VAPO HYDRAULICS NV

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • VAPO HYDRAULICS NV
Private companiesTransportation Services • VAPO HYDRAULICS NV

Contactgegevens VAPO HYDRAULICS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAPO HYDRAULICS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAPO HYDRAULICS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industrieln. 8 8890 Moorslede - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-50-11-16 32-56-50-11-16

Fax (fax): 32-56-50-17-99 32-56-50-17-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAPO HYDRAULICS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAPO HYDRAULICS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAPO HYDRAULICS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAPO HYDRAULICS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAPO HYDRAULICS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAPO HYDRAULICS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAPO HYDRAULICS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAPO HYDRAULICS NV
Products information VAPO HYDRAULICS NV

BTW identificatienummer (tax): BE09662719726
Ondernemingsnummer: 9861297607
Hoofdstad (capital): 229,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 241,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in VAPO HYDRAULICS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Steam turbines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAPO HYDRAULICS NV
(Get full report from official database of BE for VAPO HYDRAULICS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAPO HYDRAULICS NV
Addition kinds of activities for VAPO HYDRAULICS NV

8731. Commercieel fysisch onderzoek | Commercial physical research
25140604. Grasmateriaal: metaal | Lawn furniture: metal
28420200. Polijstenpreparaten en aanverwante producten | Polishing preparations and related products
36480105. Fontein verlichting fixtures | Fountain lighting fixtures
50130103. Auto-accu's | Automotive batteries
50850501. lagers | Bearings
79979903. Bridge club, lidmaatschap | Bridge club, membership
82490102. Beroepsopleiding | Vocational apprentice training

Werken bij VAPO HYDRAULICS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAPO HYDRAULICS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAPO HYDRAULICS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAPO HYDRAULICS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Vulbedrijf (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf in Tessenderlo zijn wij op zoek naar verantwoordelijke werkkrachten die het team wensen te versterken! Ben jij iemand die weet van aanpakken maar daarbij altijd zorgt dat er veilig gewerkt wordt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je zal instaan voor het bedienen van installaties in de vulhal en het selecteren + vullen van gasflessen hierbij neem je altijd alle eisen op gebied van veiligheid en kwaliteit in acht! De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: *Bij het uitvoeren van de werkzaamheden: - Werken volgens de veiligheidsrichtlijnen en procedures. - Selecteren van gasflessen volgens de geldende criteria en vullen van deze gasflessen/cilinders met Propaan of Butaan. - Verzegelen en stickers plakken op de flessen. - Kleine reparaties. Verder heb je oog voor orde en netheid op de werkvloer, je zal als medewerker vulbedrijf rapporteren aan de teamleider.Bij deze functie is het erg belangrijk dat je over een grote hoeveelheid verantwoordelijkheidszin beschikt: je zal bij hevig onweer of een onveilige situatie de productie moeten stilleggen door middel van de noodknop in te drukken, correct het Noodplan uitvoeren en altijd zorgen dat de persoonlijke beschermingsmiddelen juist gedragen worden. Kortom een boeiende functie met de nodige verantwoordelijkheid!

  • Chauffeur CE - trekker / oplegger - Voor iemand die veel uren wil werken! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde vrachtwagenchauffeur te Roeselare, dit voor de ophaling van paardenmest en kippenmest bij diverse maneges in België, Nederland en Frankrijk! Hoe ziet jouw dag als vrachtwagenchauffeur eruit: Je vertrekt vanuit je eigen woonplaats en rijdt rechtstreeks naar de eerste manege waar je aan de hand van een kraan de paardenmest oplaadt. Je rijdt terug naar de klant waar je de mest lost. Je doet een 3-tal klanten/maneges per dag. Dit kan zijn in België, Nederland of Noord-Frankrijk. Specifieke taken als vrachtwagenchauffeur bestaan uit: Laden van vrachtwagen door middel van laadkraan Elke dag kennis nemen van de uit te voeren opdrachten, deze plannen en eventueel bespreken met de chef en/of collega's om op een efficiënte manier te kunnen werken. Het vervoer van de goederen verzekeren om deze tijdig en veilig op de juiste bestemming te krijgen, rekening houdend met de wegcode. De dienstwagen onderhouden, zowel aan de buiten- als aan de binnenkant, essentiële onderdelen controleren en ze bij defect zelf herstellen of laten herstellen. Deze problemen doorgeven aan de ploegverantwoordelijke rollend materieel of verantwoordelijke aankoop grondstoffen (PM). Een beperkt aantal administratieve taken nodig voor de uitvoering van de eigen opdracht uitvoeren, zoals tachograaf, specifieke transportdocumenten, … . Correct gebruik van de weegbrug. Inspringen bij werkoverlast en vervangen van afwezige collega's.

  • Supply Chain Planner (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als supply chain planner sta je voornamelijk in voor het managen van de bestellingen van de verschillende materialen alsook het regelen van de activiteiten binnen het magazijn. Hiervoor horen de volgende taken tot uw functie: het opstellen van een high-level planning het checken van de noden orders ingeven in het ERP-systeem alsook de beschikbaarheid van bepaalde producten garanderen de nood van materialen binnen productie omzetten naar concrete orders en verzekeren van de beschikbaarheid van de ruwe materialen alsook verpakking ervan monitoring van de planning om na te gaan of alles loopt volgens plan de accuraatheid van de documentatie voorzien van de product master data het nagaan van de levertijden zodat klanten tijdig kunnen geholpen worden volgens de afgesproken termijn binnen het onderhoudscontract contacten onderhouden en afspraken maken met verschillend leveranciers team coaching van 4 warehouse operatoren (planning resultaten training...) de activiteiten in het warehouse optimaliseren (kwalitatief en kwantitatief) time management voor de inkomende en uitgaande goederen instaan voor de veiligheidsvoorschriften binnen het magazijn

  • Orderpicker 2 ploegen Grimbergen (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: Synergie Vilvoorde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die gespecialiseerd is in het ontwerpen en bouwen van zware machines voor de weg- water en mijnbouw, zijn we op zoek naar gemotiveerde magazijniers. Het bedrijf is gelegen in Grimbergen en is volop op zoek naar orderpickers om in 2 ploegen te werken.

  • Onderhoudstechnieker (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Hasselt (Kermt) zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker.  

  • Lasser/monteur (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit Mariakerke zijn we op zoek naar een lasser/monteur mer mechanische kennis. Onze klant is gespecialiseerd in de opbouw van de vrachtwagens op maat.

  • Onderhoudstechnieker Oost-Vlaanderen (AAIGEM)

    Regio: AAIGEM

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de HVAC installaties op vlak van elektriciteit, koeling, verwarming,... je spoort defecten op aan verwarmings- en koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, split units, ventilatoren, klimatisatie en lost ze op je voert werken uit op sanitaire installaties alsook kleine installatiewerken je werkt zowel in team als zelfstandig

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Kapellen/Stabroek (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio's Kapellen, Berendrecht en Stabroek.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Glabbeek (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Stevoort (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • GEZOCHT: STUDENT ZORGKUNDIGE/schoonmaak REGIO TIELT (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een privé residentie gelegen te Tielt, zijn wij op zoek naar een student zorgkundige/schoonmaakster die nog kan werken in augustus en september. Je biedt een kwaliteitsvolle dienstverlening zodat het welzijn en de gezondheid van de residenten maximaal gevrijwaard wordt. Je helpt de residenten te stimuleren bij activiteiten, je observeert en houdt toezicht, je staat in voor de veiligheid van de senioren, je staat ook in voor de orde op de flats, opschik van de bedden, bedeling van de kledij van de bewoners etc.

  • Afwasser - Kasteel De Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Paliance (Ieper) is op zoek naar een gemotiveerde afwasser !! Taken: * Borden (machinaal) en pottenwas. * Algemeen onderhoud van het keukengedeelte mogelijkheid om meer uren te doen als onderhoudsmedewerker tijdens de week !

Zoek naar antwoorden van VAPO HYDRAULICS NV in sociale netwerken
Look for responds of VAPO HYDRAULICS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAPO HYDRAULICS NV. Laat een reactie achter voor VAPO HYDRAULICS NV. VAPO HYDRAULICS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAPO HYDRAULICS NV. Leave a respond for VAPO HYDRAULICS NV. VAPO HYDRAULICS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAPO HYDRAULICS NV op de google maps. Adres en contacten VAPO HYDRAULICS NV
Location of VAPO HYDRAULICS NV on the google maps. Address and contacts of VAPO HYDRAULICS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come VAPO HYDRAULICS NV VAPO HYDRAULICS NV: Cyclevasion | DE OUDE HESP | D'Haenens | RALLY TEAM SHADOW | JEAN FONTAINE

Other related companies as VAPO HYDRAULICS NV: Cyclevasion | DE OUDE HESP | D'Haenens | RALLY TEAM SHADOW | JEAN FONTAINE

VAPO HYDRAULICS NV is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAPO HYDRAULICS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09662719726. Het bedrijf VAPO HYDRAULICS NV bevindt zich op het adres: Industrieln. 8 8890 Moorslede - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 229,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 241,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Steam turbines. Producten gemaakt in VAPO HYDRAULICS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAPO HYDRAULICS NV is Transportdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAPO HYDRAULICS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAPO HYDRAULICS NV, openstaande posities, locatie van VAPO HYDRAULICS NV op de kaart.

VAPO HYDRAULICS NV is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAPO HYDRAULICS NV, company assigned to the tax number BE09662719726. The company VAPO HYDRAULICS NV is located at the address: Industrieln. 8 8890 Moorslede - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 229,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 241,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Steam turbines. Products created in VAPO HYDRAULICS NV were not found.
The main activity of VAPO HYDRAULICS NV is Transportation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VAPO HYDRAULICS NV is not available. You also can look at reviews of VAPO HYDRAULICS NV, open positions, location of VAPO HYDRAULICS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAPO HYDRAULICS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAPO HYDRAULICS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAPO HYDRAULICS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAPO HYDRAULICS NV, employees, financial statistics.