VAN GESTEL M. & RAUS F.

Contactgegevens VAN GESTEL M. & RAUS F.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN GESTEL M. & RAUS F.: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN GESTEL M. & RAUS F.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BERKENSTRAAT 2; 2400; MOL, België

Telefoon (phone): 14310065 (+32-14310065) 14310065 (+32-14310065)

Fax (fax): +32 (71) 279-55-64 +32 (71) 279-55-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN GESTEL M. & RAUS F.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN GESTEL M. & RAUS F."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN GESTEL M. & RAUS F."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN GESTEL M. & RAUS F., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN GESTEL M. & RAUS F.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN GESTEL M. & RAUS F., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN GESTEL M. & RAUS F.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN GESTEL M. & RAUS F.
Products information VAN GESTEL M. & RAUS F.

BTW identificatienummer (tax): BE08887908935
Ondernemingsnummer: 1988220214
Hoofdstad (capital): 171,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 702,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in VAN GESTEL M. & RAUS F. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstelling leer and schoeisel

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN GESTEL M. & RAUS F.
(Get full report from official database of BE for VAN GESTEL M. & RAUS F.)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN GESTEL M. & RAUS F.
Addition kinds of activities for VAN GESTEL M. & RAUS F.

379200. Reiswagens en kampeerders | Travel trailers and campers
591200. Drug winkels en eigen winkels | Drug stores and proprietary stores
28369900. Biologische producten, behalve diagnostische, nec | Biological products, except diagnostic, nec
31490101. Orthopedische schoenen, kinderen | Orthopedic shoes, children's
39110111. Horlogebanden, edelmetaal | Watchbands, precious metal

Werken bij VAN GESTEL M. & RAUS F.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN GESTEL M. & RAUS F.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN GESTEL M. & RAUS F.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN GESTEL M. & RAUS F.. Looking for open vacancies in other companies

  • Werfleider Sanitair en Verwarming (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Waasland zijn wij op zoek naar een ervaren werfleider met een sterke interesse in sanitair en verwarming. Als werfleider ben je verantwoordelijk voor de opvolging van verschillende werven, zowel qua timing en budget. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van de arbeiders en biedt technische ondersteuning waar nodig.

  • Verpleegkundige Heelkunde 8D (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5729 Locatie: ZNA Middelheim in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 8D Algemene Heelkunde Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur (3 maanden)  Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, totale en planmatige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit, eventueel met de steun van ziekenhuis- en verzorgingsassistenten. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. Je staat onder leiding van de (vervangend) hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Marleen Geurden, Verpleegkundig bedrijfsleider Heelkunde ZNA Middelheim, op 03 280 25 10. Zie je dit 100% zitten?

  • Chauffeur C - flexibele uren (m/v) (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zulte zoeken wij een chauffeur C met code 95. Je rijdt in eigen regio met de vrachtwagen en haalt de containers leeg. Startuur mag je zelf bepalen, (sommigen vertrekken om middernacht, andere rond 5u voor de filles). De ritten moeten afgewerkt worden, het zijn een 15 tot 25 stops per dag. Je krijgt een GPS en de vrachtwagen mag mee naar huis genomen worden. 1 of 2 keer per week zou je naar het bedrijf moeten rijden om de vrachtwagen te legen. Je krijgt een inwerkperiode, de eerste week rijdt er iemand mee en er wordt wekelijks een verslag ingevuld.

  • DRINGEND productiemedewerkers gezocht voor Dacor in Zwijnaarde! (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES DACOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze vestiging in Zwijnaarde zijn we op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers. Vanaf half september/begin oktober verwachten we hier een drukke periode naar aanloop van de eindejaarsfeesten. De productie in Dacor is onderverdeeld in 2 productieprocessen: ham en paté. Je komt nooit rechtstreeks in contact met het vlees aangezien je steeds handschoenen, een mondmasker, laarzen en een vest draagt. De werkomstandigheden voldoen aan strenge hygiëne- en veiligheidsvoorschriften. Je zal ingezet worden op verschillende posten: Kokerij

  • Sales Manager (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jobomschrijving Verkoopovereenkomsten opzetten, ontwikkelen en onderhouden via lange termijn partnerships met vendors en klanten teneinde de positie van Advanced Solutions als preffered verdeler/partner uit te bouwen en te verzekeren en omzet te realiseren dit specifiek gericht naar IBM en Lenovo. Verantwoordelijkheidsgebieden • Identificeren van marktpotentieel en kwalificeren van accounts, in de vorm van een strategisch accountplan. • Initiëren van het verkoopproces door het plannen van afspraken en het bezoeken van potentiële en bestaande klanten. • Actief prospecteren naar nieuwe klanten voor IBM en Lenovo op basis van gestructureerde input. • Overeenkomsten afsluiten door een relatie op te bouwen, een gedegen uitleg van product en service te geven en nieuwe toepassingen te ontwikkelen en te initiëren. • Een sterke relatie uitbouwen met de contactpersonen bij de vendor en cliënteel. • De omzet vergroten van bestaande accounts door nieuwe producten en diensten aan te bieden, kansen in de markt te spotten en deze verder te ontwikkelen. • Bijdragen leveren aan het verzamelen van strategische marktinformatie door producten van concurrenten en reacties van klanten te volgen. • Nieuwe producten en diensten proactief promoten; signaleren van behoeften. • Bijhouden van een correcte administratie en opvolging van bezoeken, offertes, klanten contactgegevens in CRM • In nauw contact met Inside Sales de pipeline opvolgen en vragen van klanten beantwoorden. • Up-to-date houden van vakkennis • Voldoen aan de salesresultaten door het behalen van de verwachte omzet, gross profit en targets.

  • Machinebediener (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waregem zijn wij op zoek naar een Machinebediener. U taak zal bestaan uit het verpakken van dozen, en zakken. ( maximum 25 kg ) U zal de machine bedienen. Hiervoor voorziet men een interne opleiding. De machine die u zal bedienen is eenvoudig en bovendien gemakkelijk aan te leren.

  • Gemotiveerde thuishelper (RAVELS) via dienstencheques (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS RAVELS

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. - Poetsen - Strijken U woont in Ravels/Weelde/Poppel? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Nijlen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Studenten Fashion - kinderkledij (V/M) - Kerstvakantie - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    Onze klant is de grootste kinderwinkel van de Benelux. Zowel in de winkel als in de webshop kan je terecht voor meer dan 70 topmerken voor kinderen van 2 tot 18 jaar waaronder Armani, Bjorn Borg, Liu Jo, Name it , Levis, Tom Tailor, Kenzo, Marcel , Petrol, Tommy Hilfiger en zoveel meer. Het kledingaanbod varieert van klassiek tot trendy, van sportief tot chique. Tijdelijke opdracht (22 december - 6 januari), zijn we op zoek naar gemotiveerde en nauwkeurige jobstudenten die in de winkel willen bijspringen van maandag tot zaterdag, met ervaring in de retail. Takenpakket: - Het op orde houden van de winkel - Paskamers opruimen - Kledij opplooien en terughangen - Advies verlenen aan klanten

  • STUDENT hotelmedewerker (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: S VILLA

    Type: Studentenjob

    Je brengt jouw liefde voor de horeca over op de gasten, hebt de touwtjes in handen, bent vlot en zelfstandig. Takenpakket: Jij bent het aanspreekpunt voor gasten Je bent medeverantwoordelijk voor de receptie met de daarbij horende administratieve werkzaamheden Je geeft leiding aan studenten, begeleid en instrueert hen tijdens hun werk Je versterkt de housekeeping Je staat in voor het checken/controleren van de hotelkamers Je bedient onze gasten op het terras en serveert het ontbijt Je staat mee in voor het wassen en strijken van het linnengoed Doordeweeks overnachten er vooral zakelijke gasten in ons hotel. In het weekend verblijven er vooral (inter)nationale toeristen. Een uitdaging voor jou om aan de behoeften en wensen van iedere gast te voldoen. Jij bent daarom dus ook flexibel, stressgevoelig en bent gedreven in je werk en doet dit met passie. Werk je graag in een klein en jong team? Mail ons dan vandaag nog!

  • R&D Engineer (metallurgie) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Als R&D Engineer ben je werkzaam in het R&D labo waar nieuwe productsamenstellingen en/of processen worden uitgezocht. Meer specifiek: Je onderzoekt of klantvragen, die via sales binnenkomen, haalbaar zijn om te produceren. Je bent verantwoordelijk voor de gehele concept- en testfase. Dit houdt in het ontwerpen van laboproeven, het opzetten van proefopstellingen en vervolgens het uitvoeren van testen conform de vraag van de klant. Je analyseert de data die je hebt verkregen en stelt een gedetailleerd rapport op. Het uiteindelijke doel is dat je tot een oplossing komt voor de vraag van de klant. Bij specifieke vragen, ga je op zoek naar nieuwe productiemethodes in de markt, die je vervolgens kleinschalig in labo-omgeving gaat testen. Je werkt nauw samen met de Verantwoordelijke voor Veiligheid en de Milieucoördinator. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving & selectie van technische bedienden en ingenieurs. Onze klant is een toonaangevende firma inzake de productie van specifieke metallurgische producten. Ze zijn een unieke speler in de wereld en als specialist in hun vakgebied, leveren ze producten van topkwaliteit die verwerkt worden in diverse toepassingen. Voor de uitbreiding van hun R&D team kijken wij uit naar een "R&D Engineer (metallurgie)":

  • Project Manager Events regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je draagt de eindverantwoordelijkheid over een aantal projecten. Concreet behoort dit tot je takenpakket: Je zorgt voor de commerciële uitbouw van diverse projecten. Je stuurt hiervoor een team aan van accountmanagers en commerciële medewerkers; Je stelt begrotingen, marktanalyses, verlies- en winstberekeningen, etc. op; Je draagt de eindverantwoordelijkheid over alle uitgaande documenten en briefwisseling; Je stelt campagnes, folders, brochures en mailings op een creatieve manier op; Je rapporteert aan de Unit director.

Zoek naar antwoorden van VAN GESTEL M. & RAUS F. in sociale netwerken
Look for responds of VAN GESTEL M. & RAUS F. in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN GESTEL M. & RAUS F.. Laat een reactie achter voor VAN GESTEL M. & RAUS F.. VAN GESTEL M. & RAUS F. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN GESTEL M. & RAUS F.. Leave a respond for VAN GESTEL M. & RAUS F.. VAN GESTEL M. & RAUS F. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN GESTEL M. & RAUS F. op de google maps. Adres en contacten VAN GESTEL M. & RAUS F.
Location of VAN GESTEL M. & RAUS F. on the google maps. Address and contacts of VAN GESTEL M. & RAUS F.

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN GESTEL M. & RAUS F. VAN GESTEL M. & RAUS F.: PIJLS | JEAN VOGELAERTS | PAPERCLIP | COIFFURE MONIQUE | AXILE

Other related companies as VAN GESTEL M. & RAUS F.: PIJLS | JEAN VOGELAERTS | PAPERCLIP | COIFFURE MONIQUE | AXILE

VAN GESTEL M. & RAUS F. is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN GESTEL M. & RAUS F., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08887908935. Het bedrijf VAN GESTEL M. & RAUS F. bevindt zich op het adres: BERKENSTRAAT 2; 2400; MOL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 171,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 702,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Herstelling leer and schoeisel. Producten gemaakt in VAN GESTEL M. & RAUS F. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN GESTEL M. & RAUS F. is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN GESTEL M. & RAUS F. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN GESTEL M. & RAUS F., openstaande posities, locatie van VAN GESTEL M. & RAUS F. op de kaart.

VAN GESTEL M. & RAUS F. is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN GESTEL M. & RAUS F., company assigned to the tax number BE08887908935. The company VAN GESTEL M. & RAUS F. is located at the address: BERKENSTRAAT 2; 2400; MOL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 171,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 702,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Herstelling leer and schoeisel. Products created in VAN GESTEL M. & RAUS F. were not found.
The main activity of VAN GESTEL M. & RAUS F. is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN GESTEL M. & RAUS F. is not available. You also can look at reviews of VAN GESTEL M. & RAUS F., open positions, location of VAN GESTEL M. & RAUS F. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN GESTEL M. & RAUS F., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN GESTEL M. & RAUS F., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN GESTEL M. & RAUS F., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN GESTEL M. & RAUS F., employees, financial statistics.