.  De opdracht is een opdracht van bepaalde duur van 38u/week, opstart kan asap! 

  • Verkoopsmedewerker huishoud (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk groeiend bedrijf is Infinity Jobs op zoek naar een verkoopsmedewerker voor de huishoud/interieur afdeling. Dagelijks sta je de klanten te woord en sta je ze bij met raad en daad. Je schikt en stalt de produkten uit en vult aan waar nodig. Daarnaast sta je de kassa bij waar nodig.

  • Controller - Leuven - Permanent Position (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de groene energiesector in Leuven zijn wij momenteel op zoek naar een Controller voor een permanente positie. Het bedrijf is gevestigd in Leuven en is actief in de energiesector. Als Controller rapporteer je aan de Accounting & Controlling Manager met volgende verantwoordelijkheden: Je staat in voor de controlling van investeringsuitgaven tijdens de ontwikkelings- en constructiefase van onze nieuwe projecten; Je werkt samen met je collega's aan de maandelijkse afsluiting van de boekhouding: analyses en rapporteringen voor het management; Je staat in voor de voorbereiding van financiële en operationele rapporten ter attentie van de stakeholders; Je biedt ondersteuning aan de business en het management bij het evalueren van budgetten en forecast-modellen; Je bewaakt de onderliggende financiële data (kapitaal- en interestberekeningen, working capital, etc.) en verzekert dat dit in lijn ligt met de beslissingen van de board; Je houdt de analytische structuren in het ERP-systeem up-to-date. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Enthousiaste huishoudhulp Waasmunster (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Voltijdse huishoudhulp Zulte M/V. (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

  • Jobstudent met technische kennis (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor een metaalfirma in de regio van Tessenderlo zoeken wij een gemotiveerde student. Je helpt mee in de productieomgeving en staat in voor het uitvoeren van verschillende taken. De firma zoekt iemand met technische achtergrond. We zoeken een student één dag of meerdere dagen door de week vrij is. Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • enthousiaste student winkelbediende (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: SPAR EXPRESS BILZEN BVBA

    Type: Studentenjob

    maken van belegde broodjes prepack maken kassa onderhoud winkel

  • Student Accountant - Hoofdkantoor Pizza Hut (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Leveranciersboekhouding: dagelijkse boekhoudverrichtingen, inboeken van in- en uitgaande facturen) Bijhouden financiële dagboeken Opmaken klantenfacturen Controle van de correcte toepassing van de financiële procedures.

  • Accountancy Medewerker voor modern boekhoudkantoor (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een sterk boekhoudkantoor gelegen in de regio Lokeren, ben ik momenteel op zoek naar een Accountancy Medewerker.  Als Accountancy Medewerker zal je verantwoordelijk zijn voor het beheren van enkele accountancy-dossiers, gaande van het verwerken van documenten, over het voorbereiden van BTW-aangiften en listings tot het voorbereiden van jaarrekeningen en van aangiften vennootschaps- en personenbelasting. Je vormt daarnaast het aanspreekpunt voor de klanten bij verdere vragen over hun boekhouding. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Office Angel (m/v) (VOSSELAAR)

    Regio: VOSSELAAR

    Bedrijf: ONE TWO ASSIST

    Type: Vaste Job

    Onze klanten zoeken een ondernemende administratieve duizendpoot met oog voor detail. Als office manager speel je namelijk een cruciale rol in het succes en de groei van een bedrijf. Je ondersteunt de zaakvoerder door het administratieve beheer op jouw te nemen. Je bent een echte teamplayer maar beschikt over voldoende maturiteit om zelfstandig te werken. Je bent enthousiast, taak en klantgericht en je hebt zin voor initiatief, kortom je hebt een hands-on-mentaliteit. Je zal instaan voor een ruim en gevarieerd takenpakket. · Administratie en organisatie · Boekhoudkundige en fincanciële verrichtingen · Personeelsadministratie (ism sociaal secretariaat) · Communicatie en marketing

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Verpleegkundige WZC regio Landen (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf.

Zoek naar antwoorden van CARROSSERIE NAVAL in sociale netwerken
Look for responds of CARROSSERIE NAVAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARROSSERIE NAVAL. Laat een reactie achter voor CARROSSERIE NAVAL. CARROSSERIE NAVAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARROSSERIE NAVAL. Leave a respond for CARROSSERIE NAVAL. CARROSSERIE NAVAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARROSSERIE NAVAL op de google maps. Adres en contacten CARROSSERIE NAVAL
Location of CARROSSERIE NAVAL on the google maps. Address and contacts of CARROSSERIE NAVAL

Andere gerelateerde bedrijven als come CARROSSERIE NAVAL CARROSSERIE NAVAL: Hendrickx D | L'ELEPHANTINE | LUDWINE FIEUX | CTR.BUITENSCH.KINDEROPV. | Didderen B

Other related companies as CARROSSERIE NAVAL: Hendrickx D | L'ELEPHANTINE | LUDWINE FIEUX | CTR.BUITENSCH.KINDEROPV. | Didderen B

CARROSSERIE NAVAL is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CARROSSERIE NAVAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04401916503. Het bedrijf CARROSSERIE NAVAL bevindt zich op het adres: AVENUE DE LA LIB?RATION 44; 4630; SOUMAGNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 425,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 805,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud aan huis voor voertuigen; Herstellingen and onderhoud van auto's; Metaalafval,schrootrecyclage and sloperijen. Producten gemaakt in CARROSSERIE NAVAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CARROSSERIE NAVAL is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARROSSERIE NAVAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARROSSERIE NAVAL, openstaande posities, locatie van CARROSSERIE NAVAL op de kaart.

CARROSSERIE NAVAL is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is CARROSSERIE NAVAL, company assigned to the tax number BE04401916503. The company CARROSSERIE NAVAL is located at the address: AVENUE DE LA LIB?RATION 44; 4630; SOUMAGNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 425,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 805,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Herstellingen and onderhoud aan huis voor voertuigen; Herstellingen and onderhoud van auto's; Metaalafval,schrootrecyclage and sloperijen. Products created in CARROSSERIE NAVAL were not found.
The main activity of CARROSSERIE NAVAL is Personal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CARROSSERIE NAVAL is not available. You also can look at reviews of CARROSSERIE NAVAL, open positions, location of CARROSSERIE NAVAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARROSSERIE NAVAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARROSSERIE NAVAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARROSSERIE NAVAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARROSSERIE NAVAL, employees, financial statistics.